Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Stokrotka027 wrote:No właśnie ja wole tez wszystko porobić sama i się pakować niz potem połowy nie mieć 😅🤣 Jezu juz widze jak mnie mój pakuje i ten stres w jego oczach . Napewno większość byla by nie taka jak powinna 🤷♀️❤
Mój połowy rzeczy by nie spakował .. nawet jak mu robię listę do sklepu to czegoś zawsze nie kupi bo zapomni ( mając listę ze sobą ) .. tak samo jak byłam z synem w szpitalu i donosił mi rzeczy to zupełnie inne niż prosiłam albo polowe tego co miało byćjak to chłop
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
suzi1994 wrote:Mój połowy rzeczy by nie spakował .. nawet jak mu robię listę do sklepu to czegoś zawsze nie kupi bo zapomni ( mając listę ze sobą ) .. tak samo jak byłam z synem w szpitalu i donosił mi rzeczy to zupełnie inne niż prosiłam albo polowe tego co miało być
jak to chłop
Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Witam się na nocnym karmieniu, która ze mną?🍶
Annia, Iryska lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualny
-
Bardzo dziękujemy Wam za wszystkie ciepłe słowa
To był mój pierwszy jakikolwiek fizyczny kontakt z moim dzieckiem. Zmieniałam również pampa
zakładałam spodenki... i przede wszystkim przytulałam. Siedziałam z nią na sobie prawie 2 godziny, po powrocie do domu miałam piękny wypływ mleka... oczywiście nie trwał długo, ale teraz mam pewność, że kiedy Wiki wróci do domu, nawet sytuacja z laktacją ulegnie poprawnie. To mój lek na wszystko jak się okazuje
kic83, Iryska, doomi03, Annia, Inaa89, kar_oliv, Fragaria, Zulugula, Lalia, Stokrotka027, Ladyo, Evelle28, Suszarka, Ounai lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Witam się na nocnym karmieniu, która ze mną?🍶
LaBellePerle takiej malusiej dzidzi zmieniać pampersa to osiągnięcie! I zgadzam się z tym co pisała Ounai , że Wikusia nie wygląda już jak wcześniak tylko jak noworodek , takie słodkie pucle jej się z policzków zrobiły, widać że twoje mleczko jej służy!LaBellePerle, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Ja... 😏 Jeszcze zasnął nam jak kamień koło 22.30, z mężem uradowani położyliśmy się spać przed 23, że WRESZCIE się wyśpimy bo noc zaczyna się wcześniej... O 23.30 pobudka z krzykiem i harcowanie przez kolejna godzinę.
LaBellePerle takiej malusiej dzidzi zmieniać pampersa to osiągnięcie! I zgadzam się z tym co pisała Ounai , że Wikusia nie wygląda już jak wcześniak tylko jak noworodek , takie słodkie pucle jej się z policzków zrobiły, widać że twoje mleczko jej służy!Lalia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
To u nas sen nocny o 22.
Kupa o 1, cyc, sen o 1:30.
Kupa o 3:30, cyc, czkawka i walczymy wciążCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
suzi1994 wrote:Nie wiem właśnie .. panie w przychodni pozwoliły pic .. już sama nie wiedziałam .. z drugiej strony jedna ze styczniowek mówiła ze wypiła aż 1,5 litra między pobraniami bo nie mogła wytrzymać ( wiec raczej mocniej rozcienczyla krew niż ja ) a i tak wyszła jej cukrzyca
Marta od zakończenia karmienia spala 5,5h. Nie patrzę na rozpoczęcie karmienia, bo wieczorem wisiała 2h na cycku zanim zasnęła, więc wyszłoby 7hAnnia lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
kic83 wrote:To u nas sen nocny o 22.
Kupa o 1, cyc, sen o 1:30.
Kupa o 3:30, cyc, czkawka i walczymy wciąż
A jeszcze tydzień temu spał od 1 do 6 ciągiem...Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry w piątek 😍
Został mi równo miesiąc do porodu 🙀🙀🙀
Dzisiaj zawożę tylko Fifka do przedszkola. Ale to orzed 8. Teraz leżę z kawusia w łóżku 😎
Na obiadek robię ziemniaczki z sosem grzybowym, bitki i surówka z kap pekinskiej, marchewki i kukurydzy.
Na 12 muszę zawieźć pieska do fryzjera.
A o 13 i 16 mam klientkę dziś 💪
Także dzionek zleci raz dwa
kar_oliv, kkasia, kic83, Inaa89, Olla95, Lalia, Annia, doomi03, Suszarka, Ounai, Nikaa92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySorry dziewczyny ze Was rozczarowałam 🤣🤣
Wzięłam paracetamol i usnelam. Jakieś delikatne skurcze mam, może coś się rozkręci a jak nie to w poniedziałek bede miec znowu masaz szyjki 🥴
Jakie to nieprzyjemne uczucie hehe.Nowastaraczka, Fragaria, Lalia, Stokrotka027, Annia, Suszarka, Ounai lubią tę wiadomość
-
LaBelle, przepięknie wyglądacie razem 😍 Twoja córcia to prawdziwa wojowniczka!
Casteam, to trzymamy dalej kciuki za brak kolejnego fałszywego alarmu 😁
Doomi, dobre foty 😂😂😂😂
Kkasia , śliczny brzuszek i bardzo ładny kolor sukienki 😊
Motylku, 1m do porodu, szok jak to zleciało!!! Powinnaś już teraz leżeć, pachnieć i się relaksować ! 🏝Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2020, 07:17
SzalonaOna, kkasia, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycasteam wrote:Sorry dziewczyny ze Was rozczarowałam 🤣🤣
Wzięłam paracetamol i usnelam. Jakieś delikatne skurcze mam, może coś się rozkręci a jak nie to w poniedziałek bede miec znowu masaz szyjki 🥴
Jakie to nieprzyjemne uczucie hehe.