Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Motylek ale wiadomości!! Dopiero nadrobiłam forum!! Jesteś dzielna dziewczyno obie jesteście dzielne Ty i Twoja córcia 💪💪 jesteś po operacji a wyglądasz jak by było już 2 tyg po!! Trzymam kciuki za Was będzie dobrze 😘😘
Casteam również gratulacje córeczki pieeeeeekna 🥰🥰🥰
Hahaha faktycznie jest jakieś zmówienie ze Mamuśki z forum rodzą parami 🙈🙈🙈 razem zawsze raźniej 🥰😂SzalonaOna, casteam lubią tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
kic83 wrote:Doomi
kochana żeby nie było że ktoś ujmuje Ci zasług, jesteś kochana i wspaniałą, kolejna o złotym sercu.
Jesteś wielka! ( i nie mowa o brzuchu) ❤️kic83, Lalia, Sylwucha, Suszarka, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Motylku moje gratulacje ❤️❤️
SzalonaOna lubi tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Motylek ja rodziła w tym samym szpitalu 2 dzieci a zupełnie różne podejścia położnych. Z Córcia jak mnie już postawili tak się nie polozylam i czekałam na męża żeby mnie zawiózł do małej. Niestety położne nie kwapią się żeby wozić, liczą na rodziny. Tylko problem powstaje w tych czasach kiedy ograniczone jest przyjście na oddział. No nic. Musisz być cierpliwa. Może już jesteś u Matyldy 🤗 Pamiętaj, że wczesniaki są bardzo sile i potrafią zaskakiwać. Jesteś dzielna mamusia, dzielnej córeczki. 😘
SzalonaOna lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Julik wrote:Motylku moja siostra urodzila tylko tydzień później, było wszystko podobnie jak u Inny. Na pewno i wy szybko wyjdziecie do domku, bo wszystko z Matylda jest dobrze. 🙂
Chociaż nie ukrywam że rozumiem Twój niepokoj, nawet gdybyś w terminie urodziła a nie wiedziała co z malutka się dzieje to byłby stres. Myślę że w nocy już chcieli dać Ci odpocząć, a zaraz zaprowadzą Cię do córeczki.
Obudziłam się po 1 na siku i trochę się zestresowałam, bo pisałaś kilka dni temu o tych bólach okresowych, a też mam takie od tygodnia co dzień rano. Po no spie przechodzi. Jak to było u Ciebie?
Ja też się obudzilam rano z takim ciągłym bolem okresowy, ale już przeszło . Wczoraj z kolei znów przepowiadacze co 20-25 minut, też bol jak na okres tylko slabszej intensywności, więc tez na luzie, macica tylko ćwiczy
Myślę ze te porodowe rozróżnimy po tym ze będą intensywne/mocno bolesne, regularne co te ok 5 minut, skurczowe czyli nasilające sie i gasnace i nie przejda po no spie, prysznicu, probie przespania się, mogą promieniować na krzyż, na uda. Zaczynają się w dole brzucha a potem mogą obejmować coraz większy jego obszar.
Tyle spamiętałam z wszystkim wskazówek dziewczyn.
Sylwucha, Lalia, Julik lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Doomi
kochana żeby nie było że ktoś ujmuje Ci zasług, jesteś kochana i wspaniałą, kolejna o złotym sercu.
Jesteś wielka! ( i nie mowa o brzuchu) ❤️
Oj tam Kicuś, tylko trochę poszperalam, a Lalia tak naprawdę zorganizowała cala akcje. Po prostu chciałam pomoc jej to przyspieszyć, nic wielkiego.
Jak to Lalia napisała pięknie... Nasz wątek to nie tylko gorące ciała, ale przede wszystkim gorące serca i każda zawsze pomoże jak może, tego się trzymajmy
Hehe dopisek w nawiasie mnie rozbroił 😅😘Nowastaraczka, Sylwucha, Suszarka, Lalia, Enigvaa, dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Znowu w nocy mialam bóle okresowe i jeden taki prawdziwy skurcz😳 że az spojrzalam na zegarek czy i kiedy się powtórzy. wzielam nospe, potem kolejna i przeszlo. Ale nie powiem, troszku się wystraszylam, żarty się skończyły😱 ale to chyba normalne? Mogę spokojnie czekać do wtorkowej wizyty i ktg?
Dziewczyny, na tym etapie aplikacja "skurcze" na telefon i jak cos Was zaniepokoi to nie krępować się tylko i klikaćczasem wyłapiecie zależności, czasem żadnych... Ogolnie apka podpowiada co moga oznaczać skurcze o takiej regularnosci.
Zulugula, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Pozdrawiamy niedzielnie ciotki i koleżanki i kolegów, szczególnie malutką Matyldę
Nie cytujcieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2020, 13:06
Inga28, Angie1985, Nowastaraczka, KarolinaMaria, Zulugula, Tajka, doomi03, Annia, Sylwucha, Suszarka, Ladyo, kar_oliv, Lalia, Pszczolka36l, Evelle28, Ania81, Nadzieja94, Nikaa92, Karenira, Iryska, patrycja92, Stokrotka027, Maniaaa., Lulu83, Enigvaa, madziulix3, luthienn, dmg111, kic83, Julik, Fragaria, Inaa89, Marti29 lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
Dziewczyny, czy instynkt macierzynski po porodzie dziala tak ze macie sile w nocy ogarniac? Bo ja teraz na siku jak ide to jak zombie z zamknietymi oczami i troche sie obawiam jak to bedzie z maluchem, czy sa jakie dodatkowe super moce?
-
Anet.kaa wrote:O to to! Domi nasza jest równie dobra i kochana jak Lalia❤❤❤❤❤
Dziewczyny, tak naprawdę wszystkie tu takie jesteście. Tu któraś odda swój kod rabatowy, tu któraś odstapi recepte komus kto pilniej tego potrzebuje, ktos wysle ciuszek, ktoś inny podzieli się lekiem, to ktos doradzi, pocieszy, pomoże dobrym słowem... Mniejsze czy większe gesty to nie ma znaczenia... Wszystkie pokazują ze mamy tu grono super babek o dobrych serduchach i prawdziwej babskiej solidarności.Lalia, Pszczolka36l, Annia, patrycja92, Maniaaa., dmg111, Julik lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Pozdrawiamy niedzielnie ciotki i koleżanki i kolegów, szczególnie malutką Matyldę
Nie cytujcie
Cóż to za słodki Martulkowy języczek 😍Ounai lubi tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:Dziewczyny, czy instynkt macierzynski po porodzie dziala tak ze macie sile w nocy ogarniac? Bo ja teraz na siku jak ide to jak zombie z zamknietymi oczami i troche sie obawiam jak to bedzie z maluchem, czy sa jakie dodatkowe super moce?
Ounai ale piękna, silna Martusia!
Motylku mam nadzieję, że jak najszybciej wezmą Cię do Matyldy.SzalonaOna, Nowastaraczka, Ounai lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ale Martusia już duża 😍 i jaki słodziak 🍬 Ale ten czas zasuwa ⌚
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2020, 10:11
Ounai lubi tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:Dziewczyny, czy instynkt macierzynski po porodzie dziala tak ze macie sile w nocy ogarniac? Bo ja teraz na siku jak ide to jak zombie z zamknietymi oczami i troche sie obawiam jak to bedzie z maluchem, czy sa jakie dodatkowe super moce?
Nowastaraczka, doomi03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJulik wrote:Motylku moja siostra urodzila tylko tydzień później, było wszystko podobnie jak u Inny. Na pewno i wy szybko wyjdziecie do domku, bo wszystko z Matylda jest dobrze. 🙂
Chociaż nie ukrywam że rozumiem Twój niepokoj, nawet gdybyś w terminie urodziła a nie wiedziała co z malutka się dzieje to byłby stres. Myślę że w nocy już chcieli dać Ci odpocząć, a zaraz zaprowadzą Cię do córeczki.
Obudziłam się po 1 na siku i trochę się zestresowałam, bo pisałaś kilka dni temu o tych bólach okresowych, a też mam takie od tygodnia co dzień rano. Po no spie przechodzi. Jak to było u Ciebie? -
nick nieaktualny
-
Ounai, jaka Marta jest cudna 😍😍 ten języczka i ten uśmieszek 😁♥️
Ounai lubi tę wiadomość