Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Może dzisiaj ale tego nie wie nikt na pewno
Co do leżenia z mamą z dzieckiem. Z Weronika mnie przewieźli najpierw na salę z matkami z dziećmi. Ja jeszcze leżącą. Jak usłyszałam płacz dzieciątka to się rozwylam. Dziewczyny nie wiedziały jak mają zareagować a ja nie umiałam przestać. Na szczęście po intetewncji mojego męża, przenieśli mnie na salę do mam bez dzieci jak ja. Myśle, że u Ciebie będzie tak, że jak będziesz mieć wynik negatywny to sami ja przywiozą do Ciebie. A że to wczesniaki to chyba dmuchają na zimne.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Motylku, moje ogromne gratulacje dzielna Kobieto!
Trzymam kciuki bys jak najszybciej tuliła Matylde.Lalia, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Nikt mi nie chce zrobić zdjęcia.
Czekanie na wynik i separacja od dziecka jest niezgodna z prawem. Już doczytałam to.
https://www.rodzicpoludzku.pl/images/Fundacja_Rodzic_po_Ludzku_pismo_zaprzestanie_rozdzielania_dla_rodzica.docx
Co prawda nie wydrukujesz tego ze swoimi danymi, ale może mimo wszystko w jakiś sposób Ci to pomoże.
Tak jak mówisz, jest to niezgodne z prawem i możesz się domagać pójścia do swojego dziecka.
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Motylku totalny absurd w szczególności że jesteś na sali z inną kobietą. To jakbyś niedaj Boże miała pozytywny test (TFU, TFU) . To ta pani też na Kwarantannę. Teraz te absurdy są przerażające.
Oby wynik był jak najszybciej. A kiedy pobrali?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2020, 10:43
-
Pszczolko, ja nie w temacie Motylka, ale strasznie miło Cię tu widzieć ♥️♥️♥️
Pszczolka36l lubi tę wiadomość
-
Motylku, to jakaś kpina, że nie chcą dopuscić Cię do małej.
Natomiast za chwile na pewno ten koszmar się skończy i będziecie się tulić z Matyldą.
Staraj się kochana wytrzymać jakoś lub uderzać do fundacji, teraz stres nie jest dla Ciebie wskazany, ale póżniej na peeno nie zostawiaj tej sprawy 😘 -
Ounai, Martulka jest piękna! I taki okruszek z niej!
Aniu, wczoraj widziałam też Mikołajka - również rewelacyjny z niego chłopak!
Cudne macie te dzieci!
Castem, gratuluje ślicznej Lilianki ❤
Jak się dziś czujesz?Annia, Ounai lubią tę wiadomość
-
Wyniki z covid mogą być dopiero nawet za dwa dni mnie przyjęli w poniedziałek do szpitala w środę przyszedł wynik a jeszcze dziesiaj jest niedziela.
Ten pieprzony covid zdominował wszytko do granic absurdu. Przecież ty Motylku potrzebujesz jej a ona Ciebie to jest jakaś chora paranoja