Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny 🙂 ostatnio mam bardzo mało czasu żeby do was zaglądać. Czy wam też tak szybko czas leci? Dzisiaj rozmawiałam z przyjaciółką i obie się śmiałyśmy ze dopiero się dowiedziałam że jestem w ciąży a tu już dzisiaj 11t0d 😱 kiedy to zleciało 😱
Powiedzcie mi czy na pierwszych prenatalnych dowiedziałyście się już kto jest w brzuszku? Mam za tydzień wizytę to będzie 12t0d i tak się zastanawiam czy już lekarz zaslugeruje płećLalia, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Hej kobitki, nie mam siły ostatnio pisać. Odbija mi się nawet po wodzie. Mam jakieś durne sny o porodach w domu przez tego wirusa 😱 Nic mi nie wchodzi prócz owoców i krakersów... wymyślanie co tu zjeść mnie dobija...
Koteczko ✊😘Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
Kic - u mnie wszystko w miarę w porządku, w środę mam połówkowe.
Ewa - to też trzymam kciuki za wizytę!
Maniaaa - u mnie na tym usg genetycznym było już widać płeć. Byłam w 11+6.kic83, Lalia, Maniaaa. lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Kic, mam nadzieję, że gruszki będą miały cipki 😉, bo ja już poszłam w róż.
Maniaa, mi na prenatalnych powiedział, że najprawdopodobniej dziewczynki. Dziś może uda się potwierdzić 😉Zulugula, kic83, dmg111, Lalia, Annia lubią tę wiadomość
-
Maniaaa. wrote:Cześć dziewczyny 🙂 ostatnio mam bardzo mało czasu żeby do was zaglądać. Czy wam też tak szybko czas leci? Dzisiaj rozmawiałam z przyjaciółką i obie się śmiałyśmy ze dopiero się dowiedziałam że jestem w ciąży a tu już dzisiaj 11t0d 😱 kiedy to zleciało 😱
Powiedzcie mi czy na pierwszych prenatalnych dowiedziałyście się już kto jest w brzuszku? Mam za tydzień wizytę to będzie 12t0d i tak się zastanawiam czy już lekarz zaslugeruje płeć
ja tak samo idę, w 12+0, we wtorek:) tez sie pytalam o płeć i sporo dziewczyn juz wiedziało na prenatalnych w tych okolicach, może nam tez się uda 😊 znajomej lekarz powiedział, że chlopiec i kupiła wszystko pod chlopca, a na kolejnej wizycie się okazało, że dziewczynka 😀 wiec ja będę czekać na potwierdzenie 😀Lalia, Maniaaa. lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Maniaaa. wrote:Cześć dziewczyny 🙂 ostatnio mam bardzo mało czasu żeby do was zaglądać. Czy wam też tak szybko czas leci? Dzisiaj rozmawiałam z przyjaciółką i obie się śmiałyśmy ze dopiero się dowiedziałam że jestem w ciąży a tu już dzisiaj 11t0d 😱 kiedy to zleciało 😱
Powiedzcie mi czy na pierwszych prenatalnych dowiedziałyście się już kto jest w brzuszku? Mam za tydzień wizytę to będzie 12t0d i tak się zastanawiam czy już lekarz zaslugeruje płeć
To już zależy od lekarza i sprzętu, mi na prenatalnych mówiła ,że obstawia dziewczynke no i mam córeczkę ❤Lalia lubi tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Hej dziewczyny u mnie plamienie niezle mi dalo w kosc... Teraz na szczescie juz ciemna krew nie ma czerwonej. Dzis USG sprawdzajace czy z maluchem wszystko wporzadku o 9:40 stresuje sie bo narobilo mi strachu to krwawienie niezle...
Powodzenia kochane na wizytach
Milego dnia😘😘kic83, Iryska, Lalia lubią tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
Co do płci to ja robiłam nifty ale USG na 12t2d potwierdziło mi synka 💙
Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kic, przyjechałam do pracy z obwarzankiem i wodą z cytryną i mam nadzieję że przetrwam 😂
Spotkałam moją panią Wicedyrektor i jak tylko mnie zobaczyła to zapytała czy jestem w ciąży 🤭😅 powiedziałam jej prawdę, straaasznie się ucieszyła ze "kolejne dziecko" w szkole 😁 poprosiłam ją żeby nikomu nie mówiła, bo dopiero w piątek mam wizytę, obiecała że to zostanie między nami 😉kic83, Anet.kaa, Annia, doomi03, Ounai, dmg111, TakBardzoCiebieChcę lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Kic, przyjechałam do pracy z obwarzankiem i wodą z cytryną i mam nadzieję że przetrwam 😂
Spotkałam moją panią Wicedyrektor i jak tylko mnie zobaczyła to zapytała czy jestem w ciąży 🤭😅 powiedziałam jej prawdę, straaasznie się ucieszyła ze "kolejne dziecko" w szkole 😁 poprosiłam ją żeby nikomu nie mówiła, bo dopiero w piątek mam wizytę, obiecała że to zostanie między nami 😉Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Justa91 wrote:Hej dziewczyny u mnie plamienie niezle mi dalo w kosc... Teraz na szczescie juz ciemna krew nie ma czerwonej. Dzis USG sprawdzajace czy z maluchem wszystko wporzadku o 9:40 stresuje sie bo narobilo mi strachu to krwawienie niezle...
Powodzenia kochane na wizytach
Milego dnia😘😘
Powodzenia i dla Ciebie .🤞🤞🤞🤞
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
kic83 wrote:Co do płci to ja robiłam nifty ale USG na 12t2d potwierdziło mi synka 💙
A co to są te nifty..?
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
SzalonaOna wrote:Kic, Sylwucha, dzięki za troskę!
U mnie wszystko dobrze :* mam po prostu ogromny spadek energii. Nie śpię w nocy najlepiej, strasznie się kręcę, głupie sny, wstaje do małej. Rano muszę już być ogarnięta bo dzieci, a tu mdłości nie dają żyć. Niby człowiek głodny, niby mam na coś chęć, zrobię to i wcale mi tak nie smakuje. Ogólnie korzystam i jak P jest w domu to śpię. Dziś np spałam w nocy od 1 do 7, od 8 do 11 i później od 13 do 16. Sen mi pomaga ale na chwilę. Jak wstanę i trochę pochodzę to znów mdłości. Od wczoraj takie mocniejsze że aż mnie cofnelo, ale jeszcze nie wymiotuję. Także ogólnie żyje, po prostu nie mam siły na nic. Wierzę, że niedługo będzie troszkę lepiej pogoda też kiepska, pada, nie można znów wyjść na dwór. Słonko wróci to pewnie i ja wrócę do życia.
P odczytuje Was na bieżąco, ale nie zawsze mam siłę każdemu odpisać
Koteczka - niezmiennie trzymam kciuki i liczę na bardzo dobre wieści jutro :*
Anetka - dotarł do Ciebie segregator? Bo do mnie nadal nie
Lalia ja mam wrażenie że mdłości od 6t0d dają tak czadu... Z dnia na dzień coraz mocniej. Już nawet woda mi przeszkadza😂
Motylku, oby lepsze samopoczucie Ci wróciło, pomysł że to już bliżej 2 trymestru niż dalejSzalonaOna lubi tę wiadomość
-
A co to są te testy nimfy? O nich nie słyszałam. Jak to wygląda cenowo i wgl.
Dzisiaj miałam okropna nockę wczoraj bolaly mnie biodra i aż mi nogi drętwiały masakra jakaś. Miała tak któraś? -
Powodzenia dzisiaj na wizytach, dawajta zdjęcia swoich ślicznych i grzecznych dzieci ❤
Ja mam średnio co 2 dzień sny o dziecku, raz że zapominam go przebrać i jest całe okupkane, że zapomniałam karmić dwa dni A jak podaje mu mleko to to mleko pije ja, albo rodzi się jakieś duże i ogarnięte, albo to dziecko mojego byłego 😂dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Kic, przyjechałam do pracy z obwarzankiem i wodą z cytryną i mam nadzieję że przetrwam 😂
Spotkałam moją panią Wicedyrektor i jak tylko mnie zobaczyła to zapytała czy jestem w ciąży 🤭😅 powiedziałam jej prawdę, straaasznie się ucieszyła ze "kolejne dziecko" w szkole 😁 poprosiłam ją żeby nikomu nie mówiła, bo dopiero w piątek mam wizytę, obiecała że to zostanie między nami 😉
Hej, Lalia
Powiedz mi czy teraz w tym szczęśliwym cyklu bolały Cię piersi zanim się dowiedziałaś, że się udało?
Ja dziś jestem 9dpo i zero bólu piersi, a normalnie już 2 dpo robią się wielkie i bardzo bolesne. Pamiętam, że Ciebie też zawsze bolały piersi przed @.Lalia lubi tę wiadomość
IVF 2021/2022
1. 20.11.2021 punkcja. Pobrano 23 komórki. Zapłodniło się 19. W piątej dobie zostało 7 zarodków.
2. Mamy cztery zdrowe śnieżynki (pgt-a) ❄️❄️❄️❄️
3. CD138 39/10 😢 Po leczeniu levoxa i metronizadol 9/10. Test Era: przesunięte okno implantacyjne.
4. 02.04.2022 transfer mrożaczka 😍 beta 0
5. 04.07 2022 transfer beta 0 (accofil, metryped, intralipid, neoparin)
6. 30.08.2022 beta 0 (ten sam zestaw co wyżej)
7. 29.11.2022 (immunoglobiny, accofil, intralipid, neoparin)
6 dpt: 25.87 mlU
8 dpt: 74.84 mlU
10 dpt: 158.3 mlU
13 dpt: 546.4 mlU
15 dpt: 1315 mlU
11.02.23 prenatalne: zdrowy syn 💙
-
Nifty pro nieinwazyjny test prenetalny, wykrywa największą ilość chorób w porównaniu z innymi testami, z dna płodowego pobierany , z krwi matki, do wykonania już od 10tyg, wyniki po 5 dniach roboczych.
Kosztuje 2400 zł, tutaj o teście wiecej
https://badanienifty.pl/Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny