Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:Jaka to zmiana względem ciąży?
Bo mi mówiła, że jeśli chce kp to dawka sprzed ciąży, czyli u mnie 50. Teraz biore 5x75+2x100Zulugula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Ja też się teraz zastanawiałam czy wziąć czy nie ale mam dość sporą suszarkę. Chyba kupię taką mini i wezmę, bo jak nie wysuszę włosów to wyglądam jak miotła.
doomi03, Nikaa92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:A kupujesz w końcu monitor oddechu?
Mówią jaki jest plan? Ile możecie jeszcze posiedzieć w szpitalu?
Nikt nic nie mówi. Wczoraj i dziś nie ma mojej prowadzącej, to w ogóle nic się nie dowiem 🤦♀️ najszybciej pewnie jutro jakieś info dostanę co dalej.Clover lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Kupujemy na pewno. Muszę tylko się zorientować jaki będzie pasować do mojego łóżeczka..
Nikt nic nie mówi. Wczoraj i dziś nie ma mojej prowadzącej, to w ogóle nic się nie dowiem 🤦♀️ najszybciej pewnie jutro jakieś info dostanę co dalej.
PS. Obserwuję Wasze losy 🤗😉✊🍀SzalonaOna lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
suzi1994 wrote:Nie , test z krwi prywatny podobno wychodzi niewiarygodny , a ja nie mam sił stać pół dnia ( w moim mieście tyle to trwa ) pod namiotem żeby zrobić wymaz który i tak nic mi nie zmieni .. sama się izoluje nie wychodzimy żeby nikogo nie zarażać .. po objawach dokładnie widzę , ze to to 🤷♀️🤷♀️
Powiem Ci, że ja żałuje że nie uparłam się i nie wywalczyłam tego testu gdy miałam objawy (nadal nie czuje na 100% i kaszle czasami). Mam w głowie teraz myśli, że może córeczka nie rosła w ostatnich tygodniach bo organizm walczył z COVIDEM i gdyby to było udokumentowane to badali by mi dziecko bardziej, albo po urodzeniu robili by jej jakieś badania jako dziecko pocovidowe. -
Anet.kaa wrote:Cześć, ja już po wymazie COVID, oby nie wyszedł żaden pozytyw 😲
Wczoraj lekarz kazał obserwować jak będzie dziś, bo możliwe że to po badaniu.
Dziś mała żółta plamka więc chyba jest lepiej. Oczywiście wczoraj się zestresowałam tym plamieniem, dodoatkowo zdałam sobie sprawę że córeczka jest mniej aktywna od 2 dni + w nocy poleciało ze mnie trochę wodnistego śluzu lub wody, i zaczęłam się stresować że może coś się zaczyna dziać i zaraz urodzę a to są wody. Teraz jest spokój, w razie w pojadę po papierki lakmusowe, a mała szaleje znowu w brzuchu na całego - może moje biedactwo odczuwało mój stres i przez to była taka mało aktywna.
Dziś odpoczywam a mąż dalej robi meble - czekam tylko aż sąsiadka przyjdzie z pretensjami
Nie mogę się doczekać jutro aż mnie przebadają i sprawdzą co u Polsona, mam nadzieje że okaże się nieco większa niż w poniedziałek.
Przepraszam, że ostatnio mało odnoszę się do Waszych wiadomości ale mam trochę mało czasu - obiecuje się poprawić
Zdjęcia z sesji, bardzo mi się podobają poza moją pyzatą buzią
Piękna ❤️Anet.kaa lubi tę wiadomość
-
Angie1985 wrote:Jezu normalnie tak kłuję że oszaleć można chwilę jest lepiej i znowu mam tak dużo gazów w brzuchu a nic nie chce uchodzić. 😭😭😭
Dobrej nocy kochane dziewczyny.pomogło mi leżenie w łóżku i czas
-
SzalonaOna wrote:Ja nie mam suszarki. Myje włosy na wieczór. Rano są suche. Tu każda wygląda jak wygląda, nie ma nikt czasu na suszarki 😂
Ja też ze sobą nie bralam i brać nie będę. Koczka do góry sobie wiązałam i tyle xD te kilka dni dalo się tak przemeczyc bez problemu, bo tak jak mówisz, każda w szpitalu (zwłaszcza w tych czasach kiedy nikt nas nie odwiedza) wygląda jak wygląda i nikt nie zwraca na to szczególnej uwagi... Takze luzik
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Mam dziwne pytanie xD. Czy bierzecie do szpitala suszarkę do włosów? 🙈 3 dni wytrzymam bez mycia, ale jak na tych oddziałach jest tak ciepło to nie wiem. Zresztą dla samego odświeżenia.
Ja biorę ;P kupiłam na allegro taką małą o dobrej mocy. Przyda się na wyjazdy, bo stara turystyczna mi się spaliła. Jak leżałam na pato w czerwcu to brakowało mi suszarki, jak nie wysuszę włosów to potem mam takie nieułożone, jakby nieumyte...
Jakby któraś z Was szukała to polecam:
https://allegro.pl/oferta/mala-suszarka-do-wlosow-turystyczna-duza-moc-1400w-9688178760?utm_medium=app_share&utm_source=facebookWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2020, 10:50
Meggi110818 lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Anetkaa pieknie wygladasz.. 😍 wg jaka pyza? Nic takiego nie widać 😘
Trzymamy kciuki abys jutro dowiedziała się samych dobrych wiesci 😉😘02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Hejo😊 sorry ze brak odzewu ale tyle się dzieje... wczoraj wróciłysmy z Hania do domku ❤
Wiem ze temat wałkowany ale nie myślałam że będę musiała kupować, mianowicie LAKTATOR.
(Mam swój z aventa ale okazało się że jakaś część zaginęła w akcji i nie działa 🙈)
Chcialam dzis w nocy odciągnąć bo młoda to taka śpiąca królewna ze często za chiny ludowe nie mogę jej rozbudzić a cyce jak banie😜
Jaki polecacie? Dobry, porzadnynie za miliony monet. Obojętne mi czy ręczny czy elektr.KarolinaMaria, Nikaa92, dmg111, SzalonaOna, kic83, doomi03 lubią tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Inga28 wrote:Aneta ale magiczne te zdjęcia! 😍 odpoczywaj ile możesz, ostatnio biedna masz tyle stresu
Mam nadzieje, że jutro usłyszysz same dobre wiadomości! ❤️✊🏽
Dam jutro znać jak po badaniach. Ty masz w piątek? Też.dawaj znać jak tam sytuacja u GuciaInga28, Ounai lubią tę wiadomość
-
Ja też suszarki nie biorę, kupiłam mini suchy szampon żeby ewentualnie lekko „odświeżyć” włosy. Gdybym musiała zostać dłużej to wtedy umyję i wyschną same a ja i tak zapewne będę wiązać je w koczka
Ale jak leżałam w czerwcu to była ze mną na sali dziewczyna która czekała na cc to nawet prostownice miała 😊 Więc jak masz miejsce w torbie to pewnie, że można zabrać
Ja jestem z tych leniwych 😂
-
Inga prostownice
? To już naprawdę szacun, mi by się totalnie nie chciało 😂 suszarkę jakbym używała na codzień to pewnie bym wzięła, dla własnego komfortu. Ale na szczęście nie używam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2020, 11:00
-
Anet.kaa wrote:Teraz już tylko relaks i odpoczynek bo ostatni czas był jednym z cięższych w moim życiu.
Dam jutro znać jak po badaniach. Ty masz w piątek? Też.dawaj znać jak tam sytuacja u Gucia
Tak, idę w piątek 😊 Zobaczymy czy wybiera się już na drugą stronę, ale może jeszcze jak dla mnie trochę posiedzieć w brzuchu 😜 -
Ladyo wrote:Inga prostownice
? To już naprawdę szacun, mi by się totalnie nie chciało 😂 suszarkę jakbym używała na codzień to pewnie bym wzięła, dla własnego komfortu. Ale na szczęście nie używam
Tak 😜 przed samym cc prostowała włosy bo mówiła, że dla własnego komfortu chce się czuć dobrze 😊 ja prostuje włosy, ale w szpitalu to mi się w życiu by się nie chciało 😜doomi03 lubi tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:A próbowałaś juz klasc spac Martusie w łóżeczku?
Nie boisz się ze bedzie Ci potem bardzo trudno odzwyczaić spac ja w twoim lozku?
Pamiętam po pierwszym synku, tez spal z nami duzo i później jak byl większy to była jakaś tragedia zeby mial spac u siebie.
Meggi, byłam 8 dni w szpitalu i 5 dni na patologii i dużo dziewczyn się w tym czasie przewinęło ale żadna nie miała suszarki do włosów, a prawie wszystkie myły włosy przed wyjściem ze szpitala.Inaa89, Mlodamezatka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry 😁
Motylku w dobry cenach monitor oddechu masz na vinted, znajomi mają babysens 7 i mega sobie chwala zwłaszcza że siostra koleżanki tez miala i uratował życie jej synkowi ktory byl wczesniakiem. Super ze mala coraz lepiej sobie radzi i ze mozesz z nią być w szpitalu.
Suszarki nie brałam, robiłam jak motylek myłam włosy na noc a rano były suche. Za dnia jak się umyje to tez bedzie ok bo nie poplacza się w nocy, jest ciepło na oddziałach i szybki wszystko schnie.
Do mam dziewczynek które szykują wyprawkę, latałam po olx i rzuciło mi się w oczy to ogłoszenie, może któraś chętna
https://www.olx.pl/oferta/ubranka-dla-dziewczynki-3-9-miesiecy-stan-bardzo-dobry-CID88-IDEEnNb.html
SzalonaOna, patrycja92 lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Ja nie mam suszarki. Myje włosy na wieczór. Rano są suche. Tu każda wygląda jak wygląda, nie ma nikt czasu na suszarki 😂
Właśnie ja nie mogę iść z mokrymi, bo albo wstaje rano z mega bólem głowy i katarem, albo z pokręconym karkiem 😟. Więc albo myć i suszyć a albo nie myć w ogóle 😁O ❤️
Z ❤️