Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Inga, a gdzie w końcu planujesz rodzić?
Nam położna mówiła, że jedna z pacjentek nagle musiała stawić się do szpitala i mąż ją pakował i zapakował jej wlasnie suszarke, prostownice i lakier do włosów i wszyscy mieli z tego ubawZulugula, Lalia, doomi03, Ounai, Julik lubią tę wiadomość
-
kkasia wrote:Hejo😊 sorry ze brak odzewu ale tyle się dzieje... wczoraj wróciłysmy z Hania do domku ❤
Wiem ze temat wałkowany ale nie myślałam że będę musiała kupować, mianowicie LAKTATOR.
(Mam swój z aventa ale okazało się że jakaś część zaginęła w akcji i nie działa 🙈)
Chcialam dzis w nocy odciągnąć bo młoda to taka śpiąca królewna ze często za chiny ludowe nie mogę jej rozbudzić a cyce jak banie😜
Jaki polecacie? Dobry, porzadnynie za miliony monet. Obojętne mi czy ręczny czy elektr.
Ja nie ma temat, ale chciałam spytać jak pobyt na kraśnickiej? Przyjmują wszystkich? Czy odsyłają? Jak opieka? Jak położne? Kto robił Ci CC?
A laktatora nie kupuję, czekam na nagłą sytuację jak u Ciebie 😁. Koleżanka ma ręczny z lovi, w całodobowej aptece na szybko szukała w nocy i tylko ten był i mówi że jest zadowolona i daje rade, ale nie wiem czy ma porównanie z innymi firmami ☺️O ❤️
Z ❤️ -
Motylku coś dla Ciebie: https://www.olx.pl/oferta/monitor-oddechu-babysense-7-CID88-IDHiZ8g.html
Edit: jeszcze jeden
https://www.olx.pl/oferta/monitor-oddechu-snuza-hero-CID88-IDGVdQm.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2020, 11:27
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Ja nie ma temat, ale chciałam spytać jak pobyt na kraśnickiej? Przyjmują wszystkich? Czy odsyłają? Jak opieka? Jak położne? Kto robił Ci CC?
A laktatora nie kupuję, czekam na nagłą sytuację jak u Ciebie 😁. Koleżanka ma ręczny z lovi, w całodobowej aptece na szybko szukała w nocy i tylko ten był i mówi że jest zadowolona i daje rade, ale nie wiem czy ma porównanie z innymi firmami ☺️
Właśnie też mi się coraz częściej obijają o uszy te laktator z lovi.
Na trakcie porodowym trafiłam tak sobie na personel. Ale to wiesz nie ma reguły. Przyjmują caly czas. Info z wczoraj popołudniu.
Co do opieki juz po to REWELACJA!!!! Pominę fakt że warunki są mega, jedzenie przepyszne, nie dqwlaam rady zjeść czasami wszytskiego takie porcje🤣 a bedac 3 dni gdzie ciągle personel się zmieniał bylam zachwycona wsparciem, pomocą, empatią, poczuciem humoru ❤ polecam.
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
nick nieaktualnyWitan sie z wami kochane w 25 tyg ciazy.
Ja mam problem ze spaniem, jak sie obudze w nocy na siku to pozniej nie moge zasnac.🤦♀️🤦♀️🤦♀️ A moj synek najbardziej lubi kopac mnie wlasnie po pecherzu gdzies w srodku nocy. Choc ostatnio mam wrazenie, ze malenki moj jakos mniej sie rusza. Obecnie obserwuje i jak dalej bede miala to wrazenie to znowu wybiore sie na oddzial by sprawdzic co jest nie tak.
Do dziewczyn, ktore maja cukrzyce ciazowa. Czy zwiekszyl sie wam nagle apetyt? Ja moge jesc bezprzerwy, ciagle jestem glodna 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Z synem mialam cukrzyce ciazowa, ale nie pamietam jak to dokladnie bylo.Nikaa92, Lalia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ja całą noc nie spałam cały czas ból w prawym boku pod żebrami taki kłujący. Okropny😭😭
Rano sobie zapodałam czopka glicerynowego i trochę się załatwiłam ale dalej jestem strasznie wzdęta. Już nie wiem co robić żeby sobie ulżyć. Teraz przestało boleć. Zaraz wybiorę się na spacer może jak się poruszam to mi się polepszy, ale ogólnie płakać mi się chce. 😓 -
kkasia wrote:Właśnie też mi się coraz częściej obijają o uszy te laktator z lovi.
Na trakcie porodowym trafiłam tak sobie na personel. Ale to wiesz nie ma reguły. Przyjmują caly czas. Info z wczoraj popołudniu.
Co do opieki juz po to REWELACJA!!!! Pominę fakt że warunki są mega, jedzenie przepyszne, nie dqwlaam rady zjeść czasami wszytskiego takie porcje🤣 a bedac 3 dni gdzie ciągle personel się zmieniał bylam zachwycona wsparciem, pomocą, empatią, poczuciem humoru ❤ polecam.
Czyli w walizkę nie upychać suchego jedzenia? 😁
Kurde to ja boję się żeby trafić na spoko personel w trakcie porodu, bo wtedy wydaje mi się że będzie najbardziej potrzebny 😑 Na trakcie był jeden lekarz plus rezydent? Ile położnych? Kto decydował o CC?
Ja na razie mam w planach SN, ale sama wiesz różnie to w trakcie może być 🙈O ❤️
Z ❤️ -
Ja sobie kupiłam maleńką suszarkę. Przed ciążą musiałam myć włosy codziennie, po treningu to już na pewno, więc domyślam się że po porodzie sn na głowie będę mogła frytki smażyć 🤷 z mokrą głową nie będę chodziła bo nie lubię i zaraz mam katar, więc dla własnego komfortu biorę
Meggi110818, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnyPszczolka36l wrote:Ja miałam monitor Angelcare. Drogi kupowany 13 lat temu ale się sprawdził. Polecam bo przez pierwsze dni póki nie mieliśmy. Spaliśmy na zmianę. Ja do 12 w nocy a mąż od 12 w nocy. Weronika tak spała głęboko, że potrafiła mieć bezdech.
PS. Obserwuję Wasze losy 🤗😉✊🍀 -
nick nieaktualnykkasia wrote:Hejo😊 sorry ze brak odzewu ale tyle się dzieje... wczoraj wróciłysmy z Hania do domku ❤
Wiem ze temat wałkowany ale nie myślałam że będę musiała kupować, mianowicie LAKTATOR.
(Mam swój z aventa ale okazało się że jakaś część zaginęła w akcji i nie działa 🙈)
Chcialam dzis w nocy odciągnąć bo młoda to taka śpiąca królewna ze często za chiny ludowe nie mogę jej rozbudzić a cyce jak banie😜
Jaki polecacie? Dobry, porzadnynie za miliony monet. Obojętne mi czy ręczny czy elektr.dmg111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia81 wrote:Witan sie z wami kochane w 25 tyg ciazy.
Ja mam problem ze spaniem, jak sie obudze w nocy na siku to pozniej nie moge zasnac.🤦♀️🤦♀️🤦♀️ A moj synek najbardziej lubi kopac mnie wlasnie po pecherzu gdzies w srodku nocy. Choc ostatnio mam wrazenie, ze malenki moj jakos mniej sie rusza. Obecnie obserwuje i jak dalej bede miala to wrazenie to znowu wybiore sie na oddzial by sprawdzic co jest nie tak.
Do dziewczyn, ktore maja cukrzyce ciazowa. Czy zwiekszyl sie wam nagle apetyt? Ja moge jesc bezprzerwy, ciagle jestem glodna 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Z synem mialam cukrzyce ciazowa, ale nie pamietam jak to dokladnie bylo. -
Anet.kaa wrote:Inga, a gdzie w końcu planujesz rodzić?
Nam położna mówiła, że jedna z pacjentek nagle musiała stawić się do szpitala i mąż ją pakował i zapakował jej wlasnie suszarke, prostownice i lakier do włosów i wszyscy mieli z tego ubaw
Chyba pierwszy wybór to Borowska, kolejny to Brochów a ostatni Kamieńskiego a Ty? -
dmg111 wrote:Kasia, ja polecam ten od Kic i od innych dziewczyn, Canpol easy start, odciagam tylko sporadycznie jak właśnie mała spi, a biust eksploduje i sprawdza się ekstra 😉 Nie był drogi, bo w promocji w smyku koło 160zl 😉
Potwierdzam i polecamdmg111 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulugula wrote:Wiadomo że kazdy ma indywidualną dawkę dobraną pod wyniki. Tylko zastanawia mnie czy właśnie nad wyrost mi nie ustaliła. Bo teraz mam dawkę ustaloną pod ciążowe wyniki, a kolejne badanie mam zrobic dopiero po połogu. A do tego czasu mam wrócić do dawki sprzed ciąży, bo juz niby nie będę potrzebować tak dużej jak w ciąży. Ja jej ufam ale z ciekawości chcialam podpytac jak to wygląda u mam
Moj lekarz któremu ufam w 100% i jest mega dokładny tez kazal mi po porodzie wrócić do dawki sprzed ciazy i po miesiącu zrobic badania i umówić się na wizytę bo będziemy schodzić z dawki az do całkowitego odstawienia jeżeli moj organizm dobrze zareaguje. Mialam leczona tarczyce ze względu na starania o ciążę bo mialam podwyższone wyniki.Zulugula lubi tę wiadomość