Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny, mam Lovi 😊 zanim maz przywiózł to młoda wyciągnęła sporo i jeszcze oklad zimny później zrobilam i jest git jak narazie 👍🏻😊
Hania pozdrawia ciocie😘
Ps po kliknięciu jest gif 😁 dla chętnych 😅😅😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2020, 16:40
Zulugula, Ania81, kic83, Enigvaa, doomi03, SzalonaOna, Tajka, Suszarka, calanthe, Inaa89, Lalia, kar_oliv, Maniaaa., dmg111, Belie, Stokrotka027, Ladyo, KarolinaMaria, Ewa88 , Ounai, madziulix3, Inga28, Nikaa92, Susanne, Julik lubią tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Kkasia
jaka śliczna rozkoszna Hania ♥️kkasia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anetka, przepiękna ta sesja 😍
Kar, śliczna Mamusia z Ciebie ♥️
Kkasia, Haneczka rozkoszna, a ten gif! 🤭😍♥️kar_oliv, kkasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCasteam, czy to są prosaki? Bo jesli tak to znikna same - mi polozna i pediatra mowil, zeby przemywać je po prostu przegotowana woda
Same zniknely - moj synek mial je prawie 2 miesiace, a czesto tak jest przy dzieciach karmionych piersia sa dluzej - hormony matki tak dzialaja itd
-
Nikaa92 wrote:Dobrze ze mówisz, nie zagłębiałam się w temacie bo w planach nie mieliśmy zakupu. A rzuciły mi się poprostu jak z nudów przeglądałam olx i vinted.
https://www.babysense-polska.pl/testmonitoraWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2020, 18:16
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Też nie wiedziałam. Dopiero dziewczyny na wrzesniowkach mówiły, że monitor dostosowuje się do dziecka i jeśli dziecko zostanie zmienione, czyli mama używa tego samego monitora dla młodszego rodzeństwa lub ktoś kupuje używany to może nie wykryć bezdechu lub włączać się kiedy dziecko oddycha. Może stąd tyle opinii, że monitor włączał się niepotrzebnie, że właśnie ludzie kupują używane nie wiedząc o tym, że należy ten sprzęt skalibrować wcześniej.
https://www.babysense-polska.pl/testmonitoraOunai lubi tę wiadomość