X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2020, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    Miałam cukrzycę, ale apetyt w zasadzie zerowy od początku...

Dzieki, ja juz sama nie wiem co sie dzieje, jem jak szalona, pije codziennie ocean wody przynajmniej🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️.

• doomi03 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2020, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkasia wrote:
    Hejo😊 sorry ze brak odzewu ale tyle się dzieje... wczoraj wróciłysmy z Hania do domku ❤

Wiem ze temat wałkowany ale nie myślałam że będę musiała kupować, mianowicie LAKTATOR.
    (Mam swój z aventa ale okazało się że jakaś część zaginęła w akcji i nie działa 🙈)

Chcialam dzis w nocy odciągnąć bo młoda to taka śpiąca królewna ze często za chiny ludowe nie mogę jej rozbudzić a cyce jak banie😜

Jaki polecacie? Dobry, porzadnynie za miliony monet. Obojętne mi czy ręczny czy elektr.

Lovi Prolactis (on jest dwa w jednym).

kkasia lubi tę wiadomość

3jvzcbxmqcuirhnp.png

12cs 💚⏸️

Mój syn, moje szczęście: 💙 Kacper - ur. 22.11.2020
    godz 21:48
    Waga 2980g
    Dlugosc 51 cm
  • doomi03 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2020, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inga28 wrote:
    Ja też suszarki nie biorę, kupiłam mini suchy szampon żeby ewentualnie lekko „odświeżyć” włosy. Gdybym musiała zostać dłużej to wtedy umyję i wyschną same a ja i tak zapewne będę wiązać je w koczka :) Ale jak leżałam w czerwcu to była ze mną na sali dziewczyna która czekała na cc to nawet prostownice miała 😊 Więc jak masz miejsce w torbie to pewnie, że można zabrać :) Ja jestem z tych leniwych 😂

Ja to nawet jakbym chciała to nie wcisnę już dodatkowo do torby 😂 zamiast suszarki wolałam upchnąć papier toaletowy 🤣

3jvzcbxmqcuirhnp.png

12cs 💚⏸️

Waga 2980g
    Dlugosc 51 cm
  • Tajka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2020, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaszalałam już z pierwszymi zakupami :) na ali kupiłam 3 kocyki, 4 owijaki muślinowe, 3 pieluchy bambusowe, 2 pudełka na smoczki, suszarkę na butelki i grzechotke sarenke :D mam nadzieję, że zostanie dziewczynka, bo jest trochę różu :D 🙏

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2020, 14:17

Zulugula, Lalia, Ounai lubią tę wiadomość

12.08.2020 - ⏸ (15dpo, 2gi cykl stymulowany clo, 3ci cykl po drożności, 15cs)
    27.04.2021 - nasz cud 🥰 3700g, 57 cm, 41tc
    19cd062133.png

31.03.2022 - ⏸️
    Będzie dzidziuś 👣👶
    2534e96399.png
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2020, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    No te bezdechy nie dają mi żyć. Ale niby Misia ich nie ma 🤔 ja. W ogóle jak dostanę ja tu do siebie na oddział, to chyba spać nie będę 🤔 tylko patrzeć czy oddycha
    Weronika tak głęboko zasypiala , że zapominała o oddychaniu. Za to Aniołek jak było dłuższą chwilę brak oddechu to zapiszczał raz, że sama się "wybudzała"nie dosłownie ale się poruszyla. A jak po tym pierwszym dalej nie było ruchu to piszczał ostrzej i dłużej. I wtedy ja albo pomizialam po brudce albo dmuchnęłam i wracało do normy. Wiem, że w szpitalu była podpięta i też często piszczało ustrojstwo ale też dlatego, że zbyt intensywnie się ruszała i plakala. W domu była bardziej wyciszona i spokojna. Generalnie dzięki aniołkowi spałam spokojniej. Bez tego nie spałam wcale. Syn też miał Angelcar podłączony, ale jemu piszczało tylko wtedy jak wyjmowałam go z łóżeczka i zapomniałam wyłączyć urządzenia. A też wczesniak z 34tc z wagą 2050gr.Takze może być u Was, że ani razu nie zapiszczy czego życzę z całego serca. Ale urządzenie daje poczucie troszkę spokoju.

SzalonaOna lubi tę wiadomość

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
    29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
    Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2020, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikaa92 wrote:
    Dzien dobry 😁
    Motylku w dobry cenach monitor oddechu masz na vinted, znajomi mają babysens 7 i mega sobie chwala zwłaszcza że siostra koleżanki tez miala i uratował życie jej synkowi ktory byl wczesniakiem. Super ze mala coraz lepiej sobie radzi i ze mozesz z nią być w szpitalu.
    Suszarki nie brałam, robiłam jak motylek myłam włosy na noc a rano były suche. Za dnia jak się umyje to tez bedzie ok bo nie poplacza się w nocy, jest ciepło na oddziałach i szybki wszystko schnie.

Do mam dziewczynek które szykują wyprawkę, latałam po olx i rzuciło mi się w oczy to ogłoszenie, może któraś chętna
    https://www.olx.pl/oferta/ubranka-dla-dziewczynki-3-9-miesiecy-stan-bardzo-dobry-CID88-IDEEnNb.html
    Nie powinno się kupować używanego bo może nie zadziałać. Monitor oddechu trzeba skalibrować po kazdym dziecku a kalibracja kosztuje tyle samo co nowy monitor.

BOY 2015
    GIRL 2020
    CB 2025 💔
  • doomi03 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2020, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okna pomyte, podłogi i dywany poodkurzane, na piłce pobujane, przysiadów parę porobionych, woda na liście malin się gotuje...

giphy.gif?cid=6c09b9527swr7eqh826w04x3b1r0oshmvsaao9x5jljf87fx&rid=giphy.gif
    54ff7a8fb9e42994d5bee31826a702cc.gif

... Idę robić obiad 😛

kic83, Ania81, Zulugula, Lalia, Inaa89, dmg111, Ladyo lubią tę wiadomość

3jvzcbxmqcuirhnp.png

12cs 💚⏸️

Waga 2980g
    Dlugosc 51 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2020, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    Weronika tak głęboko zasypiala , że zapominała o oddychaniu. Za to Aniołek jak było dłuższą chwilę brak oddechu to zapiszczał raz, że sama się "wybudzała"nie dosłownie ale się poruszyla. A jak po tym pierwszym dalej nie było ruchu to piszczał ostrzej i dłużej. I wtedy ja albo pomizialam po brudce albo dmuchnęłam i wracało do normy. Wiem, że w szpitalu była podpięta i też często piszczało ustrojstwo ale też dlatego, że zbyt intensywnie się ruszała i plakala. W domu była bardziej wyciszona i spokojna. Generalnie dzięki aniołkowi spałam spokojniej. Bez tego nie spałam wcale. Syn też miał Angelcar podłączony, ale jemu piszczało tylko wtedy jak wyjmowałam go z łóżeczka i zapomniałam wyłączyć urządzenia. A też wczesniak z 34tc z wagą 2050gr.Takze może być u Was, że ani razu nie zapiszczy czego życzę z całego serca. Ale urządzenie daje poczucie troszkę spokoju.
    No bez 2 zdań! Dlatego na pewno zamówimy.

• kar_oliv Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2020, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój małżonek starał się jak mógł żeby mi zrobić jakiekolwiek zdjęcie na pamiątkę a przyznam, że nie umie robić zdjęć 😁 ❤

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2020, 10:10

Nikaa92, SzalonaOna, doomi03, KarolinaMaria, Ania81, Suszarka, Ewa88 , kic83, Angie1985, Enigvaa, Stokrotka027, Zulugula, Lalia, Tajka, Inaa89, calanthe, Maniaaa., dmg111, Belie, Ladyo, Ounai, Inga28, Julik lubią tę wiadomość

atdcgu1rjappkskg.png
  • Nikaa92 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2020, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Nie powinno się kupować używanego bo może nie zadziałać. Monitor oddechu trzeba skalibrować po kazdym dziecku a kalibracja kosztuje tyle samo co nowy monitor.

Dobrze ze mówisz, nie zagłębiałam się w temacie bo w planach nie mieliśmy zakupu. A rzuciły mi się poprostu jak z nudów przeglądałam olx i vinted.

tb73i09k51c5kem9.png
  • suzi1994 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2020, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny może któraś słyszała albo jest z Białegostoku i może się wypowiedzieć o klinice prywatnej Arciszewskich? Myśle nad cc tam .. dziwi mnie niska cena w porównaniu do np medicover 4x niższa ..

DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️
  • doomi03 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2020, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kar_oliv wrote:
    Mój małżonek starał się jak mógł żeby mi zrobić jakiekolwiek zdjęcie na pamiątkę a przyznam, że nie umie robić zdjęć 😁 ❤

l]

Ślicznie 😊

kar_oliv lubi tę wiadomość

3jvzcbxmqcuirhnp.png

12cs 💚⏸️

Waga 2980g
    Dlugosc 51 cm
  • Suszarka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2020, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kar następna ślicznotka do kolekcji ♥️ dziewczyny jesteście wszystkie takie piękne 🥰

Iga ❤️ 7.01.2021
    Jagoda ❤️ 7.04.2022
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2020, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ktore juz urodziły. Czy Wasze dzieci tez mialy na buzi takie biale krosteczki? Liliana ma dosyc sporo i nie chca zniknac 🤷‍♀️

Ja zaszalalam dzisiaj na aliexpress i kupilam kolejny odkurzacz 🤣 to juz ten wiek, ze człowiek sie cieszy z takich rzeczy 🤣

Zulugula, Lalia, dmg111, Nikaa92 lubią tę wiadomość

• kic83 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2020, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    casteam wrote:
    Dziewczyny ktore juz urodziły. Czy Wasze dzieci tez mialy na buzi takie biale krosteczki? Liliana ma dosyc sporo i nie chca zniknac 🤷‍♀️

Ja zaszalalam dzisiaj na aliexpress i kupilam kolejny odkurzacz 🤣 to juz ten wiek, ze człowiek sie cieszy z takich rzeczy 🤣

Tak, u nas Alek ma, położna powiedziała, że wszystko ok, że to trądzik niemowlęcy, że niedojrzały układ pokarmowy.

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
  • kic83 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2020, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kar oliv
    Mężowi wyszło foto bo śliczna modelka! Pięknie 😘

Anetka
    nie widzę żadnej pyzy na buzi, za to widzę piękną kobietę, tu już bardziej do siebie podobna niż na wczorajszym foto 😚

kar_oliv, doomi03 lubią tę wiadomość

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
  • Enigvaa Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2020, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    casteam wrote:

Kuzynki syn tak mial. Na poczatku mysleli ze to tradzik niemowlecy ale dlugo nie schodzilo i sie okazalo ze kuzynka miety duzo pila i od miety malemu wyskakiwaly :)

🔸28 lat

Wysłany: 11 listopada 2020, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trądzik niemowlęcy poznaje się po tym że na dworze gdy jest chłodniej krosty robią się mniej widoczne. U mnie obaj chłopcy mieli około miesiąc. Długo im to schodziło.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2020, 16:25

mhsvej28dzyxqzel.png
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2020, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kar pięknie wyglądasz !
    Anetka gdzie Ty widzisz pyze to ja nie wiem🤷‍♀️ ślicznie !

💙
    💗
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2020, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    casteam wrote:

Calkowicie rozumiem dlatego pokaz ten odkurzacz😅

💙
    💗
‹‹ 2244 2245 2246 2247 2248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ