Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kkasia wrote:Hejo😊 sorry ze brak odzewu ale tyle się dzieje... wczoraj wróciłysmy z Hania do domku ❤
Wiem ze temat wałkowany ale nie myślałam że będę musiała kupować, mianowicie LAKTATOR.
(Mam swój z aventa ale okazało się że jakaś część zaginęła w akcji i nie działa 🙈)
Chcialam dzis w nocy odciągnąć bo młoda to taka śpiąca królewna ze często za chiny ludowe nie mogę jej rozbudzić a cyce jak banie😜
Jaki polecacie? Dobry, porzadnynie za miliony monet. Obojętne mi czy ręczny czy elektr.
Lovi Prolactis (on jest dwa w jednym).kkasia lubi tę wiadomość
-
Inga28 wrote:Ja też suszarki nie biorę, kupiłam mini suchy szampon żeby ewentualnie lekko „odświeżyć” włosy. Gdybym musiała zostać dłużej to wtedy umyję i wyschną same a ja i tak zapewne będę wiązać je w koczka
Ale jak leżałam w czerwcu to była ze mną na sali dziewczyna która czekała na cc to nawet prostownice miała 😊 Więc jak masz miejsce w torbie to pewnie, że można zabrać
Ja jestem z tych leniwych 😂
Ja to nawet jakbym chciała to nie wcisnę już dodatkowo do torby 😂 zamiast suszarki wolałam upchnąć papier toaletowy 🤣 -
Zaszalałam już z pierwszymi zakupami
na ali kupiłam 3 kocyki, 4 owijaki muślinowe, 3 pieluchy bambusowe, 2 pudełka na smoczki, suszarkę na butelki i grzechotke sarenke
mam nadzieję, że zostanie dziewczynka, bo jest trochę różu
🙏
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2020, 14:17
Zulugula, Lalia, Ounai lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:No te bezdechy nie dają mi żyć. Ale niby Misia ich nie ma 🤔 ja. W ogóle jak dostanę ja tu do siebie na oddział, to chyba spać nie będę 🤔 tylko patrzeć czy oddycha
SzalonaOna lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Nikaa92 wrote:Dzien dobry 😁
Motylku w dobry cenach monitor oddechu masz na vinted, znajomi mają babysens 7 i mega sobie chwala zwłaszcza że siostra koleżanki tez miala i uratował życie jej synkowi ktory byl wczesniakiem. Super ze mala coraz lepiej sobie radzi i ze mozesz z nią być w szpitalu.
Suszarki nie brałam, robiłam jak motylek myłam włosy na noc a rano były suche. Za dnia jak się umyje to tez bedzie ok bo nie poplacza się w nocy, jest ciepło na oddziałach i szybki wszystko schnie.
Do mam dziewczynek które szykują wyprawkę, latałam po olx i rzuciło mi się w oczy to ogłoszenie, może któraś chętna
https://www.olx.pl/oferta/ubranka-dla-dziewczynki-3-9-miesiecy-stan-bardzo-dobry-CID88-IDEEnNb.html -
Okna pomyte, podłogi i dywany poodkurzane, na piłce pobujane, przysiadów parę porobionych, woda na liście malin się gotuje...
... Idę robić obiad 😛kic83, Ania81, Zulugula, Lalia, Inaa89, dmg111, Ladyo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPszczolka36l wrote:Weronika tak głęboko zasypiala , że zapominała o oddychaniu. Za to Aniołek jak było dłuższą chwilę brak oddechu to zapiszczał raz, że sama się "wybudzała"nie dosłownie ale się poruszyla. A jak po tym pierwszym dalej nie było ruchu to piszczał ostrzej i dłużej. I wtedy ja albo pomizialam po brudce albo dmuchnęłam i wracało do normy. Wiem, że w szpitalu była podpięta i też często piszczało ustrojstwo ale też dlatego, że zbyt intensywnie się ruszała i plakala. W domu była bardziej wyciszona i spokojna. Generalnie dzięki aniołkowi spałam spokojniej. Bez tego nie spałam wcale. Syn też miał Angelcar podłączony, ale jemu piszczało tylko wtedy jak wyjmowałam go z łóżeczka i zapomniałam wyłączyć urządzenia. A też wczesniak z 34tc z wagą 2050gr.Takze może być u Was, że ani razu nie zapiszczy czego życzę z całego serca. Ale urządzenie daje poczucie troszkę spokoju.
-
Mój małżonek starał się jak mógł żeby mi zrobić jakiekolwiek zdjęcie na pamiątkę a przyznam, że nie umie robić zdjęć 😁 ❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2020, 10:10
Nikaa92, SzalonaOna, doomi03, KarolinaMaria, Ania81, Suszarka, Ewa88 , kic83, Angie1985, Enigvaa, Stokrotka027, Zulugula, Lalia, Tajka, Inaa89, calanthe, Maniaaa., dmg111, Belie, Ladyo, Ounai, Inga28, Julik lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Nie powinno się kupować używanego bo może nie zadziałać. Monitor oddechu trzeba skalibrować po kazdym dziecku a kalibracja kosztuje tyle samo co nowy monitor.
Dobrze ze mówisz, nie zagłębiałam się w temacie bo w planach nie mieliśmy zakupu. A rzuciły mi się poprostu jak z nudów przeglądałam olx i vinted. -
kar_oliv wrote:Mój małżonek starał się jak mógł żeby mi zrobić jakiekolwiek zdjęcie na pamiątkę a przyznam, że nie umie robić zdjęć 😁 ❤
l]
Ślicznie 😊kar_oliv lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ktore juz urodziły. Czy Wasze dzieci tez mialy na buzi takie biale krosteczki? Liliana ma dosyc sporo i nie chca zniknac 🤷♀️
Ja zaszalalam dzisiaj na aliexpress i kupilam kolejny odkurzacz 🤣 to juz ten wiek, ze człowiek sie cieszy z takich rzeczy 🤣Zulugula, Lalia, dmg111, Nikaa92 lubią tę wiadomość
-
casteam wrote:Dziewczyny ktore juz urodziły. Czy Wasze dzieci tez mialy na buzi takie biale krosteczki? Liliana ma dosyc sporo i nie chca zniknac 🤷♀️
Ja zaszalalam dzisiaj na aliexpress i kupilam kolejny odkurzacz 🤣 to juz ten wiek, ze człowiek sie cieszy z takich rzeczy 🤣
Tak, u nas Alek ma, położna powiedziała, że wszystko ok, że to trądzik niemowlęcy, że niedojrzały układ pokarmowy.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kar oliv
Mężowi wyszło foto bo śliczna modelka! Pięknie 😘
Anetka
nie widzę żadnej pyzy na buzi, za to widzę piękną kobietę, tu już bardziej do siebie podobna niż na wczorajszym foto 😚kar_oliv, doomi03 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
casteam wrote:Dziewczyny ktore juz urodziły. Czy Wasze dzieci tez mialy na buzi takie biale krosteczki? Liliana ma dosyc sporo i nie chca zniknac 🤷♀️
Ja zaszalalam dzisiaj na aliexpress i kupilam kolejny odkurzacz 🤣 to juz ten wiek, ze człowiek sie cieszy z takich rzeczy 🤣
Kuzynki syn tak mial. Na poczatku mysleli ze to tradzik niemowlecy ale dlugo nie schodzilo i sie okazalo ze kuzynka miety duzo pila i od miety malemu wyskakiwaly🔸28 lat
Calkowicie rozumiem dlatego pokaz ten odkurzacz😅💙 11.2020
💗 11.2023