Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mój brzuszek nic a nic się nie zmienił 😅
Ale to mnie nie dziwi, bo ja z tych co mają malutkie ciążowe brzuszki 😍
Jak jechałam do pierwszego porodu w 8 miesiącu, to położne przestraszone, bo myślały, że to jakiś 5 miesiąc ciąży 😂Lalia, Ounai lubią tę wiadomość
-
Mi się dzień zaczął kiepsko 😑 obudzili mnie faceci ze spółdzielni że mam im dać klucze do piwnicy, bo będą wymieniać pion kanalizacyjny i jeszcze najlepiej jakbym zeszła do piwnicy i tam poprzestawiała rzeczy 😑 zerwanie się z łóżka na czczo i latanie mieszkanie piwnica itd to nie zbyt dobre rozwiązanie na moje mdłości 😑
Zjadłam śniadanie i teraz leżę i wcinam migdały żeby te mdłości wyciszyć 🤦♀️
Miłe było to, że zadzwonił mi do drzwi sąsiad z dołu, który ma ogródek i przyniósł mi dosłownie NARĘCZE, ogromny bukiet bzu 😍 uwielbiam 💚
Ja planuję dzisiaj wycieczkę do Lidla jak Ula 😁 zobaczę te tshirty i legginsy i może body bo miały być biało żółto szare w balony 😍 ale na razie nie ma opcji 🤢
Dziewczyny, jak oddawałam kiedyś krew i mam krew kartę na moje obecne nazwisko to będę musiała robić grupę krwi??
P. S. Mój brzuszek chyba jeszcze nie rośnie, ale na wadze 0,8 kg w dwa tygodnie 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2020, 09:36
Koteczka82, Ulaa lubią tę wiadomość
-
Lalia też mam krew kartę i też się zastanawiałam nad tym ale szalone jest to, że trzeba za każdym razem mieć świeżą grupę krwi, i potem na koniec ciąży jeszcze raz. nie rozumiem tego, przecież grupa krwi się nie zmienia no chyba, że ktoś akurat ma przetoczoną krew no ale to się przecież wie.. może któraś z dziewczyn wie o co chodzi
Lalia lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
kar_oliv wrote:Dziewczyny, w nocy pojawił mi się ból w stawach kolana i stopy, nie mogę spać przez to. Wcześniej nie miałam nigdy problemów że stawami.
Spróbuj w takiej sytuacji na początek wygrzać sobie porządnie stopy i kolana. Mi takie bole czasem ciągnęły właśnie chyba jak przemarzły mi stopy i takie az jak prądy czulam od stop do kolan. Z czasem też mi sie zaczęło tak dziać chyba na zmiany pogody (też nie mialam tak zawsze).
kar_oliv lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Koteczko, jak nadal masz na zbyciu tą luteinę to ja mogę ją od Ciebie odkupić
Dziewczyny, czy na te badania 1 trymestru jak przeciwciała, hiv, czeka się długo? Chce iść jutro i mam nadzieję, że nie czeka się na nie jakoś bardzo długo i na poniedziałek już będą.
Ja na centralnym serwerze wynikow mialam tego samego dnia. Tylko grupe krwi musze odebrac osobiście. -
Chodzi o to że grupa krwi sie nie zmienia ale przeciwciała trzeba sprawdzić bo to się moze jakos zmieniać 😊 tez miałam z tym zagwostke.
kic83, Lalia lubią tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julcia cc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym 1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
SzalonaOna wrote:Dziewczyny, jak tam Wasze brzuszki? Rosną?
Iryska, Nikaa, Wik - kiedy macie wizyty? Może poznamy, kto tam mieszka w Waszych brzuszkach❤️
Brzuszek pomalutku rośnie ale szału nie ma, wygląda jakbym się mega najadła ^^ wizytuje dopiero 25.05 cała wieczność jeszcze, ale liczę że może poznam już wtedy płećLalia lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Koteczko, jak nadal masz na zbyciu tą luteinę to ja mogę ją od Ciebie odkupić
Dziewczyny, czy na te badania 1 trymestru jak przeciwciała, hiv, czeka się długo? Chce iść jutro i mam nadzieję, że nie czeka się na nie jakoś bardzo długo i na poniedziałek już będą.
Jasne że możesz jak wrócę do domu to się umówimy i ci wyślę 😉
Jestem już po zabiegu bo troszkę musieli wyczyscic tego co zostało i za kilka godzin idę do domu 😁Lalia lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Lalia wrote:Mi się dzień zaczął kiepsko 😑 obudzili mnie faceci ze spółdzielni że mam im dać klucze do piwnicy, bo będą wymieniać pion kanalizacyjny i jeszcze najlepiej jakbym zeszła do piwnicy i tam poprzestawiała rzeczy 😑 zerwanie się z łóżka na czczo i latanie mieszkanie piwnica itd to nie zbyt dobre rozwiązanie na moje mdłości 😑
Zjadłam śniadanie i teraz leżę i wcinam migdały żeby te mdłości wyciszyć 🤦♀️
Miłe było to, że zadzwonił mi do drzwi sąsiad z dołu, który ma ogródek i przyniósł mi dosłownie NARĘCZE, ogromny bukiet bzu 😍 uwielbiam 💚
Ja planuję dzisiaj wycieczkę do Lidla jak Ula 😁 zobaczę te tshirty i legginsy i może body bo miały być biało żółto szare w balony 😍 ale na razie nie ma opcji 🤢
Dziewczyny, jak oddawałam kiedyś krew i mam krew kartę na moje obecne nazwisko to będę musiała robić grupę krwi??
P. S. Mój brzuszek chyba jeszcze nie rośnie, ale na wadze 0,8 kg w dwa tygodnie 😂
Ja te szaro żółte właśnie dorwalam tylko rozmiar 62-68 bo mniejszych już nie bylo. Ładne są byla tez druga wersja bialo zielonkawa w żabki.
A leginy polecam, wygodne tylko patrz na rozmiarówke liczbową bo tam, S to takie jak M, M jak L itd xD... Ja musialam na teraz brać M, mimo że w zwykłych sklepach odzieżowych wskakuje w L i XL 😛😂
Annia, Ounai lubią tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Ja te szaro żółte właśnie dorwalam tylko rozmiar 62-68 bo mniejszych już nie bylo. Ładne są byla tez druga wersja bialo zielonkawa w żabki.
A leginy polecam, wygodne tylko patrz na rozmiarówke liczbową bo tam, S to takie jak M, M jak L itd xD... Ja musialam na teraz brać M, mimo że w zwykłych sklepach odzieżowych wskakuje w L i XL 😛😂
Fajne te body Lidlowe dla dzieciaka, ładne. Przez główkę czy kopertowe? Po ile taki wielopaki jest?doomi03 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dzięki dziewczyny za odpowiedź:*
Ja od rana pracuje i gotuje rosół, wczoraj poszalałam i zjadłam pierogi i później pół dnia cierpiałam. Jednak rosół to rosół, balsam na mój żołądek.
Na wizycie zapytam doktora co mogę poradzić na te bóle żołądka, bo to jest tak, że nawet jak dotykam tam gdzie jest żołądek to mnie boli
Też lecę dziś do Lidla, oby jeszcze coś zostało.
Laila, narobiłaś mi ochotę na bez, będę dziś rwać pod blokiem
Doomi pięknie wyglądasz:)doomi03, Lalia lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Doomi ty kiedyś coś marudziłaś na swoją figurę? Przecież Ty jesteś laska! 😍
Fajne te body Lidlowe dla dzieciaka, ładne. Przez główkę czy kopertowe? Po ile taki wielopaki jest?
Bo ja z tych wyzzszych to trochę sie to równoważy xD ale ogólnie kochanego ciałka trochę jest zwłaszcza na brzuchu i boczkach xD zresztą to te leginy mnie tak wysmuklaja 😂
Sa przez glowke ale na tyle mocno sie naciąga otwor na głowę ze nie powinno być problemu większego z przelozeniem ich dziecku przez glowke, więc są spoko
5-cio pak za 39,90zlLalia lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Dzięki dziewczyny za odpowiedź:*
Ja od rana pracuje i gotuje rosół, wczoraj poszalałam i zjadłam pierogi i później pół dnia cierpiałam. Jednak rosół to rosół, balsam na mój żołądek.
Na wizycie zapytam doktora co mogę poradzić na te bóle żołądka, bo to jest tak, że nawet jak dotykam tam gdzie jest żołądek to mnie boli
Też lecę dziś do Lidla, oby jeszcze coś zostało.
Laila, narobiłaś mi ochotę na bez, będę dziś rwać pod blokiem
Doomi pięknie wyglądasz:)
Mi od wymiotow tez sie tak uwrazliwil żołądek, że też sam jego bol i tkliwość mnie czasem wykańczały. Staniki w polowie dnia muszę zdjąć bo mnie za bardzo gniota w żołądek. Jak się mój S w nocy przytula to reke musi klasc na biodro bo jak mi przerzucał przez brzuch to na żołądku wrażenie jakby kilo cegiel leżało to zaraz mu ją spychalam xD
Dziękuję 😘 -
kkasia wrote:Chodzi o to że grupa krwi sie nie zmienia ale przeciwciała trzeba sprawdzić bo to się moze jakos zmieniać 😊 tez miałam z tym zagwostke.
Dokładnie!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyIryska wrote:Mój brzuch rośnie, ale nie jest jakis bardzo duży, taki jakbym zjadła cała pizzę😀 ale spodnie ciążowe już zakładam od tego tygodnia, bo wszystkie inne mnie cisną. Jeszcze infekcja mnie męczy, mam wrażenie, że po tych globulkach jest jeszcze gorzej, chyba jakieś uczulenie na nie mam.
Mam wizytę o 16 w poniedziałek. Mam nadzieję, że już poznam płeć 🙂🙂Iryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny