Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelle28 wrote:Jaka to luteina 50 mg moze?
Dopochwowa 100mg a podjęzykowa 50mgMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualnyZulugula wrote:apropo tego, że do gabinetu możemy wejść tylko same to jesli moj gin nie nagrywa badania to mam plan nakrecic choc chwilke telefonem dla męża 🙈 żeby chociaz zobaczyl cale bobo i jak się rusza i w ogóle.. to co innego niz zdjecie. ponoć moj gin w gratisie daje 3d zdjęcie , to już coś predzej widać
Lalia lubi tę wiadomość
-
Koteczka82 wrote:Dopochwowa 100mg a podjęzykowa 50mgMama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
nick nieaktualnyNowastaraczka wrote:U mnie to bardziej skomplikowane bo de facto do krk mam 70km obecnie :d wiec pozostaje mi szpital lokalny ale ze znajomą położną wiec liczę ze bedzie dobrze 🙃 chociaz samo slowo porod poki co mnie stresuje 🙊🙊
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewa, gratulacje!
Casteam, wspolczuję takiego bolu glowy, ja akurat z tym nie mam problemu, ale domyslam sie, jakie to moze byc wykańczające 😐 rozmawialas o tym z lekarzem?
Powiedzialam dzis szefowi o ciazy, takze obaj już wiedzą, stresowalam sie tymi telefonami, wiec ciesze sie, ze mam to w koncu z glowykic83, Ewa88 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Sarita jak po wizycie? daj znać
Motylku to nie ciekawie z tymi atakami 😕
A ja nie zależnie od tego czy będę miała jeszcze zabieg czy nie to dzisiaj wychodzę do domu 😁kkasia, Ounai lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
kar_oliv wrote:Dziewczyny, w nocy pojawił mi się ból w stawach kolana i stopy, nie mogę spać przez to. Wcześniej nie miałam nigdy problemów że stawami.
A mnie z kolei bardzo bolały lędźwie i kolana. Myślałam, że umrę.IVF 2021/2022
1. 20.11.2021 punkcja. Pobrano 23 komórki. Zapłodniło się 19. W piątej dobie zostało 7 zarodków.
2. Mamy cztery zdrowe śnieżynki (pgt-a) ❄️❄️❄️❄️
3. CD138 39/10 😢 Po leczeniu levoxa i metronizadol 9/10. Test Era: przesunięte okno implantacyjne.
4. 02.04.2022 transfer mrożaczka 😍 beta 0
5. 04.07 2022 transfer beta 0 (accofil, metryped, intralipid, neoparin)
6. 30.08.2022 beta 0 (ten sam zestaw co wyżej)
7. 29.11.2022 (immunoglobiny, accofil, intralipid, neoparin)
6 dpt: 25.87 mlU
8 dpt: 74.84 mlU
10 dpt: 158.3 mlU
13 dpt: 546.4 mlU
15 dpt: 1315 mlU
11.02.23 prenatalne: zdrowy syn 💙
-
Koteczko, jak nadal masz na zbyciu tą luteinę to ja mogę ją od Ciebie odkupić
Dziewczyny, czy na te badania 1 trymestru jak przeciwciała, hiv, czeka się długo? Chce iść jutro i mam nadzieję, że nie czeka się na nie jakoś bardzo długo i na poniedziałek już będą. -
Anet.kaa wrote:Koteczko, jak nadal masz na zbyciu tą luteinę to ja mogę ją od Ciebie odkupić
Dziewczyny, czy na te badania 1 trymestru jak przeciwciała, hiv, czeka się długo? Chce iść jutro i mam nadzieję, że nie czeka się na nie jakoś bardzo długo i na poniedziałek już będą.
ja robilam w środę a w piątek juz byly. podejrzewam, że na drugi dzień juz mogly być. na grupe krwi tylko się czeka dłużej, tak do tygodnia💙 11.2020
💗 11.2023 -
Anet.kaa wrote:Koteczko, jak nadal masz na zbyciu tą luteinę to ja mogę ją od Ciebie odkupić
Dziewczyny, czy na te badania 1 trymestru jak przeciwciała, hiv, czeka się długo? Chce iść jutro i mam nadzieję, że nie czeka się na nie jakoś bardzo długo i na poniedziałek już będą.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Koteczko, jak nadal masz na zbyciu tą luteinę to ja mogę ją od Ciebie odkupić
Dziewczyny, czy na te badania 1 trymestru jak przeciwciała, hiv, czeka się długo? Chce iść jutro i mam nadzieję, że nie czeka się na nie jakoś bardzo długo i na poniedziałek już będą. -
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Koteczko, jak nadal masz na zbyciu tą luteinę to ja mogę ją od Ciebie odkupić
nick nieaktualnyWik89 wrote:Ewa, gratulacje!
Casteam, wspolczuję takiego bolu glowy, ja akurat z tym nie mam problemu, ale domyslam sie, jakie to moze byc wykańczające 😐 rozmawialas o tym z lekarzem?
Powiedzialam dzis szefowi o ciazy, takze obaj już wiedzą, stresowalam sie tymi telefonami, wiec ciesze sie, ze mam to w koncu z glowy
Niestety w pierwszej ciąży tez mialam ten straszny bol glowy, ale to taki ze na kilka mcy położył mnie do łóżka.
Nikt nie potrafił mi pomóc.
Być może skorzystam z akupunktury dla kobiet w ciąży. Jak już będzie bardzo zle.Ulaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy na te badania 1 trymestru jak przeciwciała, hiv, czeka się długo? Chce iść jutro i mam nadzieję, że nie czeka się na nie jakoś bardzo długo i na poniedziałek już będą.
Anetka
ja miałam wyniki następnego dnia, więc jak pójdziesz w środę to do poniedziałku na pewno będą.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulugula wrote:Koteczko dobrze, że już wychodzisz. będziesz z mężem i synem i wszystko się ułoży 🍀
tych alarmow bombowych bylo od groma😕
w ogole widzialam zdjęcie jakie tłumy do ikei u nas były 🙈
Ja wczoraj na żywo widziałam jakie tłumy były pod Ikeą 🙈
Ludzie zwariowali 😂
Witam się w pochmurny dzień.
Miałam dzisiaj ambitny plan dosiać jeszcze warzyw w moim ogródeczku, ale za oknem deszcz więc chyba tylko z dzisiejszych atrakcji to zakupy w Lidlu mi zostały 😅
Standardowo nie mogłam oczu rano otworzyć, ale o dziwo popołudniu nie jest tak źle i nie muszę drzemać. Za to czuję jak mój żołądek wywraca się do góry nogami..
Jutro jadę na masaż relaksujący i zastanawiam się nad refleksoterapii na te moje bóle głowy 🤔
Akupunktura ostatnio była strzałem w dziesiątkę i mega polecam 😍 -
casteam wrote:Niestety w pierwszej ciąży tez mialam ten straszny bol glowy, ale to taki ze na kilka mcy położył mnie do łóżka.
Nikt nie potrafił mi pomóc.
Być może skorzystam z akupunktury dla kobiet w ciąży. Jak już będzie bardzo zle.
To mogę Ci polecić z czystym sumieniem akupunkturę.
Mam migrenowe bóle głowy i mi niedzielny zabieg akupunktury mega pomógł, zdjął całe napięcie i głowa jak ręką odjął przestała boleć. Będę robiła to regularnie ☺️