X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • Iryska Autorytet

Wysłany: 5 maja 2020, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2020, 19:36

12.10.2020 ❤️
    14.05.2024 ❤️
  • Lalia Autorytet

Wysłany: 5 maja 2020, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doomi03 wrote:
    Ja te szaro żółte właśnie dorwalam ;) tylko rozmiar 62-68 bo mniejszych już nie bylo. Ładne są :) byla tez druga wersja bialo zielonkawa w żabki.
    A leginy polecam, wygodne ;) tylko patrz na rozmiarówke liczbową bo tam, S to takie jak M, M jak L itd xD... Ja musialam na teraz brać M, mimo że w zwykłych sklepach odzieżowych wskakuje w L i XL 😛😂
    fce5183661a3.jpg
    69310d30e480.jpg

Doomi, po pierwsze fantastycznie wyglądasz!! <3

U mnie w Lidlu ten szarożółty zestaw najmniejszy był 74/80 i z tych zielonych w żabki też :( ale te szarożółte są przepiękne!!

Ja dorwałam szare legginsy S i czarne M. Te szare to mam jeszcze troszkę luzu, a czarne pewnie będę mieć na jesień jak mi tyłek i brzuch urośnie :D

Też sobie wzięłam T-shirty bo fajne wzory były :) wzięłam S na teraz i na lato i M na jesień i na końcówkę :)

Dzisiaj się do kitu czuję, stałam w aptece w kolejce i mi się słabo robiło, musiałam wszystko z siebie ściągać i stałam w samej koszulce z krótkim rękawem a inni w kurtkach, no ale udało mi się dorwać cukierki imbirowe więc wzięłam od razu dwie paczki :D

Zrobię dzisiaj jakiś szybki obiad i chyba czeka mnie dzień leżenia, bo jakoś nie mam sił...

Ounai lubi tę wiadomość

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2020, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doomi przecież Ty łaska jesteś 😍😍😍 nie wiem, gdzie Ty widzisz jakieś kg, chyba w piersiach ❤️

doomi03 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2020, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iryska wrote:
    Biorę Macmirror complex, myślicie że on może jakoś uczulać bardzo? Bo jest gorzej zanim zaczęłam go brać 🙁 już jestem zła na to. Ostatnio brałam pimafucin to od razu przeszło i spokój a teraz się męczę
    Ja bralam ale nie w ciąży macmiror i było ok. Nic mnie nie uczulilo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2020, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to przy każdym otwarciu lodówki czuję pawia... Także nie wiem co dzis z obiadem 🤦‍♀️ ogólnie nie mogę patrzeć na jedzenie 😪

• Ulaa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2020, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi zawsze około południa wraca apetyt, właśnie wcinam łososia w cytrynie 😍

Koteczka82, doomi03 lubią tę wiadomość

15.10.2013 syn 💙
    21.10.2015 syn 💙
    06.2020 💔
    28.08.2021 syn 💙
    21.02.2023 córeczka 💗

age.png
  • doomi03 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2020, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kic83 wrote:
    Doomi
    hot mama 💥🔥

Zwlaszcza z tym ciążowym cycem, którym można zabijać 😆

kic83 lubi tę wiadomość

3jvzcbxmqcuirhnp.png

12cs 💚⏸️

Mój syn, moje szczęście: 💙 Kacper - ur. 22.11.2020
    godz 21:48
    Waga 2980g
    Dlugosc 51 cm
  • Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2020, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulaa wrote:
    Ja bym bardzo chciała jeść rybki, bo to ważne dla rozwoju dzidziusia ale czuje że umarlabym od smrodu ryby. Ostatnio jak moja mama robiła to dwa dni mi śmierdzialo A ja ledwo ją zjadłam.

U mnie dziś rosół i makaron z truskawkami i twarogiem abym choć trochę nabiału zjadła bo z tym też ciężko.

8cs 👶💚
    Córeczka ur. 30.11.2020r 20:50
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • doomi03 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2020, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:
    Doomi, po pierwsze fantastycznie wyglądasz!! <3

U mnie w Lidlu ten szarożółty zestaw najmniejszy był 74/80 i z tych zielonych w żabki też :( ale te szarożółte są przepiękne!!

Ja dorwałam szare legginsy S i czarne M. Te szare to mam jeszcze troszkę luzu, a czarne pewnie będę mieć na jesień jak mi tyłek i brzuch urośnie :D

Też sobie wzięłam T-shirty bo fajne wzory były :) wzięłam S na teraz i na lato i M na jesień i na końcówkę :)

Dzisiaj się do kitu czuję, stałam w aptece w kolejce i mi się słabo robiło, musiałam wszystko z siebie ściągać i stałam w samej koszulce z krótkim rękawem a inni w kurtkach, no ale udało mi się dorwać cukierki imbirowe więc wzięłam od razu dwie paczki :D

Zrobię dzisiaj jakiś szybki obiad i chyba czeka mnie dzień leżenia, bo jakoś nie mam sił...

Lalia 😘😘

No widzisz, wczoraj też byly dosłownie ostatnie 3 paczki tych mniejszych z czego ja jedne wzięłam. Niestety te male rozmiary szybko schodzą. Ale fajnie ze udalo Ci się chociaż dla siebie fatalaszki upolować. Mam taki sam zestaw leginsiakow szare na teraz i czarne jak już dupa i bęben urośnie ;)

Daj znać jak na Ciebie te cukierki działają ☺️ odpoczywaj kochana poki można 😁

3jvzcbxmqcuirhnp.png

12cs 💚⏸️

Waga 2980g
    Dlugosc 51 cm
  • doomi03 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2020, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    Doomi przecież Ty łaska jesteś 😍😍😍 nie wiem, gdzie Ty widzisz jakieś kg, chyba w piersiach ❤️

Są kochana, są... Zwlaszcza w porównaniu z perfekcyjnymi figurami reszty babeczek tu ;) ale ja tez wysoka jak i Ty, to wiesz jak to jest, gdzieś to się w ogólnej posturze gubi.
    Hahaha tam to teraz w szczególności xD najpierw idą dwa melony potem ja 😂😂😂

3jvzcbxmqcuirhnp.png

12cs 💚⏸️

Waga 2980g
    Dlugosc 51 cm
  • Annia Autorytet

Wysłany: 5 maja 2020, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iryska wrote:
    Biorę Macmirror complex, myślicie że on może jakoś uczulać bardzo? Bo jest gorzej zanim zaczęłam go brać 🙁 już jestem zła na to. Ostatnio brałam pimafucin to od razu przeszło i spokój a teraz się męczę
    Nie brałam nigdy tego Macmiror. Jak w trakcie staram miałam infekcje to po Pimafucinie też od razu przeszło i spokój mam do dzisiaj.
    Może trzeba zrobić posiew?

Mikołaj 💗 07.09.2020
    Adam 💗28.05.2023
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 5 maja 2020, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iryska wrote:

a ile wziełaś globulek? ja raz tak miałam, że pierwsze 3 były ok a od 4 już czułam , że jest gorzej i odstawiłam. ale to raz mi się tak zdarzyło. niby jest tak często w tych lekach na infekcje, że występuje taka reakcja i należy przeczekać, nie wiem jak pisze w ulotce macmiror.
    bardzo masz tę infekcję? może spróbuj ją wyleczyć probiotykiem invag, ja miałam wieczne infekcje, milion zł na leki a w sumie tylko pogorszyłam nimi sprawę i doleczyłam się właściwie probiotykiem. raz też mi super pomógł pimafucin, a kiedyś mega mnie uczulił

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • doomi03 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2020, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:

Jak sie troche bardziej odslonie to już widać trochę cialka w nadmiarze. Ale nie mowie tragedii nie ma ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2020, 17:57

Ounai, Lalia, Koteczka82, dmg111 lubią tę wiadomość

3jvzcbxmqcuirhnp.png

12cs 💚⏸️

Waga 2980g
    Dlugosc 51 cm
  • doomi03 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2020, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    Ja to przy każdym otwarciu lodówki czuję pawia... Także nie wiem co dzis z obiadem 🤦‍♀️ ogólnie nie mogę patrzeć na jedzenie 😪

Ojj tak u mnie dalej lodowka na wdechu otwietana, nie znoszę jej zapachu (zwlaszcza jak sa w środku jakies warzywa typu Pietrucha, por i inne o intensywnym zapachu).
    Wiec laczr się w bolu. Ale pociesze was dziewczyny im bliżej końca pierwszego trymestru tym robi sie powoli lepiej niż między tym 6-10 tygodniem bylo. Ale tak jak Lalia co 2, maks 3 godziny muszę coś podjadać. No i na wieczór zawsze muli.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2020, 11:51

3jvzcbxmqcuirhnp.png

12cs 💚⏸️

Waga 2980g
    Dlugosc 51 cm
  • doomi03 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2020, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulaa wrote:

Mniam brzmi pysznie.

3jvzcbxmqcuirhnp.png

12cs 💚⏸️

Waga 2980g
    Dlugosc 51 cm
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 5 maja 2020, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulugula wrote:
    Lalia też mam krew kartę i też się zastanawiałam nad tym ale szalone jest to, że trzeba za każdym razem mieć świeżą grupę krwi, i potem na koniec ciąży jeszcze raz. nie rozumiem tego, przecież grupa krwi się nie zmienia no chyba, że ktoś akurat ma przetoczoną krew no ale to się przecież wie.. może któraś z dziewczyn wie o co chodzi
    Grupa krwi do porodu ma być dwukrotnie oznaczona. Mój ginekolog powiedział, że jeśli mam oznaczenie dwukrotne z poprzedniej ciąży to nie muszę powtarzać.

Zulugula lubi tę wiadomość

age.png

age.png
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 5 maja 2020, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iryska wrote:
    Mnie po nim zawsze bardziej swędzi niz przed, więc może coś jest z nim nie tak

age.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2020, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doomi03 wrote:
    Są kochana, są... Zwlaszcza w porównaniu z perfekcyjnymi figurami reszty babeczek tu ;) ale ja tez wysoka jak i Ty, to wiesz jak to jest, gdzieś to się w ogólnej posturze gubi.
    Hahaha tam to teraz w szczególności xD najpierw idą dwa melony potem ja 😂😂😂

Tak, znam to z autopsji :)

P. S. To chyba prawda że w każdej kolejnej ciąży macica szybciej się podnosi do góry :)

• Ounai Autorytet

Wysłany: 5 maja 2020, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    Dziewczyny, jak tam Wasze brzuszki? Rosną? :)

Iryska, Nikaa, Wik - kiedy macie wizyty? Może poznamy, kto tam mieszka w Waszych brzuszkach❤️
    Oj, mój rośnie. A kg rosną chyba jeszcze szybciej masakra!

SzalonaOna lubi tę wiadomość

age.png

age.png
  • Iryska Autorytet

Wysłany: 5 maja 2020, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2020, 19:36

12.10.2020 ❤️
    14.05.2024 ❤️
‹‹ 224 225 226 227 228 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ