Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
doomi03 wrote:Ja te szaro żółte właśnie dorwalam tylko rozmiar 62-68 bo mniejszych już nie bylo. Ładne są byla tez druga wersja bialo zielonkawa w żabki.
A leginy polecam, wygodne tylko patrz na rozmiarówke liczbową bo tam, S to takie jak M, M jak L itd xD... Ja musialam na teraz brać M, mimo że w zwykłych sklepach odzieżowych wskakuje w L i XL 😛😂
Doomi, po pierwsze fantastycznie wyglądasz!!
U mnie w Lidlu ten szarożółty zestaw najmniejszy był 74/80 i z tych zielonych w żabki też ale te szarożółte są przepiękne!!
Ja dorwałam szare legginsy S i czarne M. Te szare to mam jeszcze troszkę luzu, a czarne pewnie będę mieć na jesień jak mi tyłek i brzuch urośnie
Też sobie wzięłam T-shirty bo fajne wzory były wzięłam S na teraz i na lato i M na jesień i na końcówkę
Dzisiaj się do kitu czuję, stałam w aptece w kolejce i mi się słabo robiło, musiałam wszystko z siebie ściągać i stałam w samej koszulce z krótkim rękawem a inni w kurtkach, no ale udało mi się dorwać cukierki imbirowe więc wzięłam od razu dwie paczki
Zrobię dzisiaj jakiś szybki obiad i chyba czeka mnie dzień leżenia, bo jakoś nie mam sił...Ounai lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIryska wrote:Biorę Macmirror complex, myślicie że on może jakoś uczulać bardzo? Bo jest gorzej zanim zaczęłam go brać 🙁 już jestem zła na to. Ostatnio brałam pimafucin to od razu przeszło i spokój a teraz się męczę
-
nick nieaktualny
-
Ulaa wrote:A mi zawsze około południa wraca apetyt, właśnie wcinam łososia w cytrynie 😍
U mnie dziś rosół i makaron z truskawkami i twarogiem abym choć trochę nabiału zjadła bo z tym też ciężko. -
Lalia wrote:Doomi, po pierwsze fantastycznie wyglądasz!!
U mnie w Lidlu ten szarożółty zestaw najmniejszy był 74/80 i z tych zielonych w żabki też ale te szarożółte są przepiękne!!
Ja dorwałam szare legginsy S i czarne M. Te szare to mam jeszcze troszkę luzu, a czarne pewnie będę mieć na jesień jak mi tyłek i brzuch urośnie
Też sobie wzięłam T-shirty bo fajne wzory były wzięłam S na teraz i na lato i M na jesień i na końcówkę
Dzisiaj się do kitu czuję, stałam w aptece w kolejce i mi się słabo robiło, musiałam wszystko z siebie ściągać i stałam w samej koszulce z krótkim rękawem a inni w kurtkach, no ale udało mi się dorwać cukierki imbirowe więc wzięłam od razu dwie paczki
Zrobię dzisiaj jakiś szybki obiad i chyba czeka mnie dzień leżenia, bo jakoś nie mam sił...
Lalia 😘😘
No widzisz, wczoraj też byly dosłownie ostatnie 3 paczki tych mniejszych z czego ja jedne wzięłam. Niestety te male rozmiary szybko schodzą. Ale fajnie ze udalo Ci się chociaż dla siebie fatalaszki upolować. Mam taki sam zestaw leginsiakow szare na teraz i czarne jak już dupa i bęben urośnie
Daj znać jak na Ciebie te cukierki działają ☺️ odpoczywaj kochana poki można 😁 -
SzalonaOna wrote:Doomi przecież Ty łaska jesteś 😍😍😍 nie wiem, gdzie Ty widzisz jakieś kg, chyba w piersiach ❤️
Są kochana, są... Zwlaszcza w porównaniu z perfekcyjnymi figurami reszty babeczek tu ale ja tez wysoka jak i Ty, to wiesz jak to jest, gdzieś to się w ogólnej posturze gubi.
Hahaha tam to teraz w szczególności xD najpierw idą dwa melony potem ja 😂😂😂 -
Iryska wrote:Biorę Macmirror complex, myślicie że on może jakoś uczulać bardzo? Bo jest gorzej zanim zaczęłam go brać 🙁 już jestem zła na to. Ostatnio brałam pimafucin to od razu przeszło i spokój a teraz się męczę
Może trzeba zrobić posiew?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Iryska wrote:Biorę Macmirror complex, myślicie że on może jakoś uczulać bardzo? Bo jest gorzej zanim zaczęłam go brać 🙁 już jestem zła na to. Ostatnio brałam pimafucin to od razu przeszło i spokój a teraz się męczę
a ile wziełaś globulek? ja raz tak miałam, że pierwsze 3 były ok a od 4 już czułam , że jest gorzej i odstawiłam. ale to raz mi się tak zdarzyło. niby jest tak często w tych lekach na infekcje, że występuje taka reakcja i należy przeczekać, nie wiem jak pisze w ulotce macmiror.
bardzo masz tę infekcję? może spróbuj ją wyleczyć probiotykiem invag, ja miałam wieczne infekcje, milion zł na leki a w sumie tylko pogorszyłam nimi sprawę i doleczyłam się właściwie probiotykiem. raz też mi super pomógł pimafucin, a kiedyś mega mnie uczulił💙 11.2020
💗 11.2023 -
SzalonaOna wrote:Doomi przecież Ty łaska jesteś 😍😍😍 nie wiem, gdzie Ty widzisz jakieś kg, chyba w piersiach ❤️
Jak sie troche bardziej odslonie to już widać trochę cialka w nadmiarze. Ale nie mowie tragedii nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2020, 17:57
Ounai, Lalia, Koteczka82, dmg111 lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Ja to przy każdym otwarciu lodówki czuję pawia... Także nie wiem co dzis z obiadem 🤦♀️ ogólnie nie mogę patrzeć na jedzenie 😪
Ojj tak u mnie dalej lodowka na wdechu otwietana, nie znoszę jej zapachu (zwlaszcza jak sa w środku jakies warzywa typu Pietrucha, por i inne o intensywnym zapachu).
Wiec laczr się w bolu. Ale pociesze was dziewczyny im bliżej końca pierwszego trymestru tym robi sie powoli lepiej niż między tym 6-10 tygodniem bylo. Ale tak jak Lalia co 2, maks 3 godziny muszę coś podjadać. No i na wieczór zawsze muli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2020, 11:51
-
Zulugula wrote:Lalia też mam krew kartę i też się zastanawiałam nad tym ale szalone jest to, że trzeba za każdym razem mieć świeżą grupę krwi, i potem na koniec ciąży jeszcze raz. nie rozumiem tego, przecież grupa krwi się nie zmienia no chyba, że ktoś akurat ma przetoczoną krew no ale to się przecież wie.. może któraś z dziewczyn wie o co chodzi
Zulugula lubi tę wiadomość
-
-
nick nieaktualnydoomi03 wrote:Są kochana, są... Zwlaszcza w porównaniu z perfekcyjnymi figurami reszty babeczek tu ale ja tez wysoka jak i Ty, to wiesz jak to jest, gdzieś to się w ogólnej posturze gubi.
Hahaha tam to teraz w szczególności xD najpierw idą dwa melony potem ja 😂😂😂
Tak, znam to z autopsji
P. S. To chyba prawda że w każdej kolejnej ciąży macica szybciej się podnosi do góry