Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Iryska wrote:Mój brzuch rośnie, ale nie jest jakis bardzo duży, taki jakbym zjadła cała pizzę😀 ale spodnie ciążowe już zakładam od tego tygodnia, bo wszystkie inne mnie cisną. Jeszcze infekcja mnie męczy, mam wrażenie, że po tych globulkach jest jeszcze gorzej, chyba jakieś uczulenie na nie mam.
Mam wizytę o 16 w poniedziałek. Mam nadzieję, że już poznam płeć 🙂🙂
Annia, nie masz wizyty w poniedziałek? Bo my zawsze razemIryska, Annia, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Anetka ja pamiętam, że w każdej ciąży objadałam się rybami. W pierwszej były to koreczki śledziowe, w drugiej łosoś wędzony na zimno z cebulą i oliwą z oliwek - i tak przez cały pierwszy trymestr.
Teraz i śledzie i łosoś i carpaccio a pstrąga ostatnio weszło 😍
Jedyne ograniczenie to godziny do 12-13 w dzień. Potem mogę jeść 💪
No i wczoraj miałam ochotę na chipsy, zjadłam ze smakiem, a potem kibelek 🤷♀️ więc dzidziusiowi jednak nie posmakowały 😄Anet.kaa lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:To wizytujemy razem, ja mam 16:30 Widzę, że SzalonaOna też, więc będzie nas 3.
Annia, nie masz wizyty w poniedziałek? Bo my zawsze razemIryska lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Iryska wrote:W poniedziałek mam wizytę to podpytam o ten posiew.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Doomi, uwierz mi, wyglądasz świetnie :* i masz piękny biust naprawdę, żadne melony tylko piękne bimbałki!
Cukierki imbirowe pomagają, Sylwucha dziękuję! Ostatni raz jadłam śniadanie ok 9 i jeszcze żyję
Ale czuję się słabo, więc leżę, pranie nie ucieknie zrobię sobie chyba kotleta na obiad hahah tylko żeby ktoś mi umył i rozbił surowe mięso bo inaczej czeka mnie znowu gotowanie w maseczceWik89, doomi03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:To wizytujemy razem, ja mam 16:30 Widzę, że SzalonaOna też, więc będzie nas 3.
Annia, nie masz wizyty w poniedziałek? Bo my zawsze razem
Ja też w poniedziałek wizytuje
12:20Ounai lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Doomi, uwierz mi, wyglądasz świetnie :* i masz piękny biust naprawdę, żadne melony tylko piękne bimbałki!
Cukierki imbirowe pomagają, Sylwucha dziękuję! Ostatni raz jadłam śniadanie ok 9 i jeszcze żyję
Ale czuję się słabo, więc leżę, pranie nie ucieknie zrobię sobie chyba kotleta na obiad hahah tylko żeby ktoś mi umył i rozbił surowe mięso bo inaczej czeka mnie znowu gotowanie w maseczce
No to poluje na te cukierki (wcześniej nie udalo mo się dorwać), to będę miała na gorsze momemty skoro pomagająWik89 lubi tę wiadomość
-
Oj, to w poniedziałek silna grupa
Ja w przyszły czwartek, już nie mogę się doczekać
Domi, mam takie same szare legginsy, spoko są faktycznie
Ja dziś pokłóciłam sie z mezem, tzn obrazilam sie, bo nie kupil tego, co chcialam i na co mialam ochote, nie bylo jednego produktu do sushi i nie kupil juz calej reszty, bo po co, ale jak sie z tego zaczal wysmiewac, to sie poryczalam a potem na niego wjechalamII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny
a ja pierwszy raz od dłuższego czasu nie wstawałam w nocy siku, dzięki czemu rano jak córa wstała to już nie mogłam usnąć.
Dziś mamy leniwy dzień, córka tak ładnie się sama sobą zajmuje ,że ja oglądam na Netflixie Manhunt Unabomber.
Teraz włączę trening i pocwicze 💪 potem się zdrzemnę jak moja będzie bajkę ogladała
Fajne rzeczy upolowałyście w Lidlu!Lalia, Wik89, doomi03 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyJa po domu noszę legginsy ciazowe, do pracy zakładam spodnie o rozmiar wieksze, mam więcej luzu w pasie. Niestety swoich zwykłych jeansów nie jestem w stanie założyć bo ostatnio polubiłam te z wyższym stanem i wszystko ciśnie.
Poki co pomagam sobie ewentualnie gumką recepturka
Niestety w pracy nie mogę nosic sukienek (zakładam kombinezon) to muszę kupić jakieś ładne legginsy albo spodnie dresowe z niższym stanem. W ogóle nie wiem gdzie szukać. Mam wrażenie że niektóre kobiety to w ciąży tylko koszulki męża i rozciągnięte getry i dlatego w sklepach taka bida z ubraniami. -
Ulaa wrote:Anetka ja pamiętam, że w każdej ciąży objadałam się rybami. W pierwszej były to koreczki śledziowe, w drugiej łosoś wędzony na zimno z cebulą i oliwą z oliwek - i tak przez cały pierwszy trymestr.
Teraz i śledzie i łosoś i carpaccio a pstrąga ostatnio weszło 😍
Jedyne ograniczenie to godziny do 12-13 w dzień. Potem mogę jeść 💪
No i wczoraj miałam ochotę na chipsy, zjadłam ze smakiem, a potem kibelek 🤷♀️ więc dzidziusiowi jednak nie posmakowały 😄
Ulaa czy miałaś "słynne" bąbelki w podbrzuszu przed terminem teraz w tym szczęśliwym cyklu?
Ja dzisiaj jestem 10dpo. Od wczoraj mega senność i niesamowity ból podbrzusza oraz rwanie lędźwi. Boli tak bardzo, że nie mogę spać. Dzisiaj test 10mlu negatywny więc raczej muszę czekać na @IVF 2021/2022
1. 20.11.2021 punkcja. Pobrano 23 komórki. Zapłodniło się 19. W piątej dobie zostało 7 zarodków.
2. Mamy cztery zdrowe śnieżynki (pgt-a) ❄️❄️❄️❄️
3. CD138 39/10 😢 Po leczeniu levoxa i metronizadol 9/10. Test Era: przesunięte okno implantacyjne.
4. 02.04.2022 transfer mrożaczka 😍 beta 0
5. 04.07 2022 transfer beta 0 (accofil, metryped, intralipid, neoparin)
6. 30.08.2022 beta 0 (ten sam zestaw co wyżej)
7. 29.11.2022 (immunoglobiny, accofil, intralipid, neoparin)
6 dpt: 25.87 mlU
8 dpt: 74.84 mlU
10 dpt: 158.3 mlU
13 dpt: 546.4 mlU
15 dpt: 1315 mlU
11.02.23 prenatalne: zdrowy syn 💙
-
nick nieaktualnyKristin1990 wrote:Ulaa czy miałaś "słynne" bąbelki w podbrzuszu przed terminem teraz w tym szczęśliwym cyklu?
Ja dzisiaj jestem 10dpo. Od wczoraj mega senność i niesamowity ból podbrzusza oraz rwanie lędźwi. Boli tak bardzo, że nie mogę spać. Dzisiaj test 10mlu negatywny więc raczej muszę czekać na @