Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
LaBellePerle wrote:Sylwia, a ja co? Pracuję z laktatorem czasem i po 14x dziennie. I co? Rozkrecilam laktacje na tyle, ze mam niecale 200 ml/doba, co nie jest nawet połowa zapotrzebowania mojego dziecka. Probuje juz wszystkiego co sie da i jak rzeki mleka nie bylo tak nie ma. Wiem, powiecie, ze porod przedwczesny, ze nie ma przy mnie dziecka, ale kolezanka z sali, rowniez po porodzie skrajnego wczesniaka, ma zamrozonych juz pare litrow... tez chce sie plakac, a ja dalej walcze, bo cholernie mi zalezy... Na razie dalej bede robic swoje, dalam sobie taki deadline: jesli Wiki bedzie w domu i jedzac z piersi slabo bedzie przybierac albo jesli nie bedzie cyc mozliwy a ja odciagajac i utrzymujc bliski kontakt z nia dalej bede miala mleka co kot naplakal, tez zostawie ten laktator w cholere.
Domi, u nas po staremu. Czekam do nastepnej niedzieli jak na szpilkach, bo wtedy jest plan odpiac Wiki od wasow tlenowych i zaczac uczyc butli.
Nika, też dzis zaczelam mom sos. Jesli nie pomoze, to zostanie mi chociaż...
Ale super ze juz sie zbliża etap odpięcia Wiki od wasow to znaczy ze coraz bliżej wyjścia do domu 😁😁 ja zamówiłam bez puszki ale za to zestaw mom1 +mom2 bo mom2 ma więcej slodu plus nie ma mleka a nie wiem czy moj maly baczek nie ma uczulenia na mleko.LaBellePerle, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Mam infekcje na dole. Znowu
wizyta we wtorek muszę to zgłosić. Mam jeszcze cztery macmirory i chyba je wezmę
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Mam infekcje na dole. Znowu
wizyta we wtorek muszę to zgłosić. Mam jeszcze cztery macmirory i chyba je wezmę
ja sie dopiero skapnelam ze jestes "stara" biedronkaa tak myslalam kiedys co to za kuń - poczatek ciazy a wszyscy go znaja
Jednorożec89, Zulugula, Wik89, Ania81, Lalia, Marti29, dmg111, Julik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jednorożec89 wrote:Mam infekcje na dole. Znowu
Zrób wymaz od razu z zestawieniem leków na co jest wrazliwa zaraza, bo będziesz się leczyć w nieskończoność💙 11.2020
💗 11.2023 -
Pstrykanie, trzaskanie, strzelanie w brzuchu podczas ciąży – co to za odgłos?
https://blog.polozna-online.pl/ciaza/pstrykanie-trzaskanie-strzelane-w-brzuchu-podczas-ciazy-co-to-za-odglos/
A już myślałam, że swiruje bo słyszę coś takiego 🤭😁Ania81 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualnyMeggi110818 wrote:Pstrykanie, trzaskanie, strzelanie w brzuchu podczas ciąży – co to za odgłos?
https://blog.polozna-online.pl/ciaza/pstrykanie-trzaskanie-strzelane-w-brzuchu-podczas-ciazy-co-to-za-odglos/
A już myślałam, że swiruje bo słyszę coś takiego 🤭😁
Nie swirujeszja w 1 ciazy jak pierwszy raz uslyszalam to sie przerazilam - brzmi to jak jakies mlaskanie albo całuski z brzucha 😂 a 2 tyg znowu to uslyszalam i mowie, o cholercia znowu to samo 🙈
-
Ounai wrote:Wiem, zabijecie mnie. Ale Marta od rozpoczęcia ostatniego karmienia spała 9 godzin! Moje cycki zaraz wybuchną! Nie wiem czy odsypiała wczorajszy stres czy to przez to że wreszcie zrobiła kupę i to sama, bez robienia wlewki. Nie wierzyłam, że takie dzieci istnieją. Normalnie mam cudowne dziecko! Ależ ja się wyspałam!!!
Przez Ciebie zamknęłam się w sobie 😂dmg111, Ounai lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Anetka, cieszę się, że masz dobrą opiekę w szpitalu 😊 Możesz sobie w końcu odpocząć i zregenerować siły 😉
Tajka, nie mam tego zespołu ale za to mega ciągnie mnie w kościach stóp i dłoni i często to jest jak się pogoda zmienia 🙂 Dziś całą noc musiałam strzelać ze stawów i masować bo myślałam, że oszaleje...
O 14 mam KTG 🙂 Poza tym oczy się dosłownie same zamykają...Ania81 lubi tę wiadomość
-
casteam wrote:Hej dziewczyny!
Pomozcie
Moja Liliana ma kiepskie noce. W dzien spi super a w nocy nie moze zasnac. Do tego ciagle wisi na cycu. Wiecie przystawiam ja, ona po 5 min zasypia przy cycu, ja ją odkladam do lozeczka a ona sie przebudza i ryk bo jest glodna. Dzisiaj pol nocy spedzilam z cycami na wierzchu.
Chce spróbować ja dzisiaj nakarmić swoim mlekiem z butelki. Na noc. Powiedzcie mi kiedy sciagnac mleko? Przed jej wybudzeniem? Jak długo moze stac mleko w temp pokojowej?
Szczerze to juz zapomniałam o takich rzeczach.
Do tego jednak musze kupic kokon. Chce go wlozyc do dostawki zeby miala bardziej 'cozy' bo jak ma za duzo przestrzeni to zaraz sie budzi a ja nie chce zeby spala z nami bo sie potem jej nie pozbede jak Olka 🤣
W temperaturze pokojowej mleko odciągnięte może stać do 4h, odciągnij z piersi mleko przed jej snem nocnym.
W lodówce do 96 h może stać odciągnięte mleko.
kar_oliv lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Znowu nazamawiałam jak głupia ksiażek na allegro od pół roku obiecuję sobie że nie kupię ani jednej bo kompletnie nie mam na nie miejsca chowam je już do pudeł na strych bo regał bym musiała mieć ze trzy razy wiekszy żeby to wszystko pomieścić i regularnie kupuję noweDawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Znowu nazamawiałam jak głupia ksiażek na allegro od pół roku obiecuję sobie że nie kupię ani jednej bo kompletnie nie mam na nie miejsca chowam je już do pudeł na strych bo regał bym musiała mieć ze trzy razy wiekszy żeby to wszystko pomieścić i regularnie kupuję nowe
-
Angie1985 wrote:Jeżeli je czytasz to okej. A nie chcesz potem niektórych sprzedać po przeczytaniu?Dawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
nick nieaktualnyDziewczyny jesli ktoras czuje sie karnawalowo to zapraszam na
https://naforum.zapodaj.net/94518bb47ae4.jpg.html
Moje dzieciaki beda bardzo szczesliwe jak wroca ze szkolyKarolinaMaria, Zulugula, Lalia, Suszarka, dmg111, kar_oliv, kic83, Nikaa92 lubią tę wiadomość
-
A tak w ogóle to jeszcze sobie wymyśliłam że moja choinka w tym roku wzbogaci się o szydełkowy łańcuch i mam rozkmine jakie długie to zrobić. Myślę że tak na biedę 10 m żeby to jakoś wyglądało
Ania81, Zulugula, Lalia, Enigvaa, LaBellePerle, Ounai, dmg111, kar_oliv, calanthe, kic83, Karenira, Nikaa92 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas