Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wik89 wrote:Dmg ale slodka 😍
Dobra, KIC, mija miesiac za chwile, czas na nasz spacer😀Wik89, doomi03 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2020, 19:19
Nowastaraczka, Stokrotka027, Ania81, Suszarka, Angie1985, Enigvaa, kar_oliv, Lalia, kic83, Iryska, Ladyo, patrycja92, Zulugula, doomi03, Fragaria, Annia, dmg111, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:to wychodzi na to, że 50 nie mam wcale, bo mam 50 z h&m właśnie a skoro są większe to mogę je liczyć jako 56. Mam też parę sztuk body z sinsay 56, ale to z krótkim rękawem. No już sama nie wiem, z jednej strony wolałabym, żeby było trochę bardziej dopasowane, bo wiem jak miała w szpitalu za duże ciuszki jak ciężko mi było się z nią obchodzić.
Wrzuć sobie do koszyka na allegro kilka ciuchów w rozmiarze 50 a normalnie kup z hm 50 lub sinsay, Auchan, Smyk 56. Jak tamte będą za duże to klikniesz tylko kup, w 2 dni będą u Ciebie i będziesz mieć pasujące. A jak nie będą potrzebne to wywalisz z koszyka i tyle. -
Ounai wrote:Wrzuć sobie do koszyka na allegro kilka ciuchów w rozmiarze 50 a normalnie kup z hm 50 lub sinsay, Auchan, Smyk 56. Jak tamte będą za duże to klikniesz tylko kup, w 2 dni będą u Ciebie i będziesz mieć pasujące. A jak nie będą potrzebne to wywalisz z koszyka i tyle.
Albo w h&m rozmiar 44 wtedy wypada na 50 .. mało jest tych rzeczy ale wrzucić w filtr 44 to wyskocząDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Dziewczyny możecie mi napisać czy jest bardzo źle ,robiłam krzywa cukrowa 89 - 211- 189?Starania od 2018
14-15 tydz💔,8tydz💔,5 ciąż biochemicznych
Hashimoto,nk 22,kir aa
👨🦱Polimorfizm apal genu igf 2 w obu allelach
Leki luteina,duphaston,encorton,accofil,heparyna,acard -
Jednorożec89 wrote:Ja osobiście gdzieś tam z tyłu głowy miałam że fajnie by było jakby była dziwczynka ale z chłopczyka też meega się cieszę.
Przynajmniej mam całą wyprawkę
Franiu jest z lipca ten będzie w maju więc to tylko dwa miesiące różnicy ubranka po Franku w miarę będą ok.
Ps. Tatę mi wczoraj wzięła karetka. Lekarze podejrzewają zator płucny do tego nerki nie dają rady do tego druga komora serca ( jedną ma prawie całkiem niewydolną ) też zaczyna wysiadać.
Nie jest dobrze -
Riki wrote:Dziewczyny możecie mi napisać czy jest bardzo źle ,robiłam krzywa cukrowa 89 - 211- 189?
Riki lubi tę wiadomość
-
suzi1994 wrote:Dziewczyny mam dziś dziwne bóle brzucha od rana coś cmilo ale nasila się .. wydaje mi się ze to wzdęcia bo nie byłam w wc na dłużej już jakieś 2 tygodnie .. ale brzuch boli jakby ktoś igle wbijał w różne części brzucha i raczej w dolnej części brzucha i nasila się jak się wyprostuje mocniej albo skręcę talia .. od razu panikuje czy wszystko Ok z blizna tam w środku ..
Byliśmy dziś rano na sesji świątecznej .. syn nie chciał współpracować i w zasadzie mamy chyba tylko zdjęcia od pasa w górę bo nie chciał ani trzymać swietecznego kubeczka ani usiąść na regał ani usiasc w mąkę .. No nic zobaczymy co tam będzie do wyboru jak pani przyśle zdjęcia .. ale taki to urwis czasem z tego mojego .. tylko marudził ..
DZIEWCZYNY PYTANIE Z SERII GŁUPICH ALE WAŻNE DLA MNIE
Czy któraś z Was usuwa włosy z nosa ?jeśli tak to jak?
nożyczkami?czy pęseta ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2020, 17:18
-
suzi1994 wrote:Albo w h&m rozmiar 44 wtedy wypada na 50 .. mało jest tych rzeczy ale wrzucić w filtr 44 to wyskoczą
-
Jednorożcu bardzo mi przykro z powodu taty, to dla Was trudny czas przez brak odwiedzin. Trzymaj się kochana :*
I gratuluje drugiego synka ❤❤❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2020, 17:18
-
kar_oliv wrote:Dziękuję Anetko, dostałam skierowanie przez teleporadę i jutro mam badanie. Nie podoba mi się, że będą zakraplać bo lek przenika do łożyska i może zwiększać tętno malucha ale co zrobić. Jak trzeba sprawdzić to trzeba sprawdzić
kar_oliv lubi tę wiadomość
-
Ounai, Dmg śliczne te Wasze maluszki 😍😍😍
Ania, tak jak napisałam wcześniej, czy możesz usunąć zdjęcia z cytowania? Dzięki 😉dmg111 lubi tę wiadomość
-
Lalia, piękny króliś! Też chcę coś takiego kupić z imieniem, fajna pamiątka
Macie jakieś pierwsze przytulanki dla Maluszków?
Ja dziś zamówiłam Królisia z Effiki
https://allegro.pl/oferta/doudou-bialy-tulus-effiki-9887978775?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Oraz karty do zdjęć
https://allegro.pl/oferta/karty-do-zdjec-moj-pierwszy-rok-plus-metryczka-f-9319468824?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Macie jeszcze jakieś fajne gadżety dla maluszków już pozawyprawkowe aby umilić sobie czas w szpitalu?
Mąż mówi, że jak tu jeszcze troche posiedzę to zbankrutujemyStokrotka027, Iryska, Angie1985, Wik89, Lalia, kar_oliv, KarolinaMaria, doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ounai, ale słodziaki i jacy podobni 😊 prawie twins 😉
Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość