Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Maniaaa. wrote:Wzięłam psa na spacer i zrobiłam taki mini maraton z nim, że mam nadzieję że się coś ruszy, bo aż mnie tylek boli 😂 biodra i podbrzusze... Mam tylko nadzieję że to nie minie i nie jest fałszywym alarmem (kolejnym)
Mania no i co, i co? 😉 Jak się czujesz?Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Jednorożec, o nas boję się najmniej. Ale jednak Matylda jest mocniej podatna na infekcje podobno...
Mój tata jest po ciężkim zawale ledwo żyje tak naprawdę jest bardzo ciężko chory a z covidu wyszedł. Watpię żeby Matyldzia się zaraziła mało kontaktu było no i myślę że do tej pory coś by już jej było. Nie martw się na pewno jest zdrowa -
Annia, dziękuję, że pytasz
dzisiaj lepiej niż wczoraj, ale zatoki dalej zawalone i straciłam całkiem smak i zapach:( zrobiłam 2 dni temu syrop z cebuli, dzisiaj otwieram, mąż mówi, że smród na całe mieszkanie A ja słoik blisko nosa i nic nie czuję:o dziwne te uczucie...robię inhalacje, wkrapiam sól fizjologiczna do nosa, jak nie przejdzie za 2 dni to kupię prenalen do nosa dla kobiet w ciazy, może pomoże.
KarolinaMaria, ja też mam problem z żelazem, przed ciąża już miałam niskie i ferrytyne też i brałam tardyferon, nieznacznie się poprawiło. Teraz mam hemoglobine poniżej normy i od miesiąca biorę 1x2 tabl z witaminą C...ale nie powtarzałam jeszcze wyników, żeby sprawdzić czy coś się zmieniło..
Motylku, trzymam kciuki, abyście nie złapali tego paskudztwa..moj mąż cały czas że mną przebywa, tylko śpimy osobno, i dalej zdrowy...SzalonaOna, Annia lubią tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:
A tak co do Twoich rozstępów, też tak słyszałam, że dziady wychodzą pod koniec. Także ja się za wcześnie nie cieszęna szczęście można je jakoś rozjaśnić kremami, a na plażę ubrać figi z wysokim stanem
mężowie i tak będą nas kochać!
Dzisiaj moj maz drapal mnie po pleckach. A ze na brzuchu nie da sie lezec to lezalam na boczku. No i tak oglada te moje plecki i tylek i nagle z tekstem „masz jakis kremik? Bo tu ci sie jakies dziwne paseczki robia. Nie wiem co to”. Po 7 latach razem sie skapnal ze mam rozstepy na udach i tylku 😂
Takze oni chyba nawet nie zwracaja na to uwagiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2020, 22:38
KarolinaMaria, Sylwucha, Lalia, kic83, kar_oliv lubią tę wiadomość
🔸28 lat
nick nieaktualnyJednorożec89 wrote:Mój tata jest po ciężkim zawale ledwo żyje tak naprawdę jest bardzo ciężko chory a z covidu wyszedł. Watpię żeby Matyldzia się zaraziła mało kontaktu było no i myślę że do tej pory coś by już jej było. Nie martw się na pewno jest zdrowa
-
Fragaria wrote:Mania no i co, i co? 😉 Jak się czujesz?
Dziewczyny mam do was takie zapytanie 🙈 czy wy na koniec ciąży, przed porodem miałyście problem podczas bzykow, że wam było jakoś ciasno, płytko i wgl? Zaczęłam się zastanawiać, bo chcieliśmy ze starym po harcować jeszcze przed porodem, a tu lipa 🤷♀️🤦♀️ nie wiem co się dzieje, ale pierwszy raz tak miałam i strasznie dziwne to było dla nas.. Wybaczcie że tak chaotycznie opisałam, ale nie wiem jak inaczej to wytłumaczyćA🩷 27.11.2020
M🩵02.07.2025 -
Enigvaa wrote:Mania ja jeszcze mam do porodu daleko a czuje sie jak dziewica. Seks przestal byc prawie calkiem przyjemny, jest ciasno i pod koniec to juz mysle tylko o tym zeby sie nie posikac 🤦♀️
Ja z synem w ciąży 9 mies zero ani razu i teraz tez ani razu , libido również zero w ciążyDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Enigvaa wrote:Dzisiaj moj maz drapal mnie po pleckach. A ze na brzuchu nie da sie lezec to lezalam na boczku. No i tak oglada te moje plecki i tylek i nagle z tekstem „masz jakis kremik? Bo tu ci sie jakies dziwne paseczki robia. Nie wiem co to”. Po 7 latach razem sie skapnal ze mam rozstepy na udach i tylku 😂
Takze oni chyba nawet nie zwracaja na to uwagi
Enigvaa, dziękuję, że to napisałaś. To my kobiety mamy wyobrażenie, że oni widzą każdy defekt naszego ciała. Swoją drogą mój L ma rozstępy na pośladkach, pewnie po okresie dojrzewania, i kiedyś mówię do niego, że jest trochę jak tygrys 😂Nie wiedział o co chodzi, w ogóle nie zauważył, że coś takiego ma 🤔 czyli widać nie jest to coś istotnego w męskich oczach.🦄 2021 r. -
Lalia wrote:Suszareczko, ja mam wizytę u lekarza w piątek (35+4) i myślę, że właśnie wtedy będzie mi kazał zrobić ostatnie już badanie moczu, morfologie, właśnie ten antyHBS, HIV i wymaz na GBS. W moim labo trzeba się zapisywać na konkretny dzień i godzinę (dzięki temu nie stoję w kolejce 💪), wymaz może pobrać tylko położna a na wynik GBS czeka się 5 dni, więc zaklepałam sobie pobieranie na poniedziałek (36+0) w ciemno żeby mieć ten wynik jak już ciąża będzie donoszona.
Ciekawa jestem ja z tą kiłą 🤔 na szkole rodzenia na bank położna mówiła o GBS, antyHBS i grupa krwi, ale skoro ja mam krekarte to chyba nie muszę robić grupy krwi, prawda? 😅
A kiedy Ty masz następną wizytę?? Bo my jakoś podobne terminy porodu mamy 😘
U mnie ostatnia wizyta w 37+4 i mówił, że wtedy da mi skierowanie do szpitala na konkretny termin na wywoływanie 😉to chyba nie będę robiła tej kiły na razie, mam oznaczenie z początku ciąży to może wystarczy 🤔
Lalia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Motylku, jeśli chodzi o covid to z moimi dziadkami mieszka ciotka z mężem i dziećmi. Dzieci się nie zaraziły wcale albo przeszly bezobjawowo, także trzymam za Was kciuki.
Mania, u nas w niedzielę coś było po dluuuugiej przerwie i szczerze to było dość bolesne momentami, a wcześniej seks w ciąży był ekstra. Może na tej końcówce to już takie wszystko dziwne. Ja się czułam gorzej niż podczas pierwszego razu 🙈SzalonaOna lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
KarolinaMaria wrote:Enigvaa, dziękuję, że to napisałaś. To my kobiety mamy wyobrażenie, że oni widzą każdy defekt naszego ciała. Swoją drogą mój L ma rozstępy na pośladkach, pewnie po okresie dojrzewania, i kiedyś mówię do niego, że jest trochę jak tygrys 😂Nie wiedział o co chodzi, w ogóle nie zauważył, że coś takiego ma 🤔 czyli widać nie jest to coś istotnego w męskich oczach.
Zdecydowanie to my same sie katujemy wyidealizowanymi idealami piekna. A o ile zycie byloby prostsze i przyjemniejsze bez tego🔸28 lat
Annia wrote:Dziewczyny w temacie porodu, to prawda jest taka, że rzeczywiście się zapomina ten ból. Pamiętam, że świeżo po porodzie pisałam tutaj że było koszmarnie itp, ale rzeczywiście po czasie to wspomnienie przygasa i dzisiaj wydaje mi się, że owszem bolało, no ale bolalo jak to poród... Więc to prawda, że się zapomina ten ból. I pewnie dlatego kobiety mają więcej niż jedno dziecko. 😂
Kic, Iryska, Tajka jak się czujecie?Annia, Wik89, Zulugula, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Masz rację Kochana, ale ja i tak już więcej nie chcę 🤣 Dobrze, że mam twixy 😉🐍🐍 Tak szczerze, to chyba pobyt w szpitalu był dla mnie gorszy od bólu. Nienawidzę szpitali.
No jakbym miała Twixy tak jak ty to też bym mogła zamykać fabrykę!
Tajka, mam nadzieje, że smak i zapach wrócą jak najszybciej i że ogolnie szybciutko wyzdrowiejesz.
Motylku a twoja mama od kiedy ma objawy? Podobno zaraza się dopiero 2/3 dni przed objawami, więc może dzieciaki nie podłapały?Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Fragaria wrote:Ounai, a podzielisz się linkiem do kurtki? 😉 Też podpatruje kurtki na Ali ale boję się trochę kupić w ciemno 🤷♀️
W tym roku tą wzięłam. Rok temu kupiłam u nich inną kurtkę, ale rozmiar był za mały i sprzedałam. Nie są to najtańsze kurtki ale są odszyte lepiej niż w niejednej sieciowce, rozmiary zgadzają się z tabelą i są bardzo ciepłe.
Kupujmy razem na AliExpress z nowymi kuponami użytkownika.
Twoje 19,23 zł w kuponach jest tutaj!
https://a.aliexpress.com/_BSw7nX
Ta brałam rok temu
Twoje 19,23 zł w kuponach jest tutaj!
https://a.aliexpress.com/_BSpqS1
Ta ma moja mama
Twoje 7,70 zł w kuponach jest tutaj!
https://a.aliexpress.com/_B1t9Vf
A ta jeszcze ja (ale teraz jest trochę za mała)
Twoje 7,70 zł w kuponach jest tutaj!
https://a.aliexpress.com/_BTeQtb
Ta ostatnia ma już 3 lata i nic się z nią nie dzieje. Oddaję ją tylko raz do roku do czyszczenia.
Tak, że jeśli chcesz dobrą kurtkę to tych dwóch sprzedawców polecamFragaria lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔