Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Maniaaa. wrote:Wzięłam psa na spacer i zrobiłam taki mini maraton z nim, że mam nadzieję że się coś ruszy, bo aż mnie tylek boli 😂 biodra i podbrzusze... Mam tylko nadzieję że to nie minie i nie jest fałszywym alarmem (kolejnym)
Mania no i co, i co? 😉 Jak się czujesz?Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Jednorożec, o nas boję się najmniej. Ale jednak Matylda jest mocniej podatna na infekcje podobno...
Mój tata jest po ciężkim zawale ledwo żyje tak naprawdę jest bardzo ciężko chory a z covidu wyszedł. Watpię żeby Matyldzia się zaraziła mało kontaktu było no i myślę że do tej pory coś by już jej było. Nie martw się na pewno jest zdrowaDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Annia, dziękuję, że pytasz
dzisiaj lepiej niż wczoraj, ale zatoki dalej zawalone i straciłam całkiem smak i zapach:( zrobiłam 2 dni temu syrop z cebuli, dzisiaj otwieram, mąż mówi, że smród na całe mieszkanie A ja słoik blisko nosa i nic nie czuję:o dziwne te uczucie...robię inhalacje, wkrapiam sól fizjologiczna do nosa, jak nie przejdzie za 2 dni to kupię prenalen do nosa dla kobiet w ciazy, może pomoże.
KarolinaMaria, ja też mam problem z żelazem, przed ciąża już miałam niskie i ferrytyne też i brałam tardyferon, nieznacznie się poprawiło. Teraz mam hemoglobine poniżej normy i od miesiąca biorę 1x2 tabl z witaminą C...ale nie powtarzałam jeszcze wyników, żeby sprawdzić czy coś się zmieniło..
Motylku, trzymam kciuki, abyście nie złapali tego paskudztwa..moj mąż cały czas że mną przebywa, tylko śpimy osobno, i dalej zdrowy...SzalonaOna, Annia lubią tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:
A tak co do Twoich rozstępów, też tak słyszałam, że dziady wychodzą pod koniec. Także ja się za wcześnie nie cieszęna szczęście można je jakoś rozjaśnić kremami, a na plażę ubrać figi z wysokim stanem
mężowie i tak będą nas kochać!
Dzisiaj moj maz drapal mnie po pleckach. A ze na brzuchu nie da sie lezec to lezalam na boczku. No i tak oglada te moje plecki i tylek i nagle z tekstem „masz jakis kremik? Bo tu ci sie jakies dziwne paseczki robia. Nie wiem co to”. Po 7 latach razem sie skapnal ze mam rozstepy na udach i tylku 😂
Takze oni chyba nawet nie zwracaja na to uwagiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2020, 22:38
KarolinaMaria, Sylwucha, Lalia, kic83, kar_oliv lubią tę wiadomość
🔸28 lat
nick nieaktualnyJednorożec89 wrote:Mój tata jest po ciężkim zawale ledwo żyje tak naprawdę jest bardzo ciężko chory a z covidu wyszedł. Watpię żeby Matyldzia się zaraziła mało kontaktu było no i myślę że do tej pory coś by już jej było. Nie martw się na pewno jest zdrowa
-
Fragaria wrote:Mania no i co, i co? 😉 Jak się czujesz?
Dziewczyny mam do was takie zapytanie 🙈 czy wy na koniec ciąży, przed porodem miałyście problem podczas bzykow, że wam było jakoś ciasno, płytko i wgl? Zaczęłam się zastanawiać, bo chcieliśmy ze starym po harcować jeszcze przed porodem, a tu lipa 🤷♀️🤦♀️ nie wiem co się dzieje, ale pierwszy raz tak miałam i strasznie dziwne to było dla nas.. Wybaczcie że tak chaotycznie opisałam, ale nie wiem jak inaczej to wytłumaczyć
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
28.10 ⏸️
04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
20.11.24 wydarzył się cud
1.10 cm kijanki z ❤️
28.12 prenatalne USG idealne
08.01 95% zdrowego synka 🩵👣
05.02 100 % zdrowego synka 248g🩵 🥹
25.02 połówkowe . 408g idealnego chłopca 🩵👣🥹
05.03 489g małego Misia 🩵🐻
02.04 850g Skrzata 🩵👣
30.04 1507g chłopaka 🥹🩵
👩🏼28l
👨🏼34l -
Enigvaa wrote:Mania ja jeszcze mam do porodu daleko a czuje sie jak dziewica. Seks przestal byc prawie calkiem przyjemny, jest ciasno i pod koniec to juz mysle tylko o tym zeby sie nie posikac 🤦♀️
Ja z synem w ciąży 9 mies zero ani razu i teraz tez ani razu , libido również zero w ciążyDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Ja libido w ciąży mam bardzo wysokie, ale pierwszy raz tak dziwnie było 🙈 mój luby miał wrażenie jak by misl małej krzywdę zrobić 😅🤦♀️
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
28.10 ⏸️
04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
20.11.24 wydarzył się cud
1.10 cm kijanki z ❤️
28.12 prenatalne USG idealne
08.01 95% zdrowego synka 🩵👣
05.02 100 % zdrowego synka 248g🩵 🥹
25.02 połówkowe . 408g idealnego chłopca 🩵👣🥹
05.03 489g małego Misia 🩵🐻
02.04 850g Skrzata 🩵👣
30.04 1507g chłopaka 🥹🩵
👩🏼28l
👨🏼34l -
Enigvaa wrote:Dzisiaj moj maz drapal mnie po pleckach. A ze na brzuchu nie da sie lezec to lezalam na boczku. No i tak oglada te moje plecki i tylek i nagle z tekstem „masz jakis kremik? Bo tu ci sie jakies dziwne paseczki robia. Nie wiem co to”. Po 7 latach razem sie skapnal ze mam rozstepy na udach i tylku 😂
Takze oni chyba nawet nie zwracaja na to uwagi
Enigvaa, dziękuję, że to napisałaś. To my kobiety mamy wyobrażenie, że oni widzą każdy defekt naszego ciała. Swoją drogą mój L ma rozstępy na pośladkach, pewnie po okresie dojrzewania, i kiedyś mówię do niego, że jest trochę jak tygrys 😂Nie wiedział o co chodzi, w ogóle nie zauważył, że coś takiego ma 🤔 czyli widać nie jest to coś istotnego w męskich oczach.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Lalia wrote:Suszareczko, ja mam wizytę u lekarza w piątek (35+4) i myślę, że właśnie wtedy będzie mi kazał zrobić ostatnie już badanie moczu, morfologie, właśnie ten antyHBS, HIV i wymaz na GBS. W moim labo trzeba się zapisywać na konkretny dzień i godzinę (dzięki temu nie stoję w kolejce 💪), wymaz może pobrać tylko położna a na wynik GBS czeka się 5 dni, więc zaklepałam sobie pobieranie na poniedziałek (36+0) w ciemno żeby mieć ten wynik jak już ciąża będzie donoszona.
Ciekawa jestem ja z tą kiłą 🤔 na szkole rodzenia na bank położna mówiła o GBS, antyHBS i grupa krwi, ale skoro ja mam krekarte to chyba nie muszę robić grupy krwi, prawda? 😅
A kiedy Ty masz następną wizytę?? Bo my jakoś podobne terminy porodu mamy 😘
U mnie ostatnia wizyta w 37+4 i mówił, że wtedy da mi skierowanie do szpitala na konkretny termin na wywoływanie 😉to chyba nie będę robiła tej kiły na razie, mam oznaczenie z początku ciąży to może wystarczy 🤔
Lalia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Motylku, jeśli chodzi o covid to z moimi dziadkami mieszka ciotka z mężem i dziećmi. Dzieci się nie zaraziły wcale albo przeszly bezobjawowo, także trzymam za Was kciuki.
Mania, u nas w niedzielę coś było po dluuuugiej przerwie i szczerze to było dość bolesne momentami, a wcześniej seks w ciąży był ekstra. Może na tej końcówce to już takie wszystko dziwne. Ja się czułam gorzej niż podczas pierwszego razu 🙈SzalonaOna lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
KarolinaMaria wrote:Enigvaa, dziękuję, że to napisałaś. To my kobiety mamy wyobrażenie, że oni widzą każdy defekt naszego ciała. Swoją drogą mój L ma rozstępy na pośladkach, pewnie po okresie dojrzewania, i kiedyś mówię do niego, że jest trochę jak tygrys 😂Nie wiedział o co chodzi, w ogóle nie zauważył, że coś takiego ma 🤔 czyli widać nie jest to coś istotnego w męskich oczach.
Zdecydowanie to my same sie katujemy wyidealizowanymi idealami piekna. A o ile zycie byloby prostsze i przyjemniejsze bez tego🔸28 lat
Annia wrote:Dziewczyny w temacie porodu, to prawda jest taka, że rzeczywiście się zapomina ten ból. Pamiętam, że świeżo po porodzie pisałam tutaj że było koszmarnie itp, ale rzeczywiście po czasie to wspomnienie przygasa i dzisiaj wydaje mi się, że owszem bolało, no ale bolalo jak to poród... Więc to prawda, że się zapomina ten ból. I pewnie dlatego kobiety mają więcej niż jedno dziecko. 😂
Kic, Iryska, Tajka jak się czujecie?Annia, Wik89, Zulugula, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Masz rację Kochana, ale ja i tak już więcej nie chcę 🤣 Dobrze, że mam twixy 😉🐍🐍 Tak szczerze, to chyba pobyt w szpitalu był dla mnie gorszy od bólu. Nienawidzę szpitali.
No jakbym miała Twixy tak jak ty to też bym mogła zamykać fabrykę!
Tajka, mam nadzieje, że smak i zapach wrócą jak najszybciej i że ogolnie szybciutko wyzdrowiejesz.
Motylku a twoja mama od kiedy ma objawy? Podobno zaraza się dopiero 2/3 dni przed objawami, więc może dzieciaki nie podłapały?Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Fragaria wrote:Ounai, a podzielisz się linkiem do kurtki? 😉 Też podpatruje kurtki na Ali ale boję się trochę kupić w ciemno 🤷♀️
W tym roku tą wzięłam. Rok temu kupiłam u nich inną kurtkę, ale rozmiar był za mały i sprzedałam. Nie są to najtańsze kurtki ale są odszyte lepiej niż w niejednej sieciowce, rozmiary zgadzają się z tabelą i są bardzo ciepłe.
Kupujmy razem na AliExpress z nowymi kuponami użytkownika.
Twoje 19,23 zł w kuponach jest tutaj!
https://a.aliexpress.com/_BSw7nX
Ta brałam rok temu
Twoje 19,23 zł w kuponach jest tutaj!
https://a.aliexpress.com/_BSpqS1
Ta ma moja mama
Twoje 7,70 zł w kuponach jest tutaj!
https://a.aliexpress.com/_B1t9Vf
A ta jeszcze ja (ale teraz jest trochę za mała)
Twoje 7,70 zł w kuponach jest tutaj!
https://a.aliexpress.com/_BTeQtb
Ta ostatnia ma już 3 lata i nic się z nią nie dzieje. Oddaję ją tylko raz do roku do czyszczenia.
Tak, że jeśli chcesz dobrą kurtkę to tych dwóch sprzedawców polecamFragaria lubi tę wiadomość