Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Edyciak wrote:Tak wcześnie był już zarodek??
Każda ma inaczej, nie ma co porównywać
On dopiero zaczyna się pojawiaćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2020, 11:14
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Edyciak, błagam, nie panikuj :* u mnie też w każdej ciąży było inaczej... w pierwszej poszłam jakoś w 5+6 a z usg wychodziło 6+3, było serce, zarodek, nawet tętno zmierzone. W drugiej poszłam w 6 tygodniu, nie pamiętam dokładnie, ale tętno było tak niewielkie, że nie było można go zmierzyć, może zarodek był za mały, nie pamiętam już też, ale ciąża była do tyłu. A w tej ciązy poszłam w 5+1 i na usg dokładnie 5+1.
Edyciak lubi tę wiadomość
-
Edyciak, spokojnie. U mnie była naprawdę dopiero taka mała kropeczka. Lekarz powiedział, że na serduszko to za wcześnie. Powidzial mi, że w tym czasie jeszcze nic nie widać normalnie ale ja mam cykle po 25 dni. Na pewno wszystko jest u Ciebie dobrze ❤️ a jeśli się stresujesz to dla swojego spokoju idź na betę"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Zulugula wrote:właśnie czytam o powrocie porodów rodzinnych w ujastku w krk. osoba towarzyszaca ma mieć wynik testu na wirusa nie starszy niz 72h.
teraz pytanie ile par wie, że za 72h bedzie poród 😁 chyba tylko planowane cc.
a jak zacznie się akcja, facet zrobi test to babeczka szybciej urodzi niż będzie wynik testu. aha i osoba towarzyszaca musi opuscic szpital po 2h od porodu, odwiedzin nie ma.
u Was podobne wytyczne? patrzyła któraś?Zulugula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKic, dzięki że pytasz :*
W nocy praktycznie nie spałam. Rano kolejna burza.
Przynajmniej się już dowiedziałam, że go nie podniecam i moje cialo mu się nie podoba, bo o siebie nie dbam. Najlepiej jakbym codziennie się przebierala w jakieś seksowne stroje, to może Pan by mnie ruszył rsz na miesiąc. Co do reszty tematów... Ciągle mi wmawia, że to moje wymysly.
Póki co zamieszkuje w pokoju dzieci.
Na krzywej nie byłam, bo wyglądam jak zapuchniety królik. -
SzalonaOna lubi tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Dziewczyny pijecie kawę w ciąży? Zapomniałam zapytać gin, a mam mega niskie ciśnienie 😅 wczoraj bylo ładne, dziś 80 na 50 😅 ogólnie jestem niskociśnieniowcem"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:w szpitalu, w którym chcialabym rodzić nadal są wstrzymane porody rodzinne ale to też przez to, że teraz jest remont sal porodowych. jeny mam nadzieję, że skończą do listopada.. caly oddział juz po remoncie, a teraz stricte porodowka to chyba nie powinno im dużo zająć 😆 ile może byc takich sal porodowych ❓