Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Wymiękam. Boli mnie każdy mięsień a Marta ryczy i nie chce iść spać. Mam dość, 😭😭😭😭
Ounai
Dużo zdrówka! Nie chce straszyć ale u mnie zaczęło się od bólu mięśni, potem plecy, głowa.
Mam nadzieję, że u Ciebie to zwykle przeziębienie.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Tajka wrote:Mania, gratulacje 😍
Kic , to dobrze, ale uważaj, bo Ty możesz zarażać przed 10 dni od objawów:( życzę, aby nikt nie złapał ✊😘
A jak Ty się czujesz?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Wybaczcie ze nie odnosze sie do Waszych postow ale ciezko ostatnio u nas.
Kolejny raz zapytam bo troche sie niepokoje, dziewczyny po cc jak dlugo mialyscie krwawienia? U mnie 3 tydz i dalej jest tak samo, polozna powiedziala ze jak po 4 bedzie to zebym szla do gina bo juz powinno nie byc i tak sie zastanawiam czy cos moze byc nie tak czy taki organizm czy jak... no i wydawalo mi sie ze dobrze ze sie oczyszcza niz nie -
Kic, super wieści! Dajesz Aleksowi swoje przeciwciała w mleku, więc na pewno będzie dobrze i się nie zarazi
💪
Lalia, piękna waga! Zastosuje się do Twojej rady i zrobię dziś peeling, nie robiłam już że 2 tyg. Na szczęście wyniki mam dobre, to nie cholestaza. Niepotrzebnie się nakręciłam.
Inga, oby Gucio się namyślił i wystartował w przyszłym tygodniu. Mi już teraz robi się ciężko, a Wam na końcówce to dopiero musi być źle....Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2020, 22:20
Lalia, kic83, Ania81, Ounai lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Nowastaraczka wrote:Wybaczcie ze nie odnosze sie do Waszych postow ale ciezko ostatnio u nas.
Kolejny raz zapytam bo troche sie niepokoje, dziewczyny po cc jak dlugo mialyscie krwawienia? U mnie 3 tydz i dalej jest tak samo, polozna powiedziala ze jak po 4 bedzie to zebym szla do gina bo juz powinno nie byc i tak sie zastanawiam czy cos moze byc nie tak czy taki organizm czy jak... no i wydawalo mi sie ze dobrze ze sie oczyszcza niz nieMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
kic83 wrote:A jak Ty się czujesz?
Tak samo jak wczoraj, kaszel, zapchane zatoki i całkiem straciłam smak i węchmam nadzieję, że z 2 dni i będzie ok, najważniejsze, że gorączki już nie ma.
-
Mania gratulacje dzielna mamo!! Tak jak widzisz każda zaraz ten ból zapomina bo dzieciątko wynagradza wszystko wiec myśle ze i u Ciebie tak będzie ☺️
Inga Twoj Gutek rośnie jak na drożdżach ☺️ Chyba mu dobrze u mamusi w brzuchu jak nic nie postępuje ☺️ Ale metoda 3xS i może będzie lepiej ☺️ Zulu tez wstawiała gifa ze chce rozwarcie a chyba urodziła za dwa dni wiec porod to jedna wielka kinder niespodzianka jak widać ☺️
Dziewczyny jeżeli odpadł mi ten czop to mogę starego zaciągnąć do łóżka? Czy już seksy nie wchodzą w grę?Inga28, Zulugula, Maniaaa. lubią tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
patrycja92 wrote:Mania gratulacje dzielna mamo!! Tak jak widzisz każda zaraz ten ból zapomina bo dzieciątko wynagradza wszystko wiec myśle ze i u Ciebie tak będzie ☺️
Inga Twoj Gutek rośnie jak na drożdżach ☺️ Chyba mu dobrze u mamusi w brzuchu jak nic nie postępuje ☺️ Ale metoda 3xS i może będzie lepiej ☺️ Zulu tez wstawiała gifa ze chce rozwarcie a chyba urodziła za dwa dni wiec porod to jedna wielka kinder niespodzianka jak widać ☺️
Dziewczyny jeżeli odpadł mi ten czop to mogę starego zaciągnąć do łóżka? Czy już seksy nie wchodzą w grę?
Ja czytalam ze po czopie lepiej nie wspolzyc bo ryzyko infekcji czy cos, ale sama nie potwierdzę z doswiadczeń :p -
Ewa88 wrote:Gagatka, Lena, Nadzieja94, Meggi110818 a bierzecie równocześnie acard i clexane? Bo ja mam brać clexane dopiero jak odstawie acard... Tak jakby w zamian.... Ma też tak któraś?Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Nowastaraczka wrote:Takie na kilka podpasek typu night. Falami dalej przychodzi
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Nowastaraczka wrote:Wybaczcie ze nie odnosze sie do Waszych postow ale ciezko ostatnio u nas.
Kolejny raz zapytam bo troche sie niepokoje, dziewczyny po cc jak dlugo mialyscie krwawienia? U mnie 3 tydz i dalej jest tak samo, polozna powiedziala ze jak po 4 bedzie to zebym szla do gina bo juz powinno nie byc i tak sie zastanawiam czy cos moze byc nie tak czy taki organizm czy jak... no i wydawalo mi sie ze dobrze ze sie oczyszcza niz nie
Ja już praktycznie po tygodniu przestałam krwawić i z Belli mamma na zwykle wkładki się przerzuciłam.
Ale przy córce krwawiłam długo bo ok 5 tyg czyli prawie cały połóg.
Każda oczyszcza się inaczej.Nowastaraczka lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
patrycja92 wrote:Mania gratulacje dzielna mamo!! Tak jak widzisz każda zaraz ten ból zapomina bo dzieciątko wynagradza wszystko wiec myśle ze i u Ciebie tak będzie ☺️
Dziewczyny jeżeli odpadł mi ten czop to mogę starego zaciągnąć do łóżka? Czy już seksy nie wchodzą w grę?
Ostatnio z Żelaznej właśnie lekarz mówił że można nawet jak czop odpadnie.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
casteam wrote:Sesja noworodkowa Lilianki 💗
rl]
Śliczna 💕Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
KarolinaMaria wrote:Doomi, kciuki za dzisiejsze wyjście! Na szkole rodzenia mówili, żeby dotykać sutkiem skórę między górną wargą a noskiem, wtedy maluch powinien szeroko otworzyć buzię.
Ja wczoraj długo nie mogłam zasnąć. Przez to, że nic nie robię, nie jestem w ogóle zmęczona i nocki to koszmar, a widzę, że po porodzie nie nadrobię.
Wiecie kiedy ciąża jest już naprawdę zaawansowana? Kiedy dostaje się maila z Rossmana, że można już odebrać darmowe pampersy 😂😂 ja dostałam dziś
U mnie dotykanie sutkiem od noska po górna wargę niestety czasem średnio działa, ale za to mizianie palcem po bródce daje lepszy efekt i maly otwiera buzie szerzej.
Już ogólnie jest coraz lepiej z tym, już przystawianie i ssanie nie boli więc chyba już to w miarę załapaliśmyjedynie bardzo przesuszone sutki mam.. Nie wiem może to po prostu od sliny, albo pozostałości po tym jak mi je jeszcze dosyć ostro pokaleczył w szpitalu... Ale smaruję swoim mlekiem i lanolina plus mam kompresy multi mam i mam nadzieję że szybko się zregenerują.
Do tego nawał przyszedł i trochę zastoje się zaczynaly robić więc od razu cieple okłady, przystawianie jak najwięcej, zimne okłady i w ostateczności laktator do uczucia ulgi kiedy maly nie chciał mi ulżyć i już jest duża poprawa od nocy/rana.
Mielismy dziś też wizytę położnej. Dowiedziałam się od niej bardzo wielu wskazówek, a co mogla jeśli chodzi o pielegnacje to pokazała, maly zważony i waży już 3 kg 💙 także chyba bardzo dobrze przybiera na mleczku(w środę w dniu wypisu bylo 2780 gram, więc jak na 2/3 dni później to chyba dobry wynik, przegonił swoją wagę urodzeniowa (2980g) 😁.
Obejrzała też moje piersi i krocze i co mnie bardzo ucieszyło, zgodziła się zdjąć mi szwy, więc nie będę musiała już jechać na ip tylko zrobi mi to ona w domu na kolejnej, wtorkowej wizycie.KarolinaMaria, SzalonaOna, Zulugula, Inaa89, Lalia, Ladyo, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Rozumiem. Ale z tego co wczoraj czytałam to jeśli mazz organizm gotowy - a masz, to oxy ppwinno szybko zrobić swoje.
Potwierdzam... U mnie oksy podziałało błyskawicznie... Nie wiem czy zdążyła minąć godzina jak z 5 cm rozwarcia po oksytocynie miałam zaraz pełne. Serio od podania oksytocyny skurcze sie jeszcze bardziej nasilily i chwilę moment a tu już parte. -
Iryska wrote:Hah u nas też ta pozycja się sprawdza, polecam ją❤️ odkąd ją stosujemy butelka idzie w ruch tylko 2-3 razy na dobę 🙂
U nas z kolei pozycja krzyżowa rządzi 😛