Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Calanthe, napisz do sprzedającego. Jeśli w ogłoszeniu nie było mowy o braku elementu to masz prawo zwrócić matę. Ja ostatnio zamówiłam misiowy kombinezon i przyszedł z plamą, której nie ma na zdjęciach i w opisie. Napisałam do sprzedającej, że to nie fair wysyłać taki towar. Dałam jej trochę czasu, nie odpisała na wiadomość, mimo, że widziałam, że się logowała. Otworzyłam więc oficjalnie spór na vinted, oni zablokowali jej przelew środków i mamy teraz czas na dogadanie się. Dopiero wtedy się do mnie odezwała, że przeprasza, że nie widziała itd. Umówiłyśmy się, że jeśli plama zejdzie to ok, ale jeśli nie to jej odsyłam ubranko. Wiadomo, że jest się wtedy stratnym na przesyłce, ale chodzi o zasadę.
Annia, calanthe, dmg111 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Przybierałam się już że 2 tygodnie żeby zrobić zdjęcie. No teraz żałuję że nie robiłam częściej bo jak spojrzałam na ostatnie, to jest ogromna różnica. No chyba że to nie jest ostatnie zdjęcie bo niestety nie podpisane kiedy robione. ☹️
KarolinaMaria, Suszarka, kar_oliv, Lalia, Annia, Ania81, Belie, kic83, Enigvaa, Ladyo, Nowastaraczka, Karenira, Stokrotka027, Ounai, Inaa89, dmg111, calanthe lubią tę wiadomość
30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
Julik, piękny brzuszek! No i ten słynny tyłek! 😁 Zobacz w telefonie kiedy robiłaś tamto poprzednie, wtedy dojdziesz do tego który to był tydzień. Ja swoje podpiszę po porodzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2020, 15:51
Julik lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
KarolinaMaria wrote:Julik, piękny brzuszek! No i ten słynny tyłek! 😁 Zobacz w telefonie kiedy robiłaś tamto poprzednie, wtedy dojdziesz do tego który to był tydzień. Ja swoje podpiszę po porodzie30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
Motylku, Gagatko - bardzo się cieszę że u Was dobrze
Anetka dawaj dawaj! 💪
Kic, Ty piękna cholero 🤩
Rano była położna. Spoko babka, w wieku pewnie mojej mamy. Wypytala mnie o wyniki badań, o samopoczucie, kazała przycisnąć ginekologa w sprawie mojego wysokiego pulsu. Słuchałyśmy serduszka detektorem ale Mała spala bardzo głębokomamy się spotkać w przyszłym tygodniu w obecności mojego męża, przygotuje nas do rodzinnego porodu 😊 ubranka się piorą od rana, chodzi jedna suszarka i będzie jeszcze jedna albo dwie. Zapakowałam prezent dla męża na 30stkę bo chcę mu w sobotę zrobić imprezę niespodziankę 🤫 Zaraz idę się pakować do szpitala, może jeszcze coś poprasuję.
Annia, Ania81, kic83, SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
KarolinaMaria wrote:Calanthe, napisz do sprzedającego. Jeśli w ogłoszeniu nie było mowy o braku elementu to masz prawo zwrócić matę. Ja ostatnio zamówiłam misiowy kombinezon i przyszedł z plamą, której nie ma na zdjęciach i w opisie. Napisałam do sprzedającej, że to nie fair wysyłać taki towar. Dałam jej trochę czasu, nie odpisała na wiadomość, mimo, że widziałam, że się logowała. Otworzyłam więc oficjalnie spór na vinted, oni zablokowali jej przelew środków i mamy teraz czas na dogadanie się. Dopiero wtedy się do mnie odezwała, że przeprasza, że nie widziała itd. Umówiłyśmy się, że jeśli plama zejdzie to ok, ale jeśli nie to jej odsyłam ubranko. Wiadomo, że jest się wtedy stratnym na przesyłce, ale chodzi o zasadę.
Często piszesz to co ja chciałam napisać i już nie muszę tego pisać. 😁
Lalia, Suszarka, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Julik ale zgrabny brzuszek. Ale jeszcze dość wysoko (wiem, że to nic nie znaczy
).
Suszarko ta sama położna będzie po porodzie przychodzić? Super, że się dogadujecie, bo to bardzo ważne.
Anetka jak tam? Coś się rozkręciło, że się nie odczuwasz?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Uff, nadrobiłam Was 😂
Rano trochę sprzątałam łazienkę, a potem ruszyłam w miasto 🙈 bo postanowiłam, że od przyszłego tygodnia już nigdzie nie wychodzę 😅
Zaliczyłam dzisiaj Kik, Pepco, Sinsay, Carrefour, Jysk, Brico Marche i Rossmanna 🤦♀️ nie wszędzie zrobiłam zakupy, żeby nie było 😁
Anniu, mega mnie ekscytuje 9 miesiąc i przyznam szczerze, że czekam na poród 😂 tzn mówię do Olka, żeby wytrzymał do 14 grudnia a potem ma wychodzić raz dwa 😁 bo w tym tygodniu chcemy skończyć sprzątać łazienkę i w weekend pojechać do jednych i drugich rodziców na mikołajki (już ostatni raz), a e następnym tygodniu chce posprzątać salon, sypialnie i pokój synka, a w niedziele 13 grudnia ubrać choinkę i udekorować mieszkanie na święta 😁
Anetka, przekaż Polci,że ciocia Lalia wygania ją z brzuszka mamusi ♥️
Julik, Ty i ten Twój obłędny tyleczek 😍 a co do mutyzmu, ja jestem pedagogiem specjalnym i w pracy w praktyce się z tym nie spotkałam, na studiach nam mówili, że to głównie praca z psychologiem 😘
Ania, masz prześliczne dzieciaczki, mają taką egzotyczną urodę 😊
Angie, śliczni chłopcy, ale kocham włosy Twojego starszaka 😲♥️ jak w gimnazjum i liceum farbowałam włosy to zawsze na rudo i obiecałam sobie, że jak zacznę porządnie siwieć to rudy to będzie mój kolor włosów do końca życia 😍
Inaa, kocham Twoich chłopców 💙 aż czasami nachodzi mnie myśl, że może zamiast parki kiedyś, to chciałabym być "Mom of boys" ✌️😁
Calanthe, cudna kruszynka 🤭♥️
Dziewczyny, macie przepiękne zdjęcia ze ślubu, wszystkie bez wyjątku 😍😍😍 uważam, że powinnyśmy sobie zrobić za rok Zjazd Gorących Mamusiek, taki weekendowy najlepiej gdzieś w SPA, razem z profesjonalną sesją zdjęciową na pamiątkę, serio! 💪
Gagatko, świetne wieści! Życzę Ci żeby waga córeczki była w porządku i żebyście wyszły do domciu 😘✊
Motylku, ta pediatra jakaś nawiedzona 🤦♀️ najważniejsze, że Ty wiesz ze Matyldzia pięknie rośnie ♥️Ania81, KarolinaMaria, Annia, Inaa89, SzalonaOna, dmg111, calanthe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia dziekuje, to dlatego ze moj maz to nie Polak, nawet z Europy nie jest😁, choc mieszka tu wiekszosc swego zycia. No i troche po mnie tez. Moze kiedys odwaze sie pokazac sie wam zdjecia z nasze sesji slubnej, ale troche boje sie oceny😔.
Lalia lubi tę wiadomość
-
Mojemu tacie przyplątało się zapalenie płuc. Poprzednie rok temu ledwo przeżył więc ogólnie siedzimy i czekamy jak na szpilkach. Nie jest dobrze tyle wam powiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2020, 16:47
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Annia wrote:KarolinaMaria bardzo lubię czytać twoje posty. Zawsze są takie wyważone i pełne takich racjonalnych, życiowych rad.
Często piszesz to co ja chciałam napisać i już nie muszę tego pisać. 😁
Aż się zarumieniłam 😊 dziękuję, ja mam tak z Twoimi! Mega mi się podoba jak piszesz o zderzeniu oczekiwań z rzeczywistością poporodową. Ale tak bez straszenia. Najlepsze był Twój post w stylu 'i ja chciałam mieć szybko drugiego dziecko? Nie ma szans' 😂😂😂Lalia, Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Lalia, ja dziś zaliczyłam Pepco (przez wasze poranne wpisy, m.in. Anety 😂), Actiona, kwiaciarnię po wieniec adwentowy i spożywczaka. Na szczęście wszystko na osiedlu w ramach jednego parkingu. Też już przestaję chodzić po sklepach, bo zwyczajnie zaczynam opadać z sił 🙄 szyjka mi się wydłużyła i od tego tygodnia mogę zwiększać aktywność, a ja zjadłam obiad i czuję się jak przepuszczona przez maszynkę do mięsa. Dziś zrobiłam tylko jedno pranie dziecięcych ubranek, obiad miałam poandrzejkowy od mamy i byłam jakieś 40 minut na zakupach... czuję się taka słaba od jakiegoś tygodnia... ciężej mi się oddycha, unikam schylania. Makabra jakaś, ja sobie chyba myślałam, że cudownie uniknę tych wszystkich niedogodności 3 trymestru 🙄 mam 3 tyg do donoszonej, 6 do terminu. Donoszona 21.12. i jak mam sie tak czuć, to bez żalu zjem wigilię w szpitalu. Dziewczyny, które wkroczyły w 3 trymestr latem w upały - SZACUN!
Lalia lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Jednorożec89 wrote:Mojemu tacie przyplątało się zapalenie płuc. Poprzednie rok temu ledwo przeżył więc ogólnie siedzimy i czekamy jak na szpilkach. Nie jest dobrze tyle wam powiem
Biedronki, przykro mi, że cały czas Twoich bliskich nękają choroby. Trzymam kciuki za Twojego tatę.🦄 2021 r. -
Ania, jakiej oceny, kochana? 😘 Nic się nie martw! 😘
Karolina, to mnie nie było jakieś 3 h 🤦♀️ ale jak wracałam do auta, to już ledwo szlam i myślałam tylko o tym jaka głodna jestem 😂 na szczescie został wczorajszy obiad 😍
Też współczuję dziewczynom 3 trymestru w upały 🤪 jednak końcówka ciąży zimą, to jeden dyskomfort z głowy mniej ✌️Ania81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJednorożec89 wrote:Mojemu tacie przyplątało się zapalenie płuc. Poprzednie rok temu ledwo przeżył więc ogólnie siedzimy i czekamy jak na szpilkach. Nie jest dobrze tyle wam powiem
Zycze twemu tacie duzo zdrowka, a przed wszystkim powrotu do zdrowia. -
nick nieaktualny