Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:No mówiłam, że świat jest mały! 😁 Ale mnie nic nie dziwi po tym jak na wakacjach na Rodos w naszym hotelu spotkaliśmy ludzi z pracy.
Mój mąż wyszedł na balkon po przyjedzie i patrzy i mówi 'o k... Przecież to Xyz z roboty'. 😂
Ja w Chorwacji na wodospadach Krk spotkałam znajomych z mojej miejscowości, byłam wściekła że ciągle ktoś bo to nie pierwsza taka sytuacja. A póżniej Ci znajomi nas uratowali bo moja mama dostała udaru słonecznego i nie mogłyśmy wrócić wycieczką ze wszystkimi bo była w szpitalu, przyjechali po nas ponad 100 km i zabrali do Polski.Iryska, KarolinaMaria, Ania81, Lalia, Annia, Julik lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Może masz śmietanę zamiast siary/mleczka? 😁 A tak serio to wiem, że to niemożliwe żeby przybrała 100 g w ciągu doby.
-
Anet.kaa wrote:Mój kuzyn rozwiódł się z żoną i po kilku miesiącach każde miało kogo innego, na lotnisku lecąć chyba właśnie do Grecji spotkali się w czwórkę, lecąć tym samym samolotem, do tej samej miejścowości, na szczęście hotele nie te same ;P
Ja w Chorwacji na wodospadach Krk spotkałam znajomych z mojej miejscowości, byłam wściekła że ciągle ktoś bo to nie pierwsza taka sytuacja. A póżniej Ci znajomi nas uratowali bo moja mama dostała udaru słonecznego i nie mogłyśmy wrócić wycieczką ze wszystkimi bo była w szpitalu, przyjechali po nas ponad 100 km i zabrali do Polski.
Co do historii kuzyna, też kiedyś na studiach, będąc akurat w Krakowie w czasie wakacji nagle ma peronie spotkałam swojego ex i jechaliśmy tym samym pociągiem... Po paru latach! A to były czasy bez miejscówek więc jeszcze cała droga razem w przedziale bo przecież trzeba wykorzystać ten niesamowity zbieg okoliczności. 😱 Do dzisiaj jak bywam (a właściwie teraz to bywałam) zawodowo w Warszawie to ciągle się boję, że gdzieś na niego wpadne (teraz tam mieszka). 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2020, 20:45
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dziewczyny, ja jestem tak zakochana w tym małym człowieku, że to coś niesamowitego! ❤❤❤❤❤❤Tej miłości nie da się opisać słowami (tak samo jak bólu porodowego 🤣).
Annia, Iryska, Suszarka, Stokrotka027, KarolinaMaria, Snowflake, Zulugula, Wik89, Ania81, Ounai, Enigvaa, Belie, Ewa88 , Inaa89, patrycja92, Ladyo, kar_oliv, Fragaria, Lalia, kic83, SzalonaOna, Julik, dmg111, LaBellePerle, Tajka, Karenira lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Dziewczyny, ja jestem tak zakochana w tym małym człowieku, że to coś niesamowitego! ❤❤❤❤❤❤Tej miłości nie da się opisać słowami (tak samo jak bólu porodowego 🤣).
Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anetka, a Ty jak się czujesz?
My dzisiaj mieliśmy szczepienia, pierwszy raz miałam kontakt z tym pediatrą i to jest jakiś stary dziadek, ciężko się z nim dogadać... Mówię mu że mały ma chyba problem z napięciem zwiększonym, bo przewraca się z brzucha na plecy. A ten lekarz stwierdził że to nic takiego, że pewnie już nabył taka umiejętność🤦🤦 Dwumiesięczne dziecko??
Waży już 5100😁😁Lalia, SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Anet.kaa wrote:Dziewczyny, ja jestem tak zakochana w tym małym człowieku, że to coś niesamowitego! ❤❤❤❤❤❤Tej miłości nie da się opisać słowami (tak samo jak bólu porodowego 🤣).
Ania81 lubi tę wiadomość
-
Iryska wrote:Anetka, a Ty jak się czujesz?
My dzisiaj mieliśmy szczepienia, pierwszy raz miałam kontakt z tym pediatrą i to jest jakiś stary dziadek, ciężko się z nim dogadać... Mówię mu że mały ma chyba problem z napięciem zwiększonym, bo przewraca się z brzucha na plecy. A ten lekarz stwierdził że to nic takiego, że pewnie już nabył taka umiejętność🤦🤦 Dwumiesięczne dziecko??
Waży już 5100😁😁A jak Michałek po szczepieniu się czuje?
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Właśnie wróciłam z izby przyjęć 🤦 miałam bóle jak na konkret okres od 13, było też kilka typowych skurczy. Po nospie się wyciszyło na godzinę, a później doszły bóle z krzyża. Zdecydowałam że wolę jechać do szpitala sprawdzić czy wszystko dobrze. Akurat trafiłam na dyżur mojego doktora więc super. Orzekł skurcze przepowiadające, sprawdził przepływy, łożysko, główeczkę, powiedział że porodu z tego nie będzie jak na razie.
Z ciekawostek - na wizycie w zeszłym tygodniu miałam pół centymetra rozwarcia a dzisiaj mi powiedział że rozwarcia brak. Juz się nie dopytywałam, bo widać było że chłop z krzyża zdjęty po całym dniu roboty, sprawdzę co mi powie w poniedziałek i się dopytam.
Oczywiście musiałam trafić na położną pipę, najpierw mnie prawie zjadła za to że nie liczyłam co ile te skurcze były, a później jak dzwoniła do lekarza to mu powiedziała "doktorze mam pana pacjentkę na izbie, twierdzi że ma bóle krzyżowe". Faktycznie, twierdzę tak, nie mam lepszych rozrywek niż jeżdżenie po szpitalach... A później badała tętno Małej, wyszło 155 to mówi mi a czym się Pani tak denerwuje, cała pani rozdygotana, przecież to źle wpływa na dziecko. I jeszcze z ryjem na mnie, że przecież mam miękki brzuch. Czuję się jak najgorsza matka ever... Jutro się spakuję już na pewno, bo się najadłam strachu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2020, 20:58
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Annia wrote:Idźcie do fizjo, bo te dzieciaki potrafią sobie wyrobić złe wzorce. My byliśmy jak miał 4 tyg i było ok, a teraz zrobiło mu się trochę wzmożone napięcie w osi i chodzimy dwa razy w tygodniu na fizjoterapię. Masa piękna! Mikołaj miał wczoraj 5580 g, a przecież jest prawie 5 tyg starszy!
A jak Michałek po szczepieniu się czuje?
Suszarka, co to za wredna położna, nie przejmuj się babskiem! Lepiej jechać sprawdzić, jeśli coś Cię niepokoi, dla swojego spokoju🙂Annia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
nick nieaktualnyStokrotka027 wrote:Mąż jest Albanczykiem, Mama jego jest dobra kobieta tez ma duże serce ale jak jade na Urlop to ona wiadomo niezna innego zycia niz swojege i wie lepiej doświadczona mama 5 synów wychowała,a ja nie lubie wtrącania się. A ja właśnie jestem rodzynkiem pierwszą kobieta z Europy ktora poślubiła syna jej ,reszcie synów ojciec żony wybierał. Wszystkie szwagierki są mile ale tez troche zazdrosne ze zyje tutaj. One w domach pozamykane z dziecmi itp itd a ja w Europie ,mysla sobie ze ja tutaj jak królowa zyje 🙈 A za to w mojej rodzinie widza to na odwrót. 😜
Ja tez jestem pierwsza Europejka w rodzinie meza. Mama meza mieszka w Pakistani, dobra z niej kobieta, nie wtraca sie w nasze zycie. Siostry meza, ktore sa tam, tez ok. Najlepszy kontakt mam z dwiema najmlodszymi. Za to siostra, ktora rowniez mieszka w UK wtracala sie na maksa. Niezbyt jej sie podoba nasze malenstwo,choc obecnie siedzi cicho bo maz ma w nosie co ona ma do powiedzenia a tesciowa po mojej stronie zawsze jest. -
Inga28 wrote:Ja czuje, że będę ostatnia z naszej czwórki😅 zaliczyłam już dzisiaj schody 10x6 pięter, ale tylko schodziłam a do tego przysiady i teraz ledwo chodzę😅💣
U mnie mąż to sto razy dziennie pyta jak się czuje, widzę że sam już reż nie może się doczekać😊
Tyle pięter na raz ? Padłabym ..DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
nick nieaktualnyDziewczyny musze prosic was o porade.
Bardzo czesto nagle zaczyna mnie bolec glowa, robi mi sie slabo i niedobrze. Dostaje zimnych potow. Jednym slowem okropnie sie czuje. A i jeszcze bardzo chce mi sie pic, ale nic nie pomaga. Wode pije w odpowiednich ilosci ach, wiec to chyba nie przez odwodnienie.
Nie wiem juz jak sobie z tym radzic. Wykancza mnie to -
Ania81 wrote:Dziewczyny musze prosic was o porade.
Bardzo czesto nagle zaczyna mnie bolec glowa, robi mi sie slabo i niedobrze. Dostaje zimnych potow. Jednym slowem okropnie sie czuje. A i jeszcze bardzo chce mi sie pic, ale nic nie pomaga. Wode pije w odpowiednich ilosci ach, wiec to chyba nie przez odwodnienie.
Nie wiem juz jak sobie z tym radzic. Wykancza mnie toLulu83 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnySuszarka wrote:Kochana a Ty nie masz problemów z cukrem? Jesz regularnie? Bo z opisu to mi trochę pachnie hipoglikemią na przykład, albo jakimś innym zaburzeniem gospodarki węglowodanowej.
Dzieki za podpowiedz, musze to zglosci w piatek w szpitalu. Staram sie jesc regularnie. Mialam tez robiona 3krotnie krzywa cukrowa i wyszlo niby dobrze. Ja juz sama nie wiem co robic, bo w kazdej ciazy jakies cherstwo musi sie przyplatac.
😔😔😔😔🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️