Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycalanthe wrote:To moja 36 tydz + 5 dni i lekarka powiedziała, że dostanie bezpłatnie 5w1, bo to wcześniak mimo wszystko, późny bo późny ale wcześniak. Matylda tym bardziej powinna się załapać.
Apropo szczepień, Wika pierwsze miała z nfz, ale żal mi było że dostała tyle wkłuć, bo strasznie płakała, a mi się serce kroiło, więc po rozważeniu za i przeciw zdecydowaliśmy się na 5w1. A teraz to tak jak wyżej, Wera będzie mieć za darmo skojarzone. -
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:O co chodzi z tym wysyłaniem karty szczepień? Mąż tez dzisiaj o tym cos mówił a ja nie w temacie 🤦♀️
Natomiast my mieszkaliśmy kiedyś w innym mieście i tam jest karta szczepień mojego syna. Ale przychodnia nie może jej mi wydac. Może ja przesłać na wskazany adres. Żeby to zrobić ja muszę iść do obecnej przychodni, wziąć karteczkę z pieczaatka przychodni, adresem i prośbą o przesłanie karty szczepień (taki druk gotowy) podpisana przez pielęgniarkę, podpisać ją i wysłać do starej przychodni. I dopiero wtedy oni przesla kartę szczepień do naszej obecnej przychodni. Na szczęście mogę zaszczepić syna, będzie miał wpis w książeczce zdrowia po prostu.Zulugula lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:Właśnie dzisiaj mąż był u księdza. Chrzest 16 stycznia 2020. Będzie już normalnie msza, może być fotograf i rodzina. Mamy nie płacić ale jeśli już koniecznie chcemy to 50zł. Szok! Fajna ta nasza parafia. Oczywiście damy więcej
Wow Iryska, jak Wy się znacie? Ja tego zawsze się boję na takich forach, że spotkam kogoś znajomego i się dowie o czymś o czym nie chciałam mu mówić hahahaOunai, Annia, Lalia, Suszarka, Ania81, kic83, Julik, dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Ze studiów się znamy, no i nasi mężowi to kumple z liceum. Ogólnie Gosia to fajna dziewczyna 😉
Lalia, Iryska, Suszarka, Ania81, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai wrote:Poważnie? To Wy się dość blisko znacie haha ale jaja
Mój mąż wyszedł na balkon po przyjedzie i patrzy i mówi 'o k... Przecież to Xyz z roboty'. 😂Lalia, KarolinaMaria, Ounai, Suszarka, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, Iryska ale historia 🤭
Ja w sumie na forum trafiłam trochę dzięki koleżance z pracy, ale ona już była w ciąży a ja się dopiero starałam i udzirlalysmy się na innych wątkach 😁
Ale tak jak Wy dziewczyny, całkowicie z przypadku, no nieźle 😍Annia lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Serio?! Ja pitolę, ja już nic nie rozumiem, ta pediatra nic nas nie poinformowała!!! Dramat...
No właśnie tak coś kojarzyłam jak mówi Calanthe. Moja koleżanka urodziła w 2018 r. w 36t i którymś tam dniu i jej przysługiwało, ale nie widziałam czy to jeszcze jest aktualne. Pociśnij tę przychodnię!!!SzalonaOna lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
KarolinaMaria wrote:Ula, fajnie, że zajrzałaś. Podczytuję czasem na Bożenkach co u Ciebie. Mocno trzymam za Ciebie kciuki!
Ojej 😍🥰 dziękuję Ci bardzo kochana 🙏
Nawet nie wiesz, jak wiele to dla mnie znaczy ❤️
W czwartek mam wymaz na covid i jeśli będzie negatywny to ruszamy od 1dc, czyli od weekendu ze stymulacją ☺️
Mam nadzieję, że to będzie już ostatnia procedura, bo koszta są kolosalne 🙈KarolinaMaria, Ounai, Wik89, Zulugula, Ania81, kic83, Julik, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Biedronko, przykro mi z powodu Twojego taty. Dużo ma Ciebie spadło ostatnio
Mam nadzieje, że uda się tacie z tego wyjść. Z tego cp kojarzę Twoja mama teraz miała jechać na radioterapie/chemioterapie? Jak ona sie miewa jeszcze przy chorobie taty? -
SzalonaOna wrote:Serio?! Ja pitolę, ja już nic nie rozumiem, ta pediatra nic nas nie poinformowała!!! Dramat...
U nas jaja bo Pola dziś ważyła 2520g więc wczoraj coś ją musieli źle zwarzyć. Ciekwee jaką wagę nam wpiszą w książeczce bo od poniżej 2500 są refundowane.SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Tak tak Motylku, Wy na pewno.macie refundowane szczepionki.
U nas jaja bo Pola dziś ważyła 2520g więc wczoraj coś ją musieli źle zwarzyć. Ciekwee jaką wagę nam wpiszą w książeczce bo od poniżej 2500 są refundowane.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023