Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Wrzucam filmik Joanny Mróz o karmieniu:
https://www.youtube.com/watch?v=IwzdzyN2dcM&feature=share
I wskaźniki skutecznego karmienia piersią, o których mówi:
http://poloznadoradcalaktacyjny.prv.pl/wskazniki2.jpg
kkasia, Nowastaraczka, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie 🙈 lekarz powiedział ze do wg niego do końca tyg nie urodzę 😂 szyjka miękka i rozwarcie na palec tylko teraz badał mnie Pan doktor wiec miał rękę dość duża niż moja drobna Pani doktor 😂
Ale bez zmian dalej siedzimy jak na bombie 😂Ania81, Stokrotka027 lubią tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Wróciłam od fizjo, tym razem nadal miałam ochotę ryczeć z bólu jak mnie masowała ale nie aż tak jak poprzednio. Z 2cm rozejścia już jest 1cm
Dostalam też nowe ćwiczenia i widzimy się ponownie 29.12. Jestem z siebie dumna
Ania81, Snowflake, SzalonaOna, Annia, Inaa89, Gagatka, kic83, Suszarka, Enigvaa, Lalia, Zulugula, kar_oliv, Ladyo, patrycja92, dmg111, kkasia, doomi03, Wik89, Ewa88 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
Ounai wrote:Wróciłam od fizjo, tym razem nadal miałam ochotę ryczeć z bólu jak mnie masowała ale nie aż tak jak poprzednio. Z 2cm rozejścia już jest 1cm
Ounai lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też jestem z siebie dumna... W. Pon złożyłam papiery o wypłatę z ubezpieczenia za operacje i pobyt w szpitalu. A dziś pieniądze na koncie i to wcale nie małe 🙀 czuję, że będzie shopping!
Ale dobrze, akurat na rzęsy w piątek idę i.do fryzjera w sobotę 😂.
Lalia, kar_oliv, Ounai, Ania81, dmg111, doomi03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzymajcie za nas kciuki jutro.
Po pierwsze muszę złapać siuski Matyldy z rana do woreczka. Potem odwozimy dzieci do żłobka i przedszkola i pędzimy. Do labu na pobranie krwi. Oby tylko wyniki wyszły dobre... 💪kic83, Lalia, kar_oliv, Ania81, kiniusia270, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za rady, podczas 2 karmien nie odbijałam jej i nic się nie stało a śpi grzecznie moja dziewczyneczka wydając odgłosy jak świnka morska
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2020, 17:03
Annia, Inaa89, kic83, Gagatka, Belie, Suszarka, Nikaa92, Stokrotka027, Fragaria, Enigvaa, Lalia, Zulugula, kar_oliv, Ounai, Karenira, Ladyo, patrycja92, Ania81, kiniusia270, madziulix3, dmg111, kkasia, doomi03, SzalonaOna, edyciak., Tajka, Wik89, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Anetka
jeszcze raz gratuluję, śliczna Polcia 💕Anet.kaa lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
A to On winny całego zamieszania, to On nie sypia po nocach i to On skradł moje serce 💙 Aleksander 💙
Nikaa92, Suszarka, Fragaria, Enigvaa, Lalia, Zulugula, kar_oliv, casteam, Karenira, Ladyo, patrycja92, Annia, Ania81, kiniusia270, Julik, madziulix3, Angie1985, dmg111, kkasia, doomi03, SzalonaOna, Stokrotka027, Inaa89, Ewa88 lubią tę wiadomość
[/url]
Ounai wrote:Wróciłam od fizjo, tym razem nadal miałam ochotę ryczeć z bólu jak mnie masowała ale nie aż tak jak poprzednio. Z 2cm rozejścia już jest 1cm
Super, brawo!
Jak Martusia się czuje?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
SzalonaOna wrote:Trzymajcie za nas kciuki jutro.
Po pierwsze muszę złapać siuski Matyldy z rana do woreczka. Potem odwozimy dzieci do żłobka i przedszkola i pędzimy. Do labu na pobranie krwi. Oby tylko wyniki wyszły dobre... 💪
Motylku
kciuki za wyniki!
Ps jak takiemu maluchowi pobierzesz siusiu?
[/url]
Anetko, to tym bardziej brawa dla Ciebie, skoro Polcia wyszła niczym Supergirl 😎 jest rozkoszna 😍
Kicuś, ten Twój Aleksander to niezły gagatek 😅 ale jego słodycz przyćmiewa wszystko 💙💙💙Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2020, 22:04
kic83, Anet.kaa, kar_oliv, Fragaria, Annia, Ania81, Julik, dmg111 lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Ja też jestem z siebie dumna... W. Pon złożyłam papiery o wypłatę z ubezpieczenia za operacje i pobyt w szpitalu. A dziś pieniądze na koncie i to wcale nie małe 🙀 czuję, że będzie shopping!
Ale dobrze, akurat na rzęsy w piątek idę i.do fryzjera w sobotę 😂.SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Kicku, Aleks jest cudny! I chyba bardzo podobny do Ciebie, prawda?
Współczuje Ci tych nieprzespanych noceknie wiem jak u nas będzie, ale po 2 ostatnich już jestem.zoombie a co dopiero kilka lat tak się męczyć....
-
Fragaria, przytulam Cię mocno 😘 i rozumiem Twoje emocje, bo są całkowicie uzasadnione 😘 masz prawo być smutna i zirytowana, skoro jedna pediatra przez 2 dni mówiła, że wszystko jest ok i macie szanse wyjść do domu, a przyszła druga i pokrzyżowała te plany! Rozłąka z Adasiem musi być jeszcze trudniejsza, ale bardzo się cieszę, że masz wsparcie w położnych, które umożliwiają Ci spędzanie z nim czasu i karmienie 😘 życzę Adasiowi dużo zdrówka, a Tobie dużo spokoju, żebyście jak najszybciej wrócili do rodzinki 😘
Fragaria lubi tę wiadomość