Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa, Ania81, Nikaa92, Nowastaraczka, doomi03, calanthe, Wik89, SzalonaOna, Lalia, Lulu83, Annia, Inaa89, Enigvaa, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Stokrotko, doczekałaś się, Twoja kolej 🥳 kciuki za Was!
Ale jaja, dzisiaj trójkę dzieci przywitamy. U Patrycji pewnie akcja pełną parą.
Doomi - ja też dziś o Tobie myślałam, odezwij się
Inga, powtórzę się, ale Gucio jest cudny. A jakie ma włoski śliczne! ♥️
U mnie znowu bóle jak na okres, wzięłam nospę.
Swoją drogą mam niezłe jazdy. Przed chwilą się rozpłakałam i powiedziałam do męża, że jeśli coś pójdzie nie tak w czasie porodu to ma decydować żeby ratowali Igę a nie mnie, i że ma się nią dobrze opiekować jeśli mi się coś stanie. Akurat dzisiaj był twardy i powiedział "okej ale nic Ci się nie stanie" takim stanowczym tonem, dobrze że nie zaczął jojać bo bym beczała do tej pory 🤣doomi03, Lalia, Inga28, Stokrotka027, Ania81 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny
-
Lekarza mi powiedział w 32 że ma jeszcze z3 tyg które właśnie mija....mam nadzieję że nawet jeśli nie jest obrócona to jeszcze jakoś fiknie.7.05.2020 ⏸
8.05 12 dpo beta 105
11.05 15 dpo beta 410
Progesteron 27.6
14.05 beta 1694
Progesteron 21
22.05 USG pęcherzyk ciążowy 10 mm z widocznym pęcherzykiem żółtkowym
26.05 USG z widocznym serduszkiem
Starania o 2 dziecko od styczeń 2024.
24.11.2024 ⏸️ cień na teście 10dpo
25.11. 2024 ⏸️ 11 dpo
27.11.2024 13 dpo beta 84.68
Próg 12.66
29.11.2024 15 dpo
Beta 191.7
Próg 17.8
-
Inga28 wrote:My już rozpakowani! Gustaw, 3850g, 57cm, 10/10
Kochana najszczersze gratulacji. Gucio to cudowny kluseczek 😁
Naszec wszystkie trzy wrocławskie krasnale powitały ten świat tydzień po tygodniu
A wczoraj weszlam na forum na pierwszą listę zerknąć i tak pomyslalam o Tobie i Patrycji ze juz czas na Was... A tu dzisiaj mi nasza Lalia (dziękuję za cynk kochana 😘) pisze ze Gucio już na świecie, a Pati w trakcie, więc chyba wywołałam Was myślami xD (zapomniałam nawet ze mialas planowe cc na dziś xD).
Lalia lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Domi co u Ciebie i Kacperka?
Kochane u nas wszystko ogólnie ok. Ja się już znacznie lepiej czuje, jedynie przy wysiłku jakimś czasem anemia z którą wychodziłam że szpitala, daje się we znaki i potrafi mi się zrobić troszkę słabo jak się zmęczę, ale łykam żelazo, pije soki z buraka, staram się przemycać szpinak do potraw i mam nadzieję że niedługo hemoglobinka mi się unormujepo zdjęciu szwow jest znacznie lepiej, mogę siedzieć i chodzić i bardzo dzięki temu odżyłam
Kacperek rośnie jak na drożdżach. We wtorek waga wybiła 3260g, a na czwartkowej wizycie u pediatry już 3400, także karmie go syto 😂. Chyba też mam śmietanę w cyckach xD
Jedynie na wizycie u pediatry pani doktor zwróciła uwagę że Kacper może mieć kręcz szyjny i faktycznie jak zaczęłam go obserwować baczniej pod tym kątem to zdarza mu się często ściągać szyję w ta jedna stronę. Dostałam skierowania neurologa, ortopedy i na rehabilitację dla niemowląt i będziemy umawiać no i ćwiczyć będziemy musieli go też dużo w domu zeby mu to wyregulować. Mam nadzieję ze szybką reakcja i wykrycie pozwoli szybko się z tym uporać.
Dzisiaj byliśmy na Kacpra drugim spacerku, ale za to pierwszy z tatusiem i ponad pół godzinki wędrowaliśmy
Pozdrawiam razem z moimi chłopakami
[[/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2020, 00:32
calanthe, Zulugula, SzalonaOna, Iryska, kic83, Angie1985, Wik89, Tajka, Annia, Karenira, Inaa89, Nikaa92, Nadzieja94, Stokrotka027, Ania81, Ounai, Belie, Enigvaa, Ladyo, dmg111, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Ojjj KIC święta prawda!
Dmg, chyba Ty pisalas oststnio o tym, ze maz recytuje Pana Tadeusza usypiajac Julke 😀 bardzo mnie to rozbawilo! Super pomysl, powiedzialam mojemu mezowi;)
Powiem Wam, ze my jakos ieszcze nie jestesmy ja etapie usypiania przy piosenkach, kolysankach, bujaniu na pilce, etc, Gutek w 90 procentach przypadkow usypia przy piersi albo podczas odbicia, kilka razy zdarzylo sie ze potem sam w lozeczku przykryty, gdy ja trzymalam jego reke na brzuchu i „szuszałam” (szumiś jest wlaczony, ale chyba nie robi na nim specjalnego wrazenia..). Ciekawe czy i kiedy to sie zmieni..
Ma za to jedna piosenke, przy ktorej sie uspokaja, Africa 😂 leci w kolko czasem. Teraz np przy niej zasnal ale co z tego, skoro obudzil sie po 20 min
W ogole od ok tygodnia prawie nie spi w dzien, tzn ma drzemki kroooociuitkie, ehkic83, Ania81, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ostatnio nam się podwójne porody gdzieś rozjechały, to teraz nadrabiają dziewczyny potrójnym combo 😂
Stokrotka027, Lalia, Ania81, dmg111, Suszarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStokrotka027 wrote:A zeby było dowcipnie to i ja dołączę, lecę na porodówke. Sącza się wody z krwią.. cala sie trzęsę .
Trzymajcie kciuki za moje maleństwo, by urodziło się cale i zdrowe !trzymam kciuki!
Stokrotka027, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Doomi, super, że sobie radzicie 🙂 współczuję wam tego kręczu😕dziecko mojej siostry to ma, ma 2 lata i cały czas muszą z nim ćwiczyć, bo ciągle widać lekką asymetrię... A i tak dużo pracy ich to kosztowało , żeby uzyskać taki efekt.12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Wik89 wrote:Ojjj KIC święta prawda!
Dmg, chyba Ty pisalas oststnio o tym, ze maz recytuje Pana Tadeusza usypiajac Julke 😀 bardzo mnie to rozbawilo! Super pomysl, powiedzialam mojemu mezowi;)
Powiem Wam, ze my jakos ieszcze nie jestesmy ja etapie usypiania przy piosenkach, kolysankach, bujaniu na pilce, etc, Gutek w 90 procentach przypadkow usypia przy piersi albo podczas odbicia, kilka razy zdarzylo sie ze potem sam w lozeczku przykryty, gdy ja trzymalam jego reke na brzuchu i „szuszałam” (szumiś jest wlaczony, ale chyba nie robi na nim specjalnego wrazenia..). Ciekawe czy i kiedy to sie zmieni..
Ma za to jedna piosenke, przy ktorej sie uspokaja, Africa 😂 leci w kolko czasem. Teraz np przy niej zasnal ale co z tego, skoro obudzil sie po 20 min
W ogole od ok tygodnia prawie nie spi w dzien, tzn ma drzemki kroooociuitkie, eh
U nas dzis tez bez spania, juz nie wiem co robic żeby zasnal🤷♀️ przedwczoraj tez mial taki dzien, może chociaż w nocy bedzie ladnie spal..💙 11.2020
💗 11.2023 -
A ja na porodówce dobre 4 cm rozwarcia ale zero skurczy az sie lekarz dziwi jak to możliwe 😅 Czekamy na skurcze ... lekko cos cmi w krzyżu co jakiś czas ale to tyle.. 🙊
Lalia, Angie1985, Lulu83, Annia, doomi03, Inaa89, KarolinaMaria, SzalonaOna, Ania81, Ewa88 , Ounai, Nowastaraczka, Enigvaa, Julik, dmg111, Suszarka lubią tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
O kurcze, wpadam a tu takie akcje!! 😍
Stokrotko, kciuki!! ✊✊✊
Patrycja oeenie6w akcji, albo już odpoczywa 💪Stokrotka027 lubi tę wiadomość
-
Zulu, Wik
w ogóle Wasze maluchy nie śpią w ciągu dnia???Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność