Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Widać, że twoje mleczko jej służy!LaBellePerle wrote:Motylku, szok, moja Wiki jest cięższa od Twojej o ponad kilogram! :o a przecież Twoja jest jednak starsza, bo Wiki teoretycznie nie powinno być jeszcze naewt na świecie

Motylku ciężkie kilka dni przed tobą... Zdrówka dla Was.
Zastanawiam się czy któraś z dziewczyn urodziła w trakcie forumowego lock-downu.
U nas dzisiaj dobra noc, Mikołaj mało się budził, szybko zasypiał i tata z nim spał, a ja tylko karmiłam.
Nowastaraczka, SzalonaOna, LaBellePerle lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Skąd macie czapki zimowe dla dzieci? Bo Marcie ciągle spada na oczy👩🏻🦰40🧔🏻38
👦🏻2015
👱🏻♀2020
Starania od czerwca 2025 (5cs po usunięciu jajowodu)
CP 2025 💔 7tc - 5.08.2025
Usunięcie lewego jajowodu
AMH (4dc) 1,83 ng/ml
Glukoza 98 mg/ml
Insulina 8,70 µIU/ml
TSH 1,47 µIU/ml
FT4 0,94 ng/dl
FSH (4dc) 4,67 mIU/ml
LH (4dc) 2,21 mIU/ml
Estradiol (4dc) 43,00 pg/ml
Prolaktyna (4dc) 6,87 ng/ml
Progesteron (8dpo) 32,27 ng/ml
Wymazy MUCHa negatywne -
SzalonaOna wrote:Ja dziś leniwa niedziela. Niestety trochę zaczynam kaszleć, Matyldzi katar minął na szczęście.
Za to Kornelia mi gorączkuje
Filip mocno zakatarzony, wszystko mu na dół spływa 
Także mąż jutro wraca do pracy. A ja zostaje z chorymi dziećmi i nauka zdalna w domu
oj będzie ciężko!
Jutro też muszę wyskoczyć z Matyldą do rodzinnej na tą kontrolę wagi. Także trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok. Ale na pewno jest, bo wczoraj ważyłam mała i było 2825, więc w 6 dni przytyla 155g. Także już jest lepiej niż ostatnio
a wizyta na 8:00!
Motylku
Dużo sił i zdrowia dla Waszej rodzinki!
SzalonaOna lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]

Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Suszarka, ja też dzisiaj padłam w dzień na 2 h drzemki 😅 od rana jestem mega flakiem, nie zrobiłam nic, nawet obiad zamówiliśmy z knajpy, bo stwierdziliśmy, że "wesprzemy gastro" 😂
Też odświeżałam pół dnia i zastanawiałam się czy któraś rodzi 😁
Suszarka lubi tę wiadomość
-
Ja od wczoraj kiedy Doktorek pozwolił mi funkcjonować normalnie, a nawet nakazał dużo ruchu latam i korzystam z tego xD, wczoraj latanie po sklepach, pchanie wózka, pierniczki, dzisiaj rosół i krewetki z czosnkiem, jeszcze chce męża na spacer wyciągnąć na stare miasto, ale coś nie chce iść że mną.
A o to moja produkcja, znaczy jej część. Pierwszy rsz robiłam i wyszły super. To są te "do ozdoby", zjeść się nie da, bo za słodkie są 😁

.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2020, 18:56
kar_oliv, Lalia, Nowastaraczka, SzalonaOna, Zulugula, Belie, Annia, KarolinaMaria, Ounai, Suszarka, kic83, Inga28, LaBellePerle, dmg111 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
SzalonaOna wrote:Gdzie tam nasze rodzące?
Julik
Ewa88
Kar_oliv
Jak się czujecie?
Ja jestem na kanapie 😁 Boli mnie głowa a poza tym nic się nie dzieje. Jutro KTG. Wczoraj moja siostra cioteczna urodziła synka, a dzień wcześniej była u dr i powiedział, że co najmniej 2 tyg jeszcze będzie w ciąży 😂 I takim fantem zostałam ostatnia u mnie w rodzinie 🙆♀️ no cóż.
SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyMoja Kornela ma właśnie 1 dzien korygowany 🤔 no niska ta waga jeszcze, ale grunt, że rośnie!LaBellePerle wrote:Motylku, szok, moja Wiki jest cięższa od Twojej o ponad kilogram! :o a przecież Twoja jest jednak starsza, bo Wiki teoretycznie nie powinno być jeszcze naewt na świecie

a Wiki to niezła kluseczka się zrobiła 😍
LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzyli, że powiedzmy, że się wyspałaś?Annia wrote:Widać, że twoje mleczko jej służy!

Motylku ciężkie kilka dni przed tobą... Zdrówka dla Was.
Zastanawiam się czy któraś z dziewczyn urodziła w trakcie forumowego lock-downu.
U nas dzisiaj dobra noc, Mikołaj mało się budził, szybko zasypiał i tata z nim spał, a ja tylko karmiłam.
Annia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie znasz dnia ani godziny!kar_oliv wrote:Ja jestem na kanapie 😁 Boli mnie głowa a poza tym nic się nie dzieje. Jutro KTG. Wczoraj moja siostra cioteczna urodziła synka, a dzień wcześniej była u dr i powiedział, że co najmniej 2 tyg jeszcze będzie w ciąży 😂 I takim fantem zostałam ostatnia u mnie w rodzinie 🙆♀️ no cóż.
.
kar_oliv lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochana, czuję się jak nowo narodzona! Spałam 3h45 min, 50 minut przerwy na karmienie i uspanie, 2h45 minut spania, 30 minut karmienie i uspanie, 1h30 minut snu i tutaj już się sama obudziłam i wylazłam dobrowolnie z sypialni.SzalonaOna wrote:Czyli, że powiedzmy, że się wyspałaś?

A jak twoja noc?
Meggi piękny zgrabny brzuszek i ty też oczywiście! 😍
Ja mam ze Smyka czapki, ale najlepsza mam taką no name po córce koleżanki...
Lalia, KarolinaMaria, Zulugula, SzalonaOna, Julik lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023