Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
LaBellePerle wrote:Motylku, szok, moja Wiki jest cięższa od Twojej o ponad kilogram! :o a przecież Twoja jest jednak starsza, bo Wiki teoretycznie nie powinno być jeszcze naewt na świecie
Motylku ciężkie kilka dni przed tobą... Zdrówka dla Was.
Zastanawiam się czy któraś z dziewczyn urodziła w trakcie forumowego lock-downu.
U nas dzisiaj dobra noc, Mikołaj mało się budził, szybko zasypiał i tata z nim spał, a ja tylko karmiłam.Nowastaraczka, SzalonaOna, LaBellePerle lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
SzalonaOna wrote:Ja dziś leniwa niedziela. Niestety trochę zaczynam kaszleć, Matyldzi katar minął na szczęście.
Za to Kornelia mi gorączkujeFilip mocno zakatarzony, wszystko mu na dół spływa
Także mąż jutro wraca do pracy. A ja zostaje z chorymi dziećmi i nauka zdalna w domuoj będzie ciężko!
Jutro też muszę wyskoczyć z Matyldą do rodzinnej na tą kontrolę wagi. Także trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok. Ale na pewno jest, bo wczoraj ważyłam mała i było 2825, więc w 6 dni przytyla 155g. Także już jest lepiej niż ostatnioa wizyta na 8:00!
Motylku
Dużo sił i zdrowia dla Waszej rodzinki!SzalonaOna lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Suszarka, ja też dzisiaj padłam w dzień na 2 h drzemki 😅 od rana jestem mega flakiem, nie zrobiłam nic, nawet obiad zamówiliśmy z knajpy, bo stwierdziliśmy, że "wesprzemy gastro" 😂
Też odświeżałam pół dnia i zastanawiałam się czy któraś rodzi 😁Suszarka lubi tę wiadomość
-
Ja od wczoraj kiedy Doktorek pozwolił mi funkcjonować normalnie, a nawet nakazał dużo ruchu latam i korzystam z tego xD, wczoraj latanie po sklepach, pchanie wózka, pierniczki, dzisiaj rosół i krewetki z czosnkiem, jeszcze chce męża na spacer wyciągnąć na stare miasto, ale coś nie chce iść że mną.
A o to moja produkcja, znaczy jej część. Pierwszy rsz robiłam i wyszły super. To są te "do ozdoby", zjeść się nie da, bo za słodkie są 😁
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2020, 18:56
kar_oliv, Lalia, Nowastaraczka, SzalonaOna, Zulugula, Belie, Annia, KarolinaMaria, Ounai, Suszarka, kic83, Inga28, LaBellePerle, dmg111 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
SzalonaOna wrote:Gdzie tam nasze rodzące?
Julik
Ewa88
Kar_oliv
Jak się czujecie?
Ja jestem na kanapie 😁 Boli mnie głowa a poza tym nic się nie dzieje. Jutro KTG. Wczoraj moja siostra cioteczna urodziła synka, a dzień wcześniej była u dr i powiedział, że co najmniej 2 tyg jeszcze będzie w ciąży 😂 I takim fantem zostałam ostatnia u mnie w rodzinie 🙆♀️ no cóż.SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaBellePerle wrote:Motylku, szok, moja Wiki jest cięższa od Twojej o ponad kilogram! :o a przecież Twoja jest jednak starsza, bo Wiki teoretycznie nie powinno być jeszcze naewt na świecie
a Wiki to niezła kluseczka się zrobiła 😍
LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnia wrote:Widać, że twoje mleczko jej służy!
Motylku ciężkie kilka dni przed tobą... Zdrówka dla Was.
Zastanawiam się czy któraś z dziewczyn urodziła w trakcie forumowego lock-downu.
U nas dzisiaj dobra noc, Mikołaj mało się budził, szybko zasypiał i tata z nim spał, a ja tylko karmiłam.Annia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykar_oliv wrote:Ja jestem na kanapie 😁 Boli mnie głowa a poza tym nic się nie dzieje. Jutro KTG. Wczoraj moja siostra cioteczna urodziła synka, a dzień wcześniej była u dr i powiedział, że co najmniej 2 tyg jeszcze będzie w ciąży 😂 I takim fantem zostałam ostatnia u mnie w rodzinie 🙆♀️ no cóż.
.
kar_oliv lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Czyli, że powiedzmy, że się wyspałaś?
A jak twoja noc?
Meggi piękny zgrabny brzuszek i ty też oczywiście! 😍
Ja mam ze Smyka czapki, ale najlepsza mam taką no name po córce koleżanki...Lalia, KarolinaMaria, Zulugula, SzalonaOna, Julik lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023