Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Julik wrote:Czy macie może jakieś książki, pamiętniki, lub coś w tym stylu do zapisywania postępów dziecka? Tak myślałam że to byłaby fajna pamiątka.
Czy dziecko przed porodem zawsze się wycisza?
Ja lubię tego typu rzeczy, są różnego typu albumy dla dziecka z wpisami, z miejscem do sklejania zdjęć. Kilka razy komuś to kupiłam i na pewno też będę chciała prowadzić
Od początku ciąży prowadzę też pamiętnik ciąży, który później będę chciała przekazać dziecku np na 18stkeopisuje tam wizyty, moje emocje, samopoczucie , wklejam zdjęcia usg
co prawda ostatnio mi się trochę nie chce, ale muszę nadrobić
dmg111, Julik lubią tę wiadomość
-
Ounai ty masz naprawdę serce ze złota. Jakby mi do łóżka z małym dzieckiem chciała władować się chora baba to bym ją pogoniła. 🤣 Ba! Jak nie było dziecka to jak mąż (mąż! a nie koleżanka męża!) był chory to szłam spać na kanapę/do rodziców, żeby nie złapać, bo nienawidzę przeziębień itp.
Tajka ja bym nic nikomu nie dawała. Wydasz na te prezenty kupę kasy, a sama mówisz, że rzeczy masz pożyczone. Ja dostałam od przyjaciółki całą pakę ubrań ciążowych, ale nic jej nie dałam 'w zamian', bo wiem, że wcale na to nie liczy. No i tak samo ja jak coś daje/pożyczam to nie po to, żeby ktoś się czuł zobowiązany i mi się rewanżował.Tajka, Ounai, Suszarka, Julik lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Julik wrote:Czy macie może jakieś książki, pamiętniki, lub coś w tym stylu do zapisywania postępów dziecka? Tak myślałam że to byłaby fajna pamiątka.
Co do wyciszenia myślę że dziecko ma mało miejsca i stąd wybudzenie, ale to kwestia indywidualna.Julik lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Do mam furkoczących dzieci😀
Odkąd gra wydra (szum) podczas usniecia i przez te pierwsze pol godz snu i obnizylismy temperaturę w pokoju to Mlody juz tak bardzo nie oddaje dziwnych odgłosów, jedynie jak się wybudza to coś tam postęka. Może to przypadek a może jest to jakies rozwiązanie 😁kic83 lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Już prawie do głowy dostałam przez brak forum 😂
Ewidentnie się coś dziwnego ze mną dzieje. Wczoraj spałam w dzień dwa razy - dwie godziny i godzinę, ale zwaliłam na nieprzespaną noc. Zasnęłam o północy, i wstałam przed 12 🤯🤯 tylko dlatego że byłam już głodna jak cholera. I teraz znowu drzemka 1.5h. Jadę z mężem na zakupy i będę robić burgera XXL 🤤
W ogóle mówię do męża że poród w tym tygodniu to ostatnia szansa żeby być z dzieckiem na święta w domu. A on do mnie że zna jeden sposób na przyspieszenie i się zaczął do mnie przystawiać 😂Lalia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ja właśnie przedwczoraj kupilam taki album w Empiku
Super jest. Jest pełno miejsca na wpisy z różnych kategorii , na zdjęcia, na odrys stópek i rączek, drzewko genealogiczne, nawet miejsce na zdjęcie usg i zdjęcie mamy z brzuszkiem.
Polecam tylko kupić od razu albo nawet jeszcze przed urodzeniem się zaopatrzyć bo jest uzupełniania wiele informacji i detali które potem wylatują z głowy lub się zapomina a jednak fajnie jak uda się uzupełnić jak najwięcej
Lalia, LaBellePerle, Julik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dziś leniwa niedziela. Niestety trochę zaczynam kaszleć, Matyldzi katar minął na szczęście.
Za to Kornelia mi gorączkujeFilip mocno zakatarzony, wszystko mu na dół spływa
Także mąż jutro wraca do pracy. A ja zostaje z chorymi dziećmi i nauka zdalna w domuoj będzie ciężko!
Jutro też muszę wyskoczyć z Matyldą do rodzinnej na tą kontrolę wagi. Także trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok. Ale na pewno jest, bo wczoraj ważyłam mała i było 2825, więc w 6 dni przytyla 155g. Także już jest lepiej niż ostatnioa wizyta na 8:00!
-
SzalonaOna wrote:Ja dziś leniwa niedziela. Niestety trochę zaczynam kaszleć, Matyldzi katar minął na szczęście.
Za to Kornelia mi gorączkujeFilip mocno zakatarzony, wszystko mu na dół spływa
Także mąż jutro wraca do pracy. A ja zostaje z chorymi dziećmi i nauka zdalna w domuoj będzie ciężko!
Jutro też muszę wyskoczyć z Matyldą do rodzinnej na tą kontrolę wagi. Także trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok. Ale na pewno jest, bo wczoraj ważyłam mała i było 2825, więc w 6 dni przytyla 155g. Także już jest lepiej niż ostatnioa wizyta na 8:00!
Motylku, szok, moja Wiki jest cięższa od Twojej o ponad kilogram! :o a przecież Twoja jest jednak starsza, bo Wiki teoretycznie nie powinno być jeszcze naewt na świecieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2020, 16:41
SzalonaOna lubi tę wiadomość