Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
SzalonaOna wrote:Też dziś leciałam do pepco znaleźć jakąś ciepła i niestety brak. Więc podłączam się do pytania
Ania, masz rację. Ja dla syna miałam też no name i była najlepsza.Annia, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Meggi, pięknie wyglądasz.
Zulu, mi się po jakimś czasie sam przestał przytykać. Ale też pilnuję żeby w miarę nic nie uciskalo piersi
Ounai a robiłaś cos innego niż ciepłe/zimne okłady?
Dziabłam go tez igła ale tak delikatnie, bo nie wiem jak to zrobic prawidłowo a nie chcę sobie zaszkodzic. Delikatnie podwazylam i pękło w tym miejscu i tyle, ale nawet to delikatnie bolało, więc nie brnęlam dalej. Wydaję mi się, że nie uciskam niczym piersi, ale mam wrażenie, że Mlody tę pierś inaczej chwyta niż drugą i może nie jest to idealny chwyt i stąd się to bierze🤔💙 11.2020
💗 11.2023 -
Ounai wrote:Skąd macie czapki zimowe dla dzieci? Bo Marcie ciągle spada na oczy
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2020, 21:53
Suszarka, Belie, Nowastaraczka, KarolinaMaria, Zulugula, Annia, kar_oliv, Lalia, Inaa89, LaBellePerle, Stokrotka027, Julik, dmg111 lubią tę wiadomość
-
suzi1994 wrote:Dużo przed porodem pojawiła się Wam normalna żółta siara ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2020, 20:00
suzi1994 lubi tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Dziewczyny czy śledzie można w ciąży jeść? Czy z nimi tak jak z sushi?
Motylku ile czekalas na ta decyzje o 500+?
Ja skladalam na empatii wszystko jakos po porodzie i cisza -
Zulugula wrote:Ounai a robiłaś cos innego niż ciepłe/zimne okłady?
Dziabłam go tez igła ale tak delikatnie, bo nie wiem jak to zrobic prawidłowo a nie chcę sobie zaszkodzic. Delikatnie podwazylam i pękło w tym miejscu i tyle, ale nawet to delikatnie bolało, więc nie brnęlam dalej. Wydaję mi się, że nie uciskam niczym piersi, ale mam wrażenie, że Mlody tę pierś inaczej chwyta niż drugą i może nie jest to idealny chwyt i stąd się to bierze🤔
Myślisz że zatyka Ci na sutku i dlatego idzie zastój dalej? Może staraj się oglądać codziennie wieczorem sutki czy nie ma białego i od razu odtykaj, zanim zaczniesz boleć
Anetka ja potrzebuję na 42cm 🙊 -
Dziewczyny, a wiecie, że naszym dzieciom będzie przysługiwał też bon turystyczny (500 zł)? Nieważne, że urodziły się/urodzą się po wejściu w życie ustawy o bonie
https://www.zus.pl/o-zus/aktualnosci/-/publisher/aktualnosc/1/polski-bon-turystyczny/2619185
Na tej stronie jest do pobrania .doc 'najczęściej zadawane pytania' i tam jest m.in. pytanie o maluchy urodzone w 2021Annia lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ounai wrote:W sumie ja od czasu tego zatoru z tej piersi karmię spod pachy. Ja miałam ten jeden zator, potem kilka razy przytlane ujscie kanalika ale to od razu zawsze odtykam. Bardzo długo też chodziłam w biustonoszach bez fiszbin. Uważam też jak się układamy do spania i nie śpię na brzuchu bo wtedy czujesz lekko bólu piersi, taki bardziej dyskomfort i się boję. Karmię też na zmianę, raz z jednej a raz z drugiej piersi.
Myślisz że zatyka Ci na sutku i dlatego idzie zastój dalej? Może staraj się oglądać codziennie wieczorem sutki czy nie ma białego i od razu odtykaj, zanim zaczniesz boleć
Anetka ja potrzebuję na 42cm 🙊
No właśnie ja mam zatkane ujście, nie zator wewnątrz. I tak jak mówię, mechanicznie nie bardzo wiem jak to odetkac prawidłowo żeby nic nie uszkodzic😕💙 11.2020
💗 11.2023 -
KarolinaMaria wrote:Dziewczyny, a wiecie, że naszym dzieciom będzie przysługiwał też bon turystyczny (500 zł)? Nieważne, że urodziły się/urodzą się po wejściu w życie ustawy o bonie
https://www.zus.pl/o-zus/aktualnosci/-/publisher/aktualnosc/1/polski-bon-turystyczny/2619185
Na tej stronie jest do pobrania .doc 'najczęściej zadawane pytania' i tam jest m.in. pytanie o maluchy urodzone w 2021 -
Zulugula wrote:No właśnie ja mam zatkane ujście, nie zator wewnątrz. I tak jak mówię, mechanicznie nie bardzo wiem jak to odetkac prawidłowo żeby nic nie uszkodzic😕
Zulugula lubi tę wiadomość