Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
suzi1994 wrote:Co do wózka .. Jestem zła bo zgubiłam paragon .. tyle kasy za wózek i zalezalo mi jednak na tej gwarancji
nosz mój mózg ciążowy pewnie go wywaliłam bo szukałam raczej wszędzie i nie ma
wiec straciliśmy tym samym gwarancje .. eh
Anet.kaa, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Możesz poprosić o kopie w sklepie. Sklep ma obowiązek przechowywania paragonów przez kilka lat dla urzędu skarbowego
Myślałam o tym .. ale mąż się uparł ze nie można .. ze kto by tego szukał i ze czemu mieliby to robić .. hm ..DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
A w ogóle powiem Wam, że mój mąż padł dziś jak mucha. Pod wieczór mówi "jejku, ale mnie kręgosłup boli". Odpowiedziałam tylko "witaj w moim świecie"
Tak czy siak podsumowując nasz dzień: jestem całkiem zadowolona, bo pomimo, że wpadło nam to nieplanowane usg bioderek zrobiłam to co rano zaplanowałam, ale dalej jestem zła na męża za to, że nie umie się zorganizować w domu tak jak w pracy i ostatecznie zawsze latamy z wszystkim na ostatnią chwilę. Gdyby nie olał sprzątania wczoraj dziś już mielibyśmy wszystko zrobione i na jutro zostałyby ostatnie szlify, a tak cóż... jutro zasuwamy kolejny dzień. A w poniedziałek od nowa bo zostanie syf po imprezie 😂
Tymczasem uciekam nakarmić dziecię bo właśnie się budzi a potem spać -
suzi1994 wrote:Myślałam o tym .. ale mąż się uparł ze nie można .. ze kto by tego szukał i ze czemu mieliby to robić .. hm ..
-
Karenira wrote:Ech, kto nie ma przy wózkach wody z mózgu 😛 Też jestem na etapie myślenia o wyprawce. Kilka pierdół kupiłam, a za całą resztę zabieram się w styczniu. Oczywiście wózek to największa zmora. Na razie żadnego nie oglądałam na żywo, jedynie oglądam i czytam recenzje. Wstępnie mam kilka modeli na oku: Espiro Next, Anex sport czy tam ta jego nowsza wersja, Muuvo quick 2.0.
-
suzi1994 wrote:Inaa i jak się czujesz po cc ?
Zulugula, Ladyo, Enigvaa, Ania81 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Odeszły mi wody. Jestem na IP i czekam na wynik Covida. Ale super trafiłam, sami znajomi. 😉 Jedna koleżanka mnie rejestrowała, druga się też gdzieś tu kręci a kuzynka położna ma dziś dyżur. 😁
Może do poniedziałku urodzę....Inaa89, suzi1994, Nowastaraczka, Anet.kaa, Wik89, Annia, dmg111, Iryska, Zulugula, kic83, Lalia, kar_oliv, Lulu83, Inga28, Belie, Suszarka, Ladyo, Enigvaa, patrycja92, Ania81, Julik, Karenira, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
edyciak. wrote:Odeszły mi wody. Jestem na IP i czekam na wynik Covida. Ale super trafiłam, sami znajomi. 😉 Jedna koleżanka mnie rejestrowała, druga się też gdzieś tu kręci a kuzynka położna ma dziś dyżur. 😁
Może do poniedziałku urodzę....
Jeśli odeszły Ci wody to na pewno urodzisz szybciej niż w poniedziałek. Powodzenia!Annia lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Inaa89 wrote:Czuje się bardzo dobrze, sądziłam ze będzie gorzej. Pierwszy dzień wczoraj byl fatalny. Było mi slabo, e głowie sie kręciło. 3 razy zwymiotowalam. Ale dzis spoko chodze duzo bo czesto piętro wyżej do synka. Nie boli az tak bardzo. Rzadko biore przeciwbolowe. Oby tak dalej.
Inaa, Ty to jesteś fajterka! Czytałam to co dziś napisałaś. Ekstra, że mąż mógł przyjechać i poznać Tymka. Jak Twoi synowie zareagowali na braciszka? Na pewno mąż pokazywał im zdjęciażyczę Wam, abyście jak najszybciej byli razem. Inaa + 7 wspaniałych mężczyzn!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2020, 01:02
Inaa89, Zulugula, Ania81 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
KarolinaMaria wrote:Jeśli odeszły Ci wody to na pewno urodzisz szybciej niż w poniedziałek. Powodzenia!
Najgorzej, że mąż wieczorem poszedł na piwo z kolegami, choć pytał ze 100 razy, czy będę rodzić. Mówię, że nie, bo nic się nie dzieje. Jedynie często do ubikacji chodziłam i jak wrócił około 23.30, to już prawie spałam, ale jeszcze wstałam do toalety i w tym momencie odeszły mi wody.. na łóżko. 😕 Na szczęście podkład miałam pod prześcieradłem.
No i zawieźć nas musiał jego brat. -
edyciak. wrote:Odeszły mi wody. Jestem na IP i czekam na wynik Covida. Ale super trafiłam, sami znajomi. 😉 Jedna koleżanka mnie rejestrowała, druga się też gdzieś tu kręci a kuzynka położna ma dziś dyżur. 😁
Może do poniedziałku urodzę.... -
Może do poniedziałku urodzę....02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Matko, Marta śpi a ja tak się przestawiłam że ona nie zasypia przed 1:00, że spać nie mogę 😭
Ale już wiem chyba czemu taka ciężka była ostatnio. Obstawiam skok pomiędzy 15 a 19 tyg życia. Dziś rano wstaję a ona już na brzuchu leży i gada. Łapie pięknie zabawki w dwie rączki, gada strasznie dużo, pluje, wydaje pełno nowych dźwięków, sama utrzymuje głowę... Pełno nowych umiejętności zdobyła i nagle wraca mi powoli moje grzeczne dzieckoInaa89, Nowastaraczka, Wik89, Zulugula, kic83, Suszarka, Enigvaa, patrycja92, Ania81, Karenira lubią tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Inaa, Ty to jesteś fajterka! Czytałam to co dziś napisałaś. Ekstra, że mąż mógł przyjechać i poznać Tymka. Jak Twoi synowie zareagowali na braciszka? Na pewno mąż pokazywał im zdjęcia
życzę Wam, abyście jak najszybciej byli razem. Inaa + 7 wspaniałych mężczyzn!
KarolinaMaria, Nowastaraczka, Annia, dmg111, Wik89, Zulugula, kar_oliv, Suszarka, Enigvaa, patrycja92, Ounai, Ania81, Julik lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
edyciak. wrote:No zobaczymy. Nic mnie nie boli... Tzn jakieś skurcze chyba mam, bo spięcia brzucha odczuwam.
Najgorzej, że mąż wieczorem poszedł na piwo z kolegami, choć pytał ze 100 razy, czy będę rodzić. Mówię, że nie, bo nic się nie dzieje. Jedynie często do ubikacji chodziłam i jak wrócił około 23.30, to już prawie spałam, ale jeszcze wstałam do toalety i w tym momencie odeszły mi wody.. na łóżko. 😕 Na szczęście podkład miałam pod prześcieradłem.
No i zawieźć nas musiał jego brat.
Ale nikt nie będzie Cię trzymał bez wód/z sączącymi się wodami 2 dni. Na pewno będą chcieli dać oksy lub jakąś inną metodę indukcji. A może i zaraz samo ruszy, czego Ci życzę
A co do piwa to mój narzeczony kupił ostatnio dobre wino i powiedział, że w te święta się go nie napije z oczywistych względów i wypijemy je razem w następne. Nie powiem - było to miłe, że nie musiałam mu mówić, że potrzebuję go teraz trzeźwego. Jest niedomyślny jak każdy facet, ale z tym mnie zaskoczył.Suszarka, Enigvaa, Ounai, Julik lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
Moje dziecko właśnie zaczęło wymiotować przez sen , obudził się i dalej płacząc wymiotował .. kurczę .. to pewnie znaczy ze coś się rozkręca ? Od razu panicznie boje się o przyczynę takich dolegliwości .. zdarzają się u Waszych dzieci jednorazowe wymioty ?DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️
-
ZielonaHerbata wrote:No właśnie z tym rożkiem slyszlam różne opinie. Jedyni polecają a inni nie. Ale stwierdziłam,że kupię i albo skorzystam albo nie skorzystam
ZielonaHerbata lubi tę wiadomość