X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2020, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Btw wychodzi nam ten odczyn po gruzlicy jednak

💙
    💗
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2020, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Calanthe sliczna corcia ❤️❤️

calanthe lubi tę wiadomość

• Enigvaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2020, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    Ounai, jej się zdarzało wcześniej już, ale takie no dosłownie max 10 sekubdowe. A teraz trwało to chyba z minute! Aż widziałam że już Patryk ma łzy w oczach, a to oznacza, że nie może nic zrobić. Straszne to jest. Nikomu nie życzę. Najgorzej kiedy takie coś się zdarzy w żłobku czy coś...
    Ostatni taki epizod miała u moich rodziców, jak byłam w szpitalu. Mama właśnie mi mówiła, że trwało to dłużej niż zwykle i że też nie mogli jej "przywrocic". A po wszystkim usnęła na godzi e, czyli tak jak tutaj...

A Tymek do kiedy tak robił? Zdarza się jeszcze?

Czesto jej sie to zdarza? Moja siostra tak miala. Za kazdym razem jak cos sie stalo ze plakala to taka akcja. Pamietam ile mama z nia czasu byla w szpitalach ciagle.... koniec koncow zdiagnozowali u niej padaczke o niestandardowym przebiegu. Leki pomagaly, choc ataki nie ustaly ale juz zwykly Placz nie konczyl sie takim czyms. Teraz siostra ma juz 20 lat, wiec wtedy mozliwosci medyczne byly duzo mniejsze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2020, 10:26

🔸28 lat

Wysłany: 22 grudnia 2020, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się dzisiaj śniło, że zaczęłam rodzic na wizycie u lekarza🙈.
    Noc tragiczna, nie liczę nawet ile razy siku było, czy bólu biodra, ale w ogóle zasnąć nie mogłam. Dopiero po 5 usnęłam i dopiero co się obudziłam.

O ❤️
    Z ❤️
  • Suszarka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2020, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz będę nadrabiać ale najpierw szybka aktualizacja
    Wróciłam właśnie z ostatniej wizyty. Iga waży 3300, mam 3cm rozwarcia, wszystko gotowe, i jak powiedział doktor - bomba może wybuchnąć w każdej chwili. Na moje to dzisiaj trochę chciał pomóc w detonacji tej bomby, bo jestem na 90% pewna że zrobił mi masaż szyjki, chwała mu za to że jest delikatny 🙈 Powiedział żeby dużo chodzić po schodach, uprawiać seks i drażnić brodawki to powinno pójść 🤣 miałam ochotę mu powiedzieć ziomeczku, ja ze Starego nie schodzę od dwóch tygodni! A sam Stary w szoku, że lekarz kazał nam uprawiać seks 🤣 gin mi robi USG, pyta jaka waga wychodziła ostatnio, mówię że 3050, a ten to mnie no to nie powinniśmy przekroczyć 4.5kg. jestem taka niewyspana dzisiaj że nawet nie zrobiło to na mnie wrażenia, dopiero jak mi powiedział że żartuje to się zorientowałam co się odwaliło 🤦😅

calanthe, Inaa89, kic83, kar_oliv, Lalia, Nowastaraczka, Zulugula, Ounai, Ania81, KarolinaMaria, Nikaa92, Stokrotka027, dmg111 lubią tę wiadomość

Iga ❤️ 7.01.2021
    Jagoda ❤️ 7.04.2022
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2020, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gagatka wrote:
    Motylku jak Kornelia?
    Na szczęście w porządku. W nocy nic się nie działo, dziś też już żywioł się włączył :)

Ania81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2020, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wik89 wrote:
    Oj taka kupa „z przebitką” nad ranem potrafi skutecznie dobudzic!
    U mnie dzis wspaniale, od 23 do 4 syn spal w koszu mojzesza w salonie, maz obok na kanapie czuwal, i tym sposobem mialam sypialnie dla siebie na te kilka godzin i wyspalam sie wreszcie po 2 miesiacach 🤪
    Pierwszy raz taka przerwa miedzy karmieniami, zobaczymy czy sie powtorzy - oby!
    To taki prezent na 2 miesiące 💙

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2020, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    My kończymy 2 miesiące ❤️❤️❤️ może któraś maminka się dzisiaj rozpakuje 😁🤔

Proszę nie cytować! Dziękuję 😊

Calanthe jaka perełka śliczna 😍

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2020, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Enigvaa wrote:
    Czesto jej sie to zdarza? Moja siostra tak miala. Za kazdym razem jak cos sie stalo ze plakala to taka akcja. Pamietam ile mama z nia czasu byla w szpitalach ciagle.... koniec koncow zdiagnozowali u niej padaczke o niestandardowym przebiegu. Leki pomagaly, choc ataki nie ustaly ale juz zwykly Placz nie konczyl sie takim czyms. Teraz siostra ma juz 20 lat, wiec wtedy mozliwosci medyczne byly duzo mniejsze.
    Wiesz co, jak była mniejsza, to częściej się zdarzało. Teraz już sporadycznie, raz na kilka miesięcy. Mówiłam lekarzowi, to stwierdził że u nas genetycznie, bo moja mama tak robiła jak była mała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2020, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suszarka wrote:
    Zaraz będę nadrabiać ale najpierw szybka aktualizacja
    Wróciłam właśnie z ostatniej wizyty. Iga waży 3300, mam 3cm rozwarcia, wszystko gotowe, i jak powiedział doktor - bomba może wybuchnąć w każdej chwili. Na moje to dzisiaj trochę chciał pomóc w detonacji tej bomby, bo jestem na 90% pewna że zrobił mi masaż szyjki, chwała mu za to że jest delikatny 🙈 Powiedział żeby dużo chodzić po schodach, uprawiać seks i drażnić brodawki to powinno pójść 🤣 miałam ochotę mu powiedzieć ziomeczku, ja ze Starego nie schodzę od dwóch tygodni! A sam Stary w szoku, że lekarz kazał nam uprawiać seks 🤣 gin mi robi USG, pyta jaka waga wychodziła ostatnio, mówię że 3050, a ten to mnie no to nie powinniśmy przekroczyć 4.5kg. jestem taka niewyspana dzisiaj że nawet nie zrobiło to na mnie wrażenia, dopiero jak mi powiedział że żartuje to się zorientowałam co się odwaliło 🤦😅
    Kochana, nie znasz dnia ani godziny! :)

Suszarka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2020, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa88 - co u Ciebie? Odezwij się ❤️

Kar_oliv - jak humorek Twój?

• kar_oliv Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2020, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czytam i czytam o tych waszych karmieniach i nic z tego nie czaję 🤷‍♀️ jak ja to ogarnę?! 😂 Dla mnie to jak jakaś czarna magia.

Calanthe ale małe śliczności 😁😍

Motylku, to się wczoraj najedliscie strachu, z przerażeniem czytałam Twój opis... dobrze, że już jest ok 😘

Suszarko, no to możesz już detonować ładunek 😁 💣 Jutro środa dzień porodów 😂

Lenko, jedyne co czuje to narastająca frustracja 🤦‍♀️

SzalonaOna, calanthe lubią tę wiadomość

atdcgu1rjappkskg.png
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2020, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Calanthe ale pannica już 🥰

💙
    💗
  • Enigvaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2020, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    Wiesz co, jak była mniejsza, to częściej się zdarzało. Teraz już sporadycznie, raz na kilka miesięcy. Mówiłam lekarzowi, to stwierdził że u nas genetycznie, bo moja mama tak robiła jak była mała.

To dobrze. U nas takie ataki byly kilka razy dziennie. Pamietam ten strach o ta moja mala, wyczekana siostrzyczke.

Trzymam kciuki aby to byl ostatni raz. 😍

SzalonaOna lubi tę wiadomość

🔸28 lat

Wysłany: 22 grudnia 2020, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku taki raz dobry raz nie 😁 Czuję, że wariuję. Coś ta moja mała nie ma siły się tą głową przebić 🤷‍♀️ tylko mi stopę wciska w żebra. Dziś w nocy zgaga max jakbym tarkę połknęła. Brzuch się napina ale nic to zupełnie nie boli, więc jak się zacznie to chyba już na całego 😂

atdcgu1rjappkskg.png
  • ZielonaHerbata Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2020, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kar_oliv - ja też jak czytam o karmieniu,to też wydaje mi się to takie mega skomplikowane. I przyznam szczerze,że aż zaczęłam się bać tych trudności.
    Wiedzilam,że czasami jest tak ,że trzeba karmić dziecko butla bo nie udaje się piersią ale nie miałam pojęcia,że ta droga może być aż taka ciężka.

Mam nadzieję,że jak zapisze się w końcu do szkoły rodzenia, to tam będzie poruszony ten temat i mi się trochę w głowie rozjaśni 😁

kar_oliv lubi tę wiadomość

klz9df9hix7ly771.png
  • Nowastaraczka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2020, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis ja mam zalpost. Chyba mielismy ten skok rozwojowy a raczej kryzys... maly wczoraj calutki dzien wisiał na cycu, niby zasypiał ale jak wypuscil cyca z buzi to sie krecil i nie mogl ulozyc (zazwyczaj puszczal cyca kladl na niego glowke i spal) w nocy podobnie, wiercenie i wymyslanie 😒 taka typowa marudnosc bez powodu.
    Myslalam ze cyce odpadna a moja cierpliowosc sie skonczy. Dlugo trwają takie akcje przy skokach jesli to to? Dzis ide do gina na kontrol i nie wiem czy juz wspolczuc mezowi czy jest szansa ze tragedii nie bedzie ;p

4 cs cb
    5cs 🍀

Beta 09.03 1067
    11.03 2392.21

25.03 jest ❤

7.11.2020 🥳🤱
    💚💚💚💚💚💚💚💚

55c3208ed6.png
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2020, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nadgonię Was teraz. Dzieci zaszczepione. Marta dostała drugi rotarix, Tymek pierwsze meningo, 750zl poszło. Marta padła, śpi teraz po tych 4 wkluciach. Tymek na ibupromie. Przy okazji pediatra zrobiła mu bilans pięciolatka więc mamy z głowy. Teściowa obrażona bo mąż na nią nakrzyczał więc bomba

Sylwucha lubi tę wiadomość

BOY 2015
    GIRL 2020
    CB 2025 💔
  • Nowastaraczka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2020, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku te zapowietrzenia to jest cos co mega mnie przeraza jako mamę. Jak szlismy do lekarza z Leosiem i plakal bo nienawidzi fotelika tez mi sie tak zapowietrzyl, cale szczescie ze wiedzialam ze trzeba dmuchnąć i się udalo szybko to opanowac 😒
    Wszystkie choroby i takie przypadlosci to najwieksza zmora rodzicielstwa, nic tak nie boli rodzica. Oby Kornelcia juz nie miala takich akcji 😘

4 cs cb
    5cs 🍀

Beta 09.03 1067
    11.03 2392.21

25.03 jest ❤

7.11.2020 🥳🤱
    💚💚💚💚💚💚💚💚

55c3208ed6.png
  • Julik Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2020, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2021, 06:59

Nadzieja94, SzalonaOna, kar_oliv, ZielonaHerbata, kic83, calanthe, Enigvaa, Iryska, Nowastaraczka, Zulugula, Ania81, Ladyo, Wik89, Lalia, KarolinaMaria, Inaa89, Suszarka, Nikaa92, Stokrotka027, Fragaria, doomi03, Tajka, dmg111 lubią tę wiadomość

30.03.2020 ⏸ 3+3
    24.04.2020 7+0 💓1.06cm
    Wizyty:
    23.05.2020 11+1 5.08cm
    1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
    1.07.2020 16+5
    30.07 2020 20+6
    5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
    11.09.2020 27+0 💙1249g
    21.10.2020 32+5
    4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
    25.11.2020 37+5
    Synek urodził się:
    22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
    atdcjw4zlv6fg5d4.png
‹‹ 2652 2653 2654 2655 2656 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ