Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:No mój mąż też mnie pociesza, że jeszcze trochę czasu... Ale na Śląsku gdzie jest kupa zakażeń porody rodzinne wracają... 🤔
Nadal mam nadzieję, że przemyśla te działania i w sierpniu to już będzie jakieś realne podejście, a nie to co teraz się dzieje, bo to jakaś paranoja -
nick nieaktualny
-
Ulaa widziałam, że też jesteś z Trójmiasta. 🙂 Masz może jakiegoś lekarza godnego polecenia? 🙂
Mnie wczoraj tak ból głowy ściął z nóg.... Cały dzień leżałam, a później doszły wymioty. 🤢Ulaa, Lalia lubią tę wiadomość
-
Adna wrote:Ulaa widziałam, że też jesteś z Trójmiasta. 🙂 Masz może jakiegoś lekarza godnego polecenia? 🙂
Mnie wczoraj tak ból głowy ściął z nóg.... Cały dzień leżałam, a później doszły wymioty. 🤢
Trójmiasto się wita prywatnie czy państwowo? I które miasto trójmiasta.Ulaa, Adna lubią tę wiadomość
-
Adna ja zaczepiłam się u dr Nitkowskiego.
Wiele dziewczyn mi go polecało. Prywatnie. Przyjmuje na ul. Krzywoustego. Rodzić będę w Kartuzach jeśli nie zdążą otworzyć porodówki w Sopocie więc nie potrzebuję lekarza, który pracuje w jakimś gdanskim szpitalu.
Ale mam też swojego lekarza z Olsztyna, który prowadził moje dwie poprzednie ciążę i na pewno zawsze będę się z nim konsultowała ☺️Adna lubi tę wiadomość
-
Nikaa92 wrote:Trójmiasto się wita prywatnie czy państwowo? I które miasto trójmiasta.
Super, że jest naj więcej.
Ja obecnie Kaszuby, niedaleko Kartuz - ale to ze względu na koronawirusa. Od sierpnia wracamy do Sopotu ☺️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykic83 wrote:Jak to nie ma?
U nas jest coś takiego, wypełnia się do miesiąca po urodzeniu dziecka wniosek i od prezydenta miasta dostaje się
-body
-ubranko w długim rękawem,
1 para skarpet i
spodenki. Wszystkie ubrania wykonano ze 100% wysokogatunkowej bawełny.
-koc dwuwarstwowy o wymiarach 75x100 cm
- pięć kolorowych chust tetrowych o wymiarach 75x75 cm.
-Ręcznik kąpielowy z kapturem o wymiarach 75x75
- paczka chusteczek nawilżanych (50 szt.). Wszystkie prezenty zapakowano w kosz Mojżesza (75x28x20 cm), który jest wyściełany piankowym materacykiem. Przedmioty opatrzone są logo promocyjnym Warszawy (tak to u nas jest)Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Nikaa92 wrote:Trójmiasto się wita prywatnie czy państwowo? I które miasto trójmiasta.
Raczej na NFZ i z doskoku prywatnie bym chciała dodatkowo jakiegoś lekarza, wtedy nie ma znaczenia, które miasto.
Ulaa o Nitkowskim już mi też znajoma wspominała, która jest w ciąży i jest bardzo zadowolona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2020, 09:28
-
Ulaa wrote:Super, że jest naj więcej.
Ja obecnie Kaszuby, niedaleko Kartuz - ale to ze względu na koronawirusa. Od sierpnia wracamy do Sopotu ☺️
No to jest nas 3 ^^
Super, Kaszuby to zupełnie inny klimat, więcej zieleni i czasami przydaje się uciec z miasta -
A się śmiałam przed chwilą w duchu że jedna z sopotu, ja z Gdańska to jeszcze Gdyni brakuje. Prywatnie chodziłam do Makowskiej ona ma prywatny gabinet lub przyjmuje w invimed w Gdyni to w sumie dzięki niej 2 razy zaszlam w ciążę, jest dokładna, ale nigdy dłużej u niej nie prowadziłam ciąży bo 1 poronilam bardzo szybko A z druga poszłam do lekarza na NFZ który jest meeega dokładny i ma ogromną wiedzę no i najważniejsze pracuje w szpitalu gdzie chce rodzić. Prywatnie też fajnie prowadzi ciążę Pakuła w luxmedzie ale dostać się do niego to masakra.
Adna lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Jutro mamy 12t0d i pierwsze prenatalne. Jak zawsze dzień przed wizytą mam takiego stres że już miałam nockę z głowy 😔 na grupach fb coraz więcej dziewczyn kończy tragicznie pierwsze 12 tc i tak strasznie się boje czy u nas wszystko w porządku 😢 wiem że stres nie służy maleństwu, ale to siedzi podświadomie w głowie
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA co intensywnych snów... 😂
Dziś śniło mi się, że po moim bazarku ganiałam z Lewandowskim Robertem 😂 gadał ze mną, później z tajniaka się całował. Nawet spał koło mnie i trzymał rękę na mojej pupie 😂 a później poszedł położyć Klarę, a ja poszłam do restauracji. A tam Ania siedzi, więc siedziałam z nią i plotkowałam 😂😂😂
Obudziłam się, mocno zamykałam oczy i mówiłam sobie w myślach "nie chce się budzić, nie chce się budzić" 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Anet.kaa, Lalia, Adna, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maniaaa. wrote:Cześć dziewczyny. Jutro mamy 12t0d i pierwsze prenatalne. Jak zawsze dzień przed wizytą mam takiego stres że już miałam nockę z głowy 😔 na grupach fb coraz więcej dziewczyn kończy tragicznie pierwsze 12 tc i tak strasznie się boje czy u nas wszystko w porządku 😢 wiem że stres nie służy maleństwu, ale to siedzi podświadomie w głowie
Zobaczysz że będzie wszystko dobrze!!!
Może nawet płeć poznaszCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyJa też miałam jakiś zrypany sen. Śnilo mi się, że jeździłam na wrotkach ale tymi wrotkami była rolka papieru albo jakas folia. Cholera wie 😂
Moze dlatego taki sen bo synek spędził całą noc w swoim łóżku 😍😍 w końcu spalam z chłopem 😂 a nie z synem wkładającym mi stopy do ust heheAnet.kaa, Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość