Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
doomi03 wrote:Spróbuj bibsa. On jako jedyny nie wypada mojemu za łatwo dzięki temu że ma kulkę na tyle spora że po wepchnięciu do buźki łatwiej się zatrzymuje. Jak byłam sceptycznie nastawiona do tych bibsow początkowo tak mój mały je uwielbia i już zamawiam zapasy , bo je trzeba po miesiącu wymieniać jak kauczuk już napuchnie, ale mimo wszystko są fajne
-
Ounai „rady” tesciowej moga wkurzac, fakt, ale troche nie ma wyjscia i czasem trzeba po prostu uzbroic sie w cierpliwosc i wypuszczac wszystkie teksty drugim uchem. Wspolczuje nastroju, ale mam nadzieje, ze jeszcze sie poprawi u Was atmosfera i poczujecie tę magię Świąt!
Inna, cudowny dzielny Tymek! Wspaniale,ze mozecie codziennie go widywac. Podziwiam, jak sobie radzicie, bo na pewno nie jest to latwo zorganizować
W ogole nasze forumowe wczesniaczki tak pieknie sie rozwijaja, chwyta to za serce
Nie nadrobie calego watku, Dziewczyny, jestem przemeczona na maksa. Mam nadzieje, ze bedzie troche lepiej z tym snem wkrotce. Czy Wy usypiacie juz swoje maluchy na drzemki, pilnujecie czasow czuwania i snu, czy raczej spontanicznie, jak chce spac to spi, jak nie to nie?
Inaa89 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyInna super slodziak z twego synka, Niech jak najszybciej go wypuszcza. Oboje jestescie bardzo dzielnie. 💙💙💙💙
Zulu co do smoczkow, to moj mlodszy syn zaczal ciumkac okolo 11 miesiaca zycia, jak ja przestalam kp, ze smoczka nie lecialo chocby ciut mleka a on tego potrzebowal jak mial gorszy moment. Ja uzywalam smoczki z firmy Nuby na poczatku. Za to corcia moja kochala kazdy smoczek, ale chyba najbardziej avent i mam. Rozstala sie ze smoczkiem dzien przed 3 urodzinami🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Z tych co przerobilam to polecam avent, mam, nuby.Zulugula, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Lalia nie załamuje się, napewno nie wypuszcza Cie samej do domku. Tak jak wspominałam wcześniej moj starszy synek tez mial żółtaczke dosc duza, leżeliśmy w szpitalu 7dni. Do domu puścili jak zaczela bilirubina spadać. A i tak jeszcze długo byl mega żółty. Dla niego lepiej jak jeden dzień dluzej polezycie aniżeli miałby malutki po paru dniach wrócić. A Ty jesteś mega dzielna mama i dasz sobie radę 😘😘
Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ounai współczuję przebojów z teściowa, ja to juz bym chyba dawno na głowę dostala. Ale jesteś silna babeczka wiec mysle ze przetrwasz ta jej wizyte 😁 pozniej jej nie zapraszaj przez dłuższy czas 😅
A Martusia juz jest taka śliczna księżniczka 😍 ten czas tak szybko ucieka...02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Wik89 wrote:Ounai „rady” tesciowej moga wkurzac, fakt, ale troche nie ma wyjscia i czasem trzeba po prostu uzbroic sie w cierpliwosc i wypuszczac wszystkie teksty drugim uchem. Wspolczuje nastroju, ale mam nadzieje, ze jeszcze sie poprawi u Was atmosfera i poczujecie tę magię Świąt!
Inna, cudowny dzielny Tymek! Wspaniale,ze mozecie codziennie go widywac. Podziwiam, jak sobie radzicie, bo na pewno nie jest to latwo zorganizować
W ogole nasze forumowe wczesniaczki tak pieknie sie rozwijaja, chwyta to za serce
Nie nadrobie calego watku, Dziewczyny, jestem przemeczona na maksa. Mam nadzieje, ze bedzie troche lepiej z tym snem wkrotce. Czy Wy usypiacie juz swoje maluchy na drzemki, pilnujecie czasow czuwania i snu, czy raczej spontanicznie, jak chce spac to spi, jak nie to nie?Wik89, Ania81, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Inaa wzrusz mnie ogarnął 🥰💙 dzielny Tymuś
Dzięki dziewczyny za rady, będę jeszcze próbować z tym smokiem, mam bibsy ale akurat te 6m+, więc się zaopatrze w nie tylko mniejsze lub tommy i zobaczymy. Jak daję to przytrzymuje mu też i w miarę wtedy idzie ten avent, bo lovi to wcale. Też myślę, że nie zaburzy mi już cyca a wygoda wsadzic jakbt się darł np w aucie, przychodni czy jak dospać nie może .
My za niedługo się pakujemy z nim do auta, trzymajcie kciuki !! 😀Ounai, Ania81, Inaa89, Suszarka lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Dziewczyny ja tak tylko na chwilkę wpadam.
Chciałam Wam życzyć Wesołych Świąt ❤️🎁🎄🎅 rodzinnych, spokojnych i pełnych Miłości 😘😘Nowastaraczka, Iryska, doomi03, SzalonaOna, KarolinaMaria, Ania81, Zulugula, Enigvaa, Inaa89, kic83, Suszarka, dmg111, Nikaa92, Julik lubią tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Inaa, jesteście niesamowicie dzielną rodziną 💙 cieszę się, że Tymcio ma się coraz lepiej 💙 i dziękuję za miłe słowa 💙
Suszareczko, mam wrażenie, że mój mąż ciężko znosi tą sytuację, ciężej ode mnie.. Jest tam sam, to pierwsze dziecko, nie mógł być przy porodzie, nie może nas odwiedzać.. Ma poczucie, że bardzo wiele traci, że umykają mu te pierwsze chwile Olusia.. Nawet teściowa mi pisała, że go nie poznają, że bardzo to przeżywa.. Naprawdę dzień kiedy wyjdziemy to będzie jeden z piękniejszych!✊
A co do laktacji, to dzisiaj poszłam na rekord, odciągnęłam 160 ml 😂 ale to było po ponad 4 h, a w między czasie Olek raz był dostawiony do piersi. Tyle, że on bardzo dużo je🤭 dzisiaj od północy do teraz wypił ponad 200 ml plus 2 razy był dostawiony do piersi 💪
Drogie ciocie trzymajcie kciuki, bo zaraz mamy mieć badanie krwi i jeśli wynik będzie zadowalający to wychodzimy 🙏🙏🙏
[url=https://naforumWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2021, 21:30
calanthe, Ounai, Nowastaraczka, kar_oliv, doomi03, SzalonaOna, Inga28, KarolinaMaria, Sylwucha, Ania81, Zulugula, madziulix3, Ladyo, Wik89, Enigvaa, Inaa89, kic83, Suszarka, dmg111, Nikaa92 lubią tę wiadomość
-
Inaa, świetne jest to, że możecie z mężem codziennie odwiedzać synka. Nie wiem wiem, czy jest taki drugi szpital w Polsce, który pozwala na tak częste odwiedziny taty
Tomcio słodziak!
Nadzieja, nas wózek też 'pachniał' nowością, nie prałam go, wyciągnęłam z wszystkich folii i zostawiłam w pokoju, bardzo szybko wywietrzał.
Zulu, udanej podróży! Kto wie, może Tomek uwielbia dalekie trasy, a wy jeszcze o tym nie wiecie 😎
Lalia, mam nadzieję, że dziś bilirubina spadnie i przybliżycie się do wyjścia!
Edyciak, myślałam, że mit zimnych stópek umarł już dawno... szkoda, że położna gadała takie głupoty. Jak czytałam opis opatulenia synka + termofor, to aż się sama zgrzałam. Ja jak zasnę przy włączonym kaloryferze to też budzę się z wysuszonym gardłem i kaszlem. Aleksander na pewno nie kasłał z zimna. Udało Ci się umówić z CDL?
Ja zaraz kończę piec sernik i ostatecznie posprzątam kuchnię. Wczoraj szorowałam do późna łazienkę. Nocka jak zwykle słaba, jeszcze dziś u nas leje i musiałam zaserwować sobie kawę mocniejszą niż zwykle... nienawidzę takiej pogody. Wigilię spędzamy w moi rodziców, pierwszy dzień świąt u teściów, więc poza sernikiem i pierniczkami mój wkład będzie zerowy. Zazdroszczę wszystkim rozpakowanym mamom, które mogą spędzić pierwsze święta z maluchamiAnia81, Zulugula, Inaa89 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Zulugula wrote:Inaa wzrusz mnie ogarnął 🥰💙 dzielny Tymuś
Dzięki dziewczyny za rady, będę jeszcze próbować z tym smokiem, mam bibsy ale akurat te 6m+, więc się zaopatrze w nie tylko mniejsze lub tommy i zobaczymy. Jak daję to przytrzymuje mu też i w miarę wtedy idzie ten avent, bo lovi to wcale. Też myślę, że nie zaburzy mi już cyca a wygoda wsadzic jakbt się darł np w aucie, przychodni czy jak dospać nie może .
My za niedługo się pakujemy z nim do auta, trzymajcie kciuki !! 😀Zulugula lubi tę wiadomość