Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Chwała temu, kto wymyślił laktator i wyderke Fisher Price 🙏
Pisałam Wam wcześniej, że pierwszej nocy Olek miał problem z brzuszkiem, polegało to na tym, że upominał się o pierś, ładnie ssał, zasypiał w trakcie a jak próbowałam go odłożyć to płakał i tak w kółko, aż w końcu po 2 h zrobił wielką kupę i jak ręką odjął, przespał 3 h..
Dzisiaj ładnie nam zjadł ok. 21, umyliśmy go, przebraliśmy w piżamkę, dałam trochę cyca, zasnął bardzo głęboko na dobre 30 min, polozylam go w dostawce a po 10 min płacz i szukanie cyca, więc go przystawiłam i znowu powtórka z rozrywki : upomnienie o cyca, ładne ssanie (jedzenie, nie trzymanie brodawki w buzi), zasypianie i płacz zaraz po odłożeniu. I tak przez godzinę, w końcu przy którymś odłożeniu zauważyłam że nie upomina się o cyca (wkładanie rąk do buzi, wystawianie języka) tylko pręży się i wyciąga rączki do przodu. Coś mnie tknęło, obudziłam męża, położyłam małego na łóżku obok męża na brzuszku, kazałam głaskać i włączyłam szum w wyderce: mały zasnął 😳
Tak mi wymordował cyce, że zamiast się opróżnić to chyba nakręcił mi laktacje, bo mimo że go nakarmiłam, to musiałam teraz odessać🤦♀️
Masakra, każdego dnia człowiek się zsskskujri uczy czegoś nowego..doomi03, Wik89, Ania81, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Dziewczyny, mam bardzo krępujący problem az mi głupio o tym pisać 🤭
Czuję takie dziwne uczucie w odbycie, takie jakby kłucie ale w sumie nie jestem pewna,czy to takie typowe kłucie, nie wiem jak to trafnie opisać.
Ostatnio skróciła mi się dość mocno szyjka i teraz boje się że to moze jest powiązane. Wcześniej nie miałam czegoś takiego
Nie mam tez żadnych hemoroidów.
Kurcze do tej pory wszytsko bylo w miarę ok, a od 20 tc cały czas coś. Trochę się boje, bo to jeszcze wczesny etap a co jakiś czas dochodzą nowe dolegliwości o których nic nie wiem.
Raczej trzeba to skontrolować. Być może dzidziuś cię kopie w to miejsce. Ja czuję czasami takie ukłucia w pipce kiedy mała się tam wierci. Może po prostu trafia co w to miejsce. Nie przejmuj się ją też ciągle coś wychodzi coraz to nowe powody żeby się martwić. -
Doomi gratulacje! Teraz to podwójnie piękny czas przed Wami 💒
Herbatko, a może to właśnie dziecko kopie Cię w jelita? Ja tak miałam, i uczucie porównałabym do tego jakby ktoś mi wkładał palec w tyłek 🙈 na którejś wizycie około połowy ciąży lekarz mi powiedział że mam łożysko na przedniej ścianie, więc póki bobas jest jeszcze mały to większość ruchów mogę czuć właśnie w stronę narządów wewnętrznych.
Lalia, super że wpadłaś na pomysł i że macie wyderkę! Bo tak to pewnie byś walczyła z karmieniem przez całą noc albo oboje byście się męczyli. Odpoczywajcie sobie ♥️doomi03 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Wody mi odeszły, podbarwione krwią, jadę do szpitala.
KarolinaMaria, kiniusia270, doomi03, Annia, Inga28, Nadzieja94, dmg111, kic83, Fragaria, Lalia, Anet.kaa, Inaa89, Julik, emdar, Olla95, edyciak., Nikaa92, Gagatka, Meggi110818, Ladyo, Lulu83, Tajka, Sylwucha, Ania81, Nowastaraczka, Ounai, Zulugula, Suszarka, SzalonaOna, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
kar_oliv wrote:Wody mi odeszły, podbarwione krwią, jadę do szpitala.
Na takie wiadomości w Boże Narodzenie czekałam!!! 🎅🎄 czyli Maja postanowiła wreszcie wyciągnąć nóżki spod Twoich żeber! Trzymam kciuki za szybkie rozwiązaniekar_oliv, Lalia lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
kar_oliv wrote:Wody mi odeszły, podbarwione krwią, jadę do szpitala.
Trzymam mocno kciuki ❤️ W końcu Matutka się namyslila 😍 Powodzenia i szybkiej sprawnej akcji ❤️kar_oliv lubi tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Kar! Kciuki! Akcja jak w świątecznym filmie ❤
dmg111, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
kar_oliv wrote:Odesłali mnie do innego szpitala 😔
Ale czemu i do jakiego, daleko??Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Doomi
nie dość że Synek na świecie z Wami podczas pierwszych Świąt to jeszcze pierścionek dostałaś 💍
Cudnie 💕
Gratulacje!doomi03 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kar, to dopiero Boże Narodzenie 😍 dasz radę, dzielna mamo! 💪
kar_oliv lubi tę wiadomość