Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
SolAngelica wrote:U mnie też kompletnie nic się nie rusza.... Z tym że ja czuję się tragicznie. Boli mnie kręgosłup jest mi niedobrze , zaczęły puchnąć mi dłonie i twarz stanie i siedzenie boli... Z tym że przez to że mała jest miednicowo to jutro mam kwalifikacje do cc i liczę na to że w przyszłym tygodniu będzie po wszystkim.
Wczoraj widziałam się jeszcze z przyjaciółmi ostatni raz pewnie w dwupaku. Wyszedł temat moich studiów dosc emocjonujący... Wsumie stanęło na tym że jak się mała urodzi to biorę dziekankę.
Sol, koniecznie daj znać co jutro powiedzą na kwalifikacji. Co do mojego samopoczucia to chyba hormony robią swoje i wszystkie napięcia w mięśniach, ścięgnach puściły. Tak sobie to tłumaczę. A jeszcze miesiąc temu miałam mega spięty brzuch, ciągle kłucia w szyjce itd. Nie chcę Co dawać nadziei, ale może jutro się okaże, że Eliza się jednak obróciła?🦄 2021 r. -
Kic, Anetka, ale macie słodziaki 😍
Udało mi się wcisnąć męża do fizjo z tym jego kręgosłupem i drętwiejącą ręką. Właśnie powinien wchodzić. Niech go naprostuje, bo dwa tygodnie maści przeciwbólowych, plastrów i tabletek z naproksenem i diklofenakiem to już za dużo. Wyjdzie jak nowo narodzony to mogę rodzić
Byłam dzisiaj na poczcie to myślałam że nie dam rady ale jakoś się udało 😂 pochodziłam też po schodach. Już się na nic nie nastawiam, wiem że ciąża nie potrwa dłużej niż do 7.01 i tego się staram trzymać 👍Ounai, Lalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Annia wrote:Dziewczyny macie jakiś sprawdzony przepis na piersi z kaczki?
Ounai nie masz wrażenia za ta podusia jest za duża dla dzieci? Mikołajowi się leży na brzuchu lepiej bez niej. U nas niestety nie ma miłości na razie z pianinem, ale może dlatego że jeszcze nie wpadł na to, że można je zjadać.😂😂😂 A powiedz mi Marta bawi się już króliczkiem Alilo czy jeszcze nie?
Jeju biedna jesteś z tym spaniem po godzinie... Ale 4ty miesiąc to chyba książkowy regres snu?
Anetka i jak sprawa z nocowaniem teściowej?AgataAgatka lubi tę wiadomość
-
Gagatka wrote:Ounai, Piękna chusta!
Ja po wizycie. Przepływy i łożysko dobre, mała waży 1800 g. Myślałam, że bedzie więcej, jest 100 g od zeszłego tyg i wydaje mi się, że to za mało. Dr mówi, że ważne że coś tam rośnie, zobaczymy jak będzie za tydzień. Oczywiście trochę sie martwię, ale Pocieszam się, że coraz bliżej magicznej granicy 2 kg i skończony 33 tydzień to już nienajgorzej..nakważniejsze, że przepływy są dobre
Gagatka lubi tę wiadomość
-
Fajnie było mieć 3,5 tyg idealne dziecko
Teraz panuje mamoza na całego. Ew tatoza jak.tatuś nosi na ramieniu i można oglądać świat.
Od dziś Polcia nie jest noworodkiem, kiedy to się stało ja się pytam?! 😭😭😭Lalia, LaBellePerle, Enigvaa, Nowastaraczka, Wik89, dmg111, Julik, MałaMi90 lubią tę wiadomość
-
Anetka
Polcia to taki okruszek 😍Anet.kaa lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kic, Aleks jest śliczny.
Anetka, podziwiam za kieszonkę. Ja się nie polubiłam z tym wiązaniem. Śliczną masz chustę. Aż sobie przypomniałam jak Marta była taka malutka. Jak mój mąż z nią szedł w chuscie to wszyscy się za nim oglądali.Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Kic, Twój Aleks to serio słodzina level hard
kic83, dmg111, Julik lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Kic, Aleks jest śliczny.
Anetka, podziwiam za kieszonkę. Ja się nie polubiłam z tym wiązaniem. Śliczną masz chustę. Aż sobie przypomniałam jak Marta była taka malutka. Jak mój mąż z nią szedł w chuscie to wszyscy się za nim oglądali.
Ha ha, jak powiem staremu że wszyscy się ogladają za facetaminz takimi maluszkami to będzie chciał z nią chodzić wszędzie, szkoda że jest zima. Już i tak z wózkiem jak paw chodzi 🦚
Ty masz tą kurtkę podwójną? Skąd zamawialas ? -
KarolinaMaria wrote:Sol, koniecznie daj znać co jutro powiedzą na kwalifikacji. Co do mojego samopoczucia to chyba hormony robią swoje i wszystkie napięcia w mięśniach, ścięgnach puściły. Tak sobie to tłumaczę. A jeszcze miesiąc temu miałam mega spięty brzuch, ciągle kłucia w szyjce itd. Nie chcę Co dawać nadziei, ale może jutro się okaże, że Eliza się jednak obróciła?7.05.2020 ⏸
8.05 12 dpo beta 105
11.05 15 dpo beta 410
Progesteron 27.6
14.05 beta 1694
Progesteron 21
22.05 USG pęcherzyk ciążowy 10 mm z widocznym pęcherzykiem żółtkowym
26.05 USG z widocznym serduszkiem
Starania o 2 dziecko od styczeń 2024.
24.11.2024 ⏸️ cień na teście 10dpo
25.11. 2024 ⏸️ 11 dpo
27.11.2024 13 dpo beta 84.68
Próg 12.66
29.11.2024 15 dpo
Beta 191.7
Próg 17.8
-
Anet.kaa wrote:Nas babeczka nauczyła tylko kieszonki bo podobno do innych jest za mała.
Ha ha, jak powiem staremu że wszyscy się ogladają za facetaminz takimi maluszkami to będzie chciał z nią chodzić wszędzie, szkoda że jest zima. Już i tak z wózkiem jak paw chodzi 🦚
Ty masz tą kurtkę podwójną? Skąd zamawialas ?
A faceci robią szał. Na mnie aż tak nie zwracali uwagi ale jak mąż miał Martę to ona taka malusia była (bo my zaczęliśmy ja motać jak miała tydzień i ważyła 3,5kg) to na jego wielkiej klacie wyglądała jak wczesniaczek. Nawet faceci się odwracali 😂 swoją drogą my od początku motalismy kangurka.
Edit
Tu masz zdjęcie z taką dziurka gdzie dziecko jest osłonięte od wiatru
A tutaj bez tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2020, 18:25
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Mój mąż wrócił od fizjo. Myślałam że to będzie złoty środek ale nie 😳 to znaczy wynaciągał go, wymasował i podobno boli mniej, ale fizjo kazał też iść do neurologa i zrobić rezonans. Teraz się martwię, czy to coś poważnego 🙈 a czas oczekiwania na rezonans pewnie wynosi 145 lat 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2020, 18:24
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Annia wrote:Dziewczyny macie jakiś sprawdzony przepis na piersi z kaczki?
Ounai nie masz wrażenia za ta podusia jest za duża dla dzieci? Mikołajowi się leży na brzuchu lepiej bez niej. U nas niestety nie ma miłości na razie z pianinem, ale może dlatego że jeszcze nie wpadł na to, że można je zjadać.😂😂😂 A powiedz mi Marta bawi się już króliczkiem Alilo czy jeszcze nie?
Jeju biedna jesteś z tym spaniem po godzinie... Ale 4ty miesiąc to chyba książkowy regres snu?
Anetka i jak sprawa z nocowaniem teściowej?
Ja piersi z kaczki najpierw marynuje w sosie sojowym i teoche czosnku (przyprawy) skore trzeba ponacinać smazyc na rozgrzanej suchej patelni skora do dolu az caly tluszczor sie wytopi, potem na chwile do piekarnika i stopien wysmazenia jaki kto lubi:) na tym tluszczu moZNA zrobic sos z pomaranczy (dodac miodu, pomarancze,sok pomaranczowy) albo dorzucic do piekarnika kawalki jabluszkaAnnia lubi tę wiadomość