Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Też je biorę ale nie mam okresu. Może przez to, że Marta nadal wytwarza mi blokadę prolaktynową, a już drugie opakowanie jadę. Motylku, może lekarz uważa, że P dopadł Cię na śpiocha 😂
Calanthe, masz jak ja. Też po pierwszym 63kg a teraz 77 😭😭😭
Lalia, Przepięknie wyglądasz. Niejedna mamuska marzy, żeby tak wyglądać po ciąży!
Ounai nawet chciałabym żeby tak było 😂😂😂
Dziewczyny, ja zawsze ważyłam 60-65 kg. A po 1 ciąży dramat. Teraz 85. Mam gorzej, ojojajcie mnie 😂😂😂 -
Lalia
świetnie wyglądasz, rewelacyjnie wracasz do formy!
SolAngelica,
jakbyś miała jeszcze jakies pytania to pisz:) btw pyszne obiady w Żeromskim 😀 obys trafiła na położniczy lub ginekologiczny a nie na patologie jak ja ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2020, 15:00
Lalia lubi tę wiadomość
💙
💗 -
nick nieaktualnyEwa88 wrote:Motylku a wcześniej jakie mm podawałaś? My karmimy się piersią i dokarmiam mm Hipp i mała sporo ulewa...
-
nick nieaktualny
-
Ooooo Natisz, czekamy na info!
Motylku, fajnie ze napisalas, duzo sily i cierpliwosci dla Ciebie, oby ten okres kwarantanny jak najszybciej Ci uplynal! Juz niedlugo bedziesz sie cieszyc spacerami 😘
Lalia, ja tez uzywalam bella mamma bardzo dlugo, chyba z miesiac. Odpowiadaly mi, z czasem zmienilam na zwykle podpaski bella normal, tez spoko a duzo tansze
Dziewczyny, jakis czas temu ktoras pytala o sposoby na ciemieniuche. My tez z tym walczymy, do tej pory tyko oliwka i emolientami, ale dzisiaj wybralam sie do apteki po specyfik jakis, i farmaceutka powiedziala, ze sama walczyla niedawno z ciemieniucha u coreczki, zadne drogie masci i szampony nie pomagaly, a w koncu posmarowala kilka razy gruba warstwe linomagu (po kilku h wyczesywala szczoteczka) i jak reka odjal. Takze od dzisiaj probuje linomagiem, dam Wam znac czy podzialalo
Nowastaraczka, SzalonaOna, Zulugula, Lalia lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Ooooo Natisz, czekamy na info!
Motylku, fajnie ze napisalas, duzo sily i cierpliwosci dla Ciebie, oby ten okres kwarantanny jak najszybciej Ci uplynal! Juz niedlugo bedziesz sie cieszyc spacerami 😘
Lalia, ja tez uzywalam bella mamma bardzo dlugo, chyba z miesiac. Odpowiadaly mi, z czasem zmienilam na zwykle podpaski bella normal, tez spoko a duzo tansze
Dziewczyny, jakis czas temu ktoras pytala o sposoby na ciemieniuche. My tez z tym walczymy, do tej pory tyko oliwka i emolientami, ale dzisiaj wybralam sie do apteki po specyfik jakis, i farmaceutka powiedziala, ze sama walczyla niedawno z ciemieniucha u coreczki, zadne drogie masci i szampony nie pomagaly, a w koncu posmarowala kilka razy gruba warstwe linomagu (po kilku h wyczesywala szczoteczka) i jak reka odjal. Takze od dzisiaj probuje linomagiem, dam Wam znac czy podzialalo
Czekam na info, ja bede testowac olejuszke i tez dam znac :dWik89 lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:No właśnie myślę że coś jest nie tak, choć ja tylko odciagam pokarm i to już tylko 2 razy dziennie. Więc może dlatego? 🤔
Ounai nawet chciałabym żeby tak było 😂😂😂
Dziewczyny, ja zawsze ważyłam 60-65 kg. A po 1 ciąży dramat. Teraz 85. Mam gorzej, ojojajcie mnie 😂😂😂
Motylku, może Natisz chciałaby wrócić? Już nie musi się stresować o ciążę.
Ojojoj Motylku, masz przejebane jak ja. Ja 77 ale z 10cm mniej niż Ty wzrostu więc na to samo wychodzi
Zulu, u nas długo się formował, nawet pediatra kazała obserwować czy przepukliny nie ma.
Byłam w Pepco ale u nas takie kiepskie. Żadnych promocji. Ale coś tam upolowałam
SzalonaOna, Lalia, Suszarka, Nowastaraczka, calanthe, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
nick nieaktualnyOunai wrote:Na pewno dlatego. Prolaktyna jest zbyt rzadko wyrzucana żeby zablokować owulację, a tabletki pewnie zazywalas zbyt krótko żeby to zrobiły i musiał pojawić się okres.
Motylku, może Natisz chciałaby wrócić? Już nie musi się stresować o ciążę.
Ojojoj Motylku, masz przejebane jak ja. Ja 77 ale z 10cm mniej niż Ty wzrostu więc na to samo wychodzi
Zulu, u nas długo się formował, nawet pediatra kazała obserwować czy przepukliny nie ma.
Byłam w Pepco ale u nas takie kiepskie. Żadnych promocji. Ale coś tam upolowałam
Napisze jej, pewnie!
No to w sumie startujemy razemod razu mi lepiej!
-
Natisz urodzila synka przez cc. Nataniel ma 3690 gram i 54 cm ❤️❤️❤️
SzalonaOna, Inga28, Lalia, Suszarka, Enigvaa, kic83, edyciak., Inaa89, Ewa88 , Nowastaraczka, kar_oliv, Wik89, patrycja92, Fragaria, Nikaa92, Julik, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wik89 wrote:Ooooo Natisz, czekamy na info!
Wik mialam pisac, że od wczoraj nakladam zwykly olej lniany i wyczesuje i praktycznie już ani śladu:) ale tez ta nasza ciemieniucha była w takim początkowym stadium dopiero. Chyba najprostsze sposoby najlepsze na to wychodzi. Mialam nakupowac specyfików i weszlam na sroke a tam właśnie, że wystarczy np olej migdałowy czy wlasnie lniany💙
💗 -
SzalonaOna wrote:A kiedy? Dopisze do tabelki
Nie wie dokładnie. O 12 już nam pisała że urodziła. Pewnie potem dopyta o więcej szczegółów to da znać
Na razie niech odpoczywaa mały to słodki kluseczek 😍
SzalonaOna, Lalia, Julik lubią tę wiadomość
-
Halo, co to się dzieje, jakim cudem jestem pierwsza na liście do rozpakowania? 😂 A tak serio to się nie zdziwię jak jeszcze kilka osób mnie wyprzedzi 🤣 plus szukam pary do rodzenia, nie bądźcie takie i nie zostawiajcie mnie samej! KarolinaMaria może jesteś chętna? ♥️
Ounai super łowy! U mnie jedyne Pepco do którego zajdę piechotą jest w galerii, więc zamknięte na cztery spusty 🙈
Zrobiłam te rogaliki, spody pod korę orzechową, ugotowałam obiad, posprzątałam kuchnię. Wypiłam kawę po wszystkim i zasnęłama teraz mnie coś brzuch boli.
Jak byłam w kuchni to tradycyjnie przyszła do mnie babcia. Powiedziała żebym się nie martwiła, bo żadna kobieta nie chodzi w ciąży całe życie. Dodała, że jestem aktywna całą ciążę więc na pewno urodzę szybko, bo to ma znaczenie. Oby miała rację, jej mama odbierała porody w okolicznych wsiach prawie sto lat temu! Jeszcze powiedziała, że ona nie zdążyła dojechać do szpitala i rodziła na kuchennym stole, prawda jest taka że się za bardzo bała szpitala ale dobra 😂 Obiecała się za mnie modlić i faktycznie później ją widziałam z różańcem w ręku, więc mam wsparcie z samej Góry 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2020, 16:37
Ounai, Zulugula, Lalia lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022