Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNowastaraczka wrote:Dziewczyny, leo zazwyczaj w nocy furczy, pojawiaja sie kozy, pozniej w dzien wykichuje i jakos to ogarnia - psikac na noc woda morska?
Ostatniej nocy strasznie sie krecil i wił przez sen, u nas spowicie nie da rady bo on tak sie przeciaga i macha raczkami nozkami ze by sie tylko wnerwiał. Mozliwe ze to z wrazeń w ciagu dnia? Wszedl w etap piastek do buzi (dzis 2 mies🤯😳)
Moja też ciągle macha i rekoma i nogami, dlatego na noc jest przykryta lekkim kocykiem, a i tak zazwyczaj się rozkopuje... -
Stokrotka027 wrote:Wlasnie tak.myslalam ze dla.takiego maluszka to trochę twarde.. pewnie nie wygodne a chusta no to jest super ale ja nie bd umia pewnie tego wiazac chialam kupic cos wczym mogla bd go nosic w domu przy niektórych pracach domowych no i na spacery z corka bo na 2 wózki raczej ciężko 😂 a takie nosidelko raczej łatwiejsze w obsłudze i szybsze niż chusta z tad ten pomysł ale no zdrowie dziecka najwaznjsze.
Na pewno zajmuje się tym również online babeczka która prowadzi profil Jeszcze Bliżej Kasia Romaniczyk -
Iga, 4010, 58cm, 10/10, nagłe CC. Urodziła się o 9:04.
Po oksy dostała tachykardii i słabo się ruszała, przebili pęcherz a tam wody lekko zielone... Szybka decyzja o CC, od podpisania zgody do wyjęcia Igi minęło może 15 minut. W życiu się tak nie bałam.Ania81, Inaa89, Enigvaa, Angie1985, ZielonaHerbata, Annia, Ladyo, Lalia, Nowastaraczka, emdar, Ounai, Inga28, KarolinaMaria, Zulugula, Wik89, kic83, Kamcia, SzalonaOna, Fragaria, Mlodamezatka, kar_oliv, edyciak., lena07, Tajka, kiniusia270, madziulix3, dmg111, Stokrotka027, Karenira, Julik lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnyDziewczyny rozmawialam z lekarzem, kazala brac paracetamol (ukochany lek anglikow na wszytko🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️), tyle ze ja nie moge bo mam uczulenie i jest to w mioch notatkach medycznych. Nie mam pojecia jak ona je czytala🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Do szpitala mam sie stawic jesli nie przejdzie za kilka godzin.
Najgorsze jest, ze ja czuje jakby bol byl caly czas tylko z roznym natezeniem i tak tez sie pisze na ktg. Czuje sie jakbym miala dostac najgorsze okres swiata 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Synka serduszko jest ok, wiec tu tak sie nie stresuja.
Ja mam wysoko prog bolu, ale ile mozna. Jestem taka zmeczona juz.
Maz tez ma zapieprz w pracy, bo zmienia stanowisko i teraz szkoli wszystkich ze swego team.
Ide lezec, i oby przeszlo. Nie chce jeszcze rodzic.
Nie jestem na to gotowa jeszcze psychicznie. Wczoraj dopiero zaczelam prac ubranka😭. Synu siedz w brzuchu. Obiecuje Ci, ze pozniej bedziesz mogl na mnie wisiec caly czas. -
nick nieaktualny
-
Oooo świetna sprawa z tym zegarkiem. Który model macie ?
-
Suszarko - gratuluję, urocza pannica i cała zdrowa, a to najważniejsze! 😘
Lalia - super, że macie fajnego pediatrę, taki to skarb. Ale dużo macie tych wizyt! Cieszę się, że wyprawa z Olkiem poszła bezproblemowo.
KarolinaMaria - fajnie, że twoja Pani doktor pracuje w twoim szpitalu, mam nadzieję że będziesz miała jakieś chody dzięki temu. Spróbuj odespać w dzień, bo będziesz wykończona. ☹️
Aniu - trzymam kciuki, żeby twój maluch jeszcze powiedział w brzuchu.
Angie1985 - pytałaś się o body z krótkim rękawem 56? Jeśli jesteś zainteresowana to mogę Ci wysłać to co mi zostało po Mikołaju jeśli podasz mi swój adres na priv. 🙂 Nie jest tego dużo, ale coś tam mam.
Co do diety, moje skłonności do tycia odzywają się wspaniale. Prowokowałam kakao u Mikołaja czyli jadłam czekoladę i Oreo, plus znalazłam wegańskie ciasteczka o super zdrowym składzie. I w 10 dni kilogram więcej. Więc niestety muszę się zacząć pilnować.
Dziewczyny czy karmiąc piersią można chodzić na zabiegi do kosmetyczki czy to zależy od jakiego zabiegu? Chciałabym się ogarnąć trochę, a listę rzeczy które chce zrobić do lata jest długa.
Nie wiecie czy można robić depilację laserowa? Bo właśnie coś wydaje mi się, że nie za bardzo. ☹️Lalia, KarolinaMaria, Ania81 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Suszareczko, Twoja córcia już jest z Tobą 😍 cała i zdrowa i to najważniejsze ♥️byłaś niesamowicie dzielna 💪 a Iga rozkoszna 🤭 waży tyle co Olek, który kończy jutro 3 tygodnie, a miałyśmy niemal identyczny termin porodu 😅 jeszcze raz ogromne gratulacje 😘 zbieraj teraz siły i ciesz się swoją dziewczynką ☺️
-
Motylku, ja standardowo mierzę talię, pas (na wysokości pępka), biodra (pośladki w najszerszym miejscu) i uda (w najszerszym miejscu) 😉 normalnie mierzyłabym jeszcze biust, ale teraz to się mija z celem 😅
Ja od dzisiaj zaczęłam jedzenie co 2-3 h i słodycz tylko raz dziennie do kawy lub po obiedzie 😁SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Co do raportowania - możemy zmienić na środę ostatecznie!
a więc mamy 6 dni żeby pochwalić się efektami.
Muszę się zmierzyć. A Wy gdzie się mierzycie? Co konkretnie?SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Suszarka wrote:
Iga, 4010, 58cm, 10/10, nagłe CC. Urodziła się o 9:04.
Po oksy dostała tachykardii i słabo się ruszała, przebili pęcherz a tam wody lekko zielone... Szybka decyzja o CC, od podpisania zgody do wyjęcia Igi minęło może 15 minut. W życiu się tak nie bałam.Duża dziewczyna!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2021, 11:58