Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry kochane ☕
Ja tylko tak na szybko, wpadam przekazać radosną nowinę ☺️
My już po wizycie 😍
Mamy to!
Całe 2,8 mm człowieka z bijącym serduszkiem 120 uderzeń na minutę ❤️Ounai, calanthe, emdar, Nowastaraczka, SzalonaOna, kic83, Zulugula, Sylwucha, Ania81, Wik89, Karenira, Enigvaa, Inga28, Inaa89, Iryska, kar_oliv, Lalia, Ladyo, dmg111, Ewa88 , Annia, Tajka, KarolinaMaria, Suszarka, Julik lubią tę wiadomość
-
Ulaa wrote:Dzień dobry kochane ☕
My już po wizycie 😍
Mamy to!
Całe 2,8 mm człowieka z bijącym serduszkiem 120 uderzeń na minutę ❤️Ulaa lubi tę wiadomość
-
Nowastaraczka,w mojej dalszej rodzinie było takie dziecko. Nie działało na nią absolutnie nic, ani próba jazdy jak śpi,jak nie śpi, jak najedzona,jak głodna, cudowali z fotelikami, pozycjami, nic nie działało. Przeszło jej jak miała koło 1,5 roku. Może jeszcze u Was się odmieni? Życzę Ci tego z całego serca,bo to jednak spora trudność...
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ulaa wrote:Dzień dobry kochane ☕
My już po wizycie 😍
Mamy to!
Całe 2,8 mm człowieka z bijącym serduszkiem 120 uderzeń na minutę ❤️Ulaa lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Nowastaraczka wrote:Dziewczyny, jestem juz załamana. Nasz mały nie znosi jazdy samochodem. Probowałam już fotelika nawet na płasko specjalnego i dupa, płacze okropnie i strach ze sie przez to udusi. Mielismy dzis drugie podejscie bo mamy mu zrobic usg glowki godzine drogi od nas i musielismy wrocic, nie dosc ze placz to jeszcze ulał i baliśmy się zeby sie nie zakrztusił. O ile jeszcze ja przezyje nie jezdzenie nigdzie to takie sytuacje jak jakies badania itd trzeba mu robić i jest meksyk
to ze jest antysmoczkowy nie pomaga, bo nie idzie go uspokoic, przystankow tez za wiele nie chce robic bo niebezpiecznie i boje sie ze zalapie ze im wiecej placzu tym mama sie ugnie i wyciagnie na postoju. Miałyscie tak z jakimś bobasem albo ktoś u Was w rodzinie/znajomych ? Juz nie wiem co kombinować a serce mi rozrywa jak tak płacze 😭😭
starszemu nawet smoczek nie pomagał. Po prostu jeździliśmy z takim wrzeszczącym dzieckiem, bo co innego można zrobić. Daj mu czas. Z Martą pomagał mi Alillo. Zabawiałam ją i darła się trochę mniej.
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nowastaraczka wrote:Dziewczyny, jestem juz załamana. Nasz mały nie znosi jazdy samochodem. Probowałam już fotelika nawet na płasko specjalnego i dupa, płacze okropnie i strach ze sie przez to udusi. Mielismy dzis drugie podejscie bo mamy mu zrobic usg glowki godzine drogi od nas i musielismy wrocic, nie dosc ze placz to jeszcze ulał i baliśmy się zeby sie nie zakrztusił. O ile jeszcze ja przezyje nie jezdzenie nigdzie to takie sytuacje jak jakies badania itd trzeba mu robić i jest meksyk
to ze jest antysmoczkowy nie pomaga, bo nie idzie go uspokoic, przystankow tez za wiele nie chce robic bo niebezpiecznie i boje sie ze zalapie ze im wiecej placzu tym mama sie ugnie i wyciagnie na postoju. Miałyscie tak z jakimś bobasem albo ktoś u Was w rodzinie/znajomych ? Juz nie wiem co kombinować a serce mi rozrywa jak tak płacze 😭😭
Może maluch się jakoś przyzwyczai? Może wsadzaj go do fotelika w domu żeby się oswajał. Też mnie serce boli jak dziecko płacze. Ale może będzie u Ciebie jak u Ounai? Trzymam kciuki 😘Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Annia wrote:U nas nie będzie 4tej z kolei przespanej nocy. Witam się na karmieniu. 😉
Ounai dała Ci Martusia zasnąć w końcu?
Lalia widzę, że plan drugie dziecko szybko u Ciebie nadal obowiązuje? 🙂 -
nick nieaktualny
-
kar_oliv wrote:Mój mąż jak usypia małą to jej śpiewa: Mama idzie spać, Tata idzie spać, królik idzie spać, Pero idzie spać i Maja idzie spać. Mama już śpi, Tata jeszcze nie śpi, Maja zaraz będzie spać 😂😂😂😂😂 sikam
ZielonaHerbata mam bambusowy z colorstories i jest meeeegaSzalonaOna, Wik89, Lalia, Julik lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Moja Matylda śpi jak tylko wsadzę ja w wózek na dworze. Jak jedziemy autem to już w ogóle raj. Dziecka nie ma. Więc nie pomogę w tym temacie.
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Dała, spałam 2x po 2h a potem obudził mnie kurier z paczka od teściowej. Przysłała mi kombinezon taki z lat '90 i legginsy w rozmiarze 110, rampersa chłopięcego i dwa bodziaki bożonarodzeniowe. Ale już miałam pospane...
Nowastaraczka, Ounai, Julik lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Polubi jak będzie starszy. Marta już przysypia. U mnie obydwoje przez pierwsze miesiące darli się w aucie jakby ich ze skóry obrywali
starszemu nawet smoczek nie pomagał. Po prostu jeździliśmy z takim wrzeszczącym dzieckiem, bo co innego można zrobić. Daj mu czas. Z Martą pomagał mi Alillo. Zabawiałam ją i darła się trochę mniej.
I kiedy mniej wiecej sie poprawiło? -
Ulaa wrote:Bardzo dziękuję za gratulacje dziewczyny ❤️
Kamień z serca mi spadł i od razu czuję się o "tonę" lżejsza 😂
A w ogóle po hamburgerze i lodach
Waga w dół. Dziś 2 tygodnie diety i 77,7 kg ➡️ 75,2 kg. Reszta w środęNowastaraczka, Karenira, Ulaa, SzalonaOna, Inaa89, kic83, Ania81, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość