Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jednorożec pytałaś co prawda o Colorstories, ale mi przyszedł jakiś czas temu kocyk bambus-bawełna z LePampuch i bardzo mi się podoba jego jakość i miękkość. Choć rzecz jasna jeszcze nie prany. Dziś zamówiłam sobie kolejne dwa, bo LePampuch ma przez cały styczeń promocję i rzucają od pon-pt kolor tygodnia w niższych cenach. W zeszłym tygodniu były róże, a w tym jest przeceniona mięta i zieleń.
Wzięłam sobie jeden bawełniany, bo podobno są cieplejsze i nadają się na zimowe miesiące oraz jeden bambusowo-bawełniany na lato. Do tego dobrałam sobie bambusowy ręcznik z kapturkiem, bo jeszcze żadnego nie mam.Nowastaraczka lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
ZielonaHerbata wrote:Ja mam ochotę na pierogi ruskie,tak dawno nie jadłam 🤤🤤🤤
Sama bym zjadła chyba sobie w piątek zrobię.
U mnie dzisiaj stary chce wątróbkę ja się tego nie tykam. Fuj. Mam chcice na frytki i sobie i młodemu usmażeDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
nick nieaktualnyDziewczyny, jedzcie w ciąży ile możecie. Ja nie dość że w ciąży nadwaga, cukrzyca. To od razu po ciąży od diabetologa usłyszałam, że muszę schudnąć 😂 także już sobie pojadłam. Choć przestawienie się na taki mega zdrowy tryb życia zajęło mi około 2 tygodni.
-
SzalonaOna wrote:Dziewczyny, jedzcie w ciąży ile możecie. Ja nie dość że w ciąży nadwaga, cukrzyca. To od razu po ciąży od diabetologa usłyszałam, że muszę schudnąć 😂 także już sobie pojadłam. Choć przestawienie się na taki mega zdrowy tryb życia zajęło mi około 2 tygodni.
Ja raczej nie zamierzam sobie folgować z jedzeniem i usprawiedliwiać się ciąża 😁
Nie chcę później miec więcej do zrzucenia niż muszę i czuć się źle w swoim ciele 😊
Wolę cały czas utrzymywać zdrowy styl jedzenia i ewnetualnie od czasu do czasu pozwolić sobie na jakąś zachciankę lub coś niezdrowego jak mam ochotę niż później katować się dietamiIryska, Ounai, Ania81, Karenira, Julik, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry😊 dawno nic nie pisałam, ale staram się chociaż czytać co u Was
Suzi dziewczyny chyba wszystko już napisały... tez uważam, że rozmowa z psychologiem by mogła pomóc. Mam nadzieje, że szybko wyjdziecie do domu i wtedy poczujesz się lepiej.
Podziwiam wszystkie które prasują ubrania😅 ja też ostatni raz prasowałam w ciąży 🤭
U nas od jakiś dwóch tygodni noce są całkiem okej, chodzimy wyspani i od razu człowiek szczęśliwszy. Gustaw chyba już też wyrobił sobie rytm dnia i uważam, że na ten moment jest całkiem spokojnym niemowlakiem❤️ Chociaż wiadomo, że czasami robi awanturki😅
W tamtym tygodniu zaliczyliśmy odwiedziny u moich rodziców(około 90km) i przespał drogę w jedną i drugą stronę. W ten weekend natomiast byliśmy u teściów i w drodze powrotnej nie spał ale nawet nie zapłakał, więc chyba jazdę autem lubi i już nie mogę się doczekać aż otworzą się hotele.
Teściowa nosiła by go tylko na rękach i aż ją nosi jak go uśpię w wózku i najlepiej by go specjalnie obudziła byleby go na ręce wziąć 🙄 Mówię, żeby mi go dała bo muszę go nakarmić a ta, że go nie odda 🤦🏻♀️
Rośnie tak szybko😭
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2021, 12:50
ZielonaHerbata, Zulugula, Ounai, Ania81, Lalia, Inaa89, SzalonaOna, dmg111, kic83, Nowastaraczka, Karenira, Annia, Suszarka, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
Ulaa wrote:Dzień dobry kochane ☕
Ja tylko tak na szybko, wpadam przekazać radosną nowinę ☺️
My już po wizycie 😍
Mamy to!
Całe 2,8 mm człowieka z bijącym serduszkiem 120 uderzeń na minutę ❤️
Ulaaa
Cudownie, bardzo Ci gratuluję 😘Ulaa lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ula bardzo się cieszę, zawsze bardzo Wam kibicowalam
Inga Gustaw stylowy przystojniak
Nowastaraczka mam nadzieję, że szybko się przestawi z tym fotelikiem. U nas też bardzo lubi jezdzic myslalam że wszystkie dzieci dobrze reagują. U nas jak u Sylwii, my baardzo dużo w ciąży jezdzilismy, może coś w tym jest. A jezdzicie jeszcze z wkładką czy juz bez? Może mu jakos bardzo niewygodnie tam, albo pozycje ma nie taką. Wg mnie nie jest wcale łatwo dobrze umieścić dzieciaczka w tej wkładceUlaa lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Któraś pytala o hemoroidy ostatnio. Ja w ciąży stosowalam i czopki i masc i korę dębu i nic mi nie pomogło. Dopiero po porodzie zaczęły się zmniejszać i wchlaniac ale jeszcze są. Stosuję procto glyvenol
Karenira lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
SzalonaOna wrote:Dziewczyny, jedzcie w ciąży ile możecie. Ja nie dość że w ciąży nadwaga, cukrzyca. To od razu po ciąży od diabetologa usłyszałam, że muszę schudnąć 😂 także już sobie pojadłam. Choć przestawienie się na taki mega zdrowy tryb życia zajęło mi około 2 tygodni.
-
Zulugula wrote:Ula bardzo się cieszę, zawsze bardzo Wam kibicowalam
Inga Gustaw stylowy przystojniak
Nowastaraczka mam nadzieję, że szybko się przestawi z tym fotelikiem. U nas też bardzo lubi jezdzic myslalam że wszystkie dzieci dobrze reagują. U nas jak u Sylwii, my baardzo dużo w ciąży jezdzilismy, może coś w tym jest. A jezdzicie jeszcze z wkładką czy juz bez? Może mu jakos bardzo niewygodnie tam, albo pozycje ma nie taką. Wg mnie nie jest wcale łatwo dobrze umieścić dzieciaczka w tej wkładceZulugula lubi tę wiadomość
-
Inga28 moja teściowa to samo. Nie wiem jak Ty, ale ja swojej nie cierpię. Ostatnio powiedziałam jej, że to ja jestem mamą i to ja decyduję. Zamknęła jadaczkę. Najchętniej, to bym jej łapy odrąbała. Jeszcze niedawno mówiła, że będziemy mieć przesrane i nie poradzimy sobie z dwójką (Bo przecież nie mamy doświadczenia) i ze taki pech nam sie trafił. Nienawidzę tej baby.
Angie1985, Nowastaraczka, Ladyo lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Któraś pytala o hemoroidy ostatnio. Ja w ciąży stosowalam i czopki i masc i korę dębu i nic mi nie pomogło. Dopiero po porodzie zaczęły się zmniejszać i wchlaniac ale jeszcze są. Stosuję procto glyvenol
-
Angie1985 wrote:To byłam ja. Kupiłam już maść. Musi coś pomóc, nie strasz mnie bo nie wyobrażam sobie z tym potworem iść do toalety. 😱
A boli Cie czy tylko są? Mnie na szczęście nie bolało, więc nie było to uciążliwe 🤭 chyba za bardzo tam wszystko uciskalo , bo po porodzie w mgnieniu oka zrobiło się lepiej💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualnyDzien dobry kochane ❤️.
Ulaa gratulacje, nudnej, bardzo nudnej ciazy zycze. ❤️❤️❤️
Piekne dzieciaczki ❤️❤️❤️
Herbatko ale mi tymi pierogami narobilas ochoty na nie.
Ja staram jesc zdrowko, zachcianki czasami. Ale o dziwo mam ich bardzo malo w tej ciazy. Ostatnio naszlo mnie na ciasteczka digestive oblane mleczna czekolada. Niestety potrafie wciagnac ich sporo🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️. A pozniej nie moge zjesc obiadu🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️. Dlatego unikam takich slodkosci, wole zjesc porzadny obiad. Wogole jakos tak mi sie smaki pozmienialy w tej ciazy🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Dobrze, ze jak lubilam surowki to tak mi nadal zostalo, bo to podstawka mej egzystencji😄.
Ja dzis mialam polozna. Wyslala mnie do szpitala na oddzial, bo nie dosc ze synek sie malo rusza, mam skurcze, to w czasie sprawdzania serduszka dopplerem stwierdzila, ze moj malenki jest w stresie. Siedze sobie teraz i czekam na ktg. Znowu 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️.