Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jednorożec pytałaś co prawda o Colorstories, ale mi przyszedł jakiś czas temu kocyk bambus-bawełna z LePampuch i bardzo mi się podoba jego jakość i miękkość. Choć rzecz jasna jeszcze nie prany. Dziś zamówiłam sobie kolejne dwa, bo LePampuch ma przez cały styczeń promocję i rzucają od pon-pt kolor tygodnia w niższych cenach. W zeszłym tygodniu były róże, a w tym jest przeceniona mięta i zieleń.
Wzięłam sobie jeden bawełniany, bo podobno są cieplejsze i nadają się na zimowe miesiące oraz jeden bambusowo-bawełniany na lato. Do tego dobrałam sobie bambusowy ręcznik z kapturkiem, bo jeszcze żadnego nie mam.
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
ZielonaHerbata wrote:Ja mam ochotę na pierogi ruskie,tak dawno nie jadłam 🤤🤤🤤
Sama bym zjadła chyba sobie w piątek zrobię.
U mnie dzisiaj stary chce wątróbkę ja się tego nie tykam. Fuj. Mam chcice na frytki i sobie i młodemu usmaże11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
20.02.2026 - Gabrysia 🩷🩷 -
nick nieaktualnyDziewczyny, jedzcie w ciąży ile możecie. Ja nie dość że w ciąży nadwaga, cukrzyca. To od razu po ciąży od diabetologa usłyszałam, że muszę schudnąć 😂 także już sobie pojadłam. Choć przestawienie się na taki mega zdrowy tryb życia zajęło mi około 2 tygodni.
-
SzalonaOna wrote:Dziewczyny, jedzcie w ciąży ile możecie. Ja nie dość że w ciąży nadwaga, cukrzyca. To od razu po ciąży od diabetologa usłyszałam, że muszę schudnąć 😂 także już sobie pojadłam. Choć przestawienie się na taki mega zdrowy tryb życia zajęło mi około 2 tygodni.
Ja raczej nie zamierzam sobie folgować z jedzeniem i usprawiedliwiać się ciąża 😁
Nie chcę później miec więcej do zrzucenia niż muszę i czuć się źle w swoim ciele 😊
Wolę cały czas utrzymywać zdrowy styl jedzenia i ewnetualnie od czasu do czasu pozwolić sobie na jakąś zachciankę lub coś niezdrowego jak mam ochotę niż później katować się dietami
Iryska, Ounai, nick nieaktualny, Karenira, Julik, Lulu83 lubią tę wiadomość

-
Dzień Dobry😊 dawno nic nie pisałam, ale staram się chociaż czytać co u Was

Suzi dziewczyny chyba wszystko już napisały... tez uważam, że rozmowa z psychologiem by mogła pomóc. Mam nadzieje, że szybko wyjdziecie do domu i wtedy poczujesz się lepiej.
Podziwiam wszystkie które prasują ubrania😅 ja też ostatni raz prasowałam w ciąży 🤭
U nas od jakiś dwóch tygodni noce są całkiem okej, chodzimy wyspani i od razu człowiek szczęśliwszy. Gustaw chyba już też wyrobił sobie rytm dnia i uważam, że na ten moment jest całkiem spokojnym niemowlakiem❤️ Chociaż wiadomo, że czasami robi awanturki😅
W tamtym tygodniu zaliczyliśmy odwiedziny u moich rodziców(około 90km) i przespał drogę w jedną i drugą stronę. W ten weekend natomiast byliśmy u teściów i w drodze powrotnej nie spał ale nawet nie zapłakał, więc chyba jazdę autem lubi i już nie mogę się doczekać aż otworzą się hotele.
Teściowa nosiła by go tylko na rękach i aż ją nosi jak go uśpię w wózku i najlepiej by go specjalnie obudziła byleby go na ręce wziąć 🙄 Mówię, żeby mi go dała bo muszę go nakarmić a ta, że go nie odda 🤦🏻♀️
Rośnie tak szybko😭
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2021, 12:50
ZielonaHerbata, Zulugula, Ounai, nick nieaktualny, Lalia, Inaa89, nick nieaktualny, dmg111, kic83, Nowastaraczka, Karenira, Annia, Suszarka, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
Ulaa wrote:Dzień dobry kochane ☕
Ja tylko tak na szybko, wpadam przekazać radosną nowinę ☺️
My już po wizycie 😍
Mamy to!
Całe 2,8 mm człowieka z bijącym serduszkiem 120 uderzeń na minutę ❤️
Ulaaa
Cudownie, bardzo Ci gratuluję 😘
Ulaa lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]

Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ula bardzo się cieszę, zawsze bardzo Wam kibicowalam

Inga Gustaw stylowy przystojniak
Nowastaraczka mam nadzieję, że szybko się przestawi z tym fotelikiem. U nas też bardzo lubi jezdzic myslalam że wszystkie dzieci dobrze reagują. U nas jak u Sylwii, my baardzo dużo w ciąży jezdzilismy, może coś w tym jest. A jezdzicie jeszcze z wkładką czy juz bez? Może mu jakos bardzo niewygodnie tam, albo pozycje ma nie taką. Wg mnie nie jest wcale łatwo dobrze umieścić dzieciaczka w tej wkładce
Ulaa lubi tę wiadomość
💙
💗 -
Ja w 1 ciąży jadłam ile mogłam i po porodzie zostało mi 15kg...SzalonaOna wrote:Dziewczyny, jedzcie w ciąży ile możecie. Ja nie dość że w ciąży nadwaga, cukrzyca. To od razu po ciąży od diabetologa usłyszałam, że muszę schudnąć 😂 także już sobie pojadłam. Choć przestawienie się na taki mega zdrowy tryb życia zajęło mi około 2 tygodni.
-
Obalam! W pierwszej ciąży jeździłam bardzo dużo i to trasy po 80km a był bunt i płacz w aucieZulugula wrote:Ula bardzo się cieszę, zawsze bardzo Wam kibicowalam

Inga Gustaw stylowy przystojniak
Nowastaraczka mam nadzieję, że szybko się przestawi z tym fotelikiem. U nas też bardzo lubi jezdzic myslalam że wszystkie dzieci dobrze reagują. U nas jak u Sylwii, my baardzo dużo w ciąży jezdzilismy, może coś w tym jest. A jezdzicie jeszcze z wkładką czy juz bez? Może mu jakos bardzo niewygodnie tam, albo pozycje ma nie taką. Wg mnie nie jest wcale łatwo dobrze umieścić dzieciaczka w tej wkładce
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Inga28 moja teściowa to samo. Nie wiem jak Ty, ale ja swojej nie cierpię. Ostatnio powiedziałam jej, że to ja jestem mamą i to ja decyduję. Zamknęła jadaczkę. Najchętniej, to bym jej łapy odrąbała. Jeszcze niedawno mówiła, że będziemy mieć przesrane i nie poradzimy sobie z dwójką (Bo przecież nie mamy doświadczenia) i ze taki pech nam sie trafił. Nienawidzę tej baby.
Angie1985, Nowastaraczka, Ladyo lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam wątróbkę!!!Jednorożec89 wrote:Sama bym zjadła chyba sobie w piątek zrobię.
U mnie dzisiaj stary chce wątróbkę ja się tego nie tykam. Fuj. Mam chcice na frytki i sobie i młodemu usmaże -
To byłam ja. Kupiłam już maść. Musi coś pomóc, nie strasz mnie bo nie wyobrażam sobie z tym potworem iść do toalety. 😱Zulugula wrote:Któraś pytala o hemoroidy ostatnio. Ja w ciąży stosowalam i czopki i masc i korę dębu i nic mi nie pomogło. Dopiero po porodzie zaczęły się zmniejszać i wchlaniac ale jeszcze są. Stosuję procto glyvenol
-
Angie1985 wrote:To byłam ja. Kupiłam już maść. Musi coś pomóc, nie strasz mnie bo nie wyobrażam sobie z tym potworem iść do toalety. 😱
A boli Cie czy tylko są? Mnie na szczęście nie bolało, więc nie było to uciążliwe 🤭 chyba za bardzo tam wszystko uciskalo , bo po porodzie w mgnieniu oka zrobiło się lepiej💙
💗 -
nick nieaktualnyDzien dobry kochane ❤️.
Ulaa gratulacje, nudnej, bardzo nudnej ciazy zycze. ❤️❤️❤️
Piekne dzieciaczki ❤️❤️❤️
Herbatko ale mi tymi pierogami narobilas ochoty na nie.
Ja staram jesc zdrowko, zachcianki czasami. Ale o dziwo mam ich bardzo malo w tej ciazy. Ostatnio naszlo mnie na ciasteczka digestive oblane mleczna czekolada. Niestety potrafie wciagnac ich sporo🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️. A pozniej nie moge zjesc obiadu🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️. Dlatego unikam takich slodkosci, wole zjesc porzadny obiad. Wogole jakos tak mi sie smaki pozmienialy w tej ciazy🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Dobrze, ze jak lubilam surowki to tak mi nadal zostalo, bo to podstawka mej egzystencji😄.
Ja dzis mialam polozna. Wyslala mnie do szpitala na oddzial, bo nie dosc ze synek sie malo rusza, mam skurcze, to w czasie sprawdzania serduszka dopplerem stwierdzila, ze moj malenki jest w stresie. Siedze sobie teraz i czekam na ktg. Znowu 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️.