Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Inaa, ja jeszcze zanim me się urodziły I myślałam, że będę karmić piersią, od razu mówiłam, że to jest tylko czas dla mnie i dzieci. Także i tak miałaś dużo cierpliwości 😊 Ja bym coś odpaliła 😉 Te ubranka to też hit. Jakby nie mogła Ciebie zapytać o rozmiar, albo nawet Pani w sklepie jaki mniej więcej rozmiar na takie male dziecko.
-
Ania daj znac jak po KTG
Ounai lubi tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Inaa, ja jeszcze zanim me się urodziły I myślałam, że będę karmić piersią, od razu mówiłam, że to jest tylko czas dla mnie i dzieci. Także i tak miałaś dużo cierpliwości 😊 Ja bym coś odpaliła 😉 Te ubranka to też hit. Jakby nie mogła Ciebie zapytać o rozmiar, albo nawet Pani w sklepie jaki mniej więcej rozmiar na takie male dziecko.
Brak mi słów i tyle 🤪Nowastaraczka, Sylwucha lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Meggi110818 wrote:Dziewczyny po CC i nie tylko.
Mam takie głupie może pytanie. Zapomniałam spytać mojego gin. Czy mogę brać ciepłe kąpiele w połogu? Nie mówię tutaj o gorących (taka najbardziej mi się marzy). W ciąży unikałam kąpieli, tylko prysznic i tak mi się bardzo chce 🛀Sylwucha, Nowastaraczka, Annia lubią tę wiadomość
-
No widzicie, to tak jak moja. Widziała że kupiłam Marcie nowy kombinezon to kupiłam kolejny i to nie dość że retro, za duży to jeszcze chłopięcy. No nic, spakuję do worka i wyniosę do pojemnika PCK. Moja się pyta co ma kupić a potem kupuje to czego miała nie kupować. Już pomijając, że łażenie po ciucholandach w dobie pandemii nie jest najmądrzejszym wyjściem.
BTW, postanowiłam zapisać się na szczepienie. Rozmawiałam z koleżanką i myślę, że ma rację. Teraz idą szczepionki z porządnych firm. Potem zaczną produkować mniejsze koncerny farmaceutyczne i nie wiadomo co to za partie będą. A w moim wieku to i tak najwcześniej na jesień będę szczepiona.Angie1985 lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:No widzicie, to tak jak moja. Widziała że kupiłam Marcie nowy kombinezon to kupiłam kolejny i to nie dość że retro, za duży to jeszcze chłopięcy. No nic, spakuję do worka i wyniosę do pojemnika PCK. Moja się pyta co ma kupić a potem kupuje to czego miała nie kupować. Już pomijając, że łażenie po ciucholandach w dobie pandemii nie jest najmądrzejszym wyjściem.
BTW, postanowiłam zapisać się na szczepienie. Rozmawiałam z koleżanką i myślę, że ma rację. Teraz idą szczepionki z porządnych firm. Potem zaczną produkować mniejsze koncerny farmaceutyczne i nie wiadomo co to za partie będą. A w moim wieku to i tak najwcześniej na jesień będę szczepiona. -
Inaa89 wrote:Ubranka to naprawdę hit tym bardziej że wiedziała iz Tymek jest wczesniakiem i małym okruszkiem. Ja tu kupowalam na szybko rozmiar 44 a ta 86 🤣 poza tym mowilam jej ze niechce ciuszkow, ze mamy dużo i jak chce cos dac to lepiej pieluchy itp. Ale ta swoje..
Brak mi słów i tyle 🤪Sylwucha, Nowastaraczka, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Wpadłam na forum i trafiłam na wczorajszy post Sylwii. Przede wszystkim gratuluję ci, że jesteście z mężem "poukładani" i tak zorganizowani, że ani życie rodzinne ani małżeńskie nie cierpi. 😉
U nas jest podobnie.. spodziewałam się, że będę się snuć jak cień, że będę miała wory pod oczami itp Gdy spotykam znajomego, to każdy pyta, czy mały da pospać w nocy.. ja odkąd wróciliśmy do domu nie czułam się ani razu niewyspana. Mimo że są noce, gdzie budzi się co 1,5 godziny, a są noce, że śpi ciągiem 4h. Ja szybko zasypiam i takie drzemki nocne w zupełności mi wystarczają. 😉 Po pracy mąż, gdy zje obiad i się wykąpie, chętnie zajmuje się synkiem, nawet czasami sam mówi "idź na spacer, ja z nim zostanę". Wieczorki wyglądają tak samo jak przed narodzinami dziecka, tzn oglądamy TV, pijemy "piwko", rozmawiamy, a Olek leży razem z nami. 😉Sylwucha, Iryska, Anet.kaa, Inaa89, kic83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ZielonaHerbata wrote:Polecacie jakieś pozycje książkowe godne przeczytania? Oczywiście pozostając w naszej tematyce
ZielonaHerbata, Annia, Ladyo lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
SzalonaOna wrote:Blue Monday pełna para. Właśnie dzwonił mechanik i koszt naprawy przewyższa wartość auta. Także muszę sprzedać go zaraz za bezcen i kupić szybko coś innego.
Ja też wiecznie z jakimiś awariami się męczyłam. W końcu się uparlam i dwa lata temu zdecydowałam na nowy. My z mężem mamy oddzielnie samochody plus on jeszcze ma do jazdy w teren, ale nie żałuję w ogóle. Teraz przynajmniej nie boję się, że coś się może stać. No i dzieci wozimy tylko moim. Chociaż wiadomo nawet w nowym aucie może coś walnąć, ale prawdopodobieństwo mniejsze. -
Iryska wrote:Haha, ja już Ci wypisałam całą listę fajnych książek do poczytania i potem doczytałam ostatnie zdanie 😁 ale w tej tematyce nie wiem, nie czytam takich🙊
U mnie wygrywają kryminałyIryska lubi tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Polecacie jakieś pozycje książkowe godne przeczytania? Oczywiście pozostając w naszej tematyce
ZielonaHerbata, Karenira lubią tę wiadomość
-
Zaraz Was nadrobie ale mam pytanie,
Szczepiłyście na pneumokoki refundowane czy płatne? Na jakiej podstawie zadecydowałyście?
Czy szczepiłyście na meningokoki?
Pierwsze szczepienie to bylo 6w1 lub 5 w 1 + pneumo+ rota i innym razem meningo czy jak to dzieliłyście?
Mamy w tym.tygodniu szczepienie i staram się to.jakoś ogarnąć jak najlepiej postąpić.
Bardzo stresuje się tym szczepieniem.