Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie, dziękuję Kochana 😘
-
nick nieaktualny
-
Do Karpowicza, On przyjmuje na Kozanowie.Karenira wrote:Herbatko do kogo idziesz na ten masaż?
Ale tak patrzę,że ma placu teatralnym jest też babeczka fizjoterapeutka ureogi ekologiczna,która też wykonuje masaże pleców. I tak się zastanawiam,czy się do niej nie przepisać. Bo też mam zamiar skorzystać właśnie z takiej usługi,żeby ktoś rzucił fachowym okiem na moją miednice-moze będą potrzebne jakieś ćwiczenia przed porodem.
Karenira lubi tę wiadomość

-
To u nas na tej po 8 tygodniach drugiej powiedział, że więcej nie trzeba. Byliście w tym Na Dobre i Na Złe? Sylwia one są przepiękne. A te zdjęcia jak śpią razem... 🥺Sylwucha wrote:To wszędzie jakoś inaczej. Od szpitala mialam po8 tygodniach, później znów po 8 tygodniach i w lutym będzie kolejna znów po 8 tygodniach od poprzedniej.
NowaStaraczka ale czas leci, prawda? Ja pamiętam jak z Ounai pisaliśmy, żeby któraś już z Was rodziła, bo nie mamy z kim rozkminiać tematów dzieciowych. 😎
Suszarko bardzo się cieszę, że powoli dochodzisz do siebie! 😘 Ciężko cię zdrowotnie ten poród doświadczył.
Suszarka, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anniu, dziękuję ❤ Tak bardzo się cieszę, Że są dwie, bo po tych ciązowych przejściach nie zdecydowała na kolejną ciążę.
Co do bioderek, byliśmy w tej samej przychodni.
Ten lekarz powiedział, że wszystko jest ok, ale jeszcze chce zobaczyć raz za 8 tygodni. Mówił coś, że są jeszcze za małe żeby jakieś jądra w stawie biodrowym zobaczyć. Takze juz sama zglupiałam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2021, 23:53
-
Haha, wszyscy tak mowią 😁Annia wrote:Sylwia to jest niesamowite jedna jest cała mama a druga jest cały tata z wyglądu. 😎
Annia lubi tę wiadomość
-
Motylku, Herbatko, Calanthe dziękuję dziewczyny ❤❤
-
Rozumiem. U Mikołaja się pojawiły te jądra kostnienia i są ok i dlatego nie ma dalszej kontroli. Moze dlatego że my zamiast 8 tygodni później to byliśmy jakoś 10 tygodni później.Sylwucha wrote:Anniu, dziękuję ❤ Tak bardzo się cieszę, Że są dwie, bo po tych ciązowych przejściach nie zdecydowała na kolejną ciążę.
Co do bioderek, byliśmy w tej samej przychodni.
Ten lekarz powiedział, że wszystko jest ok, ale jeszcze chce zobaczyć raz za 8 tygodni. Mówił coś, że są jeszcze za małe żeby jakieś jądra w stawie biodrowym zobaczyć. Takze juz sama zglupiałam...
No ten bliźniaczkowy pakiet trafił się idealnie, 2 w 1.
Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Tak, jest świetny. Marta teraz to już go mietosi z każdej strony.kic83 wrote:Ounai
ten gryzak polecałaś?
https://mombella.pl/mombella-uspokajajacy-gryzak-dla-dzieci-mushroom-3
kic83 lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025 (7cs)
CP 2025 💔 7tc (1cs)
Usunięcie lewego jajowodu
AMH (4dc) 1,83 ng/ml
Glukoza 98 mg/ml
Insulina 8,70 µIU/ml
TSH 1,47 µIU/ml
FT4 0,94 ng/dl
FSH (4dc) 4,67 mIU/ml
LH (4dc) 2,21 mIU/ml
Estradiol (4dc) 43,00 pg/ml
Prolaktyna (4dc) 6,87 ng/ml
Progesteron (8dpo) 32,27 ng/ml
Wymazy MUCHa negatywne -
Dobrze się to czyta. A jak psychicznie? Z obrączka jesteś lepsza ode mnie, moja nadal nie wxhodziSuszarka wrote:Aniu, dziękuję że pytasz! ❤️ obrzęki zeszły prawie całkiem i jestem w szoku. Myślałam że przytyłam w ciąży na tyle dużo że nawet w łydki mi sporo poszło, a okazuje się że to wszystko była woda. Noszę już normalne buty! Dziwne uczucie widzieć swoje kostki 😂 jeszcze z tydzień i myślę że obrączka wejdzie na palec 😊
Fizycznie czuję się znacznie lepiej niż tydzień temu. Często jeszcze robi mi się słabo, ale już bez problemu wstaję do Igi, ogarniam drobne czynności domowe jak Mała śpi, jestem w stanie sama się umyć. Morfologię będę kontrolowała w przyszłym tygodniu, dzisiaj dostałam skierowanie
Ale mi się strasznie kości rozsuwają w ciąży. Po pierwszej ciąży obrączkę założyłam chyba dopiero po roku.SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc (1cs)
AMH (4dc) 1,83 ng/ml
Glukoza 98 mg/ml
Insulina 8,70 µIU/ml
TSH 1,47 µIU/ml
FT4 0,94 ng/dl
FSH (4dc) 4,67 mIU/ml
LH (4dc) 2,21 mIU/ml
Wymazy MUCHa negatywne -
My byliśmy niecałe 8 tygodni po tym szpitalnym. Mówił, że widzi związki tych jąder, ale jeszcze nie to. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.Annia wrote:Rozumiem. U Mikołaja się pojawiły te jądra kostnienia i są ok i dlatego nie ma dalszej kontroli. Moze dlatego że my zamiast 8 tygodni później to byliśmy jakoś 10 tygodni później.
No ten bliźniaczkowy pakiet trafił się idealnie, 2 w 1. 
-
Za 10 tygodni mi zostanie jeszcze 2x tyle do zrzucenia co Ty masz terazLalia wrote:Suszareczko, super, że do nas wróciłaś! ♥️ Przyznam, że mi Ciebie brakowało i żałowałam, że nie mamy kontaktu prywatnie 😉
Motylku, ja się boję jutro ważyć i mierzyć, przyznam, że sobie pofolgowalam 🙈 ale mówiłam do męża, że do końca połogu daję sobie jeszcze luz z jedzeniem, a potem biorę się za wszystko na poważnie 💪 mam do zrzucenia 5 kg, czyli tak naprawdę tylko 10 tygodni bardziej kontrolowanej pracy nad sobą przy założeniu, że będę chudła 0,5kg na tydzień 👌w czwartek będę też próbować kontaktować się z fizjoterapeutka, to się dowiem mam nadzieję co i jak z ćwiczeniami ☺️
ale jak się nic nie robiło przez 5 lat to co się dziwić 
Sylwia, nie rób mi tego. Ja chcę bliźniaki teraz
one są przesłodkie 😍😍😍 Ach, utonęłam w oczach Oliwki a Lenka jaka silna. Czy mi się wydaje, czy to Lenka ma silniejszy charakterek? Oliwka wygląda na taką uległa, spokojniejszą.
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc (1cs)
AMH (4dc) 1,83 ng/ml
Glukoza 98 mg/ml
Insulina 8,70 µIU/ml
TSH 1,47 µIU/ml
FT4 0,94 ng/dl
FSH (4dc) 4,67 mIU/ml
LH (4dc) 2,21 mIU/ml
Wymazy MUCHa negatywne -
Hihi, dzięki Ounai 😘
Ounai, to magia zdjęcia 😊
Oliwka, to taki chochlik i śmieszna, i w ogóle dużo bardziej ruchliwa. Na ich3 miesiące dała mi do wiwatu. Generalnie dziewczyny nie za bardzo lubiły pić z butelki Tommy teeppie, ale zmuszalam, bo się tak nie krztusily. Uwielbiają avent. Na te 3 miesiące Oliwia darla się przy jedzeniu strasznie. Walila rekami w butelkę, we mnie. Przelalam do aventa od razu uśmiech na buzce i mleczko wypite. Piją już tylko z aventa. Lencia z kolei, to taki przytulas. Ona sobie wypije mleczko, poprzutula się, chwilę poleży, dostanie smoka i odpływa.
Ale są ekstra grzeczne (póki co 😉). Wszystkim życzę takich twixów 😍
Od 21 śpią jak susły 😊 Też w końcu się kładę 😁
kar_oliv, Lalia, Enigvaa, kic83, Karenira, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Motylku, a ile Ty kcal jesz? Bo przecież Ty codziennie trenujesz plus zajmujesz się dziećmi, więc może dlatego nie chudniesz, że masz za mało kcal w diecie? Ja bez treningów zjadam ok 2200kcal (dieta 2000kcal + coś tam chapsnę z lodówki)
Marta pięknie mi spała w łóżeczku. Jestem dumna. Jak się tak utrzyma przez kilka dni to po karmieniu będę ją też odkładać
Lalia, kic83, Zulugula lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc (1cs)
AMH (4dc) 1,83 ng/ml
Glukoza 98 mg/ml
Insulina 8,70 µIU/ml
TSH 1,47 µIU/ml
FT4 0,94 ng/dl
FSH (4dc) 4,67 mIU/ml