Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOunai wrote:5.01.2021 - 13.01.2021 - 20.01.2021
Waga 77,7 ➡️ 75,6 ➡️ 74,7
Szyja 35,5 ➡️ 35 ➡️ 34,5
Biceps 29 ➡️ 28,5 ➡️ 28
Biust 110 ➡️ 109 ➡️ 106
Pod biustem 88➡️ 88 ➡️ 88
Talia 94➡️ 93 ➡️ 90
Brzuch 102➡️ 101 ➡️ 100
Biodra 105➡️ 104,5 ➡️ 103
Udo 65➡️ 63 ➡️ 62
Lydka 38➡️ 37,5 ➡️ 37,5 -
nick nieaktualny
-
Tajka, mój koszyk wygląda identycznie 😁😁
Ja mam jeszcze wrzucona maść z wit.A, katarek travel 2w1, dicoflor i termofor z pestek wiśni. I zaraz chyba zamawiam 😊
I tak jeszcze pewnie zrobię kilka zamówień z Gemini albo z innej apteki. Bo jeszcze została mi cała kwestia karmienia piersią lub butelka ale muszę do tego przysiąść i poczytać.
Tajka, Karenira lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Konsultowałam się z dietetykiem, obliczył na podstawie moich ćwiczeń i aktywności, że powinnam zajadać 1500kcal plus 100g białka dziennie (odżywkę). Tak też robię. Ale waga idzie w dół, tylko nie jakoś spektakularnie. Jest dobrze!
Sylwucha, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Jesteś pewna, że ćwicząc masz zjadać 1500kcal? Jakiś dziwny ten dietetyk. Moim zdaniem to dużo za mało. 1500kcal to ja miałam na redukcji ważąc 65kg i nie ćwicząc nic. A swoją tak szybko masz zgodę od lekarza na ćwiczenia? Myślałam, że po CC to trzeba dłużej odczekać.
No tak mi wyliczył. A wszystko dokładnie mu powiedziałam. 🤔
Tak, jak byłam na wizycie po połogu, to normalnie dostałam zielone światło i na ćwiczenia i na bieganie. Tyle że na bieganie nie znajduje czasu. Odczekałam wtedy jeszcze troszkę i zaczęłam ćwiczyć. -
emdar wrote:Matko, jak bardzo obce jest dla mnie odczuwanie zazdrości,tak macierzyństwo skutecznie wzbudziło we mnie to uczucie....Jak czytam,że inne maluchy potrafią budzić się po 4 czy 5h to mam ochotę się rozpłakać. Naprawdę juz zaakceptowałam,że mam takie dziecko,ale są poranki że mam ochotę wyskoczyć przez okno.Spałam może z 3h łącznie, i to w setach po 40 minut. Dziewczyny, które miały słabo śpiące starszaki,kiedy zaczęłyście odczuwać różnicę w spaniu dzieci? Tak,wiem (sama to powtarzam)dzieci są różne,ale bardzo potrzebuję pocieszenia bo czuję że znowu łapię mega doła....
Annia, różnie, czasem chce jeść, czasem się przytulić, a czasem po prostu pojojczyć. Absolutnie brak reguły.
Suszarka, ale dziewczyny mają racje. Mleko z piersi nie jest takie treściwe. Dzieci kp rosną też wolniej i często długo wiszą bo chcą się przytulać. Dodatkowo laktacje muszą co jakiś czas sobie nakręcać. Marta pewnie też by sobie spala na butli ale jak mój maz na początku chciał ja dorkarmiac bo nie spala to mu powiedziałam że mnie to boli, że chce kp i wyjaśniłam mu co ma zrobić żeby mi to ułatwić a nie utrudniać. Zrozumiałemdar lubi tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:Jeszcze kolejne pytanka :d czy tez Wam tak bardzo powylazily żyły na cycach? I problem wypadajacych wlosow - wiedzialam ze tak sie dzieje po porodzie ale myslalam ze jak biore suple mamowe dalej to chociaz mniej albo to opoznie ale niestety lecą jak szalone 😭 cos sie u Was sprawdzilo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2021, 11:48
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Do Tantum rosa brałyście też ten irygator?
Dziewczyny pisały, że chyba najlepiej rozpuścić w butelce z dziobkiem i sobie polewac:)
A na co masz z wit A? Termofor kupiłam na allegro, a aspirator kupię chyba hexe elektryczny, bo nie jestem przekonana do katarku:) butelkę mam lovi i avent, smoczki lovi 0-2male smoczka nie chce od razu podawać, chociaż zależy od sytuacji, wiadomo
-
SzalonaOna wrote:No tak mi wyliczył. A wszystko dokładnie mu powiedziałam. 🤔
Tak, jak byłam na wizycie po połogu, to normalnie dostałam zielone światło i na ćwiczenia i na bieganie. Tyle że na bieganie nie znajduje czasu. Odczekałam wtedy jeszcze troszkę i zaczęłam ćwiczyć.Zulugula, Lalia, dmg111, Annia lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Dziewczyny, super Wam idzie z odchudzaniem. Gratki! Ja od początku roku też nie jem słodyczy (A żarłam tonami), ale nie mierze się. Od czasu do czasu tylko się zważę. Moja wyrocznią są ubrania sprzed ciąży 😉
Iryska, Ounai, emdar, SzalonaOna, Lalia, dmg111, Annia lubią tę wiadomość
-
Tajka wrote:Dziewczyny pisały, że chyba najlepiej rozpuścić w butelce z dziobkiem i sobie polewac:)
A na co masz z wit A? Termofor kupiłam na allegro, a aspirator kupię chyba hexe elektryczny, bo nie jestem przekonana do katarku:) butelkę mam lovi i avent, smoczki lovi 0-2male smoczka nie chce od razu podawać, chociaż zależy od sytuacji, wiadomo
Maść z wit.A do pupy. Tak położna na szkole rodzenia mówiła.
To kosztuje grosze a czy się przyda, to zobaczymy. Ja i tak dużo rzeczy kupuje na wyrost i pewnie połowa się nie przyda ale wolę być zabezpieczona i mieć wszytsko pod ręką 😁Tajka lubi tę wiadomość