Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kiniusia270 wrote:Mi fizjoterapeutka uro tez poleciła Mucovagin- naturalny skład bez żadnych ulepszaczy
Jeszcze nie przetestowany 😅 od ponad miesiąca leży w szafie i czeka na odpowiedni dzień... i chyba jeszcze zaczeka bo tez nie możemy się zabrać do tematu 😳😅
Kurczę szkoda że wcześniej nie mowilyscie o tym mucivagin, zobaczymy może ten feminum tez okaże się spoko i nie uczuli.
My się zabraliśmy kilka dni po połogu ale tak bolalo, że nic z tego nie wyszlo mimo 3 prób.. normalnie taka ciasnota, że szok🤭 a taka bylam wtedy napalona i nic to nie dało 😅 no a teraz się troche trykam, że znów będzie boleć, ale póki co leczą infekcje, więc jeszcze parę dni do kolejnej próby💙 11.2020
💗 11.2023 -
Ja tez tak robię, że kładę dziecko na macie , jem sniadanie, myje wlosy etc on się lubi bawić tak sam i potrafi dlugo tak wysiedziec, poza tym nawet fizjo nam mówiła, że dziecko musi mieć też swoją przestrzeń na rozwój. Także dużo wspolnej zabawy ale tez i czasu dla siebie, dla wszystkich 😀
A z tym , że mąż potrafi przy dziecku to tez mam podobnie, od samego początku robi wszystko przy synku i uwielbia to, ale i ja od początku nie starałam się być mądrzejsza jak piękniejsza i nie dawalam sobie do myśli, że coś może zrobić gorzej ode mnie i nie poprawialam go w niczym, bo ja tak jak i on nie mam doświadczenia, no i teraz zbieram tego plony, bo nie jestem w tym sama, urobiona po pachy i sfrustrowanaplaża 🏖
Lalia, dmg111, doomi03, Wik89, Nowastaraczka, Ania81, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Tez kładę Stasia na macie, mam czas żeby się ogarnąć, zrobić śniadanie, wstawić pranie, poprasować itp. Najlepsze jest to, ze jak za długo mnie nie widzi, to włącza aktorski przywołujący kaszelek a jak to nie działa, to zaczynaja się „gorzkie żale”i to nie jest płacz tylko główne wołanie 🤪 wtedy pojawiam się ja i jak tylko mnie zauważy to jest uśmiech i bloga cisza 🥴😅 Ojj charakterek to ma typowo po mnie 🤣😈
Lalia, dmg111, Zulugula, Wik89, Nowastaraczka, Julik, Ania81 lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykic83 wrote:Inga
Gucio śliczny, super sesja, mega pamiątka!
Motylku
Matylda ma już 3mce, kiedy to minęło??
Napisz coś więcej, co u Ciebie, jak u psychologa było?
Ounai
Zdjęcie niesamowite, oddające dokładnie macierzyństwo!
Suszarko
Trzebabylo rzucić jakąś ciętą ripostę, ale rozumiem że Cię zamurowało w danym momencie jak to usłyszałaś o majtkach. Ludzie to taktu nie mają...
U psychologa... Ciężko. Może łez wylane z mojej strony. P się wreszcie otworzył. Ech, duży wpływ na niego miała przeszłość (nie będę o tym pisać) oraz ten teraźniejszy problem. Ten problem już rozwiązaliśmy, ale ta przeszłość jest jeszcze do dopracowania. Mamy spotkania na razie raz w tygodniu. Ale jest lepiej. Dużo lepiej.Wik89, Lalia, dmg111, kiniusia270, Inaa89, Suszarka, kic83, Ania81, Ounai, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
Hej mamuśki od wczoraj wieczora jestem w szpitalu moja Pani doktor mnie przyjęła na oddział miałam kiepskie wyniki moczu a na ktg pisały się jakie skurcze wczoraj Dość regularne co 6, 7min albo pojdzie to w stronę że się rozkręcą i poród sie rozkręci albo się wyciszą.
Dziś miałam z rana ktg też dziś wyszło tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2021, 07:45
Lalia, Zulugula, Enigvaa, Inaa89, Ladyo, Suszarka, Ania81 lubią tę wiadomość
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
dmg111 wrote:Ounai, jestem za spotkaniem 🥂
Inga, sesja super ❤️
Nowastaraczka (już nie taka nowa i nie staraczka 🥰), spacery ze śpiącym dzieckiem są przesuper ❤️
Moti, Matylda jest piękna! 👶
Domi, dobrze, że wróciłaś, cudne fotki!❤️
Ounai po raz drugi, takie zdjęcia są najlepsze! 😍
Lalia, specjalnie dla Ciebie zanurkowalam ręką właśnie do mojej piczki i nie czuje nic jak dotykam, wizualnie dawno nie zagladalam, ale mam przeciety fragment wargi sromowej, więc jest taka przerwa 🤷🏻♀️😂
Hehe myslalam nad zmianą nicku ale chyba się nie da 🤦♀️ teraz to chyba nowawmacierzynstwieLalia, dmg111, Ania81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, nie nadrobię Was. U nas w końcu:
- odpadł pępek,
- mała wkroczyła na poziom "oooo co ja patrzę" 😂
- nie potrafi jeszcze sama zainteresować się na macie ale w swoim pokoju ma w łóżeczku tą książeczkę na barierkę i wczoraj długo patrzyła na nią (bez płaczu 🤗)
- nowy usypiacz - szum fal z Youtube, mąż się śmieje, że ją to uspokaja bo jest z pomorza i została "przecież poczęta pod prysznicem"... 😂
- jutro mam wizytę u gin, jest lekki stresik
- ile ml mam przygotować mleczka dla takiego miesięczniaka? 100 ml?
Miłego poniedziałku! 🥰
kiniusia270, Zulugula, kic83, Lalia, Nowastaraczka, Wik89, Ania81, dmg111, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
Witam w lutym dziewczyny.
Motylku najważniejsze że chcecie że sobą rozmawiać i rozwiązać te problemy. To pierwszy o chyba najważniejszy krok. Trzymam kciuki i kibicuję.
Nadzieja oby się rozkręciło. ✊
Kiniusia dla takich chwil warto żyć kiedy dziecko rozpromienia się na Twój widok i tylko on wystarczy żeby dziecko było spokojne.kiniusia270, SzalonaOna, Lalia, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngie1985 wrote:Witam w lutym dziewczyny.
Motylku najważniejsze że chcecie że sobą rozmawiać i rozwiązać te problemy. To pierwszy o chyba najważniejszy krok. Trzymam kciuki i kibicuję.
Nadzieja oby się rozkręciło. ✊
Kiniusia dla takich chwil warto żyć kiedy dziecko rozpromienia się na Twój widok i tylko on wystarczy żeby dziecko było spokojne.Lalia, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Motylku bardzo się cieszę że udało rozpocząć się terapie i wspólnie się otworzyliście. Małymi kroczkami i zobaczysz wszystko się pieknie ułoży 😘 a ja trzymam za Was ogromne kciuki 😘
Ja dzis z początkiem lutego rozpoczynam moja dietkę 😁 zakupy zrobione na caly tydzien. Zobaczymy czy będą jakieś efekty 😉SzalonaOna, Lalia, Ania81, dmg111, Ounai lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Angie1985 wrote:Ina jak tam Tymuś? Już ma 1,5 miesiąca boziu jak to leci.
A jak Ty się czujesz?Lalia, Wik89, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰