Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia, u nas jest kupa średnio co półtora dnia, z tym że ostatnie pół dnia to już jest tryb marudy. Jak już zrobi to nie mieści się w pieluszce, zazwyczaj jak zmieniam pieluchę to dorabia jeszcze drugie tyle na przewijak. I tak jest lepiej, bo bez leków robiła co 3-4 dni i wtedy to już dramat i z ilością i z jej samopoczuciem.
Ounai ale słodziaki, nie mogę!
Ja uwielbiam prasować ale teraz to mi szkoda czasu, Bogu dzięki że mamy suszarkę - jak poskładam jeszcze ciepłe to nie wymaga prasowania 👍
Swój Zanzibar mam jutro, idę na 14 do fryzjera i pewnie zejdzie z dwie godzinykusi mnie na truskawkowy blond ale z tego nic nie będzie bo mam rozjaśniane włosy, ewentualnie w grę by wchodził jakiś różowy akcent ale już widzę minę mojego męża 🤣
W weekend mamy znowu gości, więc upiekłam sernik, jutro jeszcze zrobię sałatkę i w sobotę jakieś przekąski.Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ounai wrote:Suzi, skąd czapka? Gdzieś widziałam to logo i nie mogę skojarzyć. Słodko wygląda z tym ogromniastym pomponem
Niestety nie podpowiem bo wycięłam metki a kupiłam w takim dużym sklepie dla dzieci gdzie są różne marki ubrania wózki foteliki i wszystko dla dzieciDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Anetka, wszystko wszystkim,ale ciepła kawa przy niemowlaku?🤣😉 oj, poprzewracało Ci się w głowie z tego nadmiaru czasu 😅😉🤣 Ja tez z teamu mających w szafie 80% ubrań niewymagających prasowania. A jak już coś naprawdę muszę, to prasuję tuż przed wyjściem;najczęściej na podłodze na ręczniku. Taka jestem chu...pani domu,że ostatnio zastanawiałam się gdzie jest nasza deska do prasowania🤦♀️🤣
Lalia, Ania81, Annia, Nowastaraczka, Anet.kaa, dmg111 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Byłam w esotiq i kupiłam dwa biustonosze do karmienia, są super
mam nadzieje ze moje piersi będą zachowywały się podobnie jak po pierwszej ciazy i będą dobre
Ounai ale super te poncza! Świetnie Twoje dzieciaczki w nich wyglądają! Już sobie dodałam do ulubionych i kupię na przyszła jesień
Suzi słodziutka malutka! Widzę ze macie ten leżaczek bujaczek nuna. Tez o nim myślałam, ale nigdzie nie mogę ich znaleźć w necie. Ty kupowalas stacjonarnie? Mogę zapytać jaka cena?
-
Anetka, też naciągam ubrania Olka żeby nie prasować, hahaha🤣 no chyba że już prasuje męża rzeczy do pracy to przy okazji coś małego 😂
I Olek może z Pola przybić piątkę, pierwszy set 4-5 h, a później max 2, 5 h 🥴
Ostatniej nocy:
20:45 -1:40 sen w dostawce
1:40-3:40 przebieranie, karmienie, aferka
3:50-6:15 sen w dostawce
6:15-6:30 aferka i karmienie
6:30-7:30 sen w łóżku ze mną
7:30-7:40 karmienie i aferka
7:40-8:20 sen w łóżku
8:20 pobudka i turbo afera przez bolący brzuszekAnet.kaa lubi tę wiadomość
-
Mój stary miał być dwie godziny temu w domu. Awaria w pracy i oczywiście on pierwszy żeby zostać po godzinach. Pracuje z kawalerami bez zobowiązań to nie. ON pierwszy leci do tej awarii.
Od dwóch godzin siedzę z dzieckiem na macie i wymyślam zabawy bo ile można bajek kręgosłup za raz mi pęknie i chyba już na tej macie zostanę do porodu bo tak mnie boli że nie wiem jak wstanę.
Próbowałam leżeć a on żeby sam się bawił. Bawił się dwie minuty a potem było skakanie po brzuchu matki więc już wolę w tę stronęDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
Lalia ja karmie tylko piersią. Nasi chlopcy to tylko dzien różnicy. Ale Tymek to robi kupska co karmienie, i to na dodatek przed i zaraz po. Ostatnie 2 noce nie zrobił tylko kupek. Ale w dzień jest ich nadal cala masa 🙈02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ladyo wrote:Byłam w esotiq i kupiłam dwa biustonosze do karmienia, są super
mam nadzieje ze moje piersi będą zachowywały się podobnie jak po pierwszej ciazy i będą dobre
Ounai ale super te poncza! Świetnie Twoje dzieciaczki w nich wyglądają! Już sobie dodałam do ulubionych i kupię na przyszła jesień
Suzi słodziutka malutka! Widzę ze macie ten leżaczek bujaczek nuna. Tez o nim myślałam, ale nigdzie nie mogę ich znaleźć w necie. Ty kupowalas stacjonarnie? Mogę zapytać jaka cena?
Kupowałam przez internet wpisałam w Google nuna różowy i wyskoczył jest na ceneo za 990 zł jakoś .. a w innych kolorach da się kupić i za 600 .. wiec nie wiem czy warto dopłacać tyle do koloru to ocenisz sama ja chciałam koniecznie różowy .. ogólnie leżaczek jest superLadyo lubi tę wiadomość
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Ounai cudne te poncza 🥰 a Twoje dzieciaczki 2 małe slodziaki do schrupania 😘😘
Suzi piękna masz coreczke 😍suzi1994, Ounai lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Owszem nie ma idealnych dzieci i idealnych mam.
Fakt ja nie mogę naprawde narzekać jeśli chodzi o noworodki i okres niemowlęcy bo moje dzieci tylko jadły i spały a jak nie spały to grzecznie leżały. I Tymek teraz ma tak samo. Karmienie zajmuje nam maks 10min. Wiec gdy spi 3godz badz spokojnie leży ja mogę posprzatac, ugotować obiad czy zajac sie innymi obowiązkami domowymi. Maly jest z nami caly dzien w pokoju gdzie gra telewizor, gdzie bawi się reszta rodzeństwa. Czasem jest głośniej jak tańczą, śpiewają itp. I na niego to wg nie robi wrażenia. Spi jak susel. Ale starsze dzieci juz więcej problemów. Jak nie ciągle fochy o coś, to płacze itp. Nie jest tak idealnie i pięknie zawsze. 4 latek budzi się w nocy bo bola go nóżki. Zawsze się coś znajdzie.
Wiec dla mnie okres do roczku dziecka jest i był przy kazdym z synkow czasem idealnym i pięknym. Dopiero później zaczynały się aferki i awanturki 😉Lalia, Ania81, Nowastaraczka, Enigvaa, emdar, Ounai lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Inaa, Olek tak robił przez pierwszy miesiąc z kawałkiem, w sensie kupy 24h/dobę 😅 może to wynika z wieku korygowanego Tymcia 🤔 a macie jakieś problemy brzuszkowe??
Ounai, cudnie Marta i Tymek wyglądają 🤩🤩🤩🤩Ounai lubi tę wiadomość
-
Ja też muszę się umówić do fryzjera i zrobić sobie wyjazd na Zanzibar 🤭 mleka cala zamrażarką wiec mogę zaszaleć 😅 a na dzień kobiet mamy z koleżankami babskie wyjście wiec będzie maly reset 😁
Suszarka, Ania81, emdar, Nowastaraczka, Lalia, Zulugula, kic83 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Lalia wrote:Inaa, Olek tak robił przez pierwszy miesiąc z kawałkiem, w sensie kupy 24h/dobę 😅 może to wynika z wieku korygowanego Tymcia 🤔 a macie jakieś problemy brzuszkowe??
Ounai, cudnie Marta i Tymek wyglądają 🤩🤩🤩🤩Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Dzis Tymek 3 godz został z moją siostrą bo musialam pojsc ze starszym synkiem do lekarza. Takze jak go położyłam po karmieniu przed wyjściem tak jak wróciłam po 3 godz zastałam go w takiej samej pozycji co na zdjeciu. Chyba wg się nie ruszał przez ten czas co mnie nie było 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2021, 18:32
Suszarka, Ania81, Gagatka, Annia, emdar, Nowastaraczka, Lalia, Enigvaa, Ounai, Wik89, kiniusia270, Ladyo, calanthe, dmg111, Martt95, SzalonaOna, kic83, doomi03, LaBellePerle lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Jednorożec89 wrote:Tego zazdroszczę bo ja z praniem jestem w lesie odkładam z tygodnia na tydzień i nie umiem się zmobilizować.
Nawet jeszcze zakupów nie skonczyłam . To jakieś drobiazgi w stylu prześcieradła do gondoli czy czapeczka ale zawsze.
Możemy sobie piąteczkę przybic 😂🙈
Boje się aż tego prania... nie wiem jak dam radę to ogarnąć i jeszcze poprasowac 🙉Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Inaa89 wrote:Dzis Tymek 3 godz został z moją siostrą bo musialam pojsc ze starszym synkiem do lekarza. Takze jak go położyłam po karmieniu przed wyjściem tak jak wróciłam po 3 godz zastałam go w takiej samej pozycji co na zdjeciu. Chyba wg się nie ruszał przez ten czas co mnie nie było 🤣
Jejuu jaki grzeczny. Moja to tak się wierci czasami i kopie nogami ze żadne skarpetki dłużej niż 3 minuty się nie utrzymały 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2021, 18:49
Inaa89 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualnyInaa jaki slodziaczek z Tymka.
Ounai super twoje dzieci wygladaja w tych ponczach.
Co do kupek to moj synus chyba robi je bez przerwy🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️. Co pielucha to zawsze cos tam jest😂😂😂. Dzis przed kapiela kupa, po kapieli w czysta pieluszke kupa, teraz go karmilam i tez kupa🤦♀️🤦♀️🤦♀️😂😂😂😂. Gdzie sie to miesci w nim🤷♀️🤷♀️🤷♀️.Ounai, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Inaa, Tymcio jest przeslodki 😍😍😍 i jakie ma polisie słodkie 🤭
Inaa89 lubi tę wiadomość