Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jednorożec89 wrote:Mój stary miał być dwie godziny temu w domu. Awaria w pracy i oczywiście on pierwszy żeby zostać po godzinach. Pracuje z kawalerami bez zobowiązań to nie. ON pierwszy leci do tej awarii.
Od dwóch godzin siedzę z dzieckiem na macie i wymyślam zabawy bo ile można bajek kręgosłup za raz mi pęknie i chyba już na tej macie zostanę do porodu bo tak mnie boli że nie wiem jak wstanę.
Próbowałam leżeć a on żeby sam się bawił. Bawił się dwie minuty a potem było skakanie po brzuchu matki więc już wolę w tę stronę
Inaa Tymek wygrał dzisiejszy konkurs na najgrzeczniejsze dziecko OF. 😁Nowastaraczka, Inaa89 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai świetnie dzieciaki wyglądają w tych ponczach. Chyba mam kolejna rzecz do zakupu! 😁
Mam pytanie do mam starszaków plus Emdar, do jakiego wieku dzieci jeździły Wam w łupince? Bo jak patrzę na Mikołaja to wydaje mi się, że na czerwcowe wakacje to w Pixelu to on już nie pojedzie, mimo że wagowo będzie miał na pewno mniej niż 13 kg...Ounai lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Ounai świetnie dzieciaki wyglądają w tych ponczach. Chyba mam kolejna rzecz do zakupu! 😁
Mam pytanie do mam starszaków plus Emdar, do jakiego wieku dzieci jeździły Wam w łupince? Bo jak patrzę na Mikołaja to wydaje mi się, że na czerwcowe wakacje to w Pixelu to on już nie pojedzie, mimo że wagowo będzie miał na pewno mniej niż 13 kg...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2021, 20:10
Annia lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Annia, my nadal jeździmy, ale juz musimy kupić, bo już jest na styk. Tak jak pisze Ounai, głowa jest najważniejsza. Julek jest takim średniakiem, od urodzenia jest w 50 centylu.
Annia lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Emdar, Ounai bo Mikołaj wzrostem jest w 90 centylu... Wagowo ok. 25 centyl. I w Pixelu powiedzieli mi, że najważniejsze są pasy, że one nie mogą iść do góry na ramiona, maja iść albo w dół, albo w poziomie ramionek. A u Mikołaja już są w poziomie ramionek... 😕Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
U nas cały dzień bez 💩 pierwszy raz coś takiego się zdarza. W nocy tez nie było. Niby brzuszek nie jest twardy ani wywalony "januszowy". ciekawe czy jak juz przyjdzie to będzie po pachy jak czasem opowiadacie😀
Inaa jaki Tymek slodziak, a jaka stylówka śliczna 😊
Suzi, no Twoja córeczka to wiadomo, że forumowa modelka😁Nowastaraczka, suzi1994 lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Zulu moze jednak ta kupa go tak mierzi w brzuchu i temu marudzi :p albo to ten skok co go Leoś miał niedawno, wtedy nie chcial spac w dzien i marudzil na wszystko 🙈 -
Dziewczyny, w jakiej sytuacji Wasze maluchy złapały świadomie zabawkę?? Kladlyscie im coś na brzuszku, wieszalyscie nad brzuszkiem czy wyciągały rączki po nią?? Jak to ćwiczyć??
-
Annia wrote:Ounai świetnie dzieciaki wyglądają w tych ponczach. Chyba mam kolejna rzecz do zakupu! 😁
Mam pytanie do mam starszaków plus Emdar, do jakiego wieku dzieci jeździły Wam w łupince? Bo jak patrzę na Mikołaja to wydaje mi się, że na czerwcowe wakacje to w Pixelu to on już nie pojedzie, mimo że wagowo będzie miał na pewno mniej niż 13 kg...Annia lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Lalia wrote:Dziewczyny, w jakiej sytuacji Wasze maluchy złapały świadomie zabawkę?? Kladlyscie im coś na brzuszku, wieszalyscie nad brzuszkiem czy wyciągały rączki po nią?? Jak to ćwiczyć??
Idę spać bo panna pewnie znowu wstanie z 6 razy. W końcu ojca nie ma to trzeba dojechać matkęJuż miałam jedna pobudkę i to taką że klękajcie narody. Lęk separacyjny w natarciu. Tak przeraźliwie płakała, że obudziła się a mamy nie było, musiałam światło zaświecić, lulać na piłce i jeszcze przed lustrem żeby się uspokoiła. Potem cyc na zgodę i w końcu zasnęła. Jutro mój syn znowu nie chce zostać w domu. Ciekawe że jak z ojcem chodzi do przedszkola to nigdy mu się nie chce a ze mną nagle pała miłością do przedszkola 😂
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Lalia wrote:Dziewczyny, w jakiej sytuacji Wasze maluchy złapały świadomie zabawkę?? Kladlyscie im coś na brzuszku, wieszalyscie nad brzuszkiem czy wyciągały rączki po nią?? Jak to ćwiczyć??
Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Lalia, Annia lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Wiesz, że ja nawet nie zwróciłam uwagi kiedy to się stało 🤔
Jutro szczepienie. 😥Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Mikołaj odłożony do łóżeczka. Poszłam szybko się nasmarować przed spaniem, napilam się wody, pogasilam światła, schowałam naczynia po kolacji do zmywarki, zadowolona zmierzam w kierunku sypialni, a tu ryk... 🤦🏼♀️Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023