Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jednorożec89 wrote:Ja dzisiaj grzesze młody od godziny ogląda psi patrol a jestem tak wykończona że leżę i cieszę się że bajka mu odpowiada bo nie mam siły się z nim bawić. Ojciec kończy o 16 i niech wymyśla zabawy
-
Nowastaraczka wrote:Tez czekam na czas kiedy przestanie sie tak wiercić 🙈😂 albo ja chociaz zdobede jakas moc przewidywania czy juz mam reagować czy mozna te wygibusy olać 🙈12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ounai( i wszystki matki to robiące) ja Was podziwiam, że prasujecie pranie. Ze macie na to czas/ochotę/siłę/potrzebę. Czas to bym w sumie znalazła, ale pozostałe czynniki niestety u mnie w skrajnym niedostatku🤣. Od zawsze prasowanie było u mnie na top czarnej liście obowiązków domowych 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2021, 15:42
Nowastaraczka, Ania81, Sylwucha, Lalia, Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Enigvaa wrote:Niby tak, ale w okolo same idealne dzieci, co po miesiacu juz ladnie cale noce przesypialy. No i ja sie nastawialam ze tak bedzie wiec jakos zle sie z tym nie czuje, no wiadomo ze nie fajnie byc niewyspanym, ale nie przeskocze. A wszyscy mi mowia ze mam przerypane ze tak czesto bo ich dzieci tak nie mialy. I w sumie to te komentarze sprawiaja ze sie czuje bardziej zmeczona 🙈
emdar, Ania81, Sylwucha, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
emdar wrote:Ounai( i wszystki matki to robiące) ja Was podziwiam, że prasujecie pranie. Ze macie na to czas/ochotę/siłę/potrzebę. Czas to bym w sumie znalazła, ale pozostałe czynniki niestety u mnie w skrajnym niedostatku🤣. Od zawsze prasowanie było u mnie na top czarnej liście obowiązków domowych 😉
-
Staram sie to ignorowac. To sa wlasnie rzeczy na ktore nie mamy wplywy i trzeba zaakceptowac to co nam dane, a kiedys bedzie lepiej. Naszczescie wystarczy jeden jej usmieszek rano i o wszystkim sie zapomina.
emdar, Ania81, Lalia, Annia, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Byla fizjo dzis, widzi wielką poprawę także super, moja codzienna musztra w pocie czoła przynosi efekty 💪emdar, Anet.kaa, Lalia, Inaa89, Annia, Nowastaraczka, Pastelova lubią tę wiadomość
💙
💗 -
nick nieaktualnyEnigva nie ma idealnych dzieci. Opieka nad dzieckiem jest ciezka, ale za to jaka wynagradzajaca.
Moja 4 jest w kazdym aspekcie inna. Moj najstarszy syn przez pierwszy miesiac spal w wozku bo bylo mu tam ciasno tak jak chcial. Co noc maz wstawial wozek do sypialni. Fakt malo plakal. Super dziecko na zachete. Corcia przez pierwsze 3 miesiace plakala prawie non stop. Zombie przy mnie byl bardziej zywy😂😂😂. Pozniej spala na mnie, nawet kibelek w nocy byl nie mozliwy. Moj mlodszy tylko tolerowal piers, byla mu potrzebna do wszystkiego doslownie. Nawet wykapac sie bez niego nie moglam. Haris spi, ale ze mna bo inaczej placze jakby go ze skory obdzierali. W ciagu dnia spi na mnie. Zadko uda mi sie ta moja bombe dolozyc do lezaczka lub dostawki i choc pranie wyjac, albo cos zjesc bez niego.
Jest ciezko czasami,ale ja sie ciesze ze mam swoja 4. Nie zmienilabym tego za nic.
Dla mnie piekno macierzynstwo jest w naszym zmeczenia, w kochajacym wzroku dziecka wpatrzonego w nas. Uwielbiam kiedy moj 4 latek przychodzi sie przytulic, kiedy corcia mowi ze ma najlepsza mame na swiecie. Nie zmienilabym ich za nic ani tego co razem przeszlismy, bo bycie ich mama jest dla mnie najwieksza nagroda.emdar, Zulugula, Suszarka, kar_oliv, Lalia, Inaa89, Karenira, Annia, Nowastaraczka, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
dzisiaj mialam wizytę u swojego, potwierdził wagę 2049 g
powiedział, że duża, ale nie ma co się martwić, poprostu będzie raczej 3800 niż 3200 na poród:) Szyjka długa. No i dzisiaj Mała była już główką na dole (wczoraj na górze), więc sobie fika jeszcze:)
Ja już prawie wszystko poprane i poprasowane (56-68l, zostały prześcieradła, rożki i kokonspakować się, ustawić meble i wyposażyć pokoik
emdar, Ania81, Suszarka, kar_oliv, Ounai, Lalia, Inaa89, Zulugula, Karenira, Annia, Nowastaraczka, kiniusia270, dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
-
emdar wrote:Ounai( i wszystki matki to robiące) ja Was podziwiam, że prasujecie pranie. Ze macie na to czas/ochotę/siłę/potrzebę. Czas to bym w sumie znalazła, ale pozostałe czynniki niestety u mnie w skrajnym niedostatku🤣. Od zawsze prasowanie było u mnie na top czarnej liście obowiązków domowych 😉
emdar, Ania81, Anet.kaa, kar_oliv, Lalia, Inaa89, Annia, Nowastaraczka, dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
-
Tajka wrote:Hej
dzisiaj mialam wizytę u swojego, potwierdził wagę 2049 g
powiedział, że duża, ale nie ma co się martwić, poprostu będzie raczej 3800 niż 3200 na poród:) Szyjka długa. No i dzisiaj Mała była już główką na dole (wczoraj na górze), więc sobie fika jeszcze:)
Ja już prawie wszystko poprane i poprasowane (56-68l, zostały prześcieradła, rożki i kokonspakować się, ustawić meble i wyposażyć pokoik
Tego zazdroszczę bo ja z praniem jestem w lesie odkładam z tygodnia na tydzień i nie umiem się zmobilizować.
Nawet jeszcze zakupów nie skonczyłam . To jakieś drobiazgi w stylu prześcieradła do gondoli czy czapeczka ale zawsze.Ania81 lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
Młody zachwycony
[Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2021, 20:31
Suszarka, kar_oliv, Nikaa92, Sylwucha, emdar, Enigvaa, Ladyo, Lalia, Inaa89, Ania81, Tajka, Martt95, Karenira, Annia, Nowastaraczka, kiniusia270 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Sylwucha lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Sylwucha wrote:Emdar są tego plusy 😈 Ostatnio jak prasowałam, mąż wpadł do łazienki i tak mnie przyatakował, że aż ciężko później było stać (nad deską do prasowania) z wrażenia 😎
Poli rzeczy ponaciągam i są gitSylwucha, emdar, Lalia, Ania81, Annia, Nowastaraczka, dmg111, doomi03, kic83 lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie mam bajlando, mąż poszedł z Polą 2h temu na spacer, ja w tym czasie pobiegałam, wziełam kąpiel, wyprostowałam włosy a teraz leżę piję kawkę i jem ciasto
żyć nie umierać. Jeszcze ma po drodze przynieść jakieś żarełko od dziadków 😊
kar_oliv, Sylwucha, emdar, Enigvaa, Suszarka, ZielonaHerbata, Lalia, Inaa89, Ania81, Annia, Nowastaraczka, dmg111, kic83, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Byliśmy na ważeniu mała wazy 3900 urodzeniowa to 3kg mamy dziś 5 tyg .. przyrost Ok 37 na dobę wiec lux
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2021, 18:10
emdar, Ounai, Enigvaa, Ladyo, Lalia, Inaa89, Zulugula, Ania81, Annia, Nowastaraczka, dmg111, SzalonaOna, Julik lubią tę wiadomość
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Ale żeby nie było tak kolorowo, moje dziecko od kilku dni ma jeden dłuższy set spania 4-5h (ten pierwszy po kąpieli więc co mi z tego skoro nie chodzę spać razem z nią) a później budzi się co 2h, ogarnięcie jej to jakieś 20-30 min i zostaje mi jakieś 1,5h snu. Wczoraj byłam nieprzytomna, dziś już jest lepiej bo poszłam wcześniej spać. W dzień też nie jest lepiej, ciągle by wisiała na cycu a drzemki ma 3 po 30- 40 min.
Aaaa no i wczoraj pierwszy raz zrobiła afere na spacerze, że aż musiałam uciekać z biedronki, dziś mąż dzwonił że też coś dymiła, także przyłączam się do ciężkiego losu mamAnia81 lubi tę wiadomość