Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia wrote:Mart Olek nosi 62/68 a myślę że wszedłby mi w pajaca 56 z hm 😂
O ja cie kręcę hahaha tez mi to takie wielkie się wydaje
To co 44 brać?🙉 Hahahaha
Edit. Widzę że nie ma 44. Teraz nie wiem czy brać 50 z tej serii czy szukac innych bez nóżek 😂🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2021, 14:16
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Mart jeśli spodziewasz się maleństwa to bierz 44. Moja Iga miała 4010 i 58cm a topiła się w pajacach 56 z H&M. Teraz mi dopiero z nich wyrasta a waży 5800 i jesteśmy na rozmiarze 62/68 jak Alek od Lalii
Lalia, Martt95 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dziewczyny, jebłam 😂
Jakoś dwa tygodnie temu mój mąż rozbił naszą wagę łazienkowa, mieliśmy taką zwykłą szklaną. Więc zamówiłam na Allegro nową, ale INTELIGENTNĄ, bo łączy się przez bluetooth i ma robić pomiar składu ciała 😎 oczywiście zamówiłam jakąś najtańszą za 40 zł ze smartem, bo taka naprawdę rzetelna kosztuje pewnie kilka stów, a ja nie potrzebuję takiej 😅 no i wyobraźcie sobie, że dzisiaj przyszła 😁 pobrałam aplikację, wprowadziłam dane i co się okazało?
Że przy wzroście 163 cm, ważę 61,67 kg i mam 30% tłuszczu i NADWAGĘ 🤯🤯🤯 HAHAHAHA -
nick nieaktualny
-
Ania, Enigva normalnie śmiałam się sama do siebie 😂
Ale powiem Wam, że to jest chore, bo ja miałam robiony kilka razy pomiar składu ciała przez trenera na siłowni i przy wadze 59 kg wychodziło mi ok. 23% tłuszczu, domyślam się że przez ciążę mogło mi przybrać tłuszczu, ale nadwagi to ja na bank nie mam 😁
Ale jak jakaś dziewczyna się kompletnie nie zna, to biedaczka się może w chorobę wpędzić 🥴Enigvaa, Ania81, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Motylku, Matyldzia slodzinka 😘 mam nadzieję, że z Kornelki oczkami uda się zdziałać cuda i wyjdzie z tej wady 😘
Kiniusia, maly model 😘
Suszarka, piękna Ty i piękne zdjęcia! 😘😘
Ounai nie fajna sytuacja z teściowa 😒 sama niewiem co bym zrobila. Ale z drugiej strony jeśli ma Covida i pojedzie do niej twoj maz to będzie musiał przez jakiś czas izolować się od Was potem.. ciężka sprawa..Suszarka, kiniusia270, SzalonaOna lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Jestem na 90 procent gotowa do porodu. Wszytko wyprane wyprasowane, ułożone zostało wyjąć gondole spakować walizkę do szpitala i przeprowadzić Frania do swojego pokoju.
kiniusia270, Enigvaa, Lalia, Martt95, Ania81, Inaa89, Karenira, kic83, Wik89, dmg111, SzalonaOna, Ewa88 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Ekhm, ekhm, Suszarko, chcesz nam powiedzieć, że miałaś już co najmniej 3 bzyki? Kobieto, zdradź nam proszę jak znajdujesz na to czas i ochotę 😂 naprawdę zazdroszczę i to nie jest ironia. My jesteśmy wieczorami padnięci.... Raz się mocniej przytuliliśmy, a tu od razu płacz z dostawki 😎
Lalia, kiniusia270, Ania81, Martt95, Nowastaraczka, kic83, Wik89, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Ekhm, ekhm, Suszarko, chcesz nam powiedzieć, że miałaś już co najmniej 3 bzyki? Kobieto, zdradź nam proszę jak znajdujesz na to czas i ochotę 😂 naprawdę zazdroszczę i to nie jest ironia. My jesteśmy wieczorami padnięci.... Raz się mocniej przytuliliśmy, a tu od razu płacz z dostawki 😎
Malwi tez ma jakis czujnik, spi ladnie a jak tylko cos sie zaczyna dziac to zaczyna kwekac 😂KarolinaMaria, Lalia, kiniusia270, Ania81, Nowastaraczka, Suszarka, Ewa88 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Niewiadomo nadal czy chłopiec czy dziewczynka, uparcie chroni tą swoją tajemnicę ☺️
No trudno, dowiem się najpóźniej po porodzie 🙈🤣
Póki co wg usg wychodzi 12t6d, z om i transferu 12t3d
Crl 6,82 cm
Bpd 17,0 mm
NT 1,33 mm
Serce 159 ud/min
Narządy prawidłowe i na swoim miejscu - więc to najważniejsze ☺️
[Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2021, 09:11
KarolinaMaria, Zulugula, Lalia, kiniusia270, Ania81, Suszarka, Martt95, Nowastaraczka, Inaa89, Ounai, Ladyo, Karenira, Lulu83, Wik89, dmg111, Fragaria, SzalonaOna, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Ula, super, że z dzidzią wszystko ok
niech zdrowo rośnie 😊
Suszarko, śliczne zdjęcia 😍😍
Ounai, ciężka sytuacja...Może jakąś opiekunkę /pielegniarke zatrudnić do opieki na kilka dni ? Nie wiem czy w ogóle jest taka opcja w przypadku covidu....
Ja już w domku:) dzisiaj mnie wypisali, wynik posiewu ujemny, nie boli mnie, więc nie było po co trzymać. Kolka spowodowana uciskiem macicy. Jednak może się to powtórzyć do rozwiązania, wtedy brać nospe, jak nie przejdzie, to znowu do szpitala i będą myśleć nad zabiegiem, ale może te 1.5 tyg przetrwam bez ponownego atakuKarolinaMaria, Lalia, Ania81, Suszarka, Ulaa, Nowastaraczka, Karenira, dmg111, Julik, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHerbatko kochana dasz rade, bo jak nie ty to kto? ❤️❤️
Tajko super, ze juz jestes w domku, obys nie miala juz wiecej atakow😍.
Enigva, KarolinaMaria bobasy maja wbudowany sensor zmyslu skierowany na mame. Jedne chronia swe zasoby mkeka😂, inne chornia sie przed ewentualnym rodzenstwem😂😂😂. Jak to okreslila moja znajoma jest to naturalna forma antykoncepji😂😂😂😂😂Lalia, Enigvaa, Julik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina, jak do tego doszło nie wiem, ale przedwczoraj było dwa razy pod rząd 🤣 a tak serio to mój mąż co drugi tydzień pracuje od 10, Iga rano długo śpi więc okazja się nadarza. Wieczorem to by mi chyba musieli dopłacać żebym się dała tknąć 🤦 Co do ochoty, powiem szczerze że bywa różnie, ale jeszcze się nie zdarzyło żebym żałowała jak się już zebrałam 🤣
Martt95, Lalia, KarolinaMaria, Ania81, Zulugula, kiniusia270, dmg111, Julik, Fragaria lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022