Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:On podobno robi taką powłoke na jedzeniu w brzuszku i zagęszcza je aby nie cofało się.
Ja aktualnie nie podaje jej tego, czekam aż minie katar. Nie mam serca jeszcze tym ją męczyć bo porcja tego jest spora a mam podawać po każdym karmieniu. O dziwo od poniedziałku może raz się zdarzyła cofka, być może też dlatego że śpi pod dużym kątem i nie karmie na leżąco .
Sporo porcja i jeszcze mi ciężko było jej podawać, bo się kleił.O ❤️
Z ❤️ -
Cześć dziewczyny, ja was namiętnie podczytuję
Ounai mamy ten sam wózek.
W ogóle macie fajne dzieciaki kobiety
Czy któraś ma aspirator do nosa Nosiboo Pro ? Jest wart wydania prawie 500 zł ? Mieliśmy z Haxe, ale się zepsuł... nie mam też odkurzacza zwykłego wiec katarki odpadają. Mocno się zastanawiam wiec nad nosiboo wlasnie, tylko ta cena...Ounai lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Jedziemy do teściów na weekend, trzymajcie kciuki, żebym nikogo nie zabiła za złote rady 🙈
Mam dokładnie to samo z teściową. Nawet jak Remigiuszowi kupiłam matę, to mi powiedziała kto to widział dziecko na podłodze trzymac🤦♀️ jest milion przykładów na jej głupie złote myśli. A ubierz go ciepłej, daj mu to i zrób tamto słyszę częściej niż swoje własne mysli. Szczerze mówiąc jestem jedzą co się nie da i czasami walnę jej jakimś tekstem. Ale któregoś dnia.... kazdy sąd mnie uniewinni jak mnie poniesie, a poznają historię tej zbrodni.Zulugula, Ania81, Inaa89, Nowastaraczka, Lalia, Enigvaa, Ladyo lubią tę wiadomość
-
Pastelova wrote:Cześć dziewczyny, ja was namiętnie podczytuję
Ounai mamy ten sam wózek.
W ogóle macie fajne dzieciaki kobiety
Czy któraś ma aspirator do nosa Nosiboo Pro ? Jest wart wydania prawie 500 zł ? Mieliśmy z Haxe, ale się zepsuł... nie mam też odkurzacza zwykłego wiec katarki odpadają. Mocno się zastanawiam wiec nad nosiboo wlasnie, tylko ta cena... -
Ounai wrote:I jak wrażenia jeśli chodzi o wózek?
Hmm. Design to on ma 10/10,ale chwala ze mieszkam tak ze nie jeździmy po jakichś wertepach bo amortyzację ma zerową... a za taką cenę no cóż... to trochę dla mnie takie proshe wśród wózków. Typowo sportowe, co można mieć, ale praktyczne średnio:) a jak Twoje odczucia? Nie nadrobię tylu stron jeśli pisalas. Martusia ile ma dokladnie teraz jak przesiadlyscie się na spacerówkę ? -
Pastelova wrote:Mam dokładnie to samo z teściową. Nawet jak Remigiuszowi kupiłam matę, to mi powiedziała kto to widział dziecko na podłodze trzymac🤦♀️ jest milion przykładów na jej głupie złote myśli. A ubierz go ciepłej, daj mu to i zrób tamto słyszę częściej niż swoje własne mysli. Szczerze mówiąc jestem jedzą co się nie da i czasami walnę jej jakimś tekstem. Ale któregoś dnia.... kazdy sąd mnie uniewinni jak mnie poniesie, a poznają historię tej zbrodni.
-
Anet.kaa wrote:Dziewczyny, czy ja powinnam za L4 (firma mi wypłacała pensje) dostać jakiś PIT od ZUS?
Z zusu tylko wtedy kiedy placi ci bezpośrednio zus.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2021, 10:18
Anet.kaa lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Chłopy są jakieś inne od dwóch dni mam batalię o łóżko dla starszaka. Chciałam zamówić bo mam upatrzone a mój stary uparcie że nie potrzebne bo on ma jakieś stare łóżko na strychu tylko trzeba odkurzyc. Już brak mi sił na tą debilną dyskusjęDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Czy jest coś takiego jak kryzys jedzeniowy? Wcześniej Oliwka zjadała dużo, nawet martwiłam się że za dużo i czy mam jej tyle dawać. Teraz natomiast je mało, nie zjada dziennej ilości l. Bardziej interesuje ją obraz, śmianie się, gadanie, gryzienie rączek, a cycka i butelkę odrzuca...O ❤️
Z ❤️ -
Anetka, dobre z tym babybjornem😂
Ja mam dzisiaj męża w domu, więc zostawiłam chłopaków razem i wyruszyłam 🤩 dziewczyny, jakbyście mnie widziały 😅 Pepco, Rossman, Smyk, Action, Biedra 😍😍😍 to było wspaniałe 1,5h 😁😁😁Zulugula, Inaa89, Martt95, Anet.kaa, Ladyo, Nowastaraczka, Suszarka, Ania81, Wik89, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Pastelova wrote:Hmm. Design to on ma 10/10,ale chwala ze mieszkam tak ze nie jeździmy po jakichś wertepach bo amortyzację ma zerową... a za taką cenę no cóż... to trochę dla mnie takie proshe wśród wózków. Typowo sportowe, co można mieć, ale praktyczne średnio:) a jak Twoje odczucia? Nie nadrobię tylu stron jeśli pisalas. Martusia ile ma dokladnie teraz jak przesiadlyscie się na spacerówkę ?
kocham go za wygląd, ale pozostawia wieeeeeele do życzenia
-
Ile mozna dorobic na urlopie macierzynskim? W ogole mozna?
Zulu trzymam kciuki zebys wrocila od tesciow do swoich 4katow a nie za kraty 😂
Mala wczoraj chyba wyczula ze tatus ma ochote na 🐝 i jak nigdy nie dala sie uspac, padla dopiero po 23, a tatus 30min wczesniej 😂Zulugula, Ania81, kic83, Lalia lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Lalia wrote:Anetka, dobre z tym babybjornem😂
Ja mam dzisiaj męża w domu, więc zostawiłam chłopaków razem i wyruszyłam 🤩 dziewczyny, jakbyście mnie widziały 😅 Pepco, Rossman, Smyk, Action, Biedra 😍😍😍 to było wspaniałe 1,5h 😁😁😁
Hahah brzmi jakby to było z 5h taki wypas 😁 upolowalas coś fajnego ?Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023