Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj 4,5-miesięczniak o wadze 7760 g pozdrawia ciocie 😅
Nie cytujcie 🙏
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2021, 15:39
Ounai, KarolinaMaria, edyciak., Annia, Inaa89, Nowastaraczka, Ania81, Angie1985, Iryska, kic83, Lalia, kiniusia270, SzalonaOna, Zulugula, Inga28, kar_oliv, Suszarka, Martt95, calanthe, dmg111 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
ZielonaHerbata wrote:To u mnie też był zawsze ten problem na badaniach. Raz leżałam godzinę bo mała tak fikala,że lekarz nie mógł wszystkiego pomierzyć.
Hmm czyli po prostu jest taka ruchliwa. Jeszcze mnie trochę niepokoi ten ból podczas ruchów. Może po prostu mam za mały brzuch i ona nie ma już za dużo miejsca i dlatego tak wszytsko jest bardziej odczuwalne i bolesne.
Zobacz co wyprawia moja Marta i nastaw się na to samo. Zacznij się rozglądać za klamkami do okien z kluczykiem 😂
W ogóle mega fajnych mamy tych sąsiadów. Tacy normalni ludzie. Aż mi żal szukać tego domu 😂ZielonaHerbata, Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:To niesamowite ile taka 💩 może przynieść radości 😂 i dziecku i rodzicowi 😅
U nas dzisiaj nowy etap. Patrzyla mi gleboko w oczy i cisnela kupsztala 😂Wik89, Ladyo, Annia, Nowastaraczka, Ania81, KarolinaMaria, kic83, Lalia, kar_oliv, calanthe, dmg111 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Lulu, ja też trzymam kciuki, by wszystko poszło gładko i sprawnie. ✊✊
Lalia, i nas z rozmiarem jest tak, że większość body 62 nosi rozpięte dołem do spodni. Spodnie niektóre 56 pasują. W pajace 62 jeszcze go wciskam . Ale mój mąż zakłada mu już 68. Rozmiar 62 nosi najkrócej, bo mama nie może zaakceptować tego, że jej synuś rośnie i nie będzie zawsze mini kruszynka. 😉
Niereanimuj, ja jestem na wielorazowkach od 6 doby 😉 używamy głównie zestawu tetra + wełna, teraz testuję kieszonki. Można to zrobić tanio, a można i drogo. System AIO jeszcze nowych to koszt około 100 zł za sztukę, a trzeba by ich mieć około 30 sztuk na start. Natomiast tetrę używaną można kupić już od 1-2 zł/sztukę (mi się tak trafiło) + kilka używanych otulaczy wełnianych i można się zamknąć w kwocie 300 zł. 🙂 Jedyne czego żałuję, to ze nie wypozyczylam zestawu startowego. Bym sobie kupiła to, co by mi podeszło, a nie wydawałabym pieniędzy na coś, co założyłam trzy razy i dalej leży nieużywane.
Edit: czy jeszcze komuś prócz mnie cieknie mleko, gdy dziecko płacze? 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2021, 09:41
Lalia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, wybaczcie ale zaraz chyba oszaleje 😫
Po tym pessarze od wczoraj mam brązowe plamienia. Takie raz dziennie. Ale jest to taki brąz.
Wiem,że mam stara nadżerkę i zastawiam się ,czy może ona została podrazniona podczas zabiegu i teraz plami ?
Nie wiem,czy kolejny raz jechać do szpitala,czy czekać na wizytę u mojego lekarza,która jest za dwa dni.
-
Lulu trzymam kciuki!
Wik ale śliczny młody mężczyzna! Będzie z niego chłop jak dąb. ☺ Uroczy ten twój Gucio.
Edyciak ja tak miałam na twoim etapie, że mi mleko ciekło jak płakał. Teraz już na szczęście aż tak nie jest.
Moja kuzynka nie lubi i nie ma dzieci, bo mówi, że życie od zupki do kupki nie dla niej... Kiedyś się oburzałam, ale teraz zgadzam się, że życie matki trochę jest właśnie od zupki do kupki.🤣 i jaka radość jak ładna kupa jest! 🤣
Fragaria czy Adasiowi wyszło coś w tych badaniach na alergie?Wik89, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Wik, ale piękny słodziak ❤ fajowską ma fryzurkę! U nas troche łysawo gdzie niegdzie 😂 i te puciusie ubóstwiam 😍 moj maz to juz sie smieje czasem ze freak jestem jak patrze na spiacego Leoska i mowie jaki piękny, słodki i cudny no ale te bobaski tak mają!
Wik89, Lalia, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
Ja dzis smigam do dentysty ogarniac zeba ktory zaczał odwalac w ciazy 🤦♀️🥴 zamiast sie stresowac jak zwykle to sie jaram ze wychodze z domu😂
KarolinaMaria, Wik89, Lalia, Zulugula, kar_oliv, Iryska, Suszarka, calanthe, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Herbatko mam to samo z ruchami mam wrażenie że on nigdy nie śpi a czasami od kopniaków brzuch mnie boli zwlaszcza jak kładę się spać ułożę się na lewym boku a tu taki hardcore z ruchami że muszę zmienić pozycję bo boli i jest mi niewygodnie, ale dzieki temu jestem cały czas spokojna o małego bo czuję go praktycznie non stopDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Herbatko mnie też ruchy małej bolą to normalne i wiele dziewczyn to tak odczuwa. Jak się rozciąga w dwa przeciwne kierunki to czasami aż syknę.
Moja odpukać w nocy daje pospać.
A plamienia świeżo po założeniu pessara raczej są normalne. W końcu masz ciało obce w środku a śluzówka bardzo nabrzmiała i wrażliwa i pewnie jak się ociera to troszkę podrażnia. Jak się martwisz to skonsultuj się ze swoim lekarzem. 🙂
-
Edyciak, a nie lepiej body wymienić na większy rozmiar niż rozpinać dół? Przecież takie rozpięte napy muszą być strasznie niekomfortowe dla dziecka jak gdzieś go obcierają i dotykają. Nie czaję za bardzo tego podejścia 🤔
Wik, masz co nosić. On chyba więcej niższa moja Marta waży jużSuszarka, Annia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiki sliczny ten Twoj synus, a te pucki tylko do buziakow😘😘😘
Jednorozec sliczny brzusio.
Motylku kciuki za wizyte trzymam.
Lulu83 oby dzis juz sie udalo😍, bo bardzo cie umecza. Kciuki nadal trzymamy,odpuscimy az urodzisz.
U nas dzis paskudna pogoda, maz odwiozl dzieci do szkoly, bo leje, zimno i wiatry straszny.
My dzis spotykamy sie z moimi przyjaciolkami. Normalnie ciesze sie jakbym nie wiem jaki relaks miala miec. Wygadamy sie za wsze czasy. 🤩🤩🤩🤩😂😂😂.
Ide przygotowac jakies jedzonko, ciepla herbate lub kawke, jakies ciasto (kupowane tym razem bo nie mam jak sama upiec przez mego cycozwisa🥴🥴🥴).
W domu juz mam posprzatane. Super dzien nam sie zapowiada.
Zycze wszystkim dobrego dnia.Wik89, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:Ja dzis smigam do dentysty ogarniac zeba ktory zaczał odwalac w ciazy 🤦♀️🥴 zamiast sie stresowac jak zwykle to sie jaram ze wychodze z domu😂
Ha ha ha, miałam to samo w zeszłym tygodniu, pani doktor jak zapytała czy robimy jeden czy dwa zęby to powiedziałam że dwa oczywiście bo dłużej na fotelu 😂
Spędziłam godzinę na fotelu i prawie na nim zasnęłam 😂😂😂Wik89, Nowastaraczka, Lalia, Zulugula, Suszarka, Annia, calanthe, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Wik
ale Gucio jest uroczy, przystojniak, jakie cudne włoski 😍Wik89 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Dziewczyny
Może i głupie pytanie, ale przy córce nie używałam, do czego służy ta cała mata piankowo puzzlowa? Po co ją kupujecie?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Hah ja tez musze sie wybrac do dentysty, w sumie to moze byc przyjemne kilka godzin dla siebie, nie wiem czemu to odwlekam 😅
Ounai, oj tak, ciezko mi go nosic, dzis w nocy strasznie mnie rozbolaly plecy, musze sie zapisac na jakis masaz i wrocic do cwiczenzaniedbalam to
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ja mam dzisiaj świeto lasu wyrywam się do uro fizjo godzina bez dziecko normalnie czuję się jakbym na wczasy jechała;)
Lalia, Ounai, Ania81 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas