Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lulu, dajesz!!!!! Kciuki zacisniete!!!! 🤩✊
Ounai, ja milam zapalenie, po 2 dniach przeszlo
Karmilam tez raz na wilczyce k chyba tez to bylo pomocne, choc synowi sie nie podobalo. Plakal az do łez, ale jeść jadł 😅II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wazne zeby broda dziecka dociskala to miejsce, gdzie jest zastoj czy zapalenie (ja mialam po prostu 1/3 piersi czerwona przy zapaleniu i za rada kolezanki z forum tak synka przystawialam, zeby broda byla w tym miejscu)
Fragraria, wspolczuje przebojow z alergia. Super sobie radzisz!Fragaria, kar_oliv lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Lulu trzymamy za was kciuki. Już niedługo będziecie się tulić.
Mart pięknie poukładane. Ja mam na razie dwie szuflady w jednej 56 i 62 a w drugiej 68 i 74.🙂
Nam zostało tylko do odmalowania łóżeczko ale nie wiem kiedy jaśnie pan się zabierze.
Zulu rysunek tak obrazowy, że nie wiem. Cycek najlepszy. 😂
Tajka oby wyniki były dobre ✊✊✊✊✊Zulugula, Martt95, Lalia lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:
Martt ale porządek, podziwiam!
Naogladałam się na IG profilu "architektporzadku" i mnie zmobilizowała do niektórych dzialan 💪🏼
Najbardziej dumna jestem z kuchni. Po 2 latach mieszkania na swoim w końcu wzielam się za porządna organizacje w szufladach i wyszło pięknie 👌🏼
Maz się śmiał ze to "wicie gniazda" cud sprawiło bo szuflad to się nieraz zamknąć nie dało a tu rewolucja pełna para. Dobrze ze nie wie ile wydałam na pojemniki z ikei. Tyle nazamawilam ze musiałam mieć kuriera, i to takim dostawczym tirem podjechał 🤣Fragaria, Nowastaraczka, Lalia, KarolinaMaria, dmg111 lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Angie1985 wrote:.
Mart pięknie poukładane. Ja mam na razie dwie szuflady w jednej 56 i 62 a w drugiej 68 i 74.🙂
Nam zostało tylko do odmalowania łóżeczko ale nie wiem kiedy jaśnie pan się zabierze.
Ja prałam do rozmiaru 68 i mam nadzieję że na długo starczy 😃🙈
U mnie maz sie właśnie zmonilizowal i zabrał się za przemalowanie łóżeczka. I w sumie już się doczekać nie mogę aż wstawię je do sypialni ❤ I druga sprawa jestem ciekawa reakcji córki. Chce ja przygotować I wytłumaczyć że będzie tam spać mala dzidzia, jej siostra. Chociaż wiadomo jak to jest tłumaczyć 2latce 🤷🏽♀️Lalia lubi tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Lulu, powodzenia! Trzymaj się Kochana, niedługo będziesz przytulać Malutka! Trzymam kciuki i czekamy na dobre nowiny od Ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2021, 14:36
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Martt95 wrote:Naogladałam się na IG profilu "architektporzadku" i mnie zmobilizowała do niektórych dzialan 💪🏼
Najbardziej dumna jestem z kuchni. Po 2 latach mieszkania na swoim w końcu wzielam się za porządna organizacje w szufladach i wyszło pięknie 👌🏼
Maz się śmiał ze to "wicie gniazda" cud sprawiło bo szuflad to się nieraz zamknąć nie dało a tu rewolucja pełna para. Dobrze ze nie wie ile wydałam na pojemniki z ikei. Tyle nazamawilam ze musiałam mieć kuriera, i to takim dostawczym tirem podjechał 🤣
Może kupię teściowej jej książkę to się nauczy sprzątaćMartt95, Suszarka, Lalia lubią tę wiadomość
-
edyciak. wrote:Ja karmiłam czasami na wilczycę. Kładłam dziecko na łóżku blisko brzegu i nachylalam się nad nim, żeby cyc zwisał. Karmiłam tak tyle czasu, na ile starczyło mi sił, by utrzymać tę pozycję. 😉 Czasami trzeba się nakombinowac, bo bródka dziecka powinna być skierowana w stronę zastoju.
W ogóle to moje piersi mają tendencję do zastojów.. od początku karmienia było takich sytuacji około 10-15..BOY 2015
GIRL 2020 -
Martt95 wrote:Naogladałam się na IG profilu "architektporzadku" i mnie zmobilizowała do niektórych dzialan 💪🏼
Maz się śmiał ze to "wicie gniazda" cud sprawiło bo szuflad to się nieraz zamknąć nie dało a tu rewolucja pełna para. Dobrze ze nie wie ile wydałam na pojemniki z ikei. Tyle nazamawilam ze musiałam mieć kuriera, i to takim dostawczym tirem podjechał 🤣żeby mąż mi chaty nie zapuścił zaczęłam co jakiś czas zapraszać gości, więc żeby wstydu nie było sprząta
BOY 2015
GIRL 2020 -
Anet.kaa wrote:Rewelacyjny profil! Aaaaale będę sprzątać!
Może kupię teściowej jej książkę to się nauczy sprzątać
Też uwielbiam ten profili środki do sprzątania z labolatorium Pani domu
Martt95 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020