Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowastaraczka wrote:Na PWN jest duzo promek... ja przepadlam i nakupilam zabawek na najblizszy conajmniej rok xD
Ja też mam idealny porządek w szafie obecnie. Ale to tylko dlatego, że nasza Pani wróciła z Ukrainy i była ostatnio sprzątać. 🤣🤣🤣Zulugula, Suszarka, Lalia, KarolinaMaria, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai wrote:Pokaż pojemniki które wzięłaś. Ja się zastanawiam nad pojemnikami od niej. Też muszę zrobić rewolucję w kuchni bo taki syf, że wstyd. Na razie udało mi się zrobić rewolucję na widoku i od chrzcin mamy zawsze w miarę utrzymany porządek
żeby mąż mi chaty nie zapuścił zaczęłam co jakiś czas zapraszać gości, więc żeby wstydu nie było sprząta
Myslalam o pojemnikach od niej ale nie było mnie jednak na to stać jak przeliczyłam i stwierdziłam ze tak szaleć nie będę 🙈🤣
Wybrałam z ikei. Jeszcze muszę trochę dokupić ale to już nie będę zamawiać specjalnie pojemnikow. Dokupie jak będę w ikei 😀
Mam pojemniki płaskie 750ml , pojemnik zamykany 1,3ml i 2,3ml. Myslalam ze te zamykane 1,3 będą mieścić makarony bez problemu ale się myliłam i roznie z tym bywa. Dużo lepiej jest w tych 2,3ml. Ale znowu one są tak wysokie ze nie mieści mi się w szufladach. Maz musi mi tam jeszcze trochę przerobić szafke i będzie git. A no i na przyprawy mam słoiczki i z nich jestem mega zadowolona dobrze się sypie w trakcie gotowania 😍❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2021, 14:28
Suszarka, Annia, Lalia, Fragaria, KarolinaMaria, emdar, Ladyo, Ounai, Belie, SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Ounai wrote:Powiem Ci coś z doświadczenia. Uzna to za głupotę i się nie nauczy. Jedynie rzuci fochem, że uważasz że ma brudno 😂
Też uwielbiam ten profili środki do sprzątania z labolatorium Pani domu
Ostatnio 2 razy mi się tłumaczyła z brudu w swoim pokoju ( tym w którym mieszkaliśmy u niej), na biurku jeszcze leżały np nasze skarpetki i bluzki które zostały wyprane ostatnim rzutem będąc tam, i przez 3 miesiące tego nie ruszyła. Oczywiście wszystko zwinięte w kłebek, nie żeby złożonekwiatek o którym zapomniałam ususzony
i w około milion pustych kartonów. Także może jej by się przydała taka książka
a co jest najlepsze jak zabierałam rzeczy to np starą hennę do brwi czy wosk do depilacji wyrzuciłam bo nie używam tego i nie potrzebuję kolejnych gratów a ona to wygrzebała ze śmietnika i powiedziała że im się może przyda (nigdy w życiu czegoś takiego nie używały) i abym takich rzeczy nie wyrzucała tylko im dawała - aby miały kolejny grat na stanie 🤣
-
Mart wielkie WOW😍🤩😱
U nas też Adasiu musiał zmienić łóżeczko na antresole żeby pod spód weszło łóżeczko niemowlęce to już w styczniu kupiliśmy żeby się oswoił zanim siostra się pojawi. Zachwycony że może spać u góry ale wiadomo on a już 4 latka to też inaczej.
Ja też mobilizuje mojego żeby już pomalował ale ciągle coś w weekend go przycisnę.Martt95 lubi tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:ile wydalas na pojemniki? Musze starego nastawic psychicznie 🤣 oczywiscie nie mow jesli nie chcesz
Cos ponad 400 zł z kurierem. Ale w tym oczywiście mialam jeszcze coś bo jak? Same pojemniki zamawiać? Jak juz kurier ma przyjechać to zamowie cos jeszcze 😂 (ale zamawiałam typowo akcesoria kuchenne i ręczniki kuchenne)Lalia, Enigvaa lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Mart, rewelacja 👌👌👌
Zulu, ja zamawiałam na MEGAKOSZULKI 🙂Zulugula, Martt95 lubią tę wiadomość
-
Mart szacun!! Przed narodzinami posprzątałam w szufladzie a aktualnie wszystko leży na sobie, aż chciałam wam wstawić zdjęcie do pośmiania ale się zawstydzilam 😂😂😂😀
Lulu czekamy!!! Kciuki ✊✊
Zulu dzięki za rysunek, trzeba nazwać tą pozycję xDMartt95 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie mam tego francowatego genu, dziękuje za wsparcie 😍 jest super!!!! I kupiliśmy avionauta pixela, dwie bazy i zaraz zamawiam na stronie bugaboo cameleon 3
pan w sklepie poleconym przez Lalie super 😍 wszystko nam dokładnie opowiedział, pokazał, dopasował do auta. Chociaż ja tez dużo miałam wyczytane, mój maz jest w szoku skąd ja tyle wiem 😂 wracamy do domu i będę Was nadrabiać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2021, 15:23
KarolinaMaria, Zulugula, emdar, Lalia, kar_oliv, Tajka, Annia, Nowastaraczka, Inaa89, Enigvaa, Suszarka, Fragaria, Karenira lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, bawiłam się z Olkiem na macie i miał rozstawiony ten pałąk z zabawkami, oczywiście między czasie nadrabiałam forum 😅 Olek się fajnie bawił to siadłam przy stole i zaczęłam obczajać profil architekt porządku, po chwili patrzę na Olka a ten śpi na podłodze 😳 tak się chłopczyk zmęczył zabawą że pierwszy raz zasnął sam, bez cyca i bez lulania 🤭
Zulugula, emdar, kar_oliv, Nowastaraczka, Ladyo, Martt95, KarolinaMaria, kic83, Inaa89, doomi03, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Dziewczyny, bawiłam się z Olkiem na macie i miał rozstawiony ten pałąk z zabawkami, oczywiście między czasie nadrabiałam forum 😅 Olek się fajnie bawił to siadłam przy stole i zaczęłam obczajać profil architekt porządku, po chwili patrzę na Olka a ten śpi na podłodze 😳 tak się chłopczyk zmęczył zabawą że pierwszy raz zasnął sam, bez cyca i bez lulania 🤭
O kurczę nieźle! Oby tak częściej 😁Lalia lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Ladyo, świetne wieści 😍😍😍
I cieszę się że zakupy udane 🤩Ladyo lubi tę wiadomość
-
Fragaria wrote:Jestem zmęczona, ale gorsze od zmęczenia jest czasem poczucie bezsilności...
AZS jest straszne... Dzisiejszy dzień jest dużo lepszy, ale jeszcze wczoraj był dramat. Normalnie rana na ranieAdaś niespokojny, ale co mu się dziwić jak go to pewnie boli i piecze. Ostatnie noce w trybie czuwania non stop, bo budził się co 15 minut. Pilnuję zaleceń lekarza co do diety, smarujemy ciałko codziennie przy prawie każdej zmianie pieluszki, ale zdarzają się i gorsze momenty. Mimo wszystko tak łatwo się nie poddam! Jestem przekonana, że dam radę wyeliminować z mojej diety to co potrzeba. Najtrudniej jednak zgadnąć co dokładnie mu przeszkadza
Miałam powrócić do Was z informacją odnośnie testów alergicznych, które robiliśmy. To był dokładnie ten panel: https://diag.pl/sklep/badania/panel-atopowy-30-alergenow/
Wyszła u Adasia alergia na orzech ziemny (w klasie "3"), a poza tym kilka przeciwciał podwyższonych ale nie przekroczył klasy "0" (marchew, żółtko jajka i pyłki brzozy).
Mogę dołączyć jeszcze do odchudzania razem z Wami? Skoro pilnuję diety i i tak nie mogę pozwolić sobie na grzeszki, to może połączę przyjemne z pożytecznym i będę miała podwójną motywację?Fragaria lubi tę wiadomość
-
Skończyłam nagrywać video jak Maja całą piąstkę wpycha do buzi i gada do królika, mówię jaka to w końcu jest grzeczna wyłączyłam nagrywanie i co???? AFERA!!! Czy to się kiedyś jej zmieni, ona ciągle marudzi. No mam tego dość serio, odejść na 5 min nie mogę 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄