Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulaa, gratulacje!!! A za imię, masz ode mnie i Julka buziaka mocnego 😙😙
Kic, dzięki za info. Nie wiedziałam o tym.
Edit:Julki to mega fajne chłopaki 💙( trochę słabo śpią, ale można im wybaczyć 😉)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2021, 16:47
Ulaa, Nowastaraczka, kic83, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ounai wrote:Dlatego ja się zastanawiałam czy nie kupować sukcesywnie po kilka ale może faktycznie lepiej kupić więcej na raz i zrobić porządek raz a dobrze.
I właśnie ja jestem z tych ze jak się uprą to muszą mieć na już. A jak dobrze pamiętam to właśnie na tej stronie u babeczki ten duży pojemnik do makaronu coś koło 20 zł nawet kosztował nie ukrywam ze za szybko bym się kolekcji nie dorobiła 🙉
Co nie zmienia faktu ze ona ma piękne te pojemniki, może za 10 lat zmienię 😂🤭Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
kar_oliv wrote:Właśnie czytam, że to może być ten kolejny skok rozwojowy 😁 Max 15 min się "sobą" zajmie, serio.
Oliwka, Leoś tez tak mial, i w sumie dalej szalu nie ma w tym temacie. W lozeczku na chwile jak jest wyspany to pooglada karuzelke, w babybjornie tez chwilka przed tv i z zabawkami no i musze zagadac czasem ze jestem :p dzis mial dwa momenty ze sie zapomnial i spokojnie na lozku lezal i gadal do lampy. Ja jak juz nie mam siły to spacer zeby czas minał a mlody lezal nienoszony :d
Ja mam jeszcze takiego gagatka co ma czujnik ruchu i nawet jak spi po poludniu to musze byc obok, tylko sie rusze to mnie szuka 🙈 jedyną moją opcją jest jak juz zasypia mocno na sen nocny ale tez czasem się jeszcze mu zdarzy przebudzic i albo mezowi sie uda ze zasnie na nim albo ja muszę wrocic pocycowac bo jest płacz.
Ja juz sie przywyczailam do tego stanu rzeczy i czekam na lepsze czasy 😆 mąż zazwyczaj sie zajmuje od 16 wiec mogę coś porobić i taki mamy już uklad opracowany.Wik89 lubi tę wiadomość
-
Ula, popatrz na naszą Inee! Jeśli będziesz miała trzeciego chłopca, to wierzę, że nie bez powodu 😍😍😍
Kic, cudna mata💙💙💙kic83, Ulaa lubią tę wiadomość
-
kar_oliv wrote:Właśnie czytam, że to może być ten kolejny skok rozwojowy 😁 Max 15 min się "sobą" zajmie, serio.
Kar, u nas jest tak samo. Max 10-15 min. na macie lub przed obrazkami kontrastowymi. Tak to wiszenie na cycu lub ciągle na rękach (i najlepiej chodzić). Na szczęście akceptuje wózek i spacery. Kupujemy używanego babybjorna, moze w nim chwilę wytrzyma i będę mogła coś zrobić. A wiecie co mnie wkurza najbardziej? Że inni tego nie rozumieją, sądzą, że to mój wymysł, że ona musi z nami być ciągle itd. Złote rady w stylu 'spróbujcie smoczka, to wam zaśnie w łóżeczku'. Serio?? Nie wiedziałam, że jest cos takiego 🙄 nie żalę się, bo wiem, że to tylko etap i kiedyś będzie lepiej. Ogólnie jest zdrowa, grzeczna, tylko się nią cieszyć, ale rady innych mnie dobijają.Wik89, Zulugula, Annia, kar_oliv lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
nick nieaktualnyMartt95 wrote:Ja prałam do rozmiaru 68 i mam nadzieję że na długo starczy 😃🙈
U mnie maz sie właśnie zmonilizowal i zabrał się za przemalowanie łóżeczka. I w sumie już się doczekać nie mogę aż wstawię je do sypialni ❤ I druga sprawa jestem ciekawa reakcji córki. Chce ja przygotować I wytłumaczyć że będzie tam spać mala dzidzia, jej siostra. Chociaż wiadomo jak to jest tłumaczyć 2latce 🤷🏽♀️
Martt95, Wik89, Nowastaraczka, Annia, Belie, kar_oliv, Fragaria, Suszarka, dmg111, edyciak. lubią tę wiadomość
-
karolinamaria doskonale cie rozumiem... nasza Alicja byla wymagającym dzieckiem. Wiecznie na rękach, bez lulania nie zasnela, na cycku non stop, dużo chodzić. No ogilnie byliśmy wymęczeni. A znajomi potrafili powiedzieć "bo tak nauczyliscie" 🤯. Już tematu naszych dzieci nawet z nimi nie poruszałam bo mnie denerwowali swoim podejściem... ich dziecko "coreczka" byla dzieckiem które nie potrzebowało uwagi. Zasypiało samo, budziło się po cichu itd itp. Twraz urodziła synka i wiesz co? Synek jest innym dzieckiem, powiedziala bym ze zwyczajnym noworodkiem. Potrzbuje uwagi jak większość małych dzieci. Lubi być noszone, lulanne itd. Duzo placze... ale ostatanio usłyszałam że to przez to ze to chlopak bo z córka tak nie było i mi ręce opadły 😂
KarolinaMaria, Enigvaa, Wik89, Annia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
SzalonaOna wrote:Wytlumaczysz! Kornela miała 2,5 roku jak się urodziła Matylda. Do tej pory ki bardzo pomaga i jest w niej zakochana
]
Wiesz co? Popłakałam się na widok tego zdjęcia 😍😍😍
No rozczuliło mnie bardzo ❤❤
Wspaniałe dziewczyny ❤SzalonaOna lubi tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
nick nieaktualnyMartt95 wrote:Wiesz co? Popłakałam się na widok tego zdjęcia 😍😍😍
No rozczuliło mnie bardzo ❤❤
Wspaniałe dziewczyny ❤
A takie dzieci naprawdę kochają bezwarunkowo. Starszaki bywają zazdrosne. A ta nie. Ona wszystko by oddala malutkiejMartt95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj byłam w medycynie oracy, dostałam papiery, odebrałam sprzęt z pracy i od poniedziałku zaczynam 💪
A dziś przygotowania do jutrzejszych URODZIN Fifkaoby wszystko poszło zgodnie z planem
KarolinaMaria, Wik89, Suszarka, kic83, Annia, kar_oliv, Fragaria, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Moj sie budzi w 70 procentach z wrzaskiem, drze sie przy kazdym ubieraniu na spacer (jak tylko go odkladam do wozka to zadowolony), no i jest wymagajacy dosc. Spi tak jak pisalam, w miare ok tylko czeste pobudki i o 5 najchetniej by juz zaczynal dzien. I trzeba przy nim byc i go zabawiac. Spacery sa moim wybawieniem, taka jest prawda 🤪
Dzisiaj tesciowa mowi: „a moze poloze go do lozeczka i dam smoczka i usnie na drzemke”, poszla z synkiem do jego pokoju i po 15 sekundach byl wrzask 😅
Ula, cudowne wiesci!
Kicku, wow, nie wiedzialam, dzieki!!! Kiedy zaczynasz szczepic Aleksa na meningokoki?
Zulugula, KarolinaMaria, kic83, Ulaa, Annia, Nowastaraczka, kar_oliv lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Martt95 wrote:Angie1985 z tym "przepadłam" wiem co masz na myśli. U nas miala być teraz Oliwia. Ale maz zaproponował Joanna-Asia. I nagle mnie olśniło i powiedziałam sobie trzy razy TAK ❤😃
Mam kuzynkę Joasię i to wspaniały człowiek. Wierzę że Twoja Asia też będzie. 😘😘😘Martt95 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie mam siły. Pomijam, że syn nie chce zasnąć- klasyka o tej godzinie. Ale non stop miętoli łape w buzi a cycka nie chce. I nie jest to stan, że ok bo bierze rękę do buzi bo ćwiczy (potrafię to rozróżnić ) tylko widać ze chce jesc a piersi nie chce się tknąć 🤷♀️ mialyscie tak?💙 11.2020
💗 11.2023