Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Mart, kocham taka organizacje :p ja za sprawa architekt porzadku mam takie same wieszaki w szafie i wszystko rowno😆 kuchnie tez mi sie marzy tak zorganizowac ale jak sie juz wyprowadzimy od rodzicow, przed porodem zorganizowalam nawet alfabetycznie to teraz tam rozpierdziuch znowu wiec juz sie poddalam😒
Martt95 lubi tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:U nas pobudka o 4:50 🥴🥴🥴 a teraz czas na drzemkę 😪
Witaj w klubie, najpierw 4:15, potem 5:30 i lulalam 45 minut po to żeby zasnął na 40Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Witaj w klubie, najpierw 4:15, potem 5:30 i lulalam 45 minut po to żeby zasnął na 40
-
Lalia, kar_oliv, Zulugula, dmg111, Annia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Jestem po wizycie i prawdopodobnie będę mamą trzeciego chłopca 💙😄 do potwierdzenia na połówkowych..
Ale mały jest zdrowy, pięknie rośnie i to najważniejsze 😍
Widziałam jego buźkę i już nie mogę się doczekać aż go utulę 🥰Martt95, kic83, Ladyo, Inaa89, Nowastaraczka, Iryska, KarolinaMaria, emdar, Tajka, Enigvaa, Lalia, kar_oliv, Angie1985, Ania81, Suszarka, SzalonaOna, Wik89, Fragaria, Zulugula, Inga28, dmg111, Annia, Karenira, edyciak., doomi03 lubią tę wiadomość
-
Ja wam powiem ze od kiedy się przeprowadziliśmy na swoje a jest już to 2 lata. To tak naprawdę nie mogłam się zmobilizować do tej organizacji... wykonczeniowka domu jednak wykańcza i to nie tylko finansowo. Dopiero teraz nabieram chęci na działanie. U nas wszytsko prowizorycznie i po "taniości". Nasza garderoba to tak naprawdę jedna wielka prowizorka kończy się szyna sufitowa i zasłona 😂🤣🤣
W sypialni do dziś nie mamy szafy. Ale w sumie teraz się cieszę bo jest miejsce na łóżeczko 🙈
Zaczynamy ogolnie pomału działać i kończyć. Ale wiecznie coś 🤷🏽♀️ W planach mam dużo zmian. I wszystko planuje dobrze zorganizować. Myślę że Dobra organizacja to podstawa do utrzymania porządku a u nas z tym utrzymaniem bywa wlaśnie różnie. No nic... ważne ze mamy checi, bo mój mąż tez się nakręcił jak widzi ze zona się zaczyna w końcu ogarniać 🤣😂
Lalia, Fragaria lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Ulaa wrote:Jestem po wizycie i prawdopodobnie będę mamą trzeciego chłopca 💙😄 do potwierdzenia na połówkowych..
Ale mały jest zdrowy, pięknie rośnie i to najważniejsze 😍
Widziałam jego buźkę i już nie mogę się doczekać aż go utulę 🥰Ulaa lubi tę wiadomość
-
kar_oliv wrote:Skończyłam nagrywać video jak Maja całą piąstkę wpycha do buzi i gada do królika, mówię jaka to w końcu jest grzeczna wyłączyłam nagrywanie i co???? AFERA!!! Czy to się kiedyś jej zmieni, ona ciągle marudzi. No mam tego dość serio, odejść na 5 min nie mogę 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
Ani chwili nie potrafi zająć się sama sobą? -
Ula
gratulacje! Mama trzech chłopców 😘Ulaa lubi tę wiadomość
[/url]
Wik, Emdar, Gagatko
czy wiecie że szczepionka na meningokoki (3 dawki) jest bezpłatna? Wystarczy znaleźć placówkę i można szczepić za free.
https://www.mazovia.pl/zdrowie/riorytetowedziaaniawojewdztwamazowieckiegowobszarzezdro/program-polityki-zdrowotnej/szczepienia-przeciwko-meningokokom/
Może to żadna wiedza tajemna, ale daje znaćemdar, Wik89 lubią tę wiadomość
[/url]
kar_oliv wrote:Mart szacun!! Przed narodzinami posprzątałam w szufladzie a aktualnie wszystko leży na sobie, aż chciałam wam wstawić zdjęcie do pośmiania ale się zawstydzilam 😂😂😂😀
Chcialam wstawić zdjęcie przed ale bałam się ze ktoś pomysli ze "syfiara" raz posprzątała i się chwali 🤣😂🤣😂🤣 i też wszytsko leżało na sobie. I ciężko było mi utrzymać w nich porządek dłużej jak 2 tygodnie. Twraz póki co od miesiąca jakoś się trzymam. Chyba jednak te pojemniki pomagają w tym utrzymaniu. A nie ukrywam gotuje duzo🙉Lalia lubi tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Dziękuję Anetko 😘
Moim marzeniem było mieć córkę, ale widocznie sprawdzam się jako mama chłopców i tak to sobie tłumaczę, że przynajmniej wypuszczę takich trzech, którzy będą dobrzy, ciepli i kochani dla swoich wybranek 🤣
Wczoraj żeby było śmieszniej wybraliśmy imię dla dziewczynki ostatecznie i miała być Małgosia 😄
Także dzisiaj zderzenie z rzeczywistością 😉
Ale dla chłopca mieliśmy już dawno wybrane, będzie Julek - Julian, pasuje nam do reszty (Olek, Felek i Julek 💙)kic83, emdar, Lalia, Nowastaraczka, Martt95, Suszarka, Fragaria, Inga28, Annia, edyciak. lubią tę wiadomość
-
KarolinaMaria, Lalia, Nowastaraczka, Suszarka, Wik89, Ounai, dmg111, Annia lubią tę wiadomość
[/url]
Ula, gratulacje! Jesteś super mamą chłopców. Powiem Ci tylko tyle, że ja też miałam mieć prawdopodobnie synka, a w 18tc okazało się, że jednak dziewczynka 😂
Ulaa, Wik89, Annia lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Martt95 wrote:Myslalam o pojemnikach od niej ale nie było mnie jednak na to stać jak przeliczyłam i stwierdziłam ze tak szaleć nie będę 🙈🤣
Wybrałam z ikei. Jeszcze muszę trochę dokupić ale to już nie będę zamawiać specjalnie pojemnikow. Dokupie jak będę w ikei 😀
Mam pojemniki płaskie 750ml , pojemnik zamykany 1,3ml i 2,3ml. Myslalam ze te zamykane 1,3 będą mieścić makarony bez problemu ale się myliłam i roznie z tym bywa. Dużo lepiej jest w tych 2,3ml. Ale znowu one są tak wysokie ze nie mieści mi się w szufladach. Maz musi mi tam jeszcze trochę przerobić szafke i będzie git. A no i na przyprawy mam słoiczki i z nich jestem mega zadowolona dobrze się sypie w trakcie gotowania 😍❤
Martt95 lubi tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Ula, gratulacje! Jesteś super mamą chłopców. Powiem Ci tylko tyle, że ja też miałam mieć prawdopodobnie synka, a w 18tc okazało się, że jednak dziewczynka 😂
To jest bardzo pocieszające, dzięki Karolina 😘 i dlatego jeszcze nie przywiązuję się jakoś mocno do tego co powiedział dziś lekarz, bo powiedział dokładnie tak "daję 51% że będzie chłopak" 😄
No ale.. W ciążach z synkami też było, że prawdopodobnie chłopiec i tak już zostało 😉