Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowastaraczka
I jak?
Ja lulam od pół godzinytylko że ja tak mam codziennie 🤦
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lulu, gratulacje mocne💐Mała cudowna!!!
Suszarka, gratulacje dla siostry!
Kic, my mieliśmy dłuższą pobudkę koło 3,ale nie wchodziłam na forum,żeby nie świecić małemu bo był w stanie takiego czuwanio-snu w wózku. Można więc powiedzieć, że byłam z Tobą myślami 🤭Nowastaraczka, a jak nocka u Was? A u reszty śpiących marud?Suszarka, Nowastaraczka, kic83 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
DMG, normalnie czapki z głów kochana 💪😍. Ja to w kuchni, i w łazience trzymam reżim porządkowy w szafkach. I ogólnie w pokojach jest zawsze w miarę ok(mąż jest pedantem, na szczęście lubiącym bardzo sprzątać, układać, wywalać zbędne rzeczy). Moją zmorą jest garderoba 😪😒. Z jednej strony ją uwielbiam, bo zamykam i nie widzę tego pierdolnika, a z drugiej to właśnie jest jej minus. Taka wiecie, trudna miłość 😅🤣. A do garderoby mąż wstępu w"trybie sprzątanie" nie ma(nic bym potem nie znalazła, albo by mi wypieprzył z połowę rzeczy 🤦♀️). Biedny jak tam wchodzi, to mówi że jego dusza cierpi 🤣Ale natchnęłyście mnie,może ją dziś ogarnę 🤔
Lalia, Nowastaraczka, dmg111, KarolinaMaria, Ania81 lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Kic, mam nadzieję że udało się ululać Aleksa i śpisz 😘
Emdar, zaczynasz już dzień czy próbujesz jeszcze pospać??🙂
Mi Olek zasnął bez karmienia po 19, ale przebudził się, nakarmilam i przed 20 spał już tak solidnie. Pobudki były o 23:00 (karmienie, przebieranie, lulanie), 1:40 (zasnęliśmy przy karmieniu w łóżku), 4:00 (zostawiłam go po karmieniu w łóżku) i o 6:20, bo poszła kupa na plecy i śpiworek 🤦 teraz opanowaliśmy sytuację i się karmimy ale spania to chyba z tego nie będzie 🥺Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2021, 07:01
emdar lubi tę wiadomość
-
Lalia, jakie pospać 😪. Ogarnęłam już big 💩(ledwie się zmieściła w pampersie), wypiłam kawę, teraz "bawię się" w żonę farmera z Panem Dumelkiem😄. Zaraz Pucio wjeżdża do nas 😅
Edit: mamy "młodziaków", możecie jeszcze nie orientować się w Waszych nowych przyjaciołach (Pan Dumelek, Pucio, Czuczu i reszta ekipy), ale za parę miesięcy poznacie się bliżej 🙂. Ja właśnie zaprzyjaźniam się z ludzikami Lego Duplo 😋Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2021, 07:14
Lalia, Nowastaraczka, KarolinaMaria, Ania81, kic83 lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:DMG, normalnie czapki z głów kochana 💪😍. Ja to w kuchni, i w łazience trzymam reżim porządkowy w szafkach. I ogólnie w pokojach jest zawsze w miarę ok(mąż jest pedantem, na szczęście lubiącym bardzo sprzątać, układać, wywalać zbędne rzeczy). Moją zmorą jest garderoba 😪😒. Z jednej strony ją uwielbiam, bo zamykam i nie widzę tego pierdolnika, a z drugiej to właśnie jest jej minus. Taka wiecie, trudna miłość 😅🤣. A do garderoby mąż wstępu w"trybie sprzątanie" nie ma(nic bym potem nie znalazła, albo by mi wypieprzył z połowę rzeczy 🤦♀️). Biedny jak tam wchodzi, to mówi że jego dusza cierpi 🤣Ale natchnęłyście mnie,może ją dziś ogarnę 🤔
Mega zazdroszczę takich pomieszczeń z konkretną funkcją 👌
My mieszkamy w mieszkaniu, w którym kiedyś mieszkali moi teściowie, więc jest urządzone pod nich. My przed samym ślubem tak naprawdę tylko odmalowalismy całe, zmieniliśmy meble w salonie, fronty w kuchni i materac w sypialni 😅
Ja jestem ten typ co nie lubi mieć nastawiane pierdół na wierzchu, lubię dużo szafek, szuflad, pudełek itd.
I np w łazience moja teściowa nie ogarnęła żadnego miejsca do przechowywania, jedynie 3 szklane małe półeczki na ścianie, więc mam na pralce dwa takie duże pojemniki i tam trzymam zapas kosmetyków itd.
W sypialni mamy tylko małą komodę i taką wąziutką szafkę z półkami, nie mieszczą tam się moje ubrania, a co dopiero męża. W przedpokoju mamy szafę pod zabudowę i w niej są nasze ubrania, sezonowe ubrania, ale też odkurzacz czy kosz na pranie. W pokoju Olka kupiliśmy czterodrzwiowy PAX i mimo że to szafa dziecka, to połowa należy do niego, a połowa do nas na jakieś torby, torebki, poduszki na krzesła, wieszaki 🤦
No ogólnie dramat, bo wszystko jest wszędzie. Ale nie chcemy inwestować w organizację, bo za 5-6 lat marzy nam się mały domek albo szeregówka. Wtedy mam nadzieję zrobię w końcu po swojemu 🤩emdar, Martt95, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Lulu, gratulacje, Twoje coreczka jest cudowna! Nie moge sie napatrzec 😀
Kicku, moj dzis masakra, zasnal po 20, o 23.50 pierwsza pobudka i i wisial przy piersi do 1 (moze w trakcie przysnelam na chwile, nie wiem), potem karmienia co godzine, az o 4.40 wstal na dobre. Nic nie moglam z tym zrobic... pogadalam troche do niego, zmienilismy mu pampersa, wzielismy do nas do lozka, pobawilismy się (bez zapalani swiatla), potem znowu troche go pokarmilam i zasnal jakos o 5.30 na godzine z hakiem
Jestem nieżywa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2021, 08:17
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Lulu śliczna córcia
Dziewczyny powiem Wam ze nie potrafię się ogarniać z dwojka dzieci .. mała sporo spi w dzień ale jak nie spi to w sumie głównie marudzi , chce na ręce przeraża mnie to bo przecież spać będzie ciagle mniej wraz z wiekiem a marudzi ciagle więcej ( chyba jej się nudzi ) bo jej nic nie boli ani nic po prostu marudzi na rękach Ok po chwili i na rękach już marudzenie .. nie umiem się ogarnąć z dwójka dzieci jak chce wyjść z domu to szykuje się do głupiego sklepu godzinę 🤦♀️🤦♀️ Wszędzie się spóźniam .. No i jak nie jedno to drugie trzeba ogarniać bo ciagle coś i dni uciekają niewiadomo kiedy , jakiegoś dola mamDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Dziewczyny wow ale super macie poogarniane w kuchni. Ja co zrobię porządki w szafach i szufladach to zaraz znow bałagan. Fajne te pojemniki, pomysle nad tym ale ja mam mało szuflad a więcej szafek..
A te pojemniczki małe na przyprawy to też w ikei?02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Nocka u nas ok, Tymek zasnął o 21. Pierwsza pobudka o 1, potem 4 i 7. Ja jakoś nie odczuwam zmęczenia. Maly w nocy nie robi juz kupek wiec odpada przewijanie tak częste. I on pije z cyca 10min i spi dalej. Wiec tak naprawdę nawet tego nie odczuwam 😊
Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
kic83 wrote:Nowastaraczka
I jak?
Ja lulam od pół godzinytylko że ja tak mam codziennie 🤦
Wydaje mi się ze u nas jak wiecej drzemek w dzien to potem ta nocka sie skraca i odwrotnie 🥴🤔kic83 lubi tę wiadomość
-
kar_oliv wrote:Gratulacje ciociu 😁 W którym tc była?
SzalonaOna, suzi1994, Ania81 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
dmg111 wrote:Hahahaha 😂😂😂 Jaram się tym nadal, a wciąż in progress, dzisiaj dokupiłam kolejne dwa pojemniki i czekam na dostawe w leroyu 😂 A te z przyprawami to te na magnes na lodówkę, kręci się i mają otwory 😀
Nie bo te pojemniczki ona ma o tyle fajne ze się chuba w kazda szufladę dopasują 🙈🙉
Nie ułatwiasz... haha dobrze ze najbliższe Leroy mam 60km od domu 😂😂
Ale tak myślę że jak ta maka nie wchodzi to może i dokupie sobie następnym razem tez jakieś pojemniki od niej właśnie na takie sprawy na pełne kg. Bo na makarony idę te od ikei wysokie i nie w szufladę a w szafke wlasnie😃
Co do przypraw ja jeszcze gdzieś na IG u kogoś widziałam coś takiego, jestem ciekawa jak by się sprawdzało. Ale w sumie też fajna arternarywa jak ktoś nie ma miejsca w szufladzie na przyprawy. To jeszcze są takie probówki. Tez widzialam ciekawe rozwiązania. Wystarczy wpisać probowka na przyorawy i w grafice pełno aranżacji wyskakuje co cieszą oko🙈
Podsyłam zdjęcie dla wglądu o co chodzi może jakaś mamuska się zainspiruje, nie wiem jak was ale mnie nakreca jak u kogoś taka organizacja 😂
Teraz maz obiecał ze bierzemy się za garderobę. Która naprawdę od początku do kanca będzie naszym projektem i nie będzie to na pewno garderoba marzeń, ale teraz wiem ze wystarczy sie dobrze zorganizować. Więc niedługo zacznę poszukiwania na kosze, organizery itp właśnie do ubrań 🙈🙉dmg111, Inaa89 lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021